Web Analytics Made Easy - Statcounter

رویداد۲۴- معاون امور زنان و خانواده ریاست جمهوری با بیان اینکه انجمن اولیاء و مربیان باید از جایگاهی برخوردار باشد که بتواند اولیاء را پای کار بیاورد گفت: باید اولیاء در تحقق اهداف مدرسه، اعتلای وضعیت پرورشی، ایجاد یک فضای سالم برای گفت وگو و طرح مشکلات کمک کنند.
معصومه ابتکار در آیین بزرگداشت هفته پیوند اولیاء و مربیان با بیان اینکه اگر بخواهیم انسان‌های امیدوار و رو به آینده داشته باشیم باید تلاش بیشتری کنیم و به مفاد سند تحول بنیادین آموزش و پرورش توجه کنیم گفت: لازمه تحول، تغییر در نگرش هاست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

باید جوانان خود را باور کنیم که یکی از ملزومات آن ارتقای برنامه ها و سیاست‌هاست.
وی افزود: باید دانش آموزان توانمندی تربیت کنیم که پشتوانه‌ای برای ارتقای اقتصادی جامعه باشند؛ فارغ‌التحصیلانی با نگاه علمی که به ارتقای جامعه کمک می کنند. امروز در دولت ارتقای علوم کاربردی مورد توجه است. حاصل تمام این تلاش ها باید تربیت مدیرانی باشد که فرهنگ و اقتصاد و معیشت آینده را اداره و کمال انسانیت را تجربه کنند.

معاون امور زنان و خانواده ریاست جمهوری با بیان اینکه انجمن اولیاء و مربیان باید از جایگاهی برخوردار باشد که بتواند اولیاء را پای کار بیاورد گفت: باید اولیاء در تحقق اهداف مدرسه، اعتلای وضعیت پرورشی، ایجاد یک فضای سالم برای گفت وگو و طرح مشکلات کمک کنند. عدم طرح مشکلات بعدها باعث تبدیل مسائل کوچک به آسیب های پیچیده می‌شود که هزینه های زیادی را به خانواده‌ها تحمیل می کند و ناچار می‌شویم طرح های بزرگ با هزینه‌های سنگین اجرا کنیم.
ابتکار ادامه داد: پیوند اولیاء با آموزش و پرورش و محور قرار دادن خانواده‌ها در کنار مدارس از راهکارهای اصلی پیشگیرانه است. اگر از خانواده شروع نکنیم و خانواده سالم و شکوفا نداشته باشیم دچار مشکل خواهیم شد. باید فضا برای گفت وگو و طرح مسائل و شنیدن حرف جوانان در خانواده فراهم شود.
وی با تاکید بر اینکه باید برای مشکلات جوانان در دل خانواده راه حل پیدا کنیم اظهار کرد: باید از سوی دیگر آموزش و پرورش در بحث مهارت های زندگی و شناخت مسائل وارد شود. وقتی دانش آموز راه اشتباهی رفت و دچار مشکلات روحی و روانی شد آن وقت اصلاح مشکل سخت است.
معاون امور زنان و خانواده ریاست جمهوری با اشاره به اینکه باید دانش آموزان پاسخ بسیاری از سوالات را در دل خانواده و مدرسه پیدا کنند و به تعادل روحی و روانی و اعتلای شخصیتی در فضای خانواده و مدرسه برسند گفت: چاره‌ای نداریم جز اینکه این تحولات را در خانواده و نظام آموزش و پرورش ایجاد کنیم. اگر حیات طیبه یک آرمان است و می خواهیم به آن دست یابیم چاره ای جز این نداریم که به مهارت های زندگی توجه کنیم. در این میان انجمن اولیاء و مربیان می‌تواند کمک کند.
ابتکار افزود: در دنیای امروز با دو تهدید روبرو هستیم. نخست زیاده خواهی و جاه طلبی انسان خودسر چون ترامپ است که می‌خواهد دنیا را به نابودی بکشاند که جوامع و انسان های آزاده جوابش را خواهند داد. تهدید دوم محیط زیست است. فرزندان ما باید بدانند آلودگی هوا به سلامت خودشان برمی‌گردد و آینده شان ضربه می خورد.
ابتکار ادامه داد: به حق و حقوق شهروندی در عمل نمی پردازیم و کودک از حقوق خود مطلع نیست. به او آموزش نمی دهیم که اجازه ندهد غریبه ها به او کالایی تعارف کنند و به او دست بزنند. ما نه گفتن را به او یاد نمی دهیم. ریشه آسیب های اجتماعی در همین‌هاست. اگر عزت و حرمت و شرافت بچه های خود را می‌خواهیم باید همین مسائل را آموزش دهیم.
وی با بیان اینکه آگاهی و شناخت اصل اول است گفت: هر لحظه معلم و مربی و خانواده بالای سر کودک نیستند و او باید خود آگاه شود.
معاون امور زنان و خانواده ریاست جمهوری با اشاره به اینکه در این میان انجمن اولیاء و مربیان می تواند گام اساسی بردارد گفت: در معاونت زنان آمادگی کامل داریم و در کنار آموزش و پرورش هستیم. زیرا معتقدیم ریشه همه آسیب های بزرگ در آموزش و فرهنگ است. ما نتوانستیم بسیاری مفاهیم والای فرهنگ اسلامی خود را به زبان امروز ترجمه کنیم و شاهد هستیم زمینه بروز آسیب های اجتماعی گسترش یافته است. کودمان و نوجوانان ما امروز در معرض آسیب ها هستند.
ابتکار با اشاره به خشونت داخل خانواده‌ها و علیه زنان و کودکان گفت: باید قانونمندی و اخلاق مداری بر این امر حاکم شود. لایحه امنیت اجتماعی زنان را ارائه کردیم که در کمیسیون ها در حال بررسی است. آمادگی عقد تفاهم نامه با انجمن اولیاء و مربیان داریم و انتظار می‌رود انجمن جدی‌تر پای کار بیاید و تمام ظرفیت و سرمایه انسانی‌اش را مورد استفاده قرار دهد.

منبع: رویداد24

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.rouydad24.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «رویداد24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۰۹۴۶۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سخنگوی دولت: هیچ مرجعی معطل تصویب قانون جدید حجاب نیست

بهادری‌جهرمی گفت: الان و یا هر مقطع دیگری هیچ مرجعِ اجتماعی، فرهنگی، انتظامی، قضایی و اجرایی معطل تصویب قانونی در این زمینه نیست و قوانین موجود تکالیف همین مراجع را در این موضوع‌های فرهنگی و اجتماعی مشخص کرده است. - اخبار سیاسی -

علی بهادری‌جهرمی سخنگوی دولت در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه دولت خبرگزاری تسنیم، درخصوص اظهارات مبنی بر موکول کردن ساماندهی وضعیت عفاف و حجاب به پذیرش بار مالی آن از سوی دولت، عنوان کرد: اخیراً مکاتبه‌ای از سوی مجلس شورای اسلامی مجدداً درخصوص ماده‌ای صورت گرفته بود که در آن ماده قید شده هزینه‌های حمایت از فرهنگ عفاف و تقویت بنیان خانواده، به‌عنوان هزینه قابل قبول مالیاتی تلقی شود و این نوعی مشوق سرمایه‌گذاری و هزینه‌کرد در این زمینه است.

وی افزود: دولت طبیعتاً با اقدامات حمایتی در حوزه‌های تبلیغی، ترویجی و فرهنگ‌سازیِ مقوله‌های مرتبط با حجاب و عفاف و حمایت از بنیان خانواده موافق است و بحثی در این‌زمینه وجود ندارد. درخصوص کلیّت لایحه عفاف و حجاب نیز قبلاً گفتیم که قوانین موجود در حوزه‌های مختلف اجرایی، فرهنگی، تبلیغی، اجتماعی، انتظامی و قضایی روشن است.

سخنگوی دولت خاطر نشان کرد: شاید ضرورتی به تصویب قانون نداشته باشیم و هیچ الزامی نبود که این مسئله معطل مانده باشد تا یک قانون تصویب شود که اقدامی در این‌زمینه انجام بگیرد. قبلاً رفت‌وبرگشت‌هایی در این زمینه انجام شده بود و مذاکراتی در جلسات نهادهای مختلف صورت گرفته بود و لایحه‌ای از سوی مرجع قضایی تقدیم دولت شد.

بهادری‌جهرمی ادامه داد: دولت با همراهی و همدلی و هم‌چنین با اصلاحات حداقلی در سریع‌ترین زمان ممکن، طبق تعیین تکلیفِ قانون اساسی مبنی بر اینکه لوایح قضایی باید از مسیر دولت به مجلس تقدیم بشود، لایحه را تقدیم مجلس شورای اسلامی کرد.

وی عنوان کرد: به‌نظر می‌رسد الان و یا هر مقطع دیگری هیچ مرجعِ اجتماعی، فرهنگی، انتظامی، قضایی و اجرایی معطل تصویب قانونی در این زمینه نیست و قوانین موجود تکالیف همین مراجع را در این موضوع‌های فرهنگی و اجتماعی مشخص کرده است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • زنان عالِم جایگاه ویژه‌ای در خودسازی و جامعه‌پردازی دارند
  • سخنگوی دولت: برای مقابله با بی‌حجابی نیازی به قانون جدید نیست
  • تجمع حامیان و مخالفان قانون ماموران خارجی در تفلیس
  • سخنگوی دولت: برای مقابله با بی حجابی نیازی به قانون جدید نیست
  • سخنگوی دولت: هیچ مرجعی معطل تصویب قانون جدید حجاب نیست
  • تقاضای بررسی لایحه توسعه سواحل مکران اعلام وصول شد
  • مجلس وارد بررسی جزئیات لایحه ارتقای امنیت زنان شد
  • لزوم اتحاد کشورهای اسلامی در برابر ظلم و جنایت رژیم صهیونیستی
  • نقش زنان در معنابخشی به زندگی خانوادگی و اجتماعی
  • جلسه علنی مجلس آغاز شد/ بررسی ایرادات طرح مالیات بر سوداگری