Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری آریا»
2024-04-30@23:49:40 GMT

دعاي هر روز ماه صفر

تاریخ انتشار: ۲۹ مهر ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۱۴۹۶۵۲

دعاي هر روز ماه صفر

خبرگزاري آريا -

براي دفع بلا در ماه صفر اين دعا را هرروز بخوانيد
1-در اين ماه، به دادن صدقه اهتمام بيشتري شود
پيامبر اکرم (ص) در باب صدقه دادن مي فرمايند : " لبخند تو بر روي برادرت صدقه است ، امر به معروف و نهي از منکر کردنت صدقه است ، رهنمايي کسي که راه را گم کرده صدقه است و دور کردن سنگ و خا ر و استخوان از راه صدقه است .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

"
2-براي ايمني از بلاها، دعاي زير هر روز ده مرتبه خوانده شود:
يا شَديدَ الْقُوي‏ وَيا شَديدَ الْمِحالِ يا عَزيزُ يا عَزيزُ يا عَزيزُ ذَلَّتْ بِعَظَمَتِکَ جَميعُ خَلْقِکَ فَاکْفِني‏ شَرَّ خَلْقِکَ يا مُحْسِنُ يا مُجْمِلُ يا مُنْعِمُ يا مُفْضِلُ يا لا اِلهَ اِلاّ اَنْتَ سُبْحانَکَ اِنّي‏ کُنْتُ مِنَ الظَّالِمينَ فَاسْتَجَبْنا لَهُ وَنَجَّيْناهُ مِنَ الْغَمِّ وَکَذلِکَ نُنْجِي الْمُؤْمِنينَ وَصَلَّي اللَّهُ عَلي‏ مُحَمَّدٍ وَ الِهِ‏ الطَّيِّبينَ الطَّاهِرينَ! (مفاتيح الجنان)
اي سخت نيرو، و اي سختگير! اي عزيز، اي عزيز، اي عزيز! خوارند از بزرگي‏ات همه خلقت. پس کفايت کن از من شرّ خلق خودت را، اي احسان بخش! اي نيکوکار! اي نعمت بخش! اي عطا دِه! اي که معبودي جز تو نيست! منزّهي تو! به راستي من از ظالمانم. اجابت کرديم برايش و نجاتش داديم از غمّ و همچنين نجات دهيم مؤمنان را، و رحمت کند خدا بر محمّد و آل پاک و پاکيزه‏اش!
3- «سيّد بن طاووس» نقل کرده است: در روز سوم ماه صفر، دو رکعت نماز بخوان که در رکعت اوّل سوره «حمد» و سوره «انّا فتحنا» (فتح) و در رکعت دوم سوره «حمد» و سوره «توحيد» قرائت شود و پس از سلام نماز، صد بار صلوات بفرست و صد بار آل ابى سفيان را لعنت کن و صد مرتبه استغفار نما و آنگاه حاجت خويش را از خداوند بخواه. (ان شاء اللّه به هدف اجابت مى رسد).
4- در روز اربعين (بيستم ماه صفر) زيارت امام حسين(عليه السلام) مستحبّ است و مورد تأکيد قرار گرفته. در روايتى که «شيخ طوسى» از امام حسن عسکرى(عليه السلام) نقل کرده، چنين آمده است: نشانه هاى مؤمن پنج چيز است: به جاى آوردن پنجاه و يک رکعت نماز (17 رکعت نماز واجب و 34 رکعت نافله) و زيارت اربعين (امام حسين(عليه السلام)) و انگشتر را بر دستِ راست نهادن، و پيشانى را به هنگام سجده بر خاک گذاردن و بسم الله الرّحمن الرّحيم را در نماز بلند گفتن...
منبع:yjc.ir


منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۱۴۹۶۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توصیه‌های ایمنی برای هشدار نارنجی بارندگی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان، با توجه به هشدار‌های نارنجی اداره کل مدیریت بحران استانداری مبنی بر تقویت سامانه بارشی از امروز سه شنبه ۱۱ اردیبهشت لغایت پنج شنبه ۱۳ اردیبهشت ماه توجه به نکات زیر برای شهروندان الزامی می‌باشد.

۱- از انجام سفر‌های غیرضروری اجتناب نمایید.

۲- مسافرین عزیز از تردد، توقف، اسکان، برپایی کمپ و چادر مسافرتی در حاشیه و مجاورت رودخانه، مسیل‌ها، کوه‌ها، دره‌ها، سیل‌بند‌ها و کانال‌ها خودداری نمایید و از محکم بودن چادر‌های مسافرتی و ایمن بودن محل اسکان اطمینان حاصل نمایید.

۳- خودرو‌های خود را در محل‌های مسقف و ایمن پارک نمایید.

۴- در زمان رعد و برق از تلفن همراه استفاده نکنید.

۵- در زمان اعلام هشدار، کوهنوردی نکنید و در ارتفاعات قرار نگیرید.

۶- از دست زدن به تابلو‌های برق جداً خودداری کنید.

۷- وسایل برقی خود را در زمان رعد و برق از پریز برق جدا کنید.

۸- از پناه گرفتن یا ایستادن زیر تک درخت در دشت خودداری کنید.

۹- با توجه به وزش باد‌های شدید از قرار گرفتن در زیر درختان و سقف‌های ناایمن خودداری کنید.

۱۰- شاخه‌های پوسیده و خشکیده درختان اطراف ساختمان خود را که هنگام وقوع توفان و تند باد احتمال سقوط دارند قطع کنید.

۱۱- کیف شرایط اضطراری و جعبه کمک‌های اولیه را همواره در منزل آماده داشته باشید.

۱۲- در صورتی که مجبور به ترک منزل یا محل سکونت خود هستید قبل از خروج حتما جریان برق، آب و گاز را قطع کنید.

۱۳- به آرامی رانندگی کنید و مراقب خرابی‌های جاده و شیب‌ها باشید.

۱۴- چوپانان و عشایر عزیز از خارج کردن دام و طیور از محل نگهداری و از چرا یا تعلیف دام در حاشیه و مجاورت رودخانه، مسیل‌ها، کوه‌ها، دره‌ها، سیل‌بند‌ها و کانال‌ها خودداری نمایید.

۱۵- کشاورزان عزیز از فعالیت بر روی زمین‌های نزدیک رودخانه و مسیل‌ها اجتناب نمایید.

دیگر خبرها

  • توصیه‌های ایمنی برای هشدار نارنجی بارندگی
  • ایرانی‌ها سال گذشته چقدر صدقه دادند؟
  • برگزاری دوره تربیت معلم تدبر سوره‌ای قرآن در مشهد
  • با حل مشکلات مردم اعتماد عمومی را افزایش دهید
  • دستگاه قضا با حل مشکلات مردم اعتماد عمومی را افزایش دهد
  • تلاوت آیات سوره بقره از سوی گروه تواشیح بین المللی تسنیم
  • عرضه ۳ اثر از سوره مهر یزد در نمایشگاه کتاب
  • هدف از تحمیل بی‌حجابی به جامعه چیست؟
  • حجاب و عفاف باید به رفتار عینی و عملی مردم تبدیل شود
  • نقش زنان در معنابخشی به زندگی خانوادگی و اجتماعی