Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش امتداد نیوز، عباس لامعی صبح پنج شنبه در جمع خبرنگاران اظهارکرد: اعضای انجمن اولیا و مربیان  یاری رسان مدیران مدارس در موضوعات مختلف آموزشی و پرورشی هستند.

 رئیس شورای انجمن اولیا و مربیان خراسان جنوبی از فعالیت دو هزار انجمن اولیا و مربیان در استان خبر داد و گفت: ۱۲ هزار نفر به عنوان اعضای اصلی و علی البدل عضو این انجمن ها هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 وی با بیان اینکه اهمیت دادن به انجمن های اولیا و مربیان، زمینه ساز تبیین مقوله پیچیده تربیت و نهادینه شدن آن در مدارس است، گفت: با یاری گرفتن از انجمن های اولیا و مربیان باید در پرورش صحیح و اصولی دانش آموزان در تمامی ابعاد علمی، فرهنگی، آموزشی و شخصیتی برنامه ریزی شود.

لامعی عنوان کرد: استفاده از ظرفیت های علمی، پرورشی، عمرانی و مهارتی اولیا دانش آموزان  می تواند گامی موثر در راستای ارتقای کمی و کیفی فعالیت های آموزشی و پرورشی مدارس باشد.

مدیرکل آموزش و پرورش خراسان جنوبی به در پیش روی بودن هفته پیوند اولیا و مربیان اشاره کرد و افزود: مراسم نمادین امسال در شهرستان درمیان برگزار خواهد شد.

 وی در ادامه به فعالیت ۱۰۰ مدرس آموزش خانواده در استان خبر داد و بیان کرد: از این تعداد ۲۴ نفر در سال تحصیلی جدید جذب شده اند.

لامعی با اشاره به ارائه ۳۲ ساعت آموزش ضمن خدمت به این مدرسین گفت: یک هزار و ۴۰۰ دوره آموزش خانواده برای اولیای دانش آموزان استان در سال تحصیلی گذشته برگزار شده است.

 وی عنوان کرد: در سال تحصیلی جاری دوره های آموزشی با موضوعات تربیت دینی، پیشگیری از آسیب های اجتماعی، مبارزه با قاچاق کالا و ارز و فرزند پروری، برای اولیا برنامه ریزی شده است.

لامعی از فعالیت چهار مرکز راهنمایی و مشاوره خانواده در شهرستان های بیرجند، قاین، فردوس و سرایان خبر داد و افزود: توسعه مراکز راهنمایی و مشاوره خانواده با همراهی شوراهای انجمن اولیا و مربیان شهرستان ها و مناطق یکی از اولویت های آموزش و پرورش خراسان جنوبی در سال تحصیلی جاری است.

true برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

true

منبع: امتداد نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.emtedadnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «امتداد نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۱۲۴۰۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تشریح جزئیات جهش تحصیلی دانش‌آموزان

علی محمدبیگی رئیس اداره آموزش و پرورش استثنایی اداره کل آموزش و پرورش استان کرمانشاه با بیان اینکه ثبت نام دانش آموزان متقاضی جهش تحصیلی شروع شده، گفت : متقاضیان تا ۳۱ خرداد مهلت دارند، متقاضی جهش تحصیلی شوند و باید تا این تاریخ تقاضای خود را برای جهش تحصیلی به اطلاع مسئولین مدرسه برسانند.

 محمدبیگی با بیان اینکه درخواست والدین و دانش آموزان برای جهش تحصیلی در وهله اول از سوی شورای معلمان مورد ارزیابی قرار می‌گیرد، گفت: شورای معلمان با توجه به مدارک تحصیلی سنوات گذشته دانش آموز و مستندات مربوط به هوش او در مورد صلاحیت داشتن یا نداشتن دانش‌آموز متقاضی جهش تحصیلی تصمیم گیری و اعلام نظر می‌کنند و در صورت داشتن صلاحیت، دانش‌آموز باید ابتدا در آزمون سنجش هوش شرکت کرده تا در صورت قبولی در این آزمون برای شرکت در آزمون تحصیلی به مناطق مربوطه ارجاع شود.

به گفته رئیس اداره آموزش و پرورش استثنایی اداره کل آموزش و پرورش استان کرمانشاه، جهش تحصیلی از پایه‌های اول به سوم، دوم به چهارم، سوم به پنجم و چهارم به ششم امکانپذیر است.

وی ادامه داد: جهش تحصیلی در مقطع متوسطه اول و دوم هم اتفاق می‌افتد که معاونت آموزش متوسطه عهده دار انجام آن است.

 محمدبیگی با تاکید بر اینکه جهش تحصیلی مورد تایید اساتید و صاحبنظران حوزه روانشناسی تربیتی و تحصیلی نیست، گفت: جهش تحصیلی دانش‌آموزان از نظر علمی توصیه نمی‌شود، چون ممکن است سن هوشی دانش‌آموزی بالاتر از همسن و سال‌های خودش باشد، اما از نظر سن عاطفی و تربیتی قطعا از دانش آموزان بزرگتر از خودش عقب‌تر است، لذا درصورت جهش تحصیلی ممکن است از نظر عاطفی و روحی آسیب ببیند.

محمدبیگی با بیان اینکه تجربه نشان داده که بیشترین درخواست‌ها برای جهشی درس خواندن دانش آموزان ریشه در چشم و هم چشم بین خانواده‌ها دارد، گفت: خانواده‌ها دقت داشته باشند جهشی درس خواندن در اکثر موارد خروجی خوبی نداشته و مورد تایید کارشناسان آموزشی نیست. بهتر است خانواده‌ها فرزندان خود را برای جهشی درس خواندن تحت فشار قرار ندهند و بگذارند دانش‌آموزان فرآیند عادی تحصیلی خود را سپری کنند.

وی با بیان اینکه سال تحصیلی گذشته ۳۷۰ دانش آموز در استان کرمانشاه متقاضی جهش تحصیلی شده بودند، گفت: در نهایت ۱۴۲ نفر از این دانش آموزان واجد شرایط شرکت در آزمون جهش تحصیلی شناخته شدند .

باشگاه خبرنگاران جوان کرمانشاه کرمانشاه

دیگر خبرها

  • درخواست ویژه مقام ارشد نظامی از اساتید ارتش
  • نگاه به آینده باید در تربیت و آموزش ارتش وجود داشته باشد
  • دریادار سیاری: اگر نگاه به آینده نباشد، آموزش دچار روزمرگی می‌شود
  • تشریح جزئیات جهش تحصیلی دانش‌آموزان
  • ۱۸ هزار سالمند نیازمند خراسان‌جنوبی زیر چتر حمایتی مراکز نیکوکاری
  • جمیله علم‌الهدی عضویت در هیات جذب دانشکده علوم خانواده را نپذیرفت + جزئیات
  • علم الهدی پیشنهاد عضویت در شورای راهبردی دانشگاه تهران را رد کرد
  • جمیله علم‌الهدی پیشنهاد عضویت در شورای راهبردی دانشکده علوم خانواده را نپذیرفت
  • اعلام نتایج آزمون استخدام مشاور و معلم ورزش تا نیمه خرداد
  • شورای راهبردی دانشکده علوم خانواده در مسیر شکل‌گیری/ برخی شخصیت‌های حقوقی عضویت را نپذیرفتند