Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی شهرستان کیار از اختصاص پانصد و پنجاه و پنج میلیارد ریال تسهیلات اشتغال زا به شهرستان کیار جهت رونق تولید و اشتغال در شهرستان کیار خبر داد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از  کیار بیدار هزاریان گفت: در سال اقتصاد مقاومتی، تولید و اشتغال و به منضور عمل به فرمایشات مقام معظم رهبری و به منظور کمک به اشتغال جوانان جئویای کار و کارگاه های اشتغال زا تسهیلات اشتغال زایی برای متقاضیان کارآفرین شهرستان کیار اختصاص یافت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی افزود: این تسهیلات در سه قالب مشاغل خانگی، اشتغال فراگیر، و مشاغال روستایی در نظر گزرفته شده است که متقاضیان و واجدان شرایط دریافت تسهیلات پس از ثبت نام در سامانه رفاه ایرانیان با مراجعه به اداره کار، تعاون و رفاه اجتماعی  و ارائه طرح های مورد نظر خود جهت ایجاد اشتغال ر قالب های صنعت، گردشگری یا کشاورزی به ادارات ذی ربط معرفی می شوند و پس از تائید طرح توسط ادارات مربوطه به بانک های عامل جهت دریافت تسهیلات معرفی می شوند.

رئیس اداره کار، تعاون و رفاه اجتمعای شهرستان کیار گفت: تسهیلات پیش بینی شده با کارمزد 4% با یکسال دوره تنفس از زمان پرداخت تسهیلات به متقاضیان تسهیلات و زمان بازپرداخت 5ساله در نظر گرفته شده است تلاش شده است پرداخت تسهیلات به متقاضیان به گونه ای انجام شود که مشکلاتی همچون تعداد ضامن و ....سد راه دریافت تسهیلات نشود.

هزاریان در تشریح نوع تسهیلات اعطایی به کارآفرینان و متقاضیان تسهیلات اشتغال در شهرستان کیار گفت: در زمینه حمایت از مشاغل خانگی مبلغ 1.125میلیارد تومان با سقف حداکثر 5میلیون تومان تسهیلات برای هر متقاضی، 42.100میلیارد تومان جهت متقاضیان استفاده از تسهیلات فراگیر بدون سقف حداکثر تسهیلات دریافتی و 12میلیارد تومان جهت تسهیلات مشاغل روستایی در نظر گرفته شده است.

وی افزود: علاوه بر مبالغ مذکور که توسط ارگان های دولتی به متقاضیان تسهیلات اشتغال زا پرداخت می شود، نهادهایی همچون کمیته امداد امام خمینی(ره)، سازمان بسیج و  سازمان بهزیستی نیز در جهت اعطاء تسهیلات اشتغال زا به افراد تحت پوشش  و حمایت خود که متقاضی استفاده از تسهیلات اشتغال در سطح استان چهارمحال و بختیاری باشند نیز همکاری می نمایند.

رئیس اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی  در پایان سخنان خود اتز اجرای دو طرح کاج و تکاپو به منظور جذب و افزایش مهارت های دانش آموختگان دانشگاهی خبر داد و افزود: کارجویان دارای مدارک دانشگاهی که موفق نشده اند به کار مشغول شوند لازم است در سامانه رفاه ایرانیان ثبت نام نمایند تا از طریق کارفرمایان جحذب و به کار مشغول شوند. 

وی افزود: جذب این افراد برای کازرفرمایان هیچ هزینه ای ندارد و  بیمه کارجویانی که از طریق طرح های کاج یا تکاپو بکارگیر شوند از طریق سامالنه تامین اجتماعی و حقوق آنلان از طریق وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی به صورت حقوق اداره کار به مدت دو سال پرداخت می شود.

رئیس اداره کار، تعاون و رفاه اجتماعی شهرستان کیار  از متقاضیان دریافت تسهیلات اشتغال زا خواست قبل از مراجعه به ادارات و نهادها جهت دریافت تسهیلات ابتدا در سامانه رفاه ایرانیان به آدرس samanehrefah.ir ثبت نام نمایند.

انتهای پیام/580ک

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۱۵۳۳۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای ۱۶ طرح طبقه بندی مشاغل جدید در کارگاه های گیلان

سیاوش آقاجانی در سخنرانی پیش از خطبه‌های آئین عبادی سیاسی نماز جمعه رشت همزمان با هفته کار و کارگر افزود: مهمترین تکلیف وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی صیانت از نیروی کار است؛ این موضوع جنبه‌های متعددی دارد و به لحاظ ابعاد مختلفی که برای آن قابل تعریف است دستگاه‌های مختلفی چون تامین اجتماعی، بانک رفاه کارگران، سازمان بهزیستی، صندوق بازنشستگی کشوری و فنی حرفه ای زیر نظر وزارت مشغول به کار هستند.

وی گفت: اشتغال به صیانت از نیروی کار کمک می کند؛ یکی از شعارهای مهم و اصلی دولت سیزدهم ایجاد اشتغال یک میلیون شغل در سال بوده که طی سال‌های اخیر دولت در این راستا تلاش‌های جدی انجام داده و موفق شده شعارش را به عمل برساند.

آقاجانی ادامه داد: بطوریکه، در استان گیلان بر اساس برش یک میلیون شغل با مشارکت دستگاه‌های مختلف و مشارکت بخش خصوصی اشتغال مورد نیاز استان درحد قابل قابولی تامین شده است؛ بخش زیادی از این مشاغل ،مشاغل صنفی بودند که حمایت دولت از تسهیل صدور مجوزها قطعا نقش بسزایی در تسهیل اشتغال در این حوزه داشته است.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی گیلان بیان کرد: بخش زیادی از اشتغال با کمک تسهیلات دولتی و ارزان قیمت برای حوزه صنایع بنگاه‌های تولیدی، کشاورزی، خدماتی و مشاغل خانگی بود که به موضوع اشتغال، اشتغال دانش بنیان و احیای بنگاه های راکد و تعطیل کمک کرد.

آقاجانی تاکید کرد:آمارهایی که در سامانه رصد اشتغال وزارت تعاون ثبت می شود طی سه مرحله نظارت می شود و نگاه دولت نگاهی است که اشتغال، اشتغال واقعی باشد و اگر جز این بود شاهد کاهش نرخ بیکاری نبودیم.

وی بر اساس فرمایشات اخیر مقام معظم رهبری گفت: دولت سیزدهم به امنیت شغلی کارگران کمک کرده است چون اگر یک کارخانه یا یک کارگاه دایر باشد به امنیت شغلی کمک می کند و ایجاد اشتغال هم همین نقش را دارد.

 

باشگاه خبرنگاران جوان گیلان رشت

دیگر خبرها

  • حمایت بانک مسکن از خانواده‌ها با پرداخت بیش از ۴۴ هزار فقره تسهیلات در سال ۱۴۰۲
  • پرداخت ۶۰درصد بودجه مصوب اشتغال مددجویان کمیته امداد اردبیل
  • کشف ۴/۵ میلیارد ریال مواد غذایی احتکاری در کاشمر
  • اشتغال ۳۴۱ مددجوی بهزیستی در واحد‌های صنعتی و خدماتی نیشابور
  • خسارت ۵۲ میلیارد تومانی سیل به اردستان
  • ۱۳ هزار نفر در شهرستان خلخال تحت پوشش تامین اجتماعی
  • پرداخت ۸۰۰ میلیاردی تسهیلات اشتغالزایی به عشایر لرستان
  • اجرای ۱۶ طرح طبقه بندی مشاغل جدید در کارگاه های گیلان
  • لزوم سرعت بخشی بانک‌ها به پرداخت تسهیلات مددجویان کمیته امداد
  • توانمندسازی مددجویان راهبرد اصلی کمیته امداد است