Web Analytics Made Easy - Statcounter

رجبعلی طاهری یکی از اعضای شورای مرکزی حزب جمهوری اسلامی بود و بارها و بارها از سوی منافقین خلق مورد سوءقصدهای ناموفق قرار گرفت .

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از چهارفصل مرحوم رجبعلی طاهری، زاده کازرون، دوران کودکی را در این شهر گذراند و برای ادامه تحصیل در مقطع دبیرستان، به شیراز رفت تا در کنار برادر ارشد خود مرحوم دکتر محمدحسن طاهری - از انقلابیون فارس- در دبیرستان تحصیل کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این دوران مصادف بود با دوران نهضت ملی و از همین رو او نیز همچون برادر خود وارد مبارزات سیاسی شد. با سقوط دولت مصدق در تابستان 32، در حالی که مبارزان و سیاسیون زندانی، تحت تعقیب و فراری بودند، او با دوستانش مبارزات خود را ادامه داد و برای اولین بار در اسفند 32 بازداشت شد.

در اواسط دهه 30 او به عنوان دانشجوی فوق لیسانس مهندسی راه و شهرسازی راهی دانشگاه تهران شد تا دوران جدیدی را در زمینه فعالیت‌های سیاسی دنبال کند، وی در این دوران یکی از شاگردان مهندس بازرگان بود و از همین رهگذر با مبارزان و انقلابیون دیگر آشنا شد. با شروع نهضت امام در سال 40، او به جمع یاران امام پیوست و در استان فارس به تبلیغ راه امام پرداخت. در اواسط دهه 40 او سازمان مجاهدین اسلام را در فارس پایه گزاری کرد تا جوانان این دیار را از این طریق با مسایل انقلابی و اسلامی آشنا کند و همین امر باعث دستگیری و زندانی شدن او شد. ساواک این سازمان را تحت عنوان گروه مهندس طاهری معرفی می‌کرد.

با اوج‌گیری انقلاب، او در فارس شورای تظاهرات را درست کرد که بعدا با عضویت مهندس طاهری در شورای انقلاب، این شورا نیز در شورای انقلاب ادغام شد. این شورا کار هدایت و برنامه‌ریزی تظاهرات ها و حرکت‌های نیروهای مسلمان و خط امام را در فارس عده‌دار بود. با پیروزی انقلاب این شورا مسوولیت امنیت را نیز عهده‌دار شد و کمتر از یک ماه بعد شورای انقلاب و دولت موقت مسوولیت تشکیل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و کمیته‌های انقلاب در فارس را به مهندس طاهری سپردند. مهندس طاهری نیز در همان اسفند57 سپاه را در فارس تاسیس کرد.

وی همچنین به عضویت شورای مرکزی حزب جمهوری اسلامی درآمد و در اولین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی از سوی مردم کازرون به مجلس شورای اسلامی دور اول راه یافت. وی در مجلس اولین کسی بود که طرح عدم کفایت سیاسی بنی‌صدر را مطرح کرد. او همچنین از مخالفان شدید سیاست‌های اقتصادی سوسیالیستی میرحسین موسوی بود. او بارها و بارها از سوی منافقین خلق مورد سوءقصدهای ناموفق قرار گرفت و هفتم تیرماه 60، اندکی قبل از انفجار برای انجام امور حوزه انتخابیه‌اش، سالن اجلاس شورای مرکزی حزب جمهوری اسلامی را ترک گفت. او در مساله انفجار دفتر نخست وزیری و شهادت رجایی و باهنر، اولین کسی بود که همان روز تشییع جنازه فهمید کشمیری با همدستی برخی از افراد فرار کرده است. مرحوم طاهری در اواخر دهه 60 فصلنامه انتظار را منتشر کرد و در آن به واکاوی برخی مسایل مهم کشور پرداخت.

در سال 72 وی به عنوان یکی از رقبای منتقد سیاست‌های اقتصادی دولت آیت‌الله هاشمی رفسنجانی وارد گود انتخابات شد.

مهندس طاهری سرانجام در روزهای واپسین مهرماه سال 92 دعوت حق را لبیک گفت و به دیار باقی شتافت .

انتهای پیام

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۰۹۷۱۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کاندیداهای شورای ائتلاف در حوزه انتخابیه قائم‌شهر معرفی شد

سخنگوی شورای ائتلاف نیروهای انقلاب اسلامی مازندران گفت: با اجماع شورا دو نفر در لیست شورای ائتلاف انقلاب اسلامی جای گرفتند. - اخبار استانها -

بهرام احمدی سخنگوی شورای ائتلاف انقلاب اسلامی مازندران در گفت‌وگو با تسنیم اظهار داشت: کار بزرگ مردم  اصل مشارکت، و دقت در نوع انتخاب خواهد بود که امیدواریم شاهد حضور بالای مردم حوزه انتخابیه قائمشهر، سوادکوه، سوادکوه شمالی، سیمرغ و جویبار در صحنه انتخابات مجلس شورای اسلامی باشیم.

وی افزود: اطلاعیه شورای ائتلاف نیروهای انقلاب اسلامی در خصوص معرفی نامزدهای مورد حمایت در مرحله دوم دوازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی در حوزه انتخابیه قائم‌شهر، سوادکوه، سوادکوه شمالی، جویبار و  سیمرغ  منتشر شده و شورای ائتلاف در راستای عمل به فرامین رهبری معظم انقلاب در باب افزایش مشارکت و همینطور افزایش آگاهی عمومی جهت انتخاب اصلح، همچون مرحله اول انتخابات، با برگزاری جلسات متعدد و تخصصی، بررسی سوابق و مواضع  و برنامه های نامزدهای محترم راه یافته به مرحله دوم ضمن احترام به همه ی نامزدها و حامیان و تشکل‌های قانونی فعال در عرصه انتخابات، دو کاندیدا مورد حمایت خود را معرفی کرده است.

احمدی بیان کرد: نظر به مراتب شایستگی تخصصی و علمی،  آشنایی با قوه مقننه و وظایف و تکالیف نمایندگی مجلس شورای اسلامی، همسویی و همراهی در مسیر پیشرفت ایران عزیز اسلامی آقای کمال علیپور خنکداری و آقای مصطفی معلمی به عنوان نامزدهای مورد حمایت شورای ائتلاف انقلاب اسلامی به مردم شریف حوزه انتخابیه معرفی شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • انزوای رژیم صهیونیستی در جشنواره‌ها/ از فرصت‌ها استفاده نکردیم
  • فهرست کامل کاندیداهای شورای ائتلاف نیروهای انقلاب برای انتخابات منتشر شد
  • لیست نهایی کاندیداهای شورای ائتلاف نیروهای انقلاب منتشر شد
  • کاندیداهای شورای ائتلاف در حوزه انتخابیه قائم‌شهر معرفی شد
  • فراجا مظلومانه و بااقتدار در خط مقابله با بی‌حیایی‌ها ایستاده است
  • کاندیدا‌های شورای ائتلاف در شیراز و زرقان معرفی شد
  • کاندیداهای شورای ائتلاف در شیراز و زرقان معرفی شد
  • ثبات مدیریتی باید در آموزش و پرورش حفظ شود
  • ۵۸۳ استان فارسی برای کسب مدرک تخصصی حفظ قرآن کریم آزمون دادند
  • مرور خاطرات دوران تحصیل پس از ۴۵ سال