Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «امتداد نیوز»
2024-05-07@02:31:26 GMT

سامسونگ گلکسی تب اکتیو ۲ را معرفی کرد

تاریخ انتشار: ۲۸ مهر ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۱۴۶۹۹۷

سامسونگ گلکسی تب اکتیو ۲ را معرفی کرد

گلکسی تب اکتیو ۲ که چند هفته‌ی پیش در بنچمارک‌ها ظاهر شد و از طرفی اوایل این هفته به‌طور سهوی جزئياتی در رابطه با آن به بیرون درز کرد، در نهایت معرفی شد. جالب است بدانید که این تبلت چند روز پیش در اروپا برای فروش گذاشته شده بود. این تبلت جدید که طبق اعلام سامسونگ قرار است از ماه اکتبر ۲۰۱۷ در برخی خرده‌فروشی‌ها در دسترس طرفداران قرار گیرد، نمایشگری ۸ اینچی دارد و از یک طراحی مشتری‌محور که از افراد حرفه‌ای الهام‌ گرفته‌شده است، بهره‌ می‌برد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

گلکسی تب اکتیو ۲ می‌تواند در قسمت‌های مختلف یک کسب‌و‌کار و به خصوص در محیط‌های صنعتی مورد استفاده قرار گیرد. 

مقاله‌های مرتبط: تصاویر تبلت جان‌سخت گلکسی تب اکتیو ۲ سامسونگ فاش شد گکسی تب اکتیو ۲ یک تبلت میان رده خواهد بود

این تبلت به سیستم‌عامل اندروید ۷.۱ نوقا تجهیز شده است و ظاهری زمخت و عجیب‌ دارد. به‌علاوه بهتر است بدانید که سامسونگ در گلکسی تب اکتیو ۲ از یک پردازنده‌ی دوساله‌ی میان‌رده و یک باتری نه‌چندان تحسین‌برانگیز، استفاده کرده است.

امروزه در بازار، گوشی‌های متعددی دیده می‌شوند که ظرفیت باتری‌شان مرز ۴۴۵۰ میلی‌آمپر ساعت را نیز رد می‌کند؛ از طرفی دیگر، تراشه‌ی هشت هسته‌ای Exynos 7870 بیشتر به خاطر به‌کاررفتن در دستگاه‌های نه‌چندان قدرتمندی نظیر گلکسی جی ۷ (مدل ۲۰۱۶) و گلکسی تب اِی ۱۰.۱ (مدل ۲۰۱۶) شناخته شده است.

البته بهتر است نیمه‌ی پُر لیوان را هم ببینیم؛ اگر شما این دستگاه را تهیه کردید و از شارژدهی باتری آن ناراضی بودید، به‌راحتی می‌توانید آن را با یک باتری قدرتمندتر جایگزین کنید. گلکسی تب اکتیو ۲ با داشتن گواهینامه‌ی IP68 می‌تواند در برابر آب مقاوم باشد. به‌علاوه بهتر است بدانید که این دستگاه به لطف داشتن گواهینامه‌ی MIL-STD-810 در برابر فشار بیش‌از حد، درجه حرارت بالا و سقوط از ارتفاع، مقاوم است. مجموعه‌ی این ویژگی‌ها با ۳ گیگابایت رم کامل می‌شود.

نمایشگر ۸ اینچی WXGA TFT این دستگاه رزولوشن ۱۲۸۰ در ۷۲۰ پیکسل را ارائه می‌دهد که ممکن است برای عده‌ی کثیری از کاربران راضی‌کننده نباشد؛ با این حال مخاطبانی که سامسونگ با گلکسی تب اکتیو ۲ آن‌ها را هدف گرفته، ممکن است به مواردی مثل کار کردن با دست‌کش یا مقاومت در برابر رطوبت، بیشتر از رزولوشن نمایشگر اهمیت بدهند. سامسونگ در این تبلت جدید از دو دوربین ۸ و ۵ مگاپیکسلی (به ترتیب دوربین‌های اصلی و سلفی) استفاده کرده است. طبق اظهارات سامسونگ، این دستگاه از اتصال LTE، حسگر اثر انگشت، فناوری تشخیص چهره و البته همان قلم S Pen که آن را با پرچم‌دار خود یعنی گلکسی نوت ۸ عرضه شده بود، پشتیبانی می‌کند.

سامسونگ موفق شده است تا به لطف همکاری با IBM ،Gamber-Johnson ،Komatac ،Otterbox ،iKey و دیگر شرکت‌های برجسته‌ی این صنعت، در گلکسی تب اکتیو ۲ از ویژگی‌هایی نظیر نرم‌افزار مدیریت دارایی، حفاظت در برابر انفجار و بارکُد اسکنرهای قابل‌حمل استفاده کند. به‌علاوه گفته شده است که تب اکتیو ۲ دارای یک دست‌بند نگه‌دارنده‌ی مخصوص است و می‌تواند باعث بهره‌وری بیشتر آن در محل کار شود. تاکنون صحبتی در مورد قیمت این تبلت به میان نیامده است؛ با این حال می‌دانیم که قیمت مدل پایه‌ی آن در آفریقا، اروپا و آسیا قرار است ۵۰۰ یورو باشد. 

true برچسب ها : Samsung Galaxy Tab true

منبع: امتداد نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.emtedadnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «امتداد نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۱۴۶۹۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

این باتری چینی با آب کار می‌کند

به گزارش خبرآنلاین و به نقل از ایسنا، پژوهشگران چینی باتری جدیدی مبتنی بر آب ساخته‌اند که ادعا می‌شود نسبت به باتری‌های اشتعال‌پذیر لیتیومی بسیار ایمن‌تر و کم‌مصرف‌تر است. جالب‌تر این‌که به ادعای سازندگان، باتری‌های جدید دو برابر بیشتر از باتری‌های سنتی لیتیوم یونی چگالی انرژی خواهند داشت که پتانسیل ایجاد تحول در صنعت خودروهای الکتریکی را دارد. استفاده از آب به‌عنوان حلال الکترولیت، ایمنی آن‌ها را نیز افزایش می‌دهد.

باتری‌های لیتیوم یونی غیرآبی سنتی، چگالی انرژی بالایی دارند اما ایمنی آن‌ها به دلیل وجود الکترولیت‌های آلی اشتعال‌پذیری که به باتری اجازه شارژ و تخلیه شارژ را می‌دهد، پایین است. درمقابل، باتری‌های آبی هرچند ایمن‌ترند، اما به دلیل حلالیت محدود الکترولیت و ولتاژ پایین باتری، عموماً چگالی انرژی کمتری دارند.

اکنون پژوهشگران در چین، باتری آبی با چگالی بالا بر اساس انتقال چند الکترونی هالوژن ساخته‌اند. آن‌ها به سرپرستی پروفسور «لی چیانفنگ» (LI Xianfeng) از مؤسسه فیزیک شیمی دالیان (DICP) که تحت نظر آکادمی علوم چین (CAS) فعالیت می‌کند، کاتد انتقال چندالکترونی را بر پایه برم و ید ساخته‌اند.

بر اساس نتایج این مطالعه که جزئیات آن در مجله Nature Energy منتشر شده، این کاتد در آزمایش‌ها به ظرفیت ویژه بیش از ۸۴۰ آمپرساعت بر لیتر و چگالی انرژی تا ۱۲۰۰ وات‌ساعت بر لیتر دست یافته است.

الکترولیتی با مخلوط هالوژن

پژوهشگران برای بهبود چگالی انرژی باتری‌های آبی، از مخلوط هالوژن‌های محلول یعنی یون‌های یدید (I-) و برمید (Br-) به‌عنوان الکترولیت استفاده کردند. آن‌ها توانستند واکنش انتقال چندالکترونی را توسعه دهند و یون‌های یدید را به عنصر ید (I2) و سپس به یون یدات (IO3- ) تبدیل کنند.

محققان می‌گویند که یون منفی ید (I-) در طول فرآیند شارژ در سمت مثبت بهIO3- اکسید شد و H+ تولیدشده به شکل الکترولیت پشتیبان به سمت منفی هدایت شد. در طی فرآیند تخلیه، H+ از سمت مثبت جریان پیدا کرد و IO3- به I- کاهش یافت.

به گفته محققان، Br- اضافه‌شده به الکترولیت می‌تواند برمید ید قطبی (IBr) را در طول فرآیند شارژ تولید کند که واکنش با آب (H2O) را برای تشکیل IO3- تسهیل می‌کند.

در طول تخلیه شارژ نیز IO3- نه‌تنها Br- را به Br2اکسید کرد که در واکنش الکتروشیمیایی برای تحقق تخلیه برگشت‌پذیر و سریع IO3- نیز شرکت کرد؛ بنابراین واسطه برمید تشکیل‌شده در طول فرآیند شارژ و تخلیه، فرآیند واکنش را بهینه کرد و به‌طور مؤثر جنبش و برگشت‌پذیری واکنش الکتروشیمیایی را بهبود بخشید.

باتری با پتانسیل ۱۰۰۰ چرخه

کاتد انتقال چند الکترونی توسعه‌یافته دارای ظرفیت مشخص Ah/L ۸۴۰ بود. محققان با افزودن صفحه‌ای فلزی به کاتد توانستند باتری کاملی با چگالی انرژی تا Wh/L ۱۲۰۰ بر اساس کاتولیت توسعه‌یافته دست یابند.

زمانی که پژوهشگران الکترولیت خود را با آند وانادیوم آزمایش کردند، دریافتند که چرخه عمر این باتر را می‌توان تا ۱۰۰۰ چرخه افزایش داد که پایداری قابل‌توجهی را نشان می‌دهد.

دانشمندان همچنین اشاره کرده‌اند که چگالی انرژی باتری آبی حتی از برخی الکترودهای جامد فراتر رفته و می‌تواند ازنظر هزینه با باتری‌های لیتیومی سنتی قابل‌مقایسه باشد.

آن‌ها ادعا کردند که کارشان نشان می‌دهد که باتری‌های آبی با چگالی انرژی بالا قابل توسعه هستند و این یک گزینه توسعه‌پذیر برای ذخیره‌سازی انرژی در مقیاس شبکه و حتی وسایل نقلیه الکتریکی است.

۵۴۵۴

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1903114 ذوالفقار دانشی

دیگر خبرها

  • تشکیل شرکتهای واسطه برای جذب سرمایه خارجی قانونی شد
  • رئیسی: متخلفین حوزه آسیب‌های اجتماعی معرفی شوند
  • رئیس‌جمهور دستور داد؛ متخلفین حوزه آسیب‌های اجتماعی به شورای اجتماعی معرفی شوند
  • متخلفان در حوزه آسیب‌های اجتماعی به شورای اجتماعی معرفی شوند
  • متخلفین در حوزه آسیب‌های اجتماعی به شورای اجتماعی معرفی شوند
  • متخلفین حوزه آسیب‌های اجتماعی به شورای اجتماعی معرفی شوند
  • ببینید | یک باتری می‌تواند جنگل را به آتش بکشد
  • این باتری چینی با آب کار می‌کند
  • قیمت آیفون ۱۳ پرو مکس امروز (۱۶ اردیبهشت) + مشخصات و دوربین iPhone 13 pro max
  • سلفی جدید بهرام رادان همه را متعجب کرد