Web Analytics Made Easy - Statcounter

نایب رییس کمیسیون اقتصادی مجلس گفت: روند اخذ صحیح مالیات بر ارزش افزوده نیازمند تجهیز کلیه اصناف به صندوق‌های مکانیزه فروش است. تجهیز اصناف به صندوق مکانیزه فروش سبب ایجاد شفافیت در میزان درآمد و مانع فرار مالیاتی می‌شود.

اقتصاد آنلاین-حمیده قاسمی؛ ناصر موسوی لارگانی؛ نایب رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصاد آنلاین؛ اظهارکرد: اخذ مالیات بر ارزش افزوده نیازمند تجهیز کلیه اصناف به صندوق‌های مکانیزه فروش است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

موسوی لارگانی با اشاره به دلایل اجرایی نشدن این لایحه تا به امروز؛ گفت: تجهیز اصناف به صندوق مکانیزه فروش سبب ایجاد شفافیت در میزان درآمد می‌شود و به تبع آن مانع از فرار مالیاتی می‌شود، از طرفی نصب این صندوق‌ها هزینه‌بر بوده و نیازمند خرید، نصب و پشتیبانی است و به همین دلیل این فرآیند تاکنون با مخالفت اصناف رو به رو بوده است.

نایب رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس با اشاره به اهمیت اخذ مالیات بر ارزش افزوده خاطر نشان‌ کرد: هدف از اجرای این لایحه این است که بتوان زمینه لازم برای اخذ مالیات بر ارزش افزوده را فراهم کنیم.

این نماینده مجلس شورای اسلامی، افزود: مالیات بر ارزش افزوده که با مالیات تکلیفی اصناف متفاوت است و تنها باید از مصرف کننده نهایی اخذ شود، در حال حاضر به صورت اضافه شده به قیمت هر کالا اخذ می‌شود که در صورت اجرایی شدن نصب صندوق‌های فروشگاهی دیگر بر روی قیمت کالا محاسبه نخواهد شد و در مجموع به فاکتور خرید مشتریان اضافه می‌شود.

وی افزود: هر چند که در بودجه سال 96 اخذ مالیات بر ارزش افزوده به وسیله صندوق‌های فروشگاهی در دستور کار قرار داشت، اما به دلیل فراهم نبودن زیرساخت‌های لازم این کار انجام نشد.

موسوی لارگانی ادامه داد: به همین دلیل طی جلسات مختلف دولت و مجلس و توضیح نماینده دولت در این خصوص قرار شد امسال نیز با عرف سال‌های اخیر این مالیات اخذ شود.

موسوی لارگانی در پایان خاطر نشان کرد: پیشنهاد کمیسیون برای عملیاتی شدن این لایحه این است که در ابتدا این صندوق‌ها به صورت رایگان در اختیار اصناف قرار گیرد، از طرفی اصناف خرد با تشخیص نهادهای مسئول تا چند سال از پرداخت مالیات معاف شوند تا شرایط برای اجرای کامل این لایحه و اخذ مالیات تاثیرگذار 9 درصدی ارزش افزوده فراهم شود.

منبع: اقتصاد آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۱۰۷۲۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سرمایه‌گذاری ۱۸ همت در بخش معدن و صنایع معدنی آذربایجان شرقی

جام جم آنلاین آذربایجان شرقی: حیدر فتح‌زاده در نشستی با معاونان شورای نظام فنی و اجرایی سازمان برنامه و بودجه کشور اظهار کرد:  بخش اعظمی از سهم ارزش افزوده استان مربوط به بخش معدن بوده و بر اساس آمارگیری سال گذشته حدود ۱۳.۷ درصد سهم ارزش افزوده معدن کل کشور در آذربایجان شرقی است.

وی اضافه کرد: حدود ۱۸ هزار و ۱۷۳ میلیارد تومان در بخش معدن استان سرمایه گذاری شده و میزان اشتغال این بخش هفت هزار و ۸۲۷ نفر است.

وی وضعیت نرخ مشارکت و نرخ بیکاری استان را مطلوب دانست و افزود: ۴۲ درصد ارزش افزوده استان مربوط به صنعت و معدن، ۹ درصد در بخش کشاورزی و مابقی ارزش افزوده استان در بخش خدمات است.

فتح زاده افزود: اصلی‌ترین قابلیت فراروی توسعه استان، تعدد و توانمندی بخش خصوصی استان است که توانسته بخش اعظم فرصت‌ها و منابع توسعه در استان از جمله اراضی حاصلخیز، معادن، بازار خدمات، مرز و ... را در مسیر فرآوری و مولدسازی قرار دهد و با هدایت سرمایه‌گذاری‌های گسترده و ایجاد کارگاه‌ها و کارخانه‌های متنوع، بستر مطلوبی برای ایجاد اشتغال و رشد اقتصادی فراهم سازند.

وی گفت: بر اساس آخرین برآوردهای مرکز آمار ایران این استان با ۴ میلیون و ۷۵ هزار نفر جمعیت دارای ۲۳ شهرستان، ۷۲ شهر، ۱۴۲ دهستان و ۵۲ بخش است. تبریز به عنوان پرجمعیت ترین شهر آذربایجان شرقی، ۴۱ درصد جمعیت استان را به خود اختصاص داده است.

فتح‌زاده تصریح کرد: آذربایجان شرقی ۲۳۵ کیلومتر مرز مشترک با کشورهای آذربایجان و ارمنستان دارد و سهم ارزش افزوده این استان از کل کشور ۳.۶ درصد است.

دیگر خبرها

  • مخالفت با مالیات ارزش افزوده تاکسی‌های اینترنتی
  • مخالفت انجمن تجارت الکترونیک با دریافت مالیات بر ارزش افزوده از تاکسی اینترنتی
  • چگونه برای کسب و کارمان شناسه یکتا رایگان بگیریم؟
  • دریافت مالیات بر ارزش افزوده از تاکسی‌های اینترنتی، غیرقانونی است
  • سرمایه‌گذاری ۱۸ همت در بخش معدن و صنایع معدنی آذربایجان شرقی
  • نیمه پنهان مالیات‌ستانی
  • خبر جدید درباره افزایش حقوق بازنشستگان/ تکلیف متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان مشخص شد
  • تحقق درآمد ۴۴۰ میلیاردی برای متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان
  • بیش از ۳۰ درصد کل مالیات کشور در سال گذشته توسط شرکت‌های خصولتی پرداخت شده است
  • تمدید مهلت تکمیل اظهار نامه مالیاتی