Web Analytics Made Easy - Statcounter

آیت‌‌الله رجبی گفت: در آذربایجان‌‌شرقی و استان‌‌های همجوار ظرفیت‌‌ها و پتانسیل‌‌های بالایی وجود دارد که متاسفانه از آن‌‌ها در راستای حل مشکلات اقتصادی غافل شده‌‌ایم.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ آیت الله محمود رجبی در گفت‌‌وگو با خبرنگار آناج با اشاره به اینکه اجلاسیه‌‌های منطقه‌‌ای جامعه مدرسین در طول دوره‌‌هایی در خصوص مسائل دینی و فرهنگی برگزار می‌‌شود که هشتمین اجلاسیه منطقه‌‌ای در آذربایجان برگزار گشته است، توضیح داد: این اجلاسیه سه کمیسیون دارد که یکی از آن‌‌ها کمیسیون سیاسی_اجتماعی_ اقتصادی می‌‌باشد، در این اجلاسیه کارهای مقدماتی انجام گرفته، جمعی از فضلای حوزه در منطقه آذربایجان گرد هم آمده‌‌اند و راجع به آسیب‌‌های اجتماعی موجود در این منطقه و کل کشور و همچنین مسائل فرهنگی مطرح در منطقه، از منظرهای مختلف از جمله از منظر سیاسی، اجتماعی و اقتصادی پرداخت شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی خاطرنشان ساخت: برای این که این مجموعه شناسایی و ریشه یابی شود و علت و منشاء این آسیب‌‌ها شناسایی و راهکارهای پیشگیری و رفع آن‌‌ها و رسالت حوزه در این امر مشخص شود، در آذربایجان جمعی از فضلا زحمت کشیده و محورها را بررسی و تنظیم نمودند و در قم نیز همین محورها مورد بررسی قرار گرفت و در قالب یک جزوه به عنوان پیش نویس و پیشنهاد محورها برای کمیسیون دیروز ارائه شد. 

رئیس کمیسیون اجتماعی-اقتصادی-سیاسی علمای بلاد با بیان این که اکنون آسیب‌‌ها در حوزه‌‌های سیاسی و اقتصادی و اجتماعی در حال بررسی هستند، اذعان کرد: ظرفیت‌‌های منطقه در این حوزه‌‌ها بررسی می شود و با توجه به این آسیب‌‌ها و ظرفیت‌‌ها راهکارها و راهبردهای حل این معضلات ارائه می‌‌گردد؛ پس از آن نیز مخاطبان این راهکار و راهبردها مشخص می‌‌شود که ما باید از چه نهاد، سازمان و قشری از جامعه بخواهیم که به این امر ورود پیدا کنند و متناسب به این راهکارها عمل کنند تا در آینده‌‌ای نزدیک شاهد مرتفع شدن این مشکلات و آسیب‌‌ها باشیم. 

وی در خصوص ظرفیت‌‌های این منطقه اظهار داشت: یکی از ظرفیت‌‌های مهم منطقه آذربایجان همین مساله حضور  روحانیت و قشر فرهیخته دانشگاهی این منطقه که امام عزیزمان در موردشان فرمودند «دانشگاهیان و روحانیت سرنوشت کشور را رقم می‌زنند» می‌‌باشد، ظرفیت‌‌های اقتصادی در برخی نقاط منطقه بالا می‌‌باشد، هرچند از این ظرفیت‌‌ها به صورت کامل بهره‌‌برداری نمی‌‌شود ولی ظرفیت بالقوه‌‌ای است که دولت می‌‌تواند با سرمایه گذاری و سامان دهی این امور مشکلات بسیاری همچون بیکاری، حاشیه نشینی و ازدواج را در سایه  ظرفیت اقتصادی مرتفع کند. 

آیت الله رجبی در خصوص ظرفیت اجتماعی منطقه ابراز داشت: ظرفیت دیگر ظرفیت عظیم اجتماعی به دلیل حضور قومیت‌‌های مختلف در این منطقه است که در کنار هم با صمیمیت زندگی می‌‌کنند؛ دشمنان درصدد تفرقه افکنی در این خصوص هستند ولی غیرت دینی و عشق به اهل بیت و ولایت سرمایه‌‌ای است که به رغم قومیت‌‌های مختلف صمیمیت و یک پارچگی مردم را حفظ نموده است؛ ما باید از این ظرفیت استفاده و تقویتش نماییم.

وی درباره تدابیر عملیاتی  شدن مصوبات متذکر شد: این پیشنهادات بعدا در جامعه مدرسین بررسی می‌‌شود و متناسب با راهکارها و این که در حیطه کاری کدام نهادها و سازمان‌‌ها قرار دارد، به آن ها ارجاع داده می‌‌شود و در صورت لزوم جلساتی با آن‌‌ها برگزار می‌‌گردد؛ برای مثال اگر مربوط به حوزه علمیه باشد مدیریت حوزه استان را مکلف به انجام آن نموده و زمینه‌‌های آن را متناسب با مشکل مرتفع می‌‌کنند.

عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم در مورد علت عنوان اجلاسیه که رسالت حوزه و روحانیت در مسائل فرهنگی و نهادینه سازی فرهنگ دینی است بیان کرد: این نام گذاری به این دلیل است که انقلاب و نظام ما بر اساس فرهنگ دینی شکل گرفته است و دشمنان ما پی بردند که آن نیروی قوی که توانست این انقلاب را به وجود بیاورد روح اساسی همه حرکت‌‌ها است، لذا در صدد از بین بردن این فرهنگ دینی و انقلابی برآمدند و هشدارهای مقام معظم رهبری نسبت به تهاجم و شبیه خون و ناتو فرهنگی و اخیرا هشدار به انقلابی ماندن جامعه و مسئولین و حوزه‌‌ها حاکی  از اهمیت مسئله فرهنگ دینی است.

وی ادامه داد: جامعه مدرسین  نیز به این نتیجه رسیده است که باید فرهنگ دینی را تقویت کند لذا جهت گیری اصلی این اجلاسیه بر این پایه است که جامعه ما که جامعه دینی و اسلامی بوده این فرهنگ همچنان مستحکم و در عمق جان مردم جاری باشد تا بر مشکلات فائق آییم.

رئیس کمیسیون اجتماعی-اقتصادی-سیاسی اجلاسیه علمای بلاد در پایان گفت: آذربایجان به میزبانی مشهور است و نمونه‌‌اش بزرگانی است که ما داشته‌‌ایم همچون شهید قاضی و علامه جعفری که الگو های مردم، در مردم داری و روابط اجتماعی و محبت هستند؛ ما تشکر می نماییم و امیدواریم این صمیمیت و عشق به اهل بیت همواره در این خطه رو به فزونی باشد. 

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۱۲۷۸۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انجام ۱۰۱ هزار تن آسفالت‌ریزی در منطقه ۱۵ در سال گذشته

به گزارش خبرنگار گروه فرهنگ و جامعه خبرگزاری علم و فناوری آنا، محمد شیری شهردار منطقه ۱۵ در آیین بهره‌برداری از پروژه‌های شهری شهرداری منطقه ۱۵ که در قالب صدونوزدهمین پویش «امید و افتخار» برگزار شد، تصریح کرد: امروز ۱۵۰ پروژه در سطح منطقه ۱۵ با اعتباری معادل ۸۲۴ میلیارد تومان به بهره‌برداری می‌رسد. ارائه خدمات در نقاط مختلف منطقه ۱۵ نشان می‌دهد که شهرداری تهران از نقاط منفصل شهری غافل نیست و خدمات در تمامی نقاط تهران به ویژه نقاط منفصله شهری به شهروندان ارائه می‌شود.

وی با اشاره به بازسازی مقبرالشهدای خاورشهر و همچنین احداث زیرگذر و رمپ و لوپ رضوی نیز در منطقه ۱۵ اظهار کرد: خوشبختانه کنار گذر اتوبان امام رضا (ع) نیز به بهره برداری رسیده و ۱۸۶ هکتار بوستان نرگس‌خاتون برق‌رسانی‌اش انجام شد. همچنین بوستان کوی آزادی و بهسازی ۹ زمین ورزشی در سطح منطقه ۱۵ به عنوان باغ الرضا اجرایی شده است.

وی ادامه داد: سومین پایگاه کشتی در سطح منطقه به بهره‌برداری رسید و قولی که در سال گذشته به شهروندان منطقه برای آسفالت‌ریزی یک هزار تنی دادیم خوشبختانه با حمایت شورا و همت همکارانم در سطح منطقه محقق شد و سال گذشته ۱۰۱ هزار تن آسفالت‌ریزی در منطقه ۱۵ صورت گرفت.

شهردار منطقه ۱۵ تاکید کرد: ۴۲ کیلومتر نهرکشی در سطح منطقه در سال گذشته انجام شد که امسال قطعا چندین برابر این میزان نحرکشی انجام شد. علاوه بر این بیش از ۱۵۰۰ پروانه در سطح منطقه ۱۵ صادر شده که به این ترتیب اولین منطقه تهران در حوزه صدور پروانه شده‌ایم. قطعا این موضوع نوید نوسازی بافت‌های فرسوده و رهایی منطقه از فرسودگی را می‌دهد. در سال گذشته ۱۰۰۰ پلاک در بافت فرسوده منطقه بهسازی شد. همچنین در سال گذشته در حوزه بودجه ریزی مشارکتی در قالب طرح «من شهردارم» ۱۴۰ هزار نفر رای و نظر خود را درباره پروژه‌های منطقه ۱۵ اعلام کرده‌اند که به این ترتیب این منطقه به عنوان منطقه اول در این طرح شناخته شد.

مهدی چمران رییس شورای شهر در این مراسم گفت: ما تلاش داریم برای خدا خالصانه کار کنیم، اگر اینگونه باشیم هنر کرده و باید به خود ببالیم ولی تلاش داریم اینچنین باشد.

وی با تاکید بر اینکه رضایت مردم در مسیر رضایت الهی و چیزی جز آن نیست همه تلاش دارند مشکلات شهر را حل کنیم گفت: متاسفانه شهر ما مشکلات فراوانی دارد، مشکلاتی که از سال‌های قبل انباشته شده، اما با فعالیت جهادی باید به جای مطلوب برسانیم.

رییس شورای شهر بیان داشت: انقلاب اسلامی یک حرکت چشمگیر در تاریخ بشری بود و مطابق این حرکت باید ما در شهرمان به بهترین وجهی آسایش مردم را فراهم کنیم، نوکر مرم هستیم تا با تلاش علمی به یک جای درست و واقعی دست یابیم.

وی به مکان افتتاحیه اشاره کرد و گفت: تلاش داریم همه مناطق از ابادانی و مزایای شهر برخوردار باشند.

چمران به جلسه روز گذشته شورای شهر اشاره کرد و گفت؛ با کارشناسان در شورای عالی معماری موارد انشالله به تصویب برسد تا گشایشی در کار مردم خوب این منطقه به وجود اید تا رضایت الهی را در کارنامه خود داشته باشیم
وی در پایان بیان کرد: امسال رهبر انقلاب سال پیشرفت و تلاش را با مشارکت مردم نامگذاری کرده اند و دقیقا اینگونه است ما بدون همکاری مردم کاری از پیش نمیبریم با همکاری مردم است که حرکت‌های ارزنده‌ای در کل کشور رقم می‌خورد.
در پایان مراسم با حضور رییس شورای شهر مادر شهید محمدیان تجلیل شد

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • انجام ۱۰۱ هزار تن آسفالت‌ریزی در منطقه ۱۵ در سال گذشته
  • ۵ مددسرا و ۱۰ مرکز جامعه‌پذیری تا پایان سال افتتاح می‌شود
  • آسفالت‌ریزی ۱۰۱ هزار تنی شهرداری منطقه ۱۵ در سال گذشته
  • باید معنای مدرن «بدن» و پیوند آن با زیبایی به چالش کشیده شود
  • دشمنان به دنبال ضربه به هیات‌های مذهبی هستند
  • توسعه هر منطقه‌ مرهون بهره‌گیری صحیح از ظرفیت‌های اجتماعی است
  • تقویت ظرفیت‌ها و مدل‌های بهره‌برداری از کارگزاران دانش و فناوری
  • مردمی شدن روز شهرکرد موجب ماندگاری آن می‌شود
  • افزایش ظرفیت منابع تامین آب شرب در شهرستان علی آباد کتول
  • صدور پروانه بهره برداری برای ۲ هزار و ۴۳۸ طرح سرمایه گذاری سیستان و بلوچستان