Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری آریا»
2024-04-30@18:51:38 GMT

بزرگ ترين قصه گويان جهان

تاریخ انتشار: ۲۸ مهر ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۱۳۸۰۱۲

بزرگ ترين قصه گويان جهان

خبرگزاري آريا - روزنامه هفت صبح: در يک نظرسنجي 40 فيلمنامه نويس فعال اين روزها که فيلم هاي شان پرفروش يا نامزد جايزه شده از ميان تمام همکاران قديمي و جديد شان بهترين ها را انتخاب کردند.
1. بيلي وايلدر
فيلمنامه هاي قابل توجه: غرامت مضاعف (1944)، سانست بلوار (1950)، بعضي ها داغشو دوست دارن (1959)، آپارتمان (1960)

کيفيتي که باعث مي شود بيشتر نويسندگان به بيلي وايلدر علاقه داشته باشند، کلبي مسلکي اوست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نگاه کنايه آميزي که به خودمحوري آمريکايي ها دارد، در برخي از محبوب ترين فيلمنامه هايش، قهرمان دروغ مي گويد و محرک هاي واقعي اش را پنهان مي کند و تصميمات اخلاقي نادرست مي گيرد. همکاران اصلي وايلدر در نوشتن فيلمنامه چارلز بکت (تعطيلات گمشده، سانست بلوار)، ريموند چندلر (با هم نتوانستند کنار بيايند اما «غرامت مضاعف» در رأس بهترين نوآرهاي سينما قرار مي گيرد) و آي اي ال دايموند (بعضي ها داغشو دوست دارن) بودند. فيلمنامه هايش ترکيب شيکي و عوام پسندي، شعر با ديالوگ هاي خياباني و قضاوت اخلاقي با درک جذابيت هاي وسوسه هاي از راه به در کننده بودند.
2. جوئل واتان کوئن
فيلمنامه هاي قابل توجه: فارگو (1996)، لبوفسکي بزرگ (1998)، جايي براي پيرمردها نيست (2007)، شهامت واقعي (2010)

برادران کوئن آنقدر در کارگرداني خوب هستند که به سادگي توانايي خارق العاده آنها در فيلمنامه نويسي تحت الشعاع قرار گرفته است. فيلمنامه هاي شان تنوع زيادي دارد، اما وجه مشترک همه شان شوخ طبيعي و طعنه زدن به ضعف هاي انساني است. فيلمنامه هاي شان پر از لحظات کوچکي است که طعنه و سخره مطلق هستند. البته احتمالا بعد از ديدن فيلم هاي برادران کوئن حس چندان خوبي به نوع بشر نخواهيد داشت اما قطعا نسبت به سينما حس بهتري پيدا مي کنيد.
3. رابرت تاون
فيلمنامه هاي قابل توجه: محله چيني ها (1974)، شامپو (1975)، ماموريت غيرممکن (1996)

خيلي از فيلمنامه نويسان موقعي از دنيا مي روند که فيلمنامه هايي را نوشته يا بازنويسي کرده اند که نمي خواهند پاي شان اسم بزنند. رابرت تاون سال ها به صورت رسمي اين کار را انجام داد. فيلمنامه نويسي که تنوع کاري اش از فيلم هاي راجر کورمن تا «محله چيني ها»ي رومن پولانسکي را دربر مي گيرد.
او سال ها جنگيد تا بتواند کنترل فيلمنامه هايش را به دست بگيرد. خيلي از آنها مثل «گري استوک» فيلمنامه هاي بهتري مي شدند اگر تاون حرف آخر را درباره شان مي زد و در نهايت اسم سگش را پاي آن گذاشت! سه گانه فيلمنامه هاي دهه هفتادي او بيشتر از هر فيلمنامه نويس و کارگردان ديگري روي سينماي رئاليستي دهه هفتاد تاثير گذاشت. تازه با احتساب اين که نامش پاي «باني و کلايد»، «پدرخوانده» و خيلي فيلم هاي ديگر نخورده است.
4. کوئنتين تارانتينو
فيلمنامه هاي قابل توجه: سگ هاي انباري (1992)، پالپ فيکشن (1994)، حرامزاده هاي بي آبرو (2009)، مستندي درباره اپراي جنگي سال 2009 تارانتينو، «حرامزاده هاي بي آبرو» ساخته شده که آشکار مي کند او استراتژي ويژهاي براي به هيجان آوردن بازيگران خسته سر صحنه دارد. از آنها مي پرسيد که چرا آنجا هستند و در جواب آنها را با اين جمله هدايت مي کند: «چون ما عاشق سينما هستيم.» هيچ تعريفي دقيق تر از اين نسبت به رويکرد تارانتينو به سينما وجود ندارد. از فيلمنامه تا محصول روي پرده، همه فيلم هايش در سطحي درباره سينما هستند.

5. فرانسيس فورد کوپولا
فيلمنامه هاي قابل توجه: پاتون (1970)، پدرخوانده (1972)، مکالمه (1974)، اينک آخرالزمان (1979)

در تاريخ فيلم هاي عظيم نام کوپولا جايگاه خاصي دارد. او در اوج دوره اي کار مي کرد که سينماي جديد آمريکا عاشق تئوري مولف بود و در نتيجه سخت است بگوييم کار کوپولا کجا به عنوان کارگردان تمام مي شود و کجا به عنوان فيلمنامه نويس آغاز مي شود. تحليل کوپولا در نويسندگي به رمان نويسان مي ماند. از طرف ديگر فيلمنامه هايش خيلي بصري هستند.
6. ويليام گلدمن
فيلمنامه هاي قابل توجه: بوچ کسيدي و ساندنس کيد (1969)، همه مردان رئيس جمهور (1976)، مصيبت (1990)

او يکي از بزرگ ترين شاعران طبقه آمريکايي با فرهنگي است که تحصيلات عاليه ندارد. برندش هوش است و توانايي که در جلب رضايت تماشاگر دارد. او کاري مي کند فيلمنامه نوشتن به نظر کار ساده اي برسد در حالي که اينطور نيست.
7. چارلي کافمن
فيلمنامه هاي قابل توجه: جان مالکوويچ بودن (1999)، اقتباس (2002)، درخشش ابدي ذهن بي آلايش (2004)

فيلمنامه هاي کافمن کمدي به نظر مي رسند و حس تراژدي به مخاطب مي دهند. فيلمنامه نويس پشت اين فيلمنامه ها توانسته مفاهيم عميق و سنگين را در سطح عام مطرح کند. داستان هاي سورئاليستي او امکانات سينماي هاليوود را با فيلمنامه هايش بالا برده است.

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۱۳۸۰۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بزرگ‌ترین شهرهای جهان ۲۰۲۴ بر اساس جمعیت و مساحت

توکیو، دهلی، داکا، سائوپائولو و قاهره بزرگ‌ترین شهرهای جهان در سال ۲۰۲۴ بر اساس جمعیت و مناطق شهری نیوآرک نیویورک، بوستون-پراویدنس، توکیو، آتلانتا و شیکاگو بزرگ‌ترین شهرهای جهان در سال ۲۰۲۴ بر اساس تراکم جمعیتی ساکن در مناطق شهری هستند.

به گزارش سرویس ترجمه خبرگزاری ایمنا، حدود هشت میلیارد نفر در سیاره زمین زندگی می‌کنند که افزایش قابل‌توجهی نسبت به جمعیت جهان در سال ۱۹۵۰ با ۲.۵ میلیارد نفر محسوب می‌شود. با این حال سازمان ملل تخمین می‌زند که نرخ رشد در حال کاهش است و تقریباً ۱۵ سال طول می‌کشد تا به ۹ میلیارد نفر برسد.

بر اساس برآوردهای اخیر سرشماری ایالات‌متحده، حدود ۳۳۵ میلیون نفر از جمعیت جهان در ایالات متحده زندگی می‌کنند، با این وجود در حالی که ایالات متحده یکی از پرجمعیت‌ترین کشورهای جهان است، جمعیت آن در مقایسه با هند و چین که هر کدام بیش از ۱.۴ میلیارد نفر دارند، بسیار ناچیز است.

بزرگ‌ترین شهرهای جهان از نظر جمعیت در سال ۲۰۲۴

توکیو، ژاپن - ۳۷.۱ میلیون نفر

دهلی، هند - ۳۳.۸ میلیون نفر

شانگهای، چین - ۲۹.۸ میلیون نفر

داکا، بنگلادش - ۲۳.۹ میلیون نفر

سائوپائولو، برزیل - ۲۲.۸ میلیون نفر

قاهره، مصر - ۲۲.۶ نفر

مکزیکو سیتی، مکزیک - ۲۲.۵ میلیون نفر

پکن، چین - ۲۲.۱ میلیون نفر

بمبئی، هند - ۲۱.۶ میلیون نفر

اوزاکا، ژاپن - ۱۸.۹ میلیون نفر

بزرگ‌ترین شهرهای جهان بر اساس مناطق شهری

هر کشور، مفهوم شهر را به‌طور متفاوتی تعریف می‌کند، بنابراین تعیین یک اندازه‌گیری استاندارد برای بزرگ‌ترین شهرها بر اساس منطقه و مساحت دشوارتر از بررسی‌های جمعیتی است. برای مبارزه با ناهماهنگی در بین کشورها روشی موسوم به مناطق شهری ایجاد شده است که یک روش استاندارد برای اندازه‌گیری شهرها بر اساس تراکم جمعیت است. با استفاده از منطقه شهری به‌عنوان یک شکل اندازه‌گیری، شهرها و مناطق با هم گروه‌بندی می‌شوند، بنابراین بزرگ‌ترین شهرهای جهان بر اساس مناطق شهری، شهرهای جداگانه نیستند، بلکه گروه‌هایی از شهرها در مجاورت یکدیگر هستند.

نیویورک- نیوآرک ایالات متحده - ۱۲ هزار و ۹۳ کیلومتر مربع

بوستون-پراویدنس، ایالات متحده - ۹,۵۳۸ کیلومتر مربع

توکیو-یوکوهاما - ۸۲۳۰ کیلومتر مربع / ۳۱۷۸ مایل مربع

آتلانتا، ایالات متحده -۷۴۰۰ کیلومتر مربع

شیکاگو، ایالات متحده - ۷۰۰۶ کیلومتر مربع

لس‌آنجلس، کالیفرنیا، ایالات متحده - ۶۳۵۱ کیلومتر مربع

مسکو، روسیه - ۴۶۶۲ کیلومتر مربع

واشنگتن-بالتیمور، ایالات متحده - ۵,۵۰۰ کیلومتر مربع

فیلادلفیا، ایالات متحده - ۵,۴۳۰ کیلومتر مربع

دالاس-فورث، تگزاس، ایالات متحده - ۵,۲۷۹ کیلومتر مربع

بزرگ‌ترین شهرهای جهان بر اساس مساحت کلی

بزرگ‌ترین شهر جهان از نظر مساحت کلی سرمرسوق در گرینلند، تشکیل‌شده از پنج شهرداری کوچک‌تر است که بیش از ۵۳۱ هزار و ۹۰۰ کیلومتر مربع وسعت و تنها ۲۳ هزار و ۱۲۳ نفر جمعیت دارد. به همین دلیل، تراکم جمعیت سرمرسوق ۰.۰۴۳ نفر در کیلومتر مربع است.

دومین شهر بزرگ جهان از نظر مساحت نیز در گرینلند واقع شده است. آواناتا با ۵۲۲ هزار و ۷۰۰ کیلومتر مربع مساحت، ۱۰ هزار و ۷۲۶ نفر جمعیت دارد و تراکم جمعیت آن حتی کمتر از سرمرسوق است (۰.۰۲ نفر در هر کیلومتر مربع).

چین بیشترین تعداد شهرهای بزرگ جهان از نظر مساحت را دارد و سومین، چهارمین، پنجمین و ششمین شهرهای بزرگ جهان از نظر مساحت را در خود جای داده است که شامل ناگچو، هولنبیر، جیوکوآن و شیگاتسه می‌شود.

ناگچو شهری با ۴۵۰ هزار و ۵۳۷ کیلومتر مربع مساحت، شامل ۸۹ شهرستان، ۲۵ شهر و ۱۲۸۳ روستا است. هولنبیر با مساحت ۲۶۳ هزار و ۹۵۳ کیلومتر مربع ۲.۵۴۹ میلیون نفر جمعیت دارد، جمعیت جیوکوان با مساحتی در حدود ۱۹۱ هزار و ۳۴۲ کیلومتر مربع، ۱.۰۹۵ میلیون نفر است و شیگاتسه، با مساحت ۱۸۲ هزار کیلومتر مربع، جمعیتی بیش از ۷۰۳ هزار نفری دارد.

کد خبر 748611

دیگر خبرها

  • آمار قابل توجه مورایس مقابل پرسپولیس 
  • کهگیلویه و بویراحمد از معضل خودکشی رنج می‌برد
  • مهم‌ترین دلایل خودکشی در استان وضعیت فرهنگی، اقتصادی و افسردگی می‌باشد
  • دبی میزبان بزرگ‌ترین فرودگاه جهان می‌شود
  • آمار قابل توجه مورایس مقابل پرسپولیس
  • برگزاری همایش بزرگ ورزش پهلوانی در نصف جهان
  • حضور سرمایه‌گذاران در غرفه استان فارس قابل توجه بود
  • وزیر کشور: اقدامات استان کرمان در ایجاد زنجیره ارزش قابل توجه است
  • بزرگ‌ترین شهرهای جهان ۲۰۲۴ بر اساس جمعیت و مساحت
  • آمار قابل توجه حوادث کوهستان در کرمانشاه