Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری برنا،محمد مهدی تندگویان معاون ساماندهی امور جوانان وزارت وزرش و جوانان در نشست هم نشینی سمن های جوانان با همدان با معاون ساماندهی امور جوانان وزارت ورزش و جوانان گفت: یکی از موفق ترین استان ها در حوزه جوانان استان همدان است ، پایش ها و اقدامات بسیار مناسبی در موزه جوانان در این استان انجام شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او تاکید کرد: حال جوانان ایران خوب است،  چون فهمیده اند که حالشان خوب نیست، جملات را باید به سمت امیدواری ببریم، حال جوانان خوب است چون در شورای شهر نماینده دارند، حال جوانان خوب است چون وزیر جوان دارند. 

تندگویان افزود: من از 15سالگی تشکل های مختلفی را به وجود آورده ام، یعنی تجربه ایجاد تشکیلات غیر دولتی را دارم . اما دغدغه ای که امروزه همه با ان مواجه هستیم دغدغه مدیریتی است ما آگاه شده ایم که باید به جوانان میدان دهیم تا بتوانیم نسلی از مدیران را تربیت کنیم .

او با بیان اینکه من خودم را خادم جوانان میدانم گفت: دیدگاه مطالبه گری جوانان را دوست دارم به شرطی که مطالبه گری همراه با ارائه راهکار باشد. بضاعت یک کشور را جوانان تعیین می کنند ، اگر جوانان وارد میدان شوند با پشتوانه ان ها می شود کارهای بزرگی کرد ، با سمن ها میتوان خیلی کارها انجام داد.

معاون ساماندهی امور جوانان افزود: تا اخر آذر ماه قرار است مجمع ملی سازمان های مردم نهاد را برگزار کنیم تا بتوانیم شان خود را به دولت نشان دهیم .

 او یادآور شد:من سمن ها را به عنوان دولت یار میبینم، دیدگاه های غلطی که نسبت به سمن ها ایجاد کرده است که این ها فعالیت سیاسی میکنند کاملا غلط است ، دغدغه اصلی جوانان مسائل اجتماعی است.

 تندگویان ادامه داد: ضعف ما بوده که نتوانستیم اطلاع رسانی درستی از سمن ها ارایه دهیم ما باید پایش و اطلاعات درستی از سمن ها در معرض عموم قرار دهیم تا مردم به خوبی سمن ها را بشناسند.

 او با بیان اینکه رساندن ٥٠سمن به ٢٠٠٠ سمن کار بزرگی بود که انجام شد گفت:  الان باید به سراغ استاندارد سازی سمن ها برویم ، بعد از استاندارد سازی سمن ها می توانیم با دولت سر اعتبارات سمن ها پای میز مذاکره بشینیم.

 

به گفته ی معاون وزیر ورزش و جوانان، تا کنون هیچ سیاست گذاری درستی در حوزه جوانان انجام نشده است ، در دوره های مختلف کارهای مختلفی انجام شده ولی هیچ ریل گذاری مشخصی وجود ندارد، چندین کمیته تشکیل داده ایم که وظایف این کمیته این است که تا چندماه دیگر چشم اندازی مناسبی برای حوزه جوانان تعریف کنند.

او گفت: باید سامانه مناسبی ایجاد کنیم که طرح های ارایه شده از جوانان را دریاف کنیم و در کنار سیاست های خودمان بگذاریم تا بتوانیم مسیر روشنی برای جوانان ترسیم کنیم.

تندگویان از سمن ها درخواست کرد: بروند به این سمت که به تمام کسانی که برای جوانان قدمی بر میدراند روحیه دهند و کمکشان کنند، سمن ها باید علاوه بر روحیه مطالبه گری روحیه تقدیر از اقدامات مناسب هم داشته باشند،  سمن ها نباید اجازه دهند برداشت سیاسی از عملکرد ان ها شود ، سمن ها باید اقدامات تخصصی خود را فریاد کنند. 

او خبر داد: هفته آینده جلسه ای با معاونت علمی فناوری داریم تا بتوانیم تفاهمی بین سمن ها و استارت اپ ها برسیم ، باید برویم با نیروهای مسلح صحبت کنیم و به تفاهمی برسیم که طی آن به سمت طرح سرباز صنعت برویم تا بتوانیم به سمت حرفه مندی برویم ، در هفته گذشته با وزیر اموزش و پرورش جلسه ای داشتم تا بتوانیم به تفاهم نامه ای برسیم تا به نفع جوانان باشد. 

تندگویان در پایان تاکید کرد: با تعامل با سازمان هایی که در حوزه جوانان فعالیت میکنند بدون نگاه مطالبه گری و بر اساس منافع مشترک میتوانیم به نتایج خوبی برسیم.

منبع: خبرگزاری برنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۱۳۵۲۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مخالفت روسیه با پیش‌نویس قطعنامه سازمان ملل درباره سربرنیتسا

نماینده دائم روسیه در سازمان ملل از پیش نویس قطعنامه مجمع عمومی "درباره نسل کشی در سربرنیتسا" که توسط کشورهای غربی مطرح شده، انتقاد کرده و آن را "یکجانبه و ناشی از تمایلات خاص سیاسی" خواند که تصویب آن می‌تواند عواقبی را در جهان داشته باشد. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم به نقل از خبرگزاری «اینترفکس»، واسیلی نبنزیا، نماینده دائم روسیه در سازمان ملل شب گذشته در نشست شورای امنیت اعلام کرد که قطعنامه مجمع عمومی سازمان ملل "درباره نسل کشی در سربرنیتسا" که توسط تعدادی از نمایندگان غربی مطرح شده، هدف تداوم یاد قربانیان حوادث سال 1995 را برآورده نمی‌کند، بنابراین روسیه با این پیش نویس مخالف است.

این دیپلمات توضیح داد: «پیش نویس قطعنامه پیشنهادی غربی‌ها در مورد سربرنیتسا یک جانبه و دارای اتهامات سیاسی است و هیچ ارتباطی با هدف اعلام شده برای تداوم یاد و خاطره قربانیان فاجعه سال 1995 به منظور دستیابی به آشتی ملی ندارد. بدیهی است که نویسندگان می‌خواهند در قالب سند مجمع عمومی (UNGA) صلاحیت وقایع تاریخی که فقط منافع آنها را برآورده می‌کند، را تأیید کنند.»

نبنزیا همچنین تاکید کرد که هدف از ارائه این سند ترویج آشتی قومی در بوسنی و هرزگوین نیست. به عقیده او، تصویب این قطعنامه می تواند "واکنش زنجیره واری در سراسر جهان" را برانگیزد. وی افزود: «زخم‌های جامعه بوسنی بسیار تازه است و مشکلات در این کشور برای طرح این لایحه در مجمع عمومی بسیار جدی است. مردم بوسنی و هرگوین ابتدا باید خودشان در مورد ارزیابی تاریخ خود به اجماع برسند. ما قاطعانه مخالف این سند هستیم و از همه کشورهای دارای عقل سلیم می‌خواهیم که همین کار را انجام دهند.»

به عقیده برخی کارشناسان سیاسی، به رسمیت شناختن نسل کشی در سربرنیتسا در قطعنامه پیشنهادی غرب در مجمع عمومی سازمان ملل و ممنوعیت انکار آن یک اقدام منحصراً سیاسی است که هدف آن متقاعد کردن جهان به دیدگاه مورد نظر کشورهای غربی است و برای این منظور از عباراتی استفاده شده که به موارد نسل کشی‌ها در دوره‌های مختلف تاریخ ، به ویژه  توسط آلمان و رواندا، مرتبط است.

پیش از این، در اوسط آوریل، نخست وزیر سابق صربستان و رئیس پارلمان این کشور اعلام کردند که بلگراد قصد دارد با تصویب قطعنامه در مورد نسل کشی در سربرنیتسا مخالفت کند. علاوه بر این،، در جمهوری صربسکا، که بخشی از بوسنی و هرزگوین است، تجمعی علیه پیش نویس قطعنامه مربوطه در مجمع عمومی سازمان ملل برگزار شد.

داغ «سربرنیتسا» تازه شد؛ عذرخواهی نخست وزیر هلند از جنایتکاران هلندی!بوسنی وضعیت نامزدی اتحادیه اروپا را دریافت کردآلمان برای اولین بار از سال 2012 به بوسنی نیرو اعزام می‌کند

انتهای پیام/ 

دیگر خبرها

  • سازمان ملل: ۸۵ درصد از مدارس غزه آسیب دیده‌اند
  • سازمان‌های مردم نهاد مشارکت بیشتری برای مبارزه با مواد مخدر داشته باشند
  • مجمع سالانه هیات فوتبال استان کرمان برگزار شد
  • انتخابات کمیسیون ورزشکاران دوومیدانی مجددا برگزار شد
  • سازمان مردم نهاد در حوزه HSE تشکیل شود/ تصمیم‌گیری‌های ما مسئولیتی بین‌نسلی است
  • آیین دادرسی تجاری در انتظار تصویب مجلس
  • مجمع عمومی سالانه «فدراسیون ملی ورزش‌های دانشگاهی» برگزار شد
  • مهدی آشنا برگزیده جشنواره عکس نوروز تاجیکستان شد
  • مخالفت روسیه با پیش‌نویس قطعنامه سازمان ملل درباره سربرنیتسا
  • شورای روستا یک نهاد مردم سالاری است