Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «بولتن نیوز»
2024-04-27@17:30:47 GMT

پردازنده های هوش مصنوعی Nervana

تاریخ انتشار: ۲۶ مهر ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۱۰۸۹۷۶

پردازنده های هوش مصنوعی Nervana

گروه فناوری _ شرکت بزرگ اینتل که اندکی دیر به حوزه هوش مصنوعی پیوسته، حالا می خواهد رهبری این بخش از بازار را هم در اختیار بگیرد و در همین راستا خانواده جدیدی از چیپست های مخصوص عملیات هوش مصنوعی را به نام «پردازنده شبکه عصبی نِروانا» (Nervana) معرفی کرده است.

به گزارش بولتن نیوز وبه نقل از دیجیاتو ، این پردازنده ها که به اختصار NNP نام دارند، نیاز روزافزون کاربردهای یادگیری ماشین را پاسخ می گویند و بازار دیتاسنتر ها را هدف قرار داده اند، نه کامپیوترهای شخصی.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همان طور که می دانید CPU های اینتل هنوز در بازار سرورها حکمرانی می کنند و آخرین برآوردها از سهم 96 درصدی اینتل در این بخش حکایت دارند، اما GPU های انویدیا و ARM در پردازش های هوش مصنوعی هنوز حرف اول را می زنند.

این وضعیت باعث شده تا تقاضا برای چیپ های پردازنده AI طی سال های اخیر افزایش چشمگیری داشته باشد و افزایش درآمد 56 درصدی را برای انویدیا به ارمغان آورد. گوگل هم چند وقتیست وارد این عرصه شده و واحدهای پردازنده تنسور (TPU) را در قالب خدمات ابری ارائه می دهد.

حال اینتل با سال ها تبحر در تولید سخت افزار به عرصه AI آمده است. آنها طی ماه های گذشته شرکت Mobileye، کمپانی سازنده چیپ Movidius و استارتاپ Nervana فعال در حوزه یادگیری عمیق را خریدند و از آن زمان تمام تلاش خود را به کار بستند تا پردازنده های شبکه عصبی خود را با نام رمز «لیک کِرست» (Lake Crest) توسعه دهند.

چیپ های NNP اینتل نتیجه مستقیم تصاحب Nervana به شمار می رود و قصد دارد «آموزش سریع تر را برای مدل های یادگیری عمیق» ارائه دهد. البته هنوز مشخص نیست این پردازنده ها چقدر سریع تر عمل می کنند و اینتل اطلاعات دقیقی را در این زمینه ارائه نکرده است، اما احتمالاً به زودی جزئیات بیشتری در این زمینه منتشر خواهد شد.

منبع: بولتن نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.bultannews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بولتن نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۱۰۸۹۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۴۲ مدرسه در شهرستان گناباد بازسازی شد

به گزارش خبرنگار مهر، مجید فدوی عصر پنجشنبه در جمع خبرنگاران با بیان اینکه طی یک سال گذشته ۴۲ مدرسه در مناطق شهری و روستایی شهرستان گناباد با اعتبارات نوسازی و توسعه و تجهیز مدارس و مشارکت خیران بازسازی شدند اظهار کرد: در همین مدت علاوه بر ساماندهی ۶۵ ملک مازاد آموزش و پرورش، شش چمن مصنوعی هم نصب شد.

رئیس اداره آموزش و پرورش گناباد با بیان اینکه از آغاز سال تحصیلی تا کنون ۳۸ کلاس درس با صرف اعتبار ۱۲ میلیارد و ۱۶۰ میلیون ریال در شهرستان گناباد هوشمندسازی شد، افزود: برای هوشمند سازی هر کلاس درس به طور متوسط ۳۲۰ میلیون ریال هزینه شده است.

وی کلاس‌های هوشمند را در ارتقا بهره وری آموزشی و مشارکت پذیری دانش آموزان مؤثر دانست و تصریح کرد: این کلاس‌ها فرصت‌های یادگیری بیشتری را برای دانش آموزان فراهم، فرآیند یادگیری را سرگرم کننده و به دانش آموزان کمک می‌کند فناوری‌های جدید را بهتر فرا بگیرند.

فدوی با اشاره به تحصیل ۱۷ هزار و ۶۱۴ دانش‌آموز در مدارس مناطق شهری و روستایی گناباد خاطرنشان کرد: از این تعداد ۹ هزار و ۵۶۵ نفر در دوره ابتدایی، چهار هزار و ۷۹۶ نفر در دوره اول متوسطه و ۲ هزار و ۲۸۸ نفر در دوره دوم متوسطه مشغول به تحصیل هستند.

کد خبر 6088736

دیگر خبرها

  • آموزش اتوماسیون صنعتی به صورتی تخصصی و عملی
  • آزمون‌های نهایی مبتنی بر ارزشیابی از یادگیری است
  • سؤالات امتحانات نهایی با هدف ارزشیابی یادگیری طراحی می‌شود
  • ۴۲ مدرسه در شهرستان گناباد بازسازی شد
  • عرضه فناوری جدید ساخت تراشه شرکت TSMC تا سال ۲۰۲۶
  • گلکسی رینگ سامسونگ به هوش مصنوعی مجهز خواهد بود
  • رقیب مستقیم ردمی توربو ۳ با پردازنده پرقدرت و نمایشگر ۱۴۴ هرتز رونمایی شد
  • مقرأة الحرمین؛ طرح آموزش قرآن به ۶ زبان زنده دنیا
  • چاقوی هوش مصنوعی چگونه نظام سلامت را جراحی می‎‌کند
  • تاثیر فقر بر رشد مغز کودکان