Web Analytics Made Easy - Statcounter

درزمانی که نتایج ورزشکاران قمی در رقابت‌های دوومیدانی باشگاه‌های کشور خوش می‌درخشند، چرا این ورزشکاران مستعد، تیمی در قم ندارند و شهر ما جایگاهی در رقابت‌های کشوری ندارد.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از قم، سکان‌دار هیئت قم توانسته با برگزاری جشنواره‌های استعدادیابی و پرورش آن‌ها دگرگونی بسیار خوبی را در این رشته پرطرفدار ایجاد کند، ضمن اینکه رضایی به دلیل فعالیت خود در فدراسیون سمت استعداد یاب را نیز دریافت کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اما استان قم باوجود بازیکنان موفق و ملی‌پوشی که در اختیار دارد، به دلیل مشکلات مالی و برخی معضلات دیگر تاکنون نتوانسته تیمی را راهی لیگ برتر دوومیدانی کشور کند و تنها افتخارات استان قم به مسابقات قهرمانی کشور و انتخابی‌های تیم ملی پایان می‌یابد.

این در حالی است که چهار دوومیدانی کار ، رکورددار کشور در قم حضور دارند که برای تیم‌های دیگر بازی می‌کنند که چنان چه استان قم دارای تیم در لیگ برتر بود، قطعاً این بازیکنان به استان خود باز می‌گشتند.

میلاد دریساوی در ماده پرش سه‌گام در تیم ذوب‌آهن اصفهان فعالیت می‌کند ، محمدحسین اسکندری در رشته پرتاب وزنه و محمد محسن ربانی در بخش پرش‌بانیزه به تیم آسان پرداخت و رضا ملک پور در ماده 400 متر با مانع با نفت تهران قرارداد بسته است

درزمانی که نتایج ورزشکاران قمی در رقابت‌های دوومیدانی باشگاه‌های کشور را که می‌بینیم حسرت می‌خوریم که چرا این ورزشکاران مستعد، تیمی در قم ندارند و شهر ما جایگاهی در رقابت‌های کشوری ندارد.

این نشان می‌دهد که استان قم در رشته دوومیدانی کوهی از استعداد است، اما به‌خاطر کم‌لطفی مدیران ورزش قم استعداد آن‌ها نادیده گرفته می‌شود و تنها به مراسم تجلیلی از این بازیکنان بسنده شده و افتخار حضور و رکورد زنی آن را به استان‌های دیگر می‌دهند.

استعدادهایی که می‌تواند برای شهر خویش مدال‌آور باشد و نام قم را بالا ببرد، چرا باید از استان‌های دیگر وارد مسابقات شود، این مسئله‌ای است که مدت هادر ذهن ورزشی‌ها نقش بسته و گویا راه‌حلی برای آن نیست

طبیعی است در زمانی که یک ورزشکار عمر ورزشی بسیار کوتاهی دارد به دنبال درخشش بیشتر است، موقعیتی که در استان‌های دیگر به‌خوبی برای ورزشکاران محیا می‌شود تا خود را به همگان ثابت کنند و نشان دهند موفقیت‌های اخیرشان اتفاقی نبوده است.

در استانی که معضلات بسیار وجود دارد و هرگز نمی‌توان در آن تیمداری کرد و نماینده‌ای را به مسابقات لیگ فرستاد چراکه پس از گذشت یک‌فصل قطعاً به سرنوشت سایر تیم‌ها دچار شده و باید انحلال یابد.

انتهای پیام/

R7854/P36439/S6,62/CT7

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۱۳۷۶۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مشخصات خودروی برقی مناسب ناوگان تاکسیرانی اعلام شد

در جلسه شورای عالی هماهنگی ترافیک شهرهای کشور ، مشخصات خودروی برقی مناسب ناوگان تاکسیرانی اعلام شد. - اخبار اجتماعی -

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، یکصد و نود و دومین جلسه شورای عالی هماهنگی ترافیک شهرهای کشور در تاریخ  1403/2/8  با حضور اعضای شورای عالی و مدعوین در محل وزارت کشور، تشکیل و ضمن بحث و بررسی پیرامون موضوعات مطروحه برگزار شد.

در این جلسه پیرو درخواست اتحادیه سازمان­‌های حمل و نقل مسافری کشور در خصوص درخواست بازنگری در مشخصات خودروی برقی مناسب ناوگان تاکسیرانی شهری، و همچنین ضرورت تصویب مشخصات علائم ممیزه ناوگان حمل و نقل دانش‌آموزی با توجه به اصلاح آیین‌نامه اجرایی حمل و نقل دانش آموزان پس از گفتگو و بررسی به شرح ذیل تصمیم گیری شد:

الف) مشخصات خودروی برقی مناسب ناوگان تاکسیرانی:

پیرو تصویب ضوابط وسایل نقلیه برقی برای خدمت در ناوگان تاکسی شهری در جلسه یکصد و هشتاد و پنجم شورای عالی ترافیک شهرهای کشور، براساس توجیهات ارائه شده توسط اتحادیه مذکور با عنایت به نبود تجربه عملی قبلی از عملکرد خودروهای برقی و لزوم احتیاط در بهره‌برداری از آنها، اتحادیه حمل و نقل مسافری کشور با کمک پژوهشکده خودرو، سوخت و محیط زیست دانشگاه تهران ضمن بررسی مشخصات مصوب، پیشنهاد اصلاحی به شرح ذیل را که پس از طرح و بررسی بصورت ذیل مورد موافقت اعضای این شورای عالی قرار گرفت:

خودروهای برقی معرفی شده باید شرایط اخذ شماره انتظامی برای خودروی شخصی را داشته باشند.

الف-2) خودروهای برقی معرفی شده باید سایر الزامات مربوط به خودروهای مناسب احتراقی موضوع مصوبات جلسات یکصد و دهم و یکصد هشتاد و یکم و یکصد و نود و یکم را درخصوص ناوگان تاکسی شهری احراز نموده و در بحث ضوابط پیشران خودرو، مشخصات جدول ارائه شده ملاک عمل بوده و احراز انطباق شرایط خودرو با ضوابط مصوب از طریق دبیرخانه شورای عالی (با همکاری کمیته‌ فنی ذیربط و اتحادیه‌های ذیل سازمان شهرداری­‌ها و دهیاری‌­های کشور) صورت خواهد پذیرفت.

همچنین مقرر شد سقف تعداد ناوگان تاکسی برقی در هر شهر و تعداد پروانه صاده برای این نوع از ناوگان، متناسب با زیرساخت‌های ایجاد شده خصوصاً تعداد ایستگاه و رابط شارژ که از سوی شهرداری ذیربط به دبیرخانه شواری عالی هماهنگی ترافیک شهرهای کشور اعلام می‌شود، توسط این شورای عالی تعیین شود. ضمناً اعضای شورای عالی بر ضرورت ارائه کلیه خدمات پشتیبانی این ناوگان توسط خودروسازان ذیربط خصوصاً باطری‌های بکار رفته، حداقل به مدت 10سال از تاریخ واگذاری، تأکید کردند.

توضیحات چمران در رابطه با ورود واگن‌های برقی به پایتخت

ب) علائم ممیزه ناوگان حمل و نقل دانش آموزی:

بر اساس مواد 8 و 38 آیین نامه اجرایی حمل و نقل دانش آموزان، ضوابط و علایم ممیزه ناوگان حمل و نقل دانش آموزان مطابق بند دوم از مصوبه جلسه یکصد و چهل و ششم شورای عالی هماهنگی ترافیک شهرهای کشور، عیناً معتبر و ملاک عمل خواهد بود.

پیرو پیشنهادات دفتر ارزیابی‌های اقتصادی و مدیریت بهره‌وری حمل‌ونقل وزارت راه و شهرسازی، درخصوص هماهنگ سازی فرآیندی هرچه بیشتر بین مطالعات جامع حمل و نقل و ترافیک با مطالعات جامع شهرسازی براساس مباحث مطروحه مراتب ذیل مورد تصویب اعضای شورای عالی قرار گرفت:

با عنایت به وجود برخی پیچیدگی‌های فنی ـ فرآیندی در نحوه برقرای این هماهنگی جهت تحقق همزمانی انجام این دو نوع مطالعات، مقرر شد کمیته مشترکی با حضور نمایندگان شورای عالی معماری و شهرسازی، شورای عالی هماهنگی ترافیک شهرهای کشور و سازمان برنامه و بودجه کشور، نسبت به بررسی و ارائه راهکاری عملیاتی که بتواند ضمن توجه جدی به ملاحظات ترافیکی شهری در تصمیمات کمیسیون ماده 5 شورای عالی شهرسازی و معماری، زمینه انجام همزمان مطالعات جامع حمل و نقل و ترافیک شهری با مطالعات جامع شهرسازی را بصورت فرآیندی تدوین و جهت پیاده‌سازی پیشنهاد نماید.

با عنایت به تصمیمات متخذه در راستای تکمیل هرچه سریعتر پروژه مونوریل قم، پس از ارائه گزارشی از وضعیت فعلی پیشرفت این پروژه و مروری بر مصوبات قبل شورای عالی ترافیک درخصوص شبکه ریلی شهر قم، مواردی درخصوص اقدامات مدیریت شهری قم در راستای تسریع در فعالسازی پروژه و همچنین زمینه‌سازی لازم در تأمین واگن‌ها و مجوزهای مربوطه از طرف سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌ها و سازمان برنامه و بودجه مورد تأکید قرار گرفت.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • احداث ۲۷ شهر جدید در نقاط ساحلی
  • ۱۷۰ هزار طرح نهضت ملی مسکن در شهرهای جدید کشور فعال است
  • تحول خوبی در بوکس کشور ایجاد شده است/ همدان استعدادهای خوبی دارد
  • تجدید انتخابات جنجالی در فدراسیون دوومیدانی
  • مشخصات خودروی برقی مناسب ناوگان تاکسیرانی اعلام شد
  • معتمدی: انتخابات کاملاً بی‌طرف را در دوومیدانی برگزار می‌کنیم
  • معتمدی: در انتخابات دوومیدانی بی‌طرف هستیم
  • سرپرست فدراسیون دوومیدانی: من و وزارت نظری در مورد انتخابات نداریم/ معتمدی: انتخابات کمیسیون ورزشکاران باطل شد+ فیلم
  • معتمدی: رکورد المپیک برای دوومیدانی ایران دست نیافتنی است
  • این آژانس فقط پس از برپایی کشور مستقل فلسطین منحل خواهد شد