Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-02@14:46:05 GMT

ارتباط بین دانشگاه و صنعت موجب توسعه می‌شود

تاریخ انتشار: ۲۸ مهر ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۱۳۹۱۷۴

ارتباط بین دانشگاه و صنعت موجب توسعه می‌شود

نماینده مردم نیشابور و فیروزه گفت: ارتباط بین دانشگاه و صنعت موجب توسعه می‌شود؛ امروزه هر صنعتی اگر دانش و تکنولوژی روز دنیا در کتارش باشد، پیشرفت می‌کند.

به گزارش ایسنا - منطقه خراسان، حمید گرمابی در مراسم اختتامیه همایش «فیروزه: صنعت و فرهنگ» که در محل روستای معدن برگزار شد؛ عنوان کرد: این همایش ارتباط بین دانشگاه و صنعت، ایجاد کرده و امیدواریم این ارتباط محکم تر شود؛ امروزه هر صنعتی اگر دانش و تکنولوژی روز دنیا در کنارش باشد، پیشرفت می کند وگرنه محکوم به فناست؛ حتما وجود دانشگاه در کنار صنعت می‌تواند اثربخش باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: ایجاد رشته داتشگاهی نیز موثر خواهد بود و حتماً باید به سمت تاسیس شرکت‌های دانش بنیان برویم و خوب است که هر دو سال یک بار این همایش را داشته باشیم؛ که یکی از مزایای آن تبادل اطلاعات بین دانشگاه و بازار و صنعت گران و... است.

گرمابی گفت: در تقسیم بندی صنایع، صنایع بالادستی و پایین دستی داریم؛ صنایع بالا دستی معمولا سرمایه‌گذاری بالا نیاز دارد به هر حال یکی از مشکلات ما کمبود سرمایه است، البته اگر سرمایه‌ها درست هدایت شوند، کم نیستند اما سرمایه اولیه یک فاکتور مهم و تعیین کننده در ایجاد شغل است. 

وی با بیان این که اصولا صنایع پایین دستی اشتغال بالایی دارند، اظهار کرد: اگر در همین زمینه به صنایع پایین دستی بپردازیم، صنایع پایین دستی اصولا سرمایه کم‌تری می‌خواهند در معدن که زنجیره تولید آن، صنایع پایین دستی است، اگر بتوانیم در همین زمینه جایگاه معدن و سنگ‌های گران‌بها را توسعه دهیم؛ سرمایه‌گذاری پایینی می‌خواهد در شرایطی که کمبود سرمایه داریم این یک حسن است؛ معضلی که داریم ایجاد اشتغال است که اگر به فکر نباشیم به یک بحران تبدیل می‌شود. حسن دیگر صنایع پایین دستی این است که ارزش افزوده آن بالاست. 

نماینده مردم نیشابور و فیروزه گفت: باید بازاریابی بین المللی داشته باشیم و روی آن کار کنیم و از صاحب نظران کمک بگیریم همه این‌ها در این جهت است که ارزش افزوده را در شهرستان‌های خود حفظ کنیم.

وی بیان کرد: شناسنامه دار کردن کالایی که تولید می‌شود نیز بسیار مهم است؛ مشتری باید با اطمینان خاطر خرید کند؛ جلوگیری از فروش کالاهای تقلبی بسیار اهمیت دارد؛ روی برند نیشابور نیز باید بیشتر کار کنیم تا بیشتر معرفی شود و کارگاه‌های عملی باید فعال‌تر باشند و سازمان فنی حرفه‌ای در این زمینه بسیار می تواند مفید باشد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۱۳۹۱۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بوم‌گردی عشایری در لرستان راه‌اندازی می‌شود

مدیرکل میرا‌ث‌فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری لرستان از ارائه مجوز برای راه‌اندازی بوم‌گردی گردشگری عشایری در این استان خبر داد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از خرم‌آباد، عطا حسن‌پور، ظهر امروز، در جلسه شورای عشایری بروجرد گفت: مناطق عشایری این شهرستان در توسعۀ گردشگری، درآمدزایی و گیاهان دارویی و صنایع دستی نقش مهمی دارند.

او بیان کرد: منطقۀ عشایری کولیدر در بروجرد منطقه‌ای بکر برای توجه به گردشگری عشایر است و چنین مناطقی قابلیت توسعه صنعت گردشگری را دارد.

116هزار روستایی و کشاورز در لرستان بیمه شدند

مدیرکل میرا‌ث‌فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری لرستان عنوان کرد: مناطقی که محل زندگی عشایر کوچ‌رو است به‌دلیل روحیۀ مهمان‌نوازی این افراد می‌تواند از جاذبه‌های زیادی برای گردشگران باشد.

حسن‌پور بیان کرد: توسعه گردشگری عشایری می‌تواند ضمن توسعه اقتصادی به رفع مشکل بیکاری در جامعه عشایری کمک کند و جوانان عشایری می‌توانند برای فعالیت در حوزه‌های گردشگری، کشاورزی، گیاهان دارویی و سایر حوزه‌های مرتبط درخواست مجوز کنند.

او خاطرنشان کرد: ما مجوز راه‌اندازی خانۀ مسافر و بوم‌گردی گردشگری عشایری را در صورت تقاضا از سوی افراد علاقه‌مند ارائه می‌دهیم.

انتهای پیام/ 645

دیگر خبرها

  • جهاددانشگاهی؛ حلقه میانی پیوند صنعت و دانشگاه
  • معرفی ریسباف محور طرح های سرمایه گذاری گردشگری اصفهان
  • بوم‌گردی عشایری در لرستان راه‌اندازی می‌شود
  • نقش‌آفرینی صنعت در دانشگاه با مسئله‌محوری/ اختصاص مکانی برای دفتر گسترش ارتباط «صنعت و دانشگاه»
  • نقش‌آفرینی صنعت در دانشگاه با مسئله‌محوری/ اختصاص مکانی برای دفتر گسترش ارتباط صنعت با دانشگاه
  • معرفی ۴۲ فرصت سرمایه‌گذاری همدان در نمایشگاه اکسپو
  • نیاز تولیدکنندگان به حمایت های عملی
  • برگزاری رویداد صدرا با حضور ۲۵ شرکت در دانشگاه آزاد همدان
  • قانون حمایت از صنایع پایین‌دستی نفت خام و میعانات گازی به تولید و اشتغال منجر می‌شود
  • قطار ارتباط دانشگاه با صنعت به سرعت پیش می‌رود