Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایسکانیوز به نقل از روابط عمومی این جشنواره، صادق میری درباره روند برگزاری جشنوار‌های داخلی عکاسی، این‌طور اظهار کرد: در حوزه برگزاری جشنواره‌های عکس، ما فاصله بسیاری تا استانداردهای بین‌المللی داریم. البته استعدادهای خوبی در میان عکاسان و به خصوص عکاسان جوان وجود دارد که کارهای خوبی هم ارائه می‌دهند، اما جشنواره‌ها به شیوه درستی اجرا نمی‌شوند و این برمی‌گردد به جدی نگرفتن هنر عکاسی؛ از سوی دیگر نهادهای مرتبط رویکرد حمایتی لازم را ندارند و به نظر می‌رسد حمایت‌ها در حوزه عکاسی بسیار ضعیف است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی ادامه داد: ایونت‌هایی که برگزار می‌شود نیز به دلیل نبود برنامه‌ریزی درست، بازتاب مورد انتظار را ندارد و طبیعی است که نتیجه لازم را از جشنواره‌ها نمی‌گیریم. البته این نظر من است.

این عکس صحبت‌هایش در این‌باره را این‌طور تکمیل کرد: نزدیک شدن به استانداردهای برگزاری جشنواره یا ایونت‌های مختلف، انسجام جامعه عکاسی را می‌طلبد. در حال حاضر فعالیت‌های انجمن‌های عکاسی تنها به گرفتن حق عضویت و صادر کردن کارت منحصر می‌شود و نهایتا سالی یک‌بار هم روز جهانی عکاسان برگزار می‌شود که این‌ها کفایت نمی‌کند.

وی افزود: انجمن‌های عکاسی منفعل هستند و هنوز به آن انسجامی که باید نرسیده‌اند، در گردهمایی‌های انجمن‌ها نیز نتیجه‌ای جز گرفتن حق عضویت و صادر کردن کارت حاصل نمی‌شود. در حال حاضر من جزو انجمن عکاسان میراث فرهنگی و انجمن عکاسان ایران هستم و هیچ‌وقت جلساتی به منظور برنامه‌ریزی در این تشکل‌ها برگزار نمی‌شود. به طور کلی وضعیت جشنواره‌ها را متاثر از مشکلات صنفی جامعه عکاسان می‌دانم.

میری با توجه به این‌که چهارمین دوره جشنواره عکس نورنگار در حال برگزاری است، گفت: با این‌حال شرکت‌هایی هستند مثل نورنگار که قدم‌های مثبتی در این زمینه برداشته‌اند و من فکر می‌کنم نورنگار با وجود این‌که سابقه کمتری نسبت به برندهای مشابه دارد فعالیت‌های تاثیرگذاری داشته است. از جمله این فعالیت‌ها می‌توان به جشنواره عکس نورنگار اشاره کرد که چهار دوره است به طور منظم برگزار می‌شود.

وی ادامه داد: در کنار این جشنواره، برنامه‌ها و کلاس‌هایی که برگزار می‌شود و حتی مطالب آموزشی که به صورت رایگان از سوی نورنگار در اختیار جامعه عکاسی قرار می‌گیرد از جمله قدم‌های مثبتی است این شرکت برداشته، اما در یک نگاه کلی این‌ها برای جامعه عکاسی کم است و باید فعالیت‌های بیشتری از سوی نهادهای مختلف در این زمینه صورت بگیرد.

میری همچنین با اشاره به این‌که پرداخت ورودیه برای جشنواره‌های جدی عکاسی اتفاقی معمول در میان جشنواره‌های خارجی است، صحبت‌هایش تاکید کرد: ما در این‌باره هنوز مشکلاتی در جامعه عکاسان داریم که حتی در بحث‌های صنفی نیز مشهود است. البته ممکن است برخی از عکاسان توانایی مالی نداشته باشند، اما فرهنگ این موضوع باید جا بیافتد. همان‌طور که در جشنواره‌های خارجی نیز ما شاهد چنین چیزی هستیم و یک اتفاق معمول است.

به نقل از روابط عمومی، فرصت ارسال آثار به چهارمین دوره جشنواره عکس نورنگار از ابتدای مرداد ماه آغاز شده و علاقمندان تا ساعت ۲۴ روز جمعه ۵ آبان مهلت دارند با مراجعه به سایت جشنواره نورنگار به نشانی https://noornegar.com/festival در این جشنواره شرکت کنند.

داوری جشنواره در آبان ۱۳۹۶ انجام می‌شود و آیین اهدای جوایز و گشایش نمایشگاه آثار برگزیده نیز در آذرماه سالجاری خواهد بود.

503

جشنواره عکس نورنگار انجمن عکاسی کلاس های عکاسی میراث فرهنگی

منبع: ایسکانیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۰۹۷۰۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جشنواره‌های گردشگری با رویکرد ملی و بین‌المللی تدوین شود

ایسنا/سیستان و بلوچستان معاون گردشگری اداره‌کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌ دستی سیستان وبلوچستان گفت: تمامی رویدادها و جشنواره‌های گردشگری باید با رویکرد ملی و بین‌المللی تدوین شود.

علیرضا شه بخش در پنجمین جشنواره فرهنگی گردشگری سی ترمی که در جزینک برگزار شد، اظهار کرد: ایجاد شور و نشاط اجتماعی یک اولویت و ضرورت است و ما از برگزاری این جشنواره‌ها حمایت خواهیم کرد.

وی افزود: نباید در این امور صرفا به کمیت برگزاری توجه شود و نکته مهمتر کیفیت، نوع و اهداف این جشنواره‌هاست.

معاون گردشگری اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌ دستی سیستان وبلوچستان تاکید کرد: ضرورت دارد تا پس از طرح ریزی یک‌ برنامه و رویداد گردشگری و اجرا در سطح محلی، در گام نخست نسبت به ثبت آن اقدام شود و در مرحله بعد باید برای اجرای با کیفیت تر، بروزتر و غنی‌تر این رویدادها در سطوح ملی و بین‌المللی گام برداشت و نباید در یک نقطه درجا زد.

وی خاطر نشان کرد: سیستان وبلوچستان ظرفیت‌های فوق العاده زیاد اما گمنامی دارد که با برگزاری رویدادهای مختلف می‌توان آیین‌ها، سنن و آداب و رسوم مردم این استان را به دنیا معرفی کنیم و لازمه تحقق عملی این مطالبه، طرح ریزی برای برگزاری جشنواره‌هایی با کیفیت ملی و بین‌المللی است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • عکاسی از اسب فضایی با جزییات دقیق
  • خراسان رضوی بیشترین تعداد دفاتر انجمن سینمای جوانان کشور را دارد
  • (عکس) قالیباف و رقیب‌اش شکار دوربین عکاسان شدند
  • ساخت فیلم «عشق آباد» با محوریت امام رضا (ع) و فرهنگ رضوی
  • وجود تناقضات و استانداردهای دوگانه در سازوکارهای حقوق بشری
  • نشست خبری اولین جشنواره بین المللی فیلم دینی رضوان
  • نمایشگاه گروهی عکاسان کازرون با نام «سِی کو» در حال برگزاری است
  • برگزاری نخستین جشنواره "فیلم رضوان" نوآوری این دوره از جشنواره امام رضا (ع) است
  • «شتر و آسیابان» به کازابلانکا رسید
  • جشنواره‌های گردشگری با رویکرد ملی و بین‌المللی تدوین شود