Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایلنا، الی جاکمن (Elli Jackman) مدیر ارشد شرکت پاور اینترپرایس (M_POWER enterprises) بریتانیا در دومین روز از برگزاری سیزدهمین نمایشگاه بین‌المللی صنعت آب و تاسیسات آب و فاضلاب (سه شنبه) در گفت و گو با پایگاه اطلاع‌رسانی وزارت نیرو (پاون) با بیان این مطلب که مشارکت شرکت‌های خارجی و داخلی با هدف انتقال تکنولوژی و فناوری سبب رشد روز افزون کمی و کیفی تولیدات ساخت داخل خواهد شد، اظهار داشت: شرکت M_POWER enterprises آمادگی دارد تا در پروژه‌های بخش آب ایران، ماهانه 20 میلیون یورو سرمایه گذاری کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی که حدود 15 سال است با شرکت‌های ایرانی همکاری دارد، افزود: این قرارداد از طریق شرکت سالم آب در ایران در حال نهایی شدن در بخش پروژه‌ها و تولیدات صنعت آب خواهد بود.

جاکمن با بیان این مطلب که گروه سرمایه گذاری ایتالیایی وابسته به هیچ سازمان دولتی نیست و به صورت مستقل در اقصی نقاط جهان به فعالیت مشغول است، گفت: این شرکت در صورت تضمین بانکی، از پروژه‌های بزرگ به منظور مشارکت و یا سرمایه‌گذاری استقبال می‌کند.

وی با بیان اینکه شرکت‌های خارجی با پیش فرض‌های بسیار نامناسب وارد ایران می‌شوند، ولی پس از ورود به ایران نظر آنان کاملاً تغییر می‌کند، افزود: بیشتر خارجیان تصور می‌کنند ایران از وجود تکنولوژی بی بهره است؛ ولی به محض ورود به ایران و برخورد نزدیک با مردم، تولیدات، صنعتگران، جامعه و فناوری‌های جمهوری اسلامی نظرشان عوض می‌شود.

مدیر ارشد این شرکت بریتانیایی اضافه کرد: اخلاق، منش، رفتار و تکنولوژی جمهوری اسلامی در خاورمیانه نمونه بوده و بسیاری از تولیدات ایرانی با مشابه اروپایی قابل مقایسه است.

وی افزود: بسیار خوشحالم که در ایران هستم و امیدوارم نظر تمام ساکنان اروپا نیز حداقل با یک‌بار سفر به ایران، نظرشان نسبت به این کشور تغییر کند.

جاکمن اضافه کرد: برگزاری نمایشگاه‌ها این فضا را ایجاد می‌کنند تا شرکت‌های خارجی و ایرانی از نزدیک با تولیدات هم آشنا شوند و این موضوع سبب شود تا صنعتگران ایرانی ضمن آشنایی با دانش روز جهانی، در افزایش کیفیت کالاهای خود تا سطح برندهای بین المللی بکوشند.

منبع: ایلنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۱۰۷۱۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ورود پتروشیمی ها به بالادست نفت بازی برد_برد است

به گزارش خبرنگار مهر محسن خجسته‌مهر مدیر عامل شرکت ملی نفت ایران در حاشیه آیین امضای تفاهم‌نامه‌های مطالعات طرح‌های توسعه ۱۶ میدان گازی با هلدینگ‌ها، شرکت‌های پتروشیمی و شرکت‌های اکتشاف و تولید ایرانی گفت: با سرمایه‌گذاری ۶ میلیارد و ۴۰۰ میلیون دلاری، در این حوزه امروز یکی از رویدادهای مهم اقتصادی صنعت نفت با مشارکت مردم را شاهد هستیم.

وی ادامه داد: برای تحقق برنامه‌های تولیدی باید سرمایه‌گذاری مستقیم و غیرمستقیم انجام دهیم که در دولت سیزدهم این کار زیربنایی در حال انجام است.

خجسته مهر گفت: پیش‌تر تنها شرکت‌های اکتشاف و تولید می‌توانستند در صنعت نفت سرمایه‌گذاری کنند، اما با ابتکار وزیر نفت و هماهنگی لازم با دولت قرار شد پتروشیمی‌ها نیز در بالادست صنعت نفت حضور یابند.

مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران خاطر نشان کرد: قرارداد توسعه میدان مشترک آزادگان به ارزش ۱۱ میلیارد ۵۰۰ میلیون دلار و دیگر میدان‌ها در مجموع به ارزش ۱۳ میلیارد ۵۰۰ میلیون دلار با حضور بانک‌ها به امضا رسید و به‌تازگی با امضای قرارداد فشارافزایی، وزارت نفت نشان داد که می‌تواند کارهای بی‌نظیری در این صنعت انجام دهد.

خجسته‌مهر با تأکید بر اینکه با نهایی و اجرایی شدن تفاهم‌نامه‌های امروز بیش از ۱۶ مخزن گازی کشور توسعه می‌یابد، گفت: با بهره‌برداری از این طرح‌ها ۱۲۷ میلیون مترمکعب به ظرفیت تولید در چهار استان نفت و گازخیز کشور اضافه می‌شود.

وی سرمایه‌گذاری پتروشیمی‌ها در بخش بالادستی صنعت نفت را قراردادی برد - برد برای شرکت ملی نفت ایران و آن‌ها دانست و گفت: مردم به‌عنوان سرمایه‌گذاران اصلی پتروشیمی‌ها و هلدینگ‌ها با این تفاهم‌نامه‌ها در طرح‌های بالادستی سرمایه‌گذاری می‌کنند.

مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران ادامه داد: در دولت‌های یازدهم و دوازدهم سالانه به‌طور میانگین یک میلیارد ۶۰۰ میلیون دلار سرمایه‌گذاری شده است، درحالی‌که در ۲.۵ سال عمر دولت سیزدهم این رقم به سالانه ۶ میلیارد ۳۰۰ میلیون دلار رسیده و درمجموع ۱۵ میلیارد دلار سرمایه‌گذاری شده که بخش قابل‌توجهی از این سرمایه‌گذاری از سوی بخش خصوصی بوده است.

ادامه دارد....

کد خبر 6092877 محمدحسین سیف اللهی مقدم

دیگر خبرها

  • سرمایه‌گذاری ۲ میلیارد یورویی در طرح‌های ارتقای کیفی پتروپالایشگاه تهران
  • تشکری هاشمی: قرارداد ۲ میلیارد یورویی با چین را فقط در سایت‌ها و فضای مجازی دیده‌ام
  • اعلام آمادگی آفریقای مرکزی برای توسعه همکاری‌های معدنی با ایران
  • جهش تولیدات صنعتی با کمک بخش نخبگانی از طریق تقویت حضور دانش‌بنیان‌ها در صنایع بزرگ
  • رشد ۱۰۴ درصدی تولیدات پتروشیمی شیراز
  • ورود پتروشیمی ها به بالادست نفت بازی برد_برد است
  • آمادگی ۲۵ بسته در بجنورد برای جذب سرمایه‌گذار
  • شیراز میزبان برگزاری اولین جشنواره رسانه‌ای اقوام و عشایر کشور می‌شود
  • تولید چادرهای امدادی متناسب با فصل و اقلیم از سوی هلال احمر
  • افزایش ۲۰۰ میلیون یورویی سرمایه صندوق ضمانت صادرات