Web Analytics Made Easy - Statcounter

تین‌نیوز |

هشتمین اجلاس مشترک پنج جانبه مدیران بنادر کشورهای ساحلی دریای خزر در تاریخ 21 و22 مهر ماه 1396 (13 لغایت 14 اکتبر، 2017 میلادی) به میزبانی کشور ترکمنستان و در بندر ترکمن باشی برگزار شد.

به گزارش تین‌نیوز به نقل از روابط عمومی سازمان بنادر و دریانوردی، خسرو سرایی، مدیر کل توافقنامه ها و توسعه بازار سازمان بنادر با اعلام این خبر گفت : در راستای توافقات حاصله از برگزاری کنفرانس اقتصادی کشورهای ساحلی دریای خزر در مهرماه 1387 درآستراخان روسیه و با پیشنهاد جمهوری اسلامی ایران و توافق کشورهای ساحلی دریای خزر، اولین اجلاس مشترک پنج جانبه مدیران بنادر کشورهای ساحلی دریای خزر در اردیبهشت ماه 1388 در بندر انزلی برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گفته سرایی، متعاقب اجلاس انزلی، مقرر گردید که مدیران بنادر کشورهای ساحلی به صورت دوره ای و سالیانه به میزبانی یکی از بنادر دریای خزر گرد هم بیایند و به بررسی و بر طرف نمودن مسائل و مشکلات احتمالی و همچنین تسهیل تجارت و حمل و نقل دریایی در دریای خزر بپردازند.

مدیرکل توافق نامه ها و توسعه بازار اضافه کرد : در جریان برگزاری این نشست ها، مدیران بنادر کشورهای آذربایجان، ترکمنستان، روسیه و قزاقستان با حضور مدیران کل بنادر انزلی، نوشهر و امیرآباد و مدیران ارشد سازمان بنادر و دریانوردی جمهوری اسلامی ایران، موضوعات مربوط به توسعه همکاری های بندری و دریایی در دریای خزر را مورد بررسی قرار داده و نهایتا پروتکل اجلاس به امضای مدیران بنادر می رسد.

وی همچنین در خصوص اهم عناوین و توافقات انجام شده در جریان برگزاری هشتمین اجلاس مذکور عنوان کرد : ایجاد وب سایت رسمی تبادل اطلاعات مورد نیاز تجارت دریایی، درج علامت بر روی کالاهای مورد حمل در دریای خزر، تاکید در خصوص جلوگیری از رفتار تبعیض آمیز نسبت به شناورهای دیگر طرف ها در خصوص تعرفه،تاکید براهمیت توسعه و جذب کالاهای ترانزیتی در کریدور های شمال به جنوب و شرق به غرب و اعلام آمادگی طرف ایرانی برای امضا کردن موافقت نامه در خصوص حمل دریایی از طریق بنادر جنوبی با هر یکی از کشورهای ساحلی دریای خزر به منظور فراهم نمودن امکان دسترسی به آبهای آزاد، از بخش های مهم و راهبردی این اجلاس بود.

به گفته سرایی، تمامی بنادر حاشیه دریای خزر که مدیران آنها در این اجلاس حضور داشتند جهت گیری سال های آتی بنادر خود را بر حمل کانتینری اعلام کرده و تاکید داشتند سرمایه گذاری برای ارائه خدمات به کانتینر در دستور کار آنها قرار دارد.

این مقام مسئول در سازمان بنادر درباره بندر ترکمن باشی گفت : بندر ترکمن باشی ترکمنستان به سرعت در حال توسعه بوده و با بهره گیری از دو اسکله کانتینری با نصب دو دستگاه جرثقیل کانتینری آماده تخلیه و بارگیری 400 هزار کانتینر در سال می باشد. در این بندر شیپ یارد و اسکله های تخلیه و بارگیری جنرال کارگو و همچنین فله معدنی و غلات در حال توسعه می باشد و در نهایت به زودی ظرفیت بندر به هشت میلیون تن خواهد رسید.

هشتمین اجلاس مشترک پنج جانبه مدیران بنادر کشورهای ساحلی دریای خزردر بندر ترکمن باشی برگزار شد. [کلیک و کشیدن برای جابجایی]

منبع: تین نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tinn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تین نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۱۱۳۰۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزاری کمیسیون مشترک اقتصادی ایران و امارات بعد از ۱۰ سال

کمیسیون مشترک همکاری‌های اقتصادی ایران و امارات متحده عربی بعد از ۱۰ سال، ۱۱ و ۱۲ اردیبهشت ماه برگزار می‌شود. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم، اجلاس کمیسیون مشترک همکاری‌های اقتصادی جمهوری اسلامی ایران و امارات متحده عربی به ریاست مهرداد بذرپاش، وزیر راه و شهرسازی، و بن الطوق الماری، وزیر اقتصاد امارات، به عنوان روسای ایرانی و اماراتی این کمیسیون در تاریخ سه شنبه و چهارشنبه (11 و 12 اردیبهشت ماه 1403) در ابوظبی؛ برگزار می‌شود.

این نشست پس از گذشت 10 سال، به منظور توسعه همکاری‌های دو کشور در کلیه زمینه‌های اقتصادی، تجاری، سرمایه گذاری و حمل و نقلی (هوایی، دریایی، جاده‌ای و ترکیبی) برگزار می‌شود. توسعه مناسبات دو کشور در حوزه کریدور‌های ترانزیتی بین المللی بویژه کریدور شمال- جنوب به منظور ترانزیت کالا‌های اماراتی به سمت کشور‌های آسیای مرکزی و قفقاز و روسیه و نیز اروپا از قلمرو جمهوری اسلامی ایران در دستور کار این نشست است.

در حاشیه این اجلاس همایش تجار، فعالان اقتصادی و کارآفرینان بخش‌های خصوصی دو کشور نیز برگزار خواهد شد. در این نشست تجار و کار آفرینان ایرانی و اماراتی با همتایان خود بصورت رو در رو مذاکره خواهند نمود. همچنین تعدادی از متخصصان حوزه تجاری و سرمایه گذاری در خصوص توسعه فضای کسب وکار دو کشور و قوانین و مقررات حاکم بر سرمایه گذاری و تجارت و فرایند‌های مربوطه مبادرت به سخنرانی خواهند نمود. پیش بینی می‌شود در این اجلاس دو سند همکاری توسط رؤسای کمیسیون مشترک دو کشور به امضا برسد.

مدیرکل دفتر غرب آسیای سازمان توسعه تجارت ایران گفت: امارات متحده عربی یکی از شرکای اصلی کشورمان در تجارت است. تجارت ایران و امارات در سال گذشته حدود 27 میلیارد دلار بوده، که سهم صادراتمان به این کشور حدود 6.5 میلیارد دلار بود و سهم واردات کالا از این کشور هم به بیش از بیست میلیارد دلار رسید. این کشور به دلیل اینکه هاب لجستیکی منطقه و واسط تجاری کشور هاست، برای ما با اهمیت است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • پسرفت دریای خزر مشکل بنادر مازندران
  • وزیر راه و شهرسازی عازم ابوظبی شد 
  • وزیر راه و شهرسازی عازم ابوظبی شد
  • بذرپاش عازم ابوظبی شد
  • بندر امام خمینی ۲۰ ایستگاه تخلیه و بارگیری ریلی دارد
  • وعده ریل پایه شدن بندر چابهار در آینده‌ ای نزدیک
  • برگزاری کمیسیون مشترک اقتصادی ایران و امارات بعد از ۱۰ سال
  • همکاری‌های بین‌المللی و رشد اقتصادی نیازمند برقراری صلح است
  • موضوعات مشترک کشورهای عضو ACD پیگیری شود
  • پانزدهمین اجلاس روسای راه‌آهن‌ کشورهای اکو برگزار می‌شود