Web Analytics Made Easy - Statcounter

سید عباس صالحی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی عصر پنجشنبه ۲۷ مهر با حضور در پردیس سینمایی ملت محل برگزاری سی و چهارمین جشنواره بین المللی فیلم کوتاه تهران در پاسخ به امتداد نیوز درباره اینکه چرا با وجود موافقت شما برای اعلام ریز هزینه های سی و پنجمین جشنواره فیلم فجر در ۲ بخش جهانی و ملی هنوز سازمان سینمایی اقدامی نکرده است، گفت: از سال گذشته یک قدم رو به جلو در زمینه شفافیت هزینه های جشنواره فیلم فجر برداشته شده است که همین مباحثی که اخیرا مطرح می شود نشانه همان رویکرد است در حالی که در سال های قبل به دلیل سکوتی که در زمینه مسائل مالی جشنواره های فجر وجود داشت هیچ محاسبه ای مقدور نبود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: در دولت یازدهم و دوازدهم سیاست اینگونه است که مسائل مالی شفاف باشد و به همین دلیل هم هزینه کرد جشنواره فیلم فجر در سامانه دسترسی آزاد به اطلاعات بارگذاری شد. نگاه سیاستگذاران فرهنگی در دولت این است که به سمت شفافیت بیشتر برویم.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با تأکید بر اینکه مسائل مالی سی و ششمین جشنواره فیلم فجر نیز باید شفاف باشد، بیان کرد: تأکید بنده و دیگر متولیان امر این است که جشنواره امسال در همه جزییات شفاف باشد تا ما مقابل افکار عمومی پاسخگویی بهتری داشته باشیم. البته دیدیم که دبیر جشنواره سال قبل درباره برخی از پرسش ها توضیحاتی ارائه داد مثلا درباره یک بازیگر خاص توضیح داد، همچنین بقیه مقولات از ناحیه دوستان سازمان سینمایی بررسی شده که به مرور ارائه خواهد شد.

صالحی اضافه کرد: برداشت ما این است که مسیر رو به شفافیت را طی می کنیم تا با مسائل و چالش های کمتری روبرو شویم.

وی همچنین در پاسخ به اینکه سرنوشت تغییر مدیران برخی از معاونت ها و سازمان های وزارت ارشاد که اعلام کرده بودید تا پایان مهر مشخص می شود چگونه است، گفت: هنوز که ۲۷ مهر ماه است. ما مسیر مشخص شده را دنبال می کنیم تا در معاونت ها تصمیم ها با سرعت بیشتری گرفته شود.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی همچنین در پاسخ به پرسش دیگر امتداد نیوز درباره اینکه چه زمانی پردیسی مناسب برگزاری جشنواره های سینمایی در تهران ساخته می شود، بیان کرد: اصل این نکته که ما نیازمند جای ثابتی برای جشنواره های متنوع سینمایی هستیم کاملا درست است و یک تقاضا و مطالبه جدی و قدیمی محسوب می شود. امیدوارم شرایط در دولت و منابع مالی اجازه دهد این مطالبه در زمان کوتاه به نتیجه برسد اما خوشبختیم که امسال جشنواره فیلم کوتاه تهران در محیط سینمایی تری برگزار می شود.

صالحی در پاسخ به خبرنگار دیگری درباره سرنوشت اکران فیلم خارجی در سینماهای ایران، توضیح داد: نسبت به این موضوع نگاه های مختلفی وجود دارد که نیاز به بررسی کارشناسانه دارد. مدافعان این قضیه می گویند که عرضه فیلم خارجی به تنوع اکران و همچنین اقتصاد سینما کمک می کند و فضای تولید داخلی را رقابتی تر می کند اما این مسأله وجود دارد که تعداد سینماها در کشور ما محدود است و همین تعداد فیلمی که در کشور خودمان تولید می شود امکان اکران درست ندارند و ورود فیلم خارجی اکران فیلم داخلی گرفتار مشکل می کند.

وی تأکید کرد: در صورتی می توان برای اکران فیلم خارجی تصمیم گیری کرد که زیرساخت های لازم فراهم شده باشد تا تولیدات داخلی خودمان ضربه نخورند.

وزیر ارشاد همچنین درباره مسأله ممیزی فیلم های خارجی برای اکران گفت: اینگونه نیست که همه فیلم های خارجی برای اکران در ایران دچار مشکل باشند ضمن اینکه اگر قرار باشد فیلم خارجی به طور رسمی در سینماهای ایران اکران شود باید مسأله کپی رایت را رعایت کنیم و رضایت مالکان مادی و معنوی فیلم ها کسب شود.

true برچسب ها : جشنواره فیلم فجر سازمان سینمایی عباس صالحی وزیر ارشاد true

منبع: امتداد نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.emtedadnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «امتداد نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۱۳۵۲۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هم‌قسم شدن مدیران مناطق آزاد برای جذب گردشگران غرب آسیا

مدیرکل گردشگری، میراث فرهنگی و صنایع دستی شورای‌عالی مناطق آزاد گفت: مدیران گردشگری و نمایندگان مناطق آزاد و ویژه اقتصادی برای جذب حداکثری بازار گردشگری غرب آسیا هم‌قسم شدند.

به گزارش ایسنا، محمدفرزاد میرزایی قلعه با اشاره به برگزاری کارگاه دوروزه با هدف شناسایی و حل مسائل پیش روی جذب بازار گردشگری غرب کشور، اظهار کرد: مناطق آزاد در سال ۱۴۰۲ میزبان بیش از ۶۰ میلیون بازدید بود، که از این تعداد بالغ بر دو میلیون و ۵۰۰ هزار نفر ـ اقامت مسافر خارجی بودند، که بیشتر آنها از بازار گردشگری عراق بودند.

مدیر کل گردشگری، میراث فرهنگی و صنایع دستی شورای‌عالی مناطق آزاد در ادامه گفت: با توجه به نظام مسائل مناطق آزاد در این نشست دوروزه، اهم مسائل به تفکیک شناسایی و راحل آن مشخص شد و امید داریم با توجه به هدف‌گذاری سه میلیون و ۵۰۰ هزار نفر ـ اقامت مسافر خارجی در سال ۱۴۰۳ بتوانیم سهم قابل دفاعی از بازار گردشگری غرب آسیا را برای ایران رقم بزنیم.

میرزایی افزود: در این نشست دوروزه که در قالب کارگاه دانش‌افزایی برگزار شد از اساتید و فعالان بخش خصوصی دعوت شد تا برای برگزاری رویدادها و نمایشگاه‌های بین‌المللی در کشورهای پیرامون ایران، با هدف معرفی ظرفیت‌ها و شکل‌گیری زنجیره ارزش گردشگری برای کشور، گام‌های مثبتی برداشته شود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • اکران مردمی «تمساح خونی» در اکومال کرج
  • ۳ فیلم در راه اکران
  • ۳ فیلم سینمایی در راه اکران سینماها
  • سه فیلم جدید در راه اکران/قرارداد «تاوان»،«نیلگون» و«قلهک» ثبت شد
  • دردسر جدید بارسلونا: ویتور روکه قربانی مسائل مالی می‌شود؟
  • هم‌قسم شدن مدیران مناطق آزاد برای جذب گردشگران غرب آسیا
  • «اتاق فرار» پرمخاطب‌ترین بسته فیلم کوتاه «هنر و تجربه»
  • بلیت سینما بعد از دو ماه دوباره گران شد
  • «اتاق فرار» پرمخاطب‌ترین بسته فیلم کوتاه «هنر و تجربه» شد
  • بررسی مسائل و مشکلات تولیدکنندگان شهرستان فیروزکوه