Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، صفر بدیع زمانی روز چهارشنبه در جلسه بررسی وضعیت عشایر و کارگران فصلی این شهرستان در محل فرمانداری فریدن افزود: بد قولی مسئولان استانی برای پرداخت اعتبار 50 میلیون تومانی و نیز استقرارنیافتن نمایندگی امور عشایر از مشکلات بهداشتی عشایردر شهرستان است.
وی اضافه کرد: کمک ها و اعتباراتی که در جلسات متعدد استانی تصویب شده است عملی نمی شود و این عملکرد دستگاه های متولی را نیز تحت الشعاع قرارمی دهد درحالی که ارتقا خدمات بهداشتی و سلامت به عشایر فریدن نیازمند تخصیص بودجه است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


محمد رضا شیخی رئیس شبکه بهداشت و درمان فریدن نیز در این جلسه گفت: در6 ماه گذشته بیش از2 میلیارد ریال برای حوزه بهداشت ودرمان عشایرمنطقه هزینه شده است درحالی که هیچ گونه ردیف اعتباری برای آن پیش بینی نشده است.
وی افزود: بخش قابل توجهی ازعشایر در شهر دامنه استقرار می یابند و در واقع این جمعیت به جمعیت بیش از 4 هزار نفری شهر دامنه اضافه می شود که روند خدمات رسانی در حوزه بهداشت و درمان را با مشکل مواجه می کند.
شیخی ادامه داد: با استقرار این جمعیت در 6 ماه از سال در شهرستان، شاهد ابتلای حدود 3 هزار نفر به بیماری های واگیر مانند هپاتیت A در سال گذشته بوده ایم.
وی نبود سرویس هاس بهداشتی کافی، آب سالم و بهداشتی و نیز رعایت نکردن مسائل بهداشتی را سه عامل مهم انتقال بیماری از این حوزه برشمرد.
نوشین عقیلی مسئول اداره بیماری های منتقله از آب وغذا وزارت بهداشت نیز در این جلسه گفت: عشایر و کارگران فصلی جمعیت مواجی هستند که با جا به جایی در اکثر نقاط کشور در صورتی که ناقل ویروس باشند می توانند موجب انتقال بیماری های واگیر شوند.
وی افزود: بیماری های منتقله از آب و غذا تبعات خاص خود را دارد که مدیریت آن نیازمند ورود جدی تمام دستگاه های مرتبط است.
عقیلی نسبت به انعکاس کمبودهای موجود در این حوزه به مسئولان وزرات بهداشت قول مساعدت داد و گفت: ارتقاء کیفیت خدمات رسانی در حوزه بهداشت و سلامت در گرو تخصیص اعتبارات لازم برای این کار است.
فریدن با وجود آن که جزء مناطق عشایر پذیر محسوب نمی شود؛ هر ساله با پدیده افزایش جمعیت در 6 ماه از سال به دلیل ورود جمعیت 5 هزار نفری عشایر و کارگران فصلی رو به روست.
این موضوع منجر به تحمیل هزینه های مالی، انتقال بیماری های واگیر، تهدید امنیت و چالش های فرهنگی - اجتماعی در این شهرستان می شود.
فریدن با بیش از 49 هزار نفر جمعیت در 140 کیلومتری غرب استان واقع است.
9861*خبرنگار: فاطمه زمانی

منبع: جماران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۱۰۹۰۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سه پروژه بهداشتی و درمانی در شهرستان چالدران به بهره‌برداری می‌رسد

فرماندار شهرستان چالدران در مراسم آغاز عملیات اجرایی سه طرح بهداشتی و درمانی در این شهرستان گفت: سه طرح بهداشتی و درمانی نیز که مربوط به مصوبات سفر اول استاندار آذربایجان‌غربی بوده آماده بهره‌برداری است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از آذربایجان‌غربی، محمدرضا عبدالله‌نژاد امروز _شنبه پانزدهم اردیبهشت_ در مراسم آغاز عملیات اجرایی سه طرح بهداشتی و درمانی شهرستان چالدران اظهار کرد: این طرح‌ها با هدف توسعه زیرساخت‌ها و ارائه خدمات بهتر به مردم منطقه اجرایی می‌شود.

وی افزود: هر سه پروژه خانه بهداشت روستای مخور، مرکز ویژه جامع سلامت شهر سیه‌چشمه و مرکز فوریت‌های پزشکی سیه‌چشمه از مصوبات سفر دوم استاندار آذربایجان‌غربی هستند.

فرماندار شهرستان چالدران گفت: مجموعاً ۲۷۰ میلیارد ریالی قرارداد منعقد شده برای احداث این پروژه‌ها بوده که از این میزان ۱۳۰ میلیارد ریال تخصیص نقدی انجام گرفته است.

عبدالله‌نژاد تصریح کرد: از جمله پروژه‌هایی که در شهرستان چالدران و در حوزه بهداشت و درمان جهت بهره‌برداری آماده شده دو پروژه از مصوبات سفر اول استاندار به چالدران شامل خانه‌های بهداشت روستاهای سازاغل و مادلو است.

وی ادامه داد: پروژه دیگر در این راستا بهره‌برداری از پایگاه فوریت‌های پزشکی قره‌چی بولاقی بوده که در آینده نزدیک با هزینه‌کرد ۱۰۰ میلیاردریالی مورد افتتاح و به بهره‌برداری خواهد رسید.

مجتبی علیزاده مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان چالدران نیز در آئین آغاز عملیات اجرایی طرح‌های بهداشتی و درمانی این شهرستان گفت: در مجموع تعداد ۶ مرکز جامع سلامت و ۴۰ باب خانه بهداشت برای ارائه خدمات بهداشتی و درمانی به ساکنین شهرستان چالدران در حال خدمات‌رسانی هستند.

کد خبر 750554

دیگر خبرها

  • سه پروژه بهداشتی و درمانی در شهرستان چالدران به بهره‌برداری می‌رسد
  • امدادرسانی به ۸۰ خانوار عشایری شهرستان کوهرنگ
  • تشکیل کمپین آموزشی و مراقبتی‌های بهداشتی سالمندان در آبادان
  • پروژه «مرغ لاین» در میامی افتتاح می‌شود
  • دستورالعمل بهداشتی حج ۱۴۰۳ اعلام شد
  • دستورالعمل‌ بهداشتی حج ۱۴۰۳ اعلام شد/ ممنوعیت حج برای مبتلایان به این بیماری‌ها
  • وزارت حج عربستان دستورالعمل‌های بهداشتی حج ۱۴۰۳ را ابلاغ کرد
  • دستورالعمل‌ بهداشتی حج ۱۴۰۳ اعلام شد
  • وزارت حج عربستان دستورالعمل‌ های بهداشتی حج 1403 را ابلاغ کرد
  • سرمایه گذاری برای سواد سلامت خبرنگاران، دارایی عظیمی برای جامعه محسوب می‌شود