Web Analytics Made Easy - Statcounter

قم - شهردار قم گفت: اعتبار تخصیصی ۲۰ میلیارد تومان شهرداری در پروژه توسعه توسعه آستان چهل اختران نسبت به میزان پیشرفت پروژه رقم قابل توجهی است.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از شهرداری قم، مرتضی سقائیان‌نژاد در نشست هماهنگی طرح توسعه آستان چهل اختران که در سالن جلسات آستان مقدس امامزاده موسی مبرقع(ع) و با حضور رییس سازمان اوقاف و امور خیریه کشور برگزار شد، اعتبار تکمیل این طرح را رقمی بین۱۷۰ تا ۲۰۰ میلیارد تومان عنوان و افزود: در شرایط کنونی دولت در مسائل اقتصادی باید برای تکمیل این طرح و تأمین اعتبار مورد نیاز تمام توان استان بکار رود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اعتبار تخصیص یافته از سوی شهرداری قم تا کنون را ۲۰ میلیارد تومان عنوان و ادامه داد: این میزان نسبت به درصد پیشرفت پروژه رقم قابل توجهی است.

اختصاص اعتبار پنج میلیارد تومانی برای پارکینگ طرح توسعه آستان چهل اختران در سال جاری از دیگر مواردی بود که شهردار قم به آن اشاره کرد و افزود: برای تکمیل این پارکینگ نزدیک به ۲۴ میلیارد تومان اعتبار نیاز است که نقش مهمی در تحقق اهداف مهم این پروژه در مرکز شهر دارد.

وی اقدامات شهرداری قم را در کنار همت مسئولان و استفاده از ظرفیت مراجع تقلید و مشارکت‌های مردمی و نیز از مشارکت ویژه سازمان اوقاف و امور خیریه در این طرح حائز اهمیت دانست و ادامه داد: شهرداری در کنار توسعه پارکینگ این مجموعه برای اجرای شبستان‌ها و دیگر بخش‌های طرح توسعه نیز به صورت ویژه پیگیر است.

لزوم اختصاص ۴۰ میلیارد تومان اعتبار برای تملک‌های طرح توسعه آستان چهل اختران

مدیرعامل سازمان بهسازی، نوسازی و زیباسازی اطراف حرم مطهر نیز در این جلسه با اشاره به اینکه نزدیک به ۱۳ هزار متر و ۴۹ درصد قطعات تملک شده است، اظهار کرد: برای اینکه بتوانیم تملکات باقیمانده را به نتیجه برسانیم باید از ظرفیت مسئولان استانی استفاده کنیم.

علیرضا خاکی اضافه کرد: از سال ۸۸ در این طرح نزدیک به ۱۰.۵ میلیارد تومان از محل اعتبارات سفر رهبری، ۹ میلیارد تومان از اعتبارات شرکت معصومیه، ۵.۲ میلیارد تومان به صورت مستقیم، ۱۵ میلیارد تومان با واگذاری شوارع داخل طرح توسط شهرداری و ۵.۵ میلیارد تومان از اعتبارات ستاد بحران و استانداری هزینه شده است.

وی افزود: ۳۰ میلیارد تومان برای تملک ۱۵۰ پلاک هزینه شده است و برای باقیمانده تملک‌ها با توجه به بررسی‌های انجام شده نزدیک به ۴۰ میلیارد تومان هزینه تملکی نیاز داریم.

مدیرعامل سازمان بهسازی، نوسازی و زیباسازی اطراف حرم حضرت معصومه(س) از تهیه طرح پارکینگ آستان مقدس امامزادگان چهل اختران یاد کرد و گفت: پنج میلیارد تومان در اعتبارات شهرداری برای این بخش پیش بینی شده است؛ پارکینگ دو طبقه با ۴۴۰ خودرو ظرفیت و راه‌های ارتباطی مختلف از جمله آسانسور در این طرح گنجانده شده است.

وی با اشاره به اینکه ۳.۸ میلیارد تومان اعتبار برای تملک‌های باقیمانده پارکینگ نیاز داریم، خاطرنشان کرد: برای ساخت دو مجموعه پارکینگ و بخش خدمات شهری ۳۸ میلیارد تومان اعتبار نیاز داریم؛ اکنون کاربری‌های مختلف پروژه با وجود اینکه متولی مشخصی ندارد، تعیین شده است.

خاکی بر لزوم تامین اعتبار ۶ میلیارد تومان برای تملک پلاک‌های باقیمانده در بخش شبستان‌های طرح توسعه آستان چهل اختران تأکید کرد و گفت: ۴۰ میلیارد تومان اعتبار نیز برای ساخت شبستان‌ها باید در نظر گرفته شود.

وی بیان داشت: برای تکمیل طرح توسعه آستان چهل اختران ۱۲۸میلیارد تومان برای هزینه‌های احداث و ۴۰ میلیارد تومان برای تملک‌ها نیاز داریم؛ تکمیل نخستین شبستان این آستان نیز نیازمند ۲.۵ میلیارد تومان هزینه تملک و ۱۲ میلیارد تومان هزینه احداث است.

منبع: مهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۱۳۲۹۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجتناب از اقدامات جزیره‌ای در زیرمجموعه‌های وزارتخانه راه

به گزارش قدس خراسان، محمدعلی زهره‌ای یکشنبه شب در شورای هماهنگی راه و شهرسازی استان خراسان‌ رضوی که به میزبانی فرودگاه بین‌المللی شهید هاشمی‌نژاد مشهد مقدس برگزار شد، اظهار کرد: با توجه‌ به نگاه ویژه وزیر راه و شهرسازی به کارکنان این وزارتخانه‌ باید تمامی تلاش خود را معطوف به توجه به رفاه، معیشت و مسکن آنان کنیم.

قائم‌ مقام وزیر و معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی وزارت راه و شهرسازی با تاکید بر لزوم هم‌افزایی و همدلی میان زیر مجموعه‌های این وزارتخانه افزود: آنچه سبب افزایش کیفیت خدمات‌رسانی به مردم در سراسر ایران اسلامی می‌شود، همدلی و هم‌افزایی زیرمجموعه‌های وزارت راه و شهرسازی است چراکه در این صورت نقاط قوت رشد یافته و نقاط ضعف رفع خواهد شد.

وی اهمیت توجه‌ به آموزش کارکنان وزارت راه و شهرسازی را مورد تاکید قرار داد و گفت: در حوزه آموزش و افزایش ‌دانایی و سطح علمی کارکنان باید دوره‌های آموزشی ویژه کارشناسان، روسای ادارات و سایر کارکنان در دستور کار دائمی سازمانها قرار گیرد چراکه دائماً نیازمند بروز رسانی سطح علمی کارکنان و کارشناسان هستیم.

زهره‌ای همچنین به جذب جوانان و نخبگان‌ در سطح این وزارتخانه اشاره و بیان کرد: از سوی دیگر باید چرخش مدیران و پرورش مدیران آینده مدنظر تمامی مدیران کل و روسای سازمان‌ها و زیرمجموعه‌های‌ وزارت راه و شهرسازی قرار داشته باشد.

مدیرکل راه و شهرسازی خراسان‌رضوی نیز در این نشست به جایگاه این استان و مشهدالرضا(ع) در سطح کشور اشاره کرد و گفت: خراسان‌رضوی‌ به‌ واقع به‌ دلیل وجود مضجع شریف رضوی شرایط خاص و متفاوتی دارد به‌گونه‌ای که سالانه شاهد سفر میلیون‌ها زائر داخلی و خارجی به این استان هستیم.

وحید داعی بیان کرد: وزارت راه و شهرسازی باید در همه زمان، تلاش خود را معطوف به تسهیل شرایط ورود زائران داخلی و خارجی کند، در همه دورانی که خراسان رضوی مسافر زیادی داشته، با وجود تمامی کمبودها و کاستی‌های اعتباری، همه تلاش زیرمجموعه‌های وزارت راه در استان خراسان‌رضوی، ارائه خدمات به زائران امام رضا(ع) با بالاترین کیفیت بوده است.

مدیرکل راه و شهرسازی خراسان‌رضوی همچنین به برگزاری منظم شورای هماهنگی راه و شهرسازی این استان‌ اشاره کرد و گفت: امسال طراحی ویژه‌ای کردیم که مسئولان ارشد استان در شورای هماهنگی راه و شهرسازی حضور یافته و مدیران کل زیرمجموعه این وزارت‌خانه درخواستهای خود را در این شورا مطرح و پیگیری کنند.

مدیرکل فرودگاه‌های خراسان‌ رضوی‌ نیز در این نشست به مهم‌ترین اقدامات سال گذشته این اداره‌کل اشاره کرد و گفت: یکی از پروژه‌های مسکوت‌ مانده از دهه‌ ۷۰، فرودگاه گناباد بود که سال گذشته با هزینه‌ ۶ هزار و ۷۰۰ میلیارد ریال مورد بهره‌برداری قرار گرفت و در حال حاضر پروازهای آن نیز برقرار است.

محمود امانی‌بنی به افتتاح‌ چهار پروژه بزرگ فرودگاهی در سال گذشته در فرودگاه مشهد اشاره و خاطرنشان‌ کرد: پروژه‌های توسعه ترمینال داخلی با اعتبار ۱۳ هزار میلیارد ریال، توسعه اپرون با اعتبار ۲ هزار میلیارد ریال، سه پل‌ ارتباطی انتقال مسافران با اعتبار ۶۳۰ میلیارد ریال و سامانه جدید کمک ناوبری ILS فرودگاه شهید هاشمی‌نژاد با اعتبار ۶۰۰ میلیارد ریال در اسفندماه سال گذشته با حضور وزیر راه و شهرسازی افتتاح و به‌ بهره‌برداری رسید.

وی گفت: فرودگاه مشهد پس از فرودگاه مهرآباد دارای بیشترین نشست و برخاست پروازهای داخلی و پس از فرودگاه‌ امام (ره)، دارای بیشترین نشست و برخاست در زمینه پروازهای خارجی است، در پی افتتاح پروژه‌های عظیم عمرانی و توسعه‌ای در فرودگاه مشهد، در حال حاضر قابلیت پذیرش تا ۱۴ میلیون مسافر را دارد.

دیگر خبرها

  • تکمیل پارکینگ محله چهل اختران قم
  • ۲۰ درصد سهم تامین اعتبار اتوبوس‌های بجنورد برعهده شهرداری است
  • تامین ۲۰ درصد سهم اعتبار اتوبوس‌ها توسط شهرداری
  • اجتناب از اقدامات جزیره‌ای در زیرمجموعه‌های وزارتخانه راه
  • مطالبه ۳۵ میلیارد تومانی شهرداری قوچان در پروژه مجتمع فرهنگی هنری
  • پارکینگ چهل اختران در اختیار شهروندان قرار گرفت
  • اختصاص بودجه ۱۵۱ هزار میلیارد تومانی پروژه‌های عمرانی تهران
  • ۱۲۳ پروژه عمرانی در شهر هچیرود طراحی شده است
  • تخصیص ۱۷۰ میلیارد تومان اعتبار برای عمران و توسعه روستاهای گلستان
  • تحمیل خسارت ۲۰۰ میلیارد تومانی به شهرداری گرگان / زمان تکمیل شهربازی مبهم است