Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش امتداد نیوز از مشهدمقدس، به‌نقل از آستان‌نیوز، حجت‌الاسلام والمسلمین حجت گنابادی‌نژاد در جلسه شورای هماهنگی دهه آخر صفر که در محل سازمان فرهنگی آستان قدس رضوی برگزار شد اظهار داشت: یکی از مهم‌ترین هدف‌های توسعه خامیاری‌ و خدمت به امام علی‌بن موسی‌الرضا(ع) در شبکه خادمیاران در مشهد ترویج فرهنگ میزبانی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه ترویج معارف رضوی با توجه به شخصیت علمی و اخلاقی حضرت علی‌بن موسی‌الرضا(ع) بسیار مهم است افزود: برای تببین شخصیت امام علی‌بن موسی‌الرضا(ع) کارهای انجام نشده‌ای داریم که نخبگان در این حوزه مسئولیت دارند و می‌توانند نقش داشته باشند. اگر امروز برای اربعین فعالیت می‌کنیم مدیون شهدا هستیم و هیچ اعتنایی به اسلام سکولاری نداریم.

گنابادی‌نژاد ادامه داد: در روایتی از امام ‌علی‌بن موسی‌الرضا(ع) نقل شده است: به شیعیان ما بگویید که زیارت من معادل زیارت حج در نزد خداوند تبارک و تعالی است و در پاسخ به راوی که پرسید هزار حج؟ فرمودند «هزار هزار حج برای کسی که با عرفان زیارت را انجام دهد.»

رئیس سازمان فرهنگی آستان قدس رضوی افزود: آستان قدس رضوی با توجه به منشور ابلاغی از سوی رهبر معظم انقلاب و منویات تولیت معظم آستان قدس رضوی در زمینه خدمت به زائران، خدمت به مستضعفین و زائرین و مجاورین را با رویکرد جدید شروع کرده است. در سال جاری بلافاصله بعد از دهه کرامت ستاد دهه صفر را فعال کردیم تا بتواند مجموعه وظایف خود را به‌خوبی انجام دهد.

گنابادی‌نژاد خاطرنشان کرد: ایام شهادت امام رضا(ع) در کشور ما از جایگاه مهمی برخوردار است و همه دلبستگان اهل بیت(ع) از سراسر کشور خود را ملزم می‌دانند تا در ایام شهادت امام رضا (ع) در مشهد باشند. دسته‌های عزاداری و مردم با هر شرایط آب هوایی و سختی راه پیاده به مشهد می‌آیند و این مسئولیت را سنگین‌تر می‌کند.

وی با اشاره به اینکه تمام خدماتی که ما در عنوان‌های مختلف انجام می‌دهیم تا معرفت زائر را تقویت کنیم، افزود: با توجه به اهمیت و جایگاه این کار در منظر امام علی‌بن موسی‌الرضا(ع) از خداوند متعال می‌خواهیم با اخلاص، درایت و همت بیشتر بتوانیم وظیفه خود را انجام دهیم. با راه‌اندازی طرح خادمیاران هم اکنون ۳۰ هزار نفر در شبکه خادمیاران برای بسط و گسترش فرهنگ رضوی ثبت‌نام کرده‌اند.

گنابادی‌نژاد با اشاره به اینکه عرصه‌های خدمت متنوع‌تر و گسترده‌تر از گذشته شده است، خاطرنشان کرد: اکنون شبکه خادمین پزشک داریم که در حوزه درمان به محرومین کشور با پرچم علی‌بن موسی‌الرضا(ع) خدمت می‌کنند. در سنگر تعلیم و تربیت معلمان با پرچم امام علی‌بن موسی‌الرضا(ع) هفته‌ای یک روز برای دانش مناطق محروم تدریس می‌کنند.

وی با اشاره به شبکه خادمیاران خانواده، گفت: افرادی که متخصص و با تجربه هستند با محوریت سازمان فرهنگی آستان قدس رضوی در حوزه‌های مختلف امور خانواده، ازدواج، زندگی و فرزندآوری مشاوره و آموزش می‌بینند. برای ترویج و تقویت کرامت مستعضفان در آستان قدس رضوی در طی یکسال گذشته بیش از ۴۰۰ هزار نفر زیارت اولی را میزبانی کرده‌ایم.

انتهای پیام/

true برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

true

منبع: امتداد نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.emtedadnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «امتداد نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۱۲۴۵۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قانون‌مداری و اخلاق‌مداری ۲ رویکرد مهم در ارایه خدمت به مردم است

به گزارش خبرنگار مهر، هوشیار دست‌باز پیش از ظهر دوشنبه در گفت‌وگو با خبرنگاران با اشاره به رسالت و وظایف اصلی حوزه بازرسی و حسابرسی شهرداری، اظهار کرد: برنامه‌ریزی و ارائه راه‌کارها و تدابیر به منظور کاهش شکایات مردم کارکنان، کاهش تخلفات و حسن اجرای وظایف محوله در سطح این نهاد از وظایف اصلی این بخش است.

وی خاطرنشان کرد: احصای نقاط قوت و ضعف فعالیت‌ها، رسیدگی، پیگیری و پاسخگویی به شکایات و درخواست‌های شهروندان و پرسنل، رسیدگی به امور حسابرسی داخلی شهرداری و سازمان‌های تابعه، برنامه ریزی و پیگیری امور مجامع و شوراهای سازمان‌ها و شرکت‌های وابسته به شهرداری و تهیه گزارشات تحلیلی در مورد رفع نارسایی‌ها و عملکرد آنها و …از دیگر وظایف اصلی حوزه بازرسی و حسابرسی شهرداری سنندج است.

سرپرست بازرسی و حسابرسی داخلی شهرداری سنندج تصریح کرد: تقویت راه‌های ارتباطی شهروندان با شهرداری و اعمال نظر آنان در رفع مشکلات شهری از سیاست‌های اصلی این دوره مدیریت شهری است از این رو تمام توان خود را در راستای تحقق این مهم به کار خواهیم بست.

دستباز با تاکید براینکه قانون‌مداری و اخلاق‌مداری دو رویکرد مهم در ارائه خدمت به مردم است، اذعان کرد: تسهیل‌گری در امور، ارتقای بهره‌وری، حفظ ارزش‌های اخلاقی و تقویت مدیریت و افزایش اعتماد عمومی به‌عنوان سرمایه اجتماعی و تسهیل در خدمات‌رسانی به شهروندان و کسب رضایت مهم‌ترین اولویت در حوزه بازرسی شهرداری است.

وی با بیان اینکه سامانه سامد از خدمات ارزشمند واحد بازرسی است که شکایت مردم از طریق این سیستم ثبت و ضبط می‌شود، گفت: سامد در حقیقت سامانه ارتباط ملت و دولت است که هدف آن پیگیری و رفع مشکلات مردم بوده از این رو تقویت این سامانه ضروری است.

سرپرست بازرسی و حسابرسی داخلی شهرداری سنندج افزود: مردم در پیگیری مشکلات نباید سردرگم باشند سامانه ۱۳۷ بهترین کانال برای ارتباطات مردم با مجموعه شهرداری و پاسخگویی به مطالبات و شکایات آنهاست.
وی از شهروندان خواست مشکلات و مطالباتی که دارند را از طریق سامانه ۱۳۷ پیگیری کنند، افزود: تمام درخواست‌های مردمی توسط کاربران ثبت و در چارچوب قوانین و مقررات پیگیری در نهایت نتیجه حاصله نیز به شهروند اطلاع داده می‌شود.

سرپرست بازرسی و حسابرسی داخلی شهرداری سنندج تصریح کرد: اگر موضوع مطرح شده مربوط به دستگاه‌های دیگر باشد نیز راهنمایی‌های لازم به شهروندان انجام خواهد شد تا در فرایند کار دچار سردرگمی نشوند.

وی با بیان اینکه خوشبختانه این سامانه برای شهروندان شناخته شده و در طول سال تماس‌های مکرری با آن گرفته می‌شود، گفت: سال گذشته بیش از یک‌هزار و۵۰۰ تماس تلفنی شهروندان سنندجی در سامانه ۱۳۷ شهرداری سنندج به ثبت رسیده است.

سرپرست بازرسی و حسابرسی داخلی شهرداری سنندج خاطرنشان کرد: این تماس‌های بیشتر در زمینه انتقاد و شکایت، آسفالت، درب منهول، جمع‌آوری سگ‌های بلاصاحب و سد معبر وانت‌های میوه‌فروشی و…بوده است.

دستباز با بیان اینکه بیش از یک‌هزار و ۸۰ مورد مکاتبه شهروندان مربوط به سفر ریاست جمهوری به معاونین، مناطق و سازمان‌های شهرداری از طریق سامانه سامد ارجاع داده شده است، گفت: بیشترین موضوعات و درخواست‌ها استخدام و تبدیل وضعیت همکاران، آسفالت و پروانه زمین‌های قولنامه‌ای، درخواست واگذاری تاکسی و برقراری بیمه رانندگان، استخدام و تبدیل وضعیت در شهرداری بوده است.

به گفته وی، دریافت شکایات حضوری و مکتوب ارباب رجوع و کارکنان، بررسی و تحقیق پیرامون صحت و سقم موضوع شکایات و پیگیری تا اخذ نتیجه نهایی به منظور پاسخگویی به شاکی، جمع‌بندی شکایت در مقاطع سه ماهه و تجزیه و تحلیل علل بروز شکایات، پیگیری از نتایج گزارش‌های تهیه شده و …به صورت ویژه دنبال می‌شود.

سرپرست بازرسی و حسابرسی داخلی شهرداری سنندج افزایش اعتماد شهروندان را از اولویت‌های مهم مدیریت شهری دانست، گفت: بدون شک بخش خدماتی شهرداری به ویژه پل ارتباطی سامانه ۱۳۷ نقش بسیار مهمی در این زمینه داشته از این رو به شدت دنبال تقویت هرچه بیشتر آن هستیم.

وی در پایان ضمن قدردانی از اعتماد شهروندان به این سامانه که آن را محلی برای ارجاع و بیان درخواست‌ها، رفع مشکلات و حتی شکایات می‌دانند، افزود: افزایش مشارکت شهروندان در بازخورد سنجی به جهت خدمات‌رسانی مطلوب‌تر و دقیق‌تر از اهداف اداره بازرسی شهرداری سنندج در سال جاری است و در همین راستا از این پس به صورت ۳ ماهه گزارش عملکرد اداره بازرسی به ویژه در زمینه اقدامات انجام گرفته در حوزه پاسخگویی به مردم و رفع مشکلات مطرح شده آنان اطلاع‌رسانی خواهد شد.

کد خبر 6098082

دیگر خبرها

  • قانون‌مداری و اخلاق‌مداری ۲ رویکرد مهم در ارایه خدمت به مردم است
  • کلنگ‌زنی چایخانه آستان قدس رضوی در شهر زنجان
  • کلنگ‌زنی چایخانه آستان قدس رضوی در سطح شهر زنجان
  • غبارروبی و عطرافشانی ضریح مطهر حضرت معصومه (س) + تصاویر
  • ارسال سند محتوایی ۲۰ برنامه‌ آستان قدس رضوی برای عتبات
  • سوگواری شهادت امام صادق (ع) در حرم شاهچراغ
  • آغاز به کار چایخانه بابلسری‌ها در حرم رضوی
  • اجتماع بزرگ صادقیون در مشهد الرضا
  • مشهد الرضا سوگوار و عزادار سالروز شهادت صادق آل عبا (ع)
  • آغاز به کار چایخانه امام رضا بابلسری‌ها در حرم رضوی