Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-04-26@14:38:57 GMT

بازگشت اوباما به عرصه فعالیت‌های سیاسی

تاریخ انتشار: ۲۷ مهر ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۱۲۵۴۷۷

بازگشت اوباما به عرصه فعالیت‌های سیاسی

رئیس جمهور سابق آمریکا برای نخستین بار طی ماه‌های اخیر قصد بازگشت به عرصه فعالیت‌های سیاسی را گرفته است.

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم به نقل از خبرگزاری فرانسه، باراک اوباما رئیس جمهور سابق آمریکا که در ماه های گذشته حضور چندانی در عرصه سیاسی نداشته و از تقابل مستقیم با دونالد ترامپ خودداری کرده است، قصد دارد در تجمعات سیاسی در نیوجرسی و ویرجینیا طی امروز پنجشنبه شرکت کرده و از نامزدهای حزب دموکرات برای فرمانداری این ایالت ها حمایت نماید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

انتخابات برای برگزیدن فرماندار این دو ایالت قرار است 7 نوامبر برگزار شود، یک سال پس از شکست هیلاری کلینتون نامزد دموکرات ها در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا در برابر دونالد ترامپ. رقابت برای فرمانداری این دو ایالت می تواند نشانگر میزان حمایت مردم آمریکا از دموکرات ها و جمهوریخواهان باشد، آن هم در شرایطی که انتخابات میان دوره‌ای 2018 نیز در پیش است.

انتخاب فرمانداران ویرجینیا و نیوجرسی می تواند آزمون مهمی برای ترامپ و حزب جمهوریخواه نیز به شمار رود.

لاری ساباتو تحلیلگر ارشد سیاسی در این باره گفت: تنها 2 انتخابات طی سال جاری برگزار خواهد شد، برای انتخاب فرمانداران نیوجرسی و ویرجینیا. این انتخابات می تواند زمینه و مقدمه لازم را برای انتخابات میان دوره ای 2018 فراهم کند.

هنوز مشخص نیست پیام اوباما چه خواهد بود. در حالی که اوباما از 20 ژانویه تاکنون که قدرت را واگذار کرده، حضور پررنگی در عرصه سیاست نداشته ولی ترامپ در مقابل از این فرصت استفاده کرده است تا سیاست های دولت اوباما را به باد انتقاد گرفته و برای از بین بردن برنامه های وی تلاش کند.

اوباما طی ماه های گذشته در موارد معدودی سکوت خود را شکسته است، از جمله مسائلی که از اهمیت ملی زیادی برخوردار بوده است مثل مهاجرت، تغییرات آب و هوا و مسائل مربوط به سلامت و بهداشت.

در نیوجرسی، پیروزی فیلیپ مورفی دموکرات تقریبا قطعی به نظر می رسد. وی احتمالا جانشین کریس کریستی جمهوریخواهی می شود که میزان محبوبیتش طی ماه های اخیر به شدت کاهش یافته است. کریستی از متحدان نزدیک ترامپ به شمار می رود.

ویرجینیا نیز یک ایالت مهم به شمار می رود، تنها ایالتی که در جنوب آمریکا که کلینتون توانست در انتخابات 2016 به پیروزی دست یابد.

ساباتو گفت: اگر جمهوریخواهان در ویرجینیا شکست بخورند، ترامپ باید به خاطر آن سرزنش شود. ترامپ به شدت در این ایالت منفور است.

انتهای پیام/

R1036247/P36446/S8,1128/CT10

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۱۲۵۴۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طرح مشاوران ترامپ برای مجازات کشور‌هایی که دلار را کنار می‌گذارند

مشاوران اقتصادی دونالد ترامپ، نامزد ریاست جمهوری آمریکا از حزب جمهوری خواه در حال بررسی راه‌هایی هستند تا کشور‌ها را از پدیده دلار زدایی که باعث می‌شود استفاده از دلار را کنار بگذارند، دور شوند.

در حال حاضر، تعدادی از کشور‌ها بطور فعال استفاده از دلار را کنار گذاشته اند.

گفته می‌شود این تلاشی برای مقابله با اقدامات بازار‌های نوظهور کلیدی برای کاهش استفاده از دلار آمریکا است.

این بحث شامل مجازات‌هایی برای کسانی است که به دنبال تعاملات جایگزین در تجارت دوجانبه با ارز‌هایی غیر از دلار آمریکا هستند. این مجازات‌ها می‌تواند شامل کنترل صادرات، هزینه‌های دستکاری ارز و تعرفه‌ها باشد.

در ماه مارس، ترامپ در مورد دلار به CNBC گفت: با بایدن، شما دلار را به عنوان استاندارد از دست خواهید داد. این مانند شکست در بزرگترین جنگی است که ما تا به حال حضور داشته ایم. من از زمانی که کشور‌ها استفاده از دلار را کاهش می‌دهند متنفرم. من به کشور‌ها اجازه نمی‌دهم استفاده دلار را کاهش دهند. زیرا وقتی این معیار را از دست بدهیم، مانند از دست دادن یک جنگ انقلابی خواهد بود.

او همچنین در مصاحبه با فاکس بیزنس گفت: «کشور ما دارد به جهنم می‌رود و ما دیگر نقش مهمی در جهان نخواهیم داشت. ما قدرت داریم، اما در حال کاهش است. در واقع پول رایج ما رو به تنزل است. من فقط در مورد ارزش پول‌مان صحبت نمی‌کنم بلکه بحث در مورد استفاده از پول ما (دلار) در سراسر جهان است». 

یادآور می‌شود: استفاده ابرازی آمریکا از دلار باعث شده عزمی جهانی برای پایین کشیدن این ارز به راه بیافتد. آمریکایی‌ها از واحد پولی خود به عنوان «ابزار فشار سیاسی» بر سایر کشور‌ها استفاده می‌کنند که این امر، ناخواسته یک عزم جهانی برای سرنگونی پادشاهی دلار را به راه انداخته است.

در همین راستا، کشور‌های عضو بریکس نیز اعلام کرده‌اند قصد دارند در آینده از ارز‌های داخلی در معاملات خود استفاده کرده و پس از مدتی یک ارز دیجیتال مشترک را جایگزین دلار کنند.

باشگاه خبرنگاران جوان بین‌الملل اقتصاد بین الملل

دیگر خبرها

  • احتمال بازگشت قیمت دلار به دامنه ۵۰ هزار تومان چقدر است؟
  • طرح مشاوران ترامپ برای مجازات کشور‌هایی که دلار را کنار می‌گذارند
  • تنها راه بازگشت امنیت به منطقه، پایان دادن به فعالیت‌های بی‌ثبات‌کننده اسرائیل است
  • تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران، تلاشی سیاسی و بی‌اثر برای کسب رضایت صهیونیست‌ها
  • رئیس جمهوری با حدود یکصد اتهام
  • بایدن یا ترامپ؟ / کدام نقاط ابهام، سرنوشت کاخ سفید را غیرقابل پیس‌بینی کرده؟
  • سیاست خارجی ترامپ در صورت پیروزی در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا
  • پیروزی ترامپ و بایدن در انتخابات مقدماتی پنسیلوانیا
  • اعلام جنگ علیه ترامپ!
  • ترامپ: با بایدن، صلح در خاورمیانه وجود نخواهد داشت