Web Analytics Made Easy - Statcounter

بهترین راه برای تبدیل شدن به یک ثروتمند میلیاردر در آمریکا، تاسیس یک کمپانی فناوری است. بیل گیتس، بنیان‌گذار مایکروسافت با ثروت شخصی ۸۹ میلیارد دلار، با وجود آنکه چند ماه قبل، برای مدت کوتاهی توسط جف بزوس، بنیان‌گذار آمازون با ثروت شخصی ۸۱.۵ میلیارد دلار به زیر کشیده شد، امسال نیز برای بیست و چهارمین سال متوالی در صدر فهرست ۴۰۰ نفره‌ی فوربز از برترین ثروتمندان آمریکا قرار گرفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

با این حال، دیگر بنیان‌گذاران فناوری نیز در حال کم کردن فاصله‌ی خود هستند. مارک زاکربرگ با افزایش ۱۵.۵ میلیارد دلاری ثروت خود در سال گذشته، اکنون با مجموع ثروت شخصی ۷۱ میلیارد دلار در جایگاه چهارم قرار دارد. لری الیسون، بنیان‌گذار اوراکل نیز با ثروت شخصی ۵۹ میلیارد دلار، جایگاه پنجم را تصاحب کرده است.

تنها فرد نامرتبط به حوزه‌ی فناوری که در جمع ۵ ثروتمند برتر قرار دارد، وارن بافت، دوست نزدیک بیل گیتس با ثروت شخصی ۷۸ میلیارد دلار است که در جایگاه سوم قرار دارد. با این حال، بافت به لطف سرمایه‌گذاری برکشایر هاتاوی در آی‌بی‌ام و اپل، در عرصه‌ی فناوری نیز خبرساز شده است.

لری پیج و سرگئی برین، بنیان‌گذاران گوگل، به‌ترتیب با ثروت شخصی ۴۴.۶ و ۴۳.۴ میلیارد دلار به تازگی در جمع ۱۰ ثروتمند برتر قرار گرفته‌اند. استیو بالمر، مدیرعامل سابق مایکروسافت با ثروت شخصی ۳۳.۶ میلیارد دلار در جایگاه پانزدهم است. به دنبال او، مایکل دل با ثروت شخصی ۲۳.۲ میلیارد دلار و پل آلن، هم‌بنیان‌گذار مایکروسافت با ثروت شخصی ۳۳.۶ میلیارد دلار به ترتیب در جایگاه‌های نوزدهم و بیست و دوم قرار دارند. اریک اشمیت، مدیرعامل سابق گوگل نیز با ثروت شخصی ۱۲.۶ میلیارد دلار، جایگاه سی و پنجم را از آن خود کرده است.

در رده‌های پایین‌تر این فهرست، ایوان اشپیگل، بنیان‌گذار اسنپ با ثروت شخصی ۳.۱ میلیارد دلار، جوان‌ترین فرد حاضر در فهرست ۴۰۰ نفره‌ی فوربز است. در سوی دیگر، رید هستینگز، بنیان‌گذار نت‌فلیکس نیز با ثروت شخصی ۳.۲ میلیارد دلار، برای اولین بار به جمع ۴۰۰ ثروتمند برتر آمریکا راه یافته است.

فوربس اعلام کرده که ۵۹ میلیاردر حوزه‌ی فناوری در فهرست ۴۰۰ نفره‌اش قرار دارند. از دیگر میلیاردرهای فناوری می‌توان افراد زیر را نام برد:

یان کوم و برایان اکتن، بنیان‌گذاران واتساپ. جیمز گودنایت (ای‌اس‌ای). گوردون مور (اینتل). گیب نیوئل (والو). پیر امیدیار، مگ ویتمن و جفری اسکول (ای‌بی). پیتر تیل و شان پارکر (فیسبوک). دیوید فیلو و جری یانگ (یاهو). مارک بنیوف (سیلزفورس). جی‌سون هوانگ (انویدیا). هنری ساموئلی و هنری نیکولاس (برودکام). جک دورسی (توییتر). چارلز سیمونی (مایکروسافت) و جیمز کلارک (نت‌اسکیپ).

شریل سندبرگ از اعضای هیئت مدیره‌ی فیسبوک با ثروت شخصی ۱.۶ میلیارد دلار از راهیابی به فهرست فوربز بازمانده است.

اگر شما بیل گیتس یا مارک زاکربرگ بعدی نیستید، یک نفر را پیدا کنید و در بنیان‌گذاری یک شرکت با او شریک شوید؛ یا حداقل سعی کنید سهم مناسبی از سهام شرکت را برای خود تصاحب کنید. در غیر این صورت، اگر پول کافی در اختیار دارید، می‌توانید در استارتاپ دیگران سرمایه‌گذاری کنید یا حداقل در زمان عرضه‌ی اولیه‌ی سهام شرکت، بخشی از سهام آن‌ها را خریداری کنید.

true برچسب ها : Bill Gates Forbes Mark Zuckerberg richest person jeff bezos true

منبع: امتداد نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.emtedadnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «امتداد نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۱۴۹۱۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نیاز کشور به گندم برای تولید نان ۱۲ میلیون تن است

به گزارش خبرنگار مهر، مجتبی خیام نکویی ظهر پنج شنبه در بازدید از مرکز تحقیقات کشاورزی استان سمنان (شاهرود) ضمن بیان اینکه در تولید انواع محصولات کشاورزی باید از دانش و فناوری‌های جدید بهره گرفت، ابراز داشت: وجود شرکت‌های دانش بنیان و روی آوردن آنها به بخش کشاورزی از جمله نیازهای اساسی است.

وی ضمن بیان اینکه تنها هفت درصد شرکت‌های دانش بنیان معادل ۷۰۰ شرکت در بخش کشاورزی فعال هستند، افزود: با توجه به نیاز کشور این میزان شرکت دانش بنیان باید به ۲۰ درصد افزایش یابد.

معاون وزیر جهاد کشاورزی ضمن بیان اینکه نیاز کشور به گندم برای تولید نان ۱۲ میلیون تن است، ابراز داشت: انتظار می‌رود تا شرکت‌های دانش بنیان پا را فراتر نهاده و در این مقوله‌ها ورود کنند.

خیام نکویی ضمن بیان اینکه صنف و صنعت کشور نیز یک و نیم تن گندم نیاز دارند، تصریح کرد: با بهره‌گیری از دانش و فناوری نوین داخلی افزایش تولید گندم در دستور کار است.

وی ضمن بیان اینکه افزایش تولید گندم تا ۱۹ میلیون تن هدف گذاری شده است، افزود: با رشد بهره‌وری در تولید گندم و فناوری‌های جدید معتقدیم این هدف گذاری محقق خواهد شد.

کد خبر 6088589

دیگر خبرها

  • توجه جدی به توسعه اقتصاد دانش‌بنیان در استان یزد
  • این ۱۴ نفر بالاترین ثروت در جهان را دارند
  • نیاز کشور به گندم برای تولید نان ۱۲ میلیون تن است
  • تاکید استاندار آذربایجان غربی برجذب سرمایه گذار در بخشهای گردشگری و کشاورزی
  • تاکید استاندار آذربایجان غربی برجذب سرمایه گذار در بخهشای گردشگری و کشاورزی
  • خراسان رضوی می‌تواند پایلوت تولید نان کامل شود
  • اینجا از هر ۱۰ سرمایه، ۹ تا بر باد می‌رود
  • عربستان به دنبال جذب سرمایه‌گذار برای پروژه نئوم
  • حمایت ایرانسل از رویداد استارتاپی «هوش مصنوعی از داده تا ثروت»
  • توسعه فناوری همگام با تحولات آموزشی/ تولید نرم‌افزار داخلی با قابلیت آزمایشگاه فیزیکی شخصی