Web Analytics Made Easy - Statcounter

پایگاه‌های اورژانس در استان فارس به ویژه پایگاه‌های جاده‌ای در حد استاندارد نیست و باید به تعداد این پایگاه‌ها اضافه شود.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از شیراز، خبر تلخ بود، باز هم تصادف، باز هم مرگ اما این بار تنها مقصر حادثه جاده و عدم رعایت نکات ایمنی نبود بلکه دور بودن از نخستین پایگاه اورژانس نیز عامل مرگ شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این حادثه که 2 روز پیش رخ داد تصادف 2 موتورسیکلت در حوالی بخش وراوی شهرستان مُهر منجر به فوت 2 نفر شد.

نزدیکترین پایگاه اورژانس به محل حادثه 25 کیلومتر فاصله دارد که برخی از اهالی معتقدند در صورتی که پایگاه اورژانسی در وراوی وجود داشت، آمبولانس زودتر می‌رسید و امکان رسیدگی به مصدومان بهتر فراهم می‌شد.

لزوم احداث پایگاه اورژانس در وراوی مُهر

سید حسن خلیلی رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان مُهر در گفت‌وگو با تسنیم از لزوم احداث پایگاه‌های اورژانس در این شهرستان سخن می‌گوید چراکه بنا به گفته وی در حال حاضر این شهرستان 3 پایگاه دارد که یک پایگاه شهری و در مُهر و 2 پایگاه جاده‌ای نیز در منطقه چاه‌کبکان و سمنگان مستقر است.

در حالی که در قسمت شهر وراوی پایگاهی وجود ندارد و به گفته اهالی رسانه و فعالان اجتماعی شهرستان مُهر این قسمت از مُهر از این حیث محروم مانده است. محمدرضا عالی‌منش، رئیس اورژانس استان فارس در گفت‌وگو با تسنیم از آغاز مقدمات راه‌اندازی یک پایگاه در بخش وراوی شهرستان مُهر خبر می‌دهد.

وی درباره حادثه‌ای که در این بخش رخ داده و منجر به فوت 2 نفر شد، می‌گوید: فاصله تصادف تا مرکز اورژانس بیش از 30 کیلومتر بوده و آمبولانس ظرف 20 دقیقه به محل رسیده و اگر پایگاه نزدیکتری وجود داشت به طور قطع این کمتر می‌شد.

به گفته عالی‌منش با وعده رئیس اورژانس کشور احداث پایگاه اورژانس وراوی در دستور کار قرار گرفته و این امر در دست پیگیری است. رئیس اورژانس استان فارس جمعیت و فاصله با نزدیکترین مرکز را فاکتورهای موثر در احداث یک پایگاه عنوان می‌کند که به لحاظ جمعیت به ازای هر 20 هزار نفر و به لحاظ مسافت هر 40 کیلومتر باید یک پایگاه اورژانس احداث شود.

به گفته وی راه‌اندازی پایگاه‌های اورژانس تنها منوط به داشتن این فاکتورها نیست بلکه باید مصوبه‌ اورژانس کشور را نیز داشته باشد. براساس تفاهم‌نامه‌ای که بین معاون بهداشت و معاون درمان وزارتخانه بهداشت امضا شده تامین فضای فیزیکی، تجهیزات و نیروی پایگاه‌های به ویژه در نقاط روستایی به عهده معاونت بهداشت و نظارت و آمبولانس با اورژانس است.

راه‌اندازی یک پایگاه در بخش گله‌دار

خلیلی، رئیس شبکه بهداشت مُهر نیز در تکمیل صحبت‌های عالی‌منش از راه‌اندازی یک پایگاه اورژانس در بخش گله‌دار سخن می‌گوید که فردی نیک‌اندیش نیز تهیه ساختمان و آمبولانس را به عهده گرفته است.

وی ماموریت‌های پایگاه شهری را زیاد نمی‌داند، این ماموریت‌ها روزانه 2 تا 3 عملیات است. به گفته خلیلی امکان باز کردن کد 2 در این پایگاه وجود دارد که در صورت افزایش ماموریت‌ها این کد باز می‌شود. کد 2 به معنای استقرار یک پایگاه سیار اورژانس در کنار پایگاه ثابت شهری است.

به گفته رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان مُهر اختلال در خطوط ارتباطی و مخابراتی را از مشکلات اصلی در امر خدمات‌رسانی عنوان می‌کند و دلیل این امر را این می‌داند که خطوط ارتباطی مُهر تحت پوشش شبکه کازرون است که مشکلاتی را به وجود آورده است.

کمبود پایگاه اورژانس جاده‌ای با وجود داشتن شرایط لازم، فاصله زیاد پایگاه‌های اورژانس و نبود خطوط ارتباطی مناسب از مشکلاتی است که در شهرستان مُهر به ویژه در زمان تصادف و از دست رفتن جان یک انسان بیشتر خودنمایی می‌کند.

خبرگزاری تسنیم در نظر دارد در سلسله‌ گزارش‌هایی به بیان مشکلات و توانمندی‌های شهرستان‌ها و روستاهای استان فارس بپردازد. ‌مردم مناطق مختلف استان می‌توانند مشکلات و توانمندی‌های شهرستان و روستای خود را از ساعت 8 الی 16 با شماره تماس 07132281975 با دفتر خبرگزاری تسنیم استان فارس در جریان بگذارند.

گزارش از حلیمه زارع

انتهای پیام/

R41382/P1010113/S6,61/CT7

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۱۲۱۴۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

استخدام زنان زندانی ایرانی در یک کارخانه بستنی

به گزارش همشهری آنلاین، یک کارخانه تولید بستنی و شکلات در استان گلستان روی دست زنانی می‌چرخد که تازه از زندان آزاد شده‌اند. اصلا شرط استخدام در این کارخانه آن است که چند صباحی را در بند نسوان گذرانده باشی و خلاصه یک جرمی در پرونده‌ات باشد. در این کارخانه استخدام می‌شوی تا از اینجا رانده و از آنجا مانده نباشی. تا سر و سامان بگیری. حقوق بگیر شوی و زندگی‌ات را رتق و فتق کنی.

مدیرکل زندان‌های گلستان در حاشیه بازدید از این کارخانه بستنی و شیرینی گفته که این نخستین کارخانه نیست که از میان زندانیان آزاد شده نیرو استخدام می‌کند، آخرینش هم نخواهد بود.

سرلک گفته بسیاری از واحدهای تولیدی با سازمان زندان‌ها همکاری دارند و نیروهایشان را از میان مددجویان استخدام می‌کنند. جالب آنکه به‌گفته مدیرکل زندان‌های استان گلستان این نیروها به‌دلیل سختی‌هایی که کشیده‌اند حتی تعهدکاری‌شان از نیروهای معمولی هم بیشتر است.

بیشتر بخوانید: توزیع مهربانی در نانوایی | ببینید لاغر شو، جایزه بگیر

اورژانس در دست زنان
مثل برخی از پایگاه‌های آتش‌نشانی که تمامی اعضایش دختران آتش‌نشان هستند، حالا مسئولان اورژانس عزم‌شان را جزم کرده‌اند تا از بانوان برای ایجاد پایگاه اورژانس استفاده کنند. این در حالی است که تاکنون ۴ پایگاه اورژانس بانوان در کلانشهر تهران تأسیس شده، اما خبرخوب اینکه نخستین پایگاه اورژانس بانوان در زاهدان هم به تازگی افتتاح شده است.

البته این پایگاه با ۴ کارشناس فوریت‌های پزشکی و پرستار از فروردین‌ماه امسال فعالیت غیررسمی‌اش را آغاز کرده بود و کارکنان عملیاتی آن در همین مدت بیش از ۸۰ ماموریت موفق را به ثبت رسانده بودند. این پایگاه نقش مهم و مؤثری در ارائه خدمات فوریت‌های پزشکی در محل به بانوان دارد و از بسیاری از ارجاعات به بیمارستان‌ پیشگیری می‌شود.


کد خبر 848794 برچسب‌ها خبر مهم استخدام اورژانس زنان

دیگر خبرها

  • ۸۴ فقره تصادف طی۴۸ساعت گذشته در استان/۱۷۴نفر مصدوم شدند
  • پیشرفت ۸۰ درصدی پایگاه فوریت‌های پزشکی بکتاش
  • تصادف دنا و سوزوکی با ۷ کشته و مصدوم در محور صوفیان-شبستر
  • سانحه رانندگی با هفت کشته و مصدوم در محور صوفیان-شبستر
  • مصدومیت ۲۳ نفر در تصادفات زنجیره‌ای در زنجان
  • از متن پیشنهادی آتش بس میان حماس و اسرائیل چه می دانیم؟/ تنش زدایی در چند مرحله صورت می گیرد/ سرنوشت غزه پس از جنگ همچنان مبهم است / مرحله اول معامله 40 روزه خواهد بود
  • حادثه رانندگی در محور صوفیان _شبستر هفت کشته و مصدوم برجای گذاشت
  • مصدومیت ۱۷۴ نفر در تصادفات رانندگی کهگیلویه و بویراحمد
  • فراشبند همچنان صدر نشین ثبت بارش های بهاری
  • استخدام زنان زندانی ایرانی در یک کارخانه بستنی