Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش سرویس سیاسی جام نیـوز، سخنگوی جبهه یاران گفت با بیان اینکه امیدوارم عدم حضور حضرات در دیدار با رییس جمهور به بهانه گله‌مندی از دولت نباشد،گفت:اگر انتقادی داشتند انتقادشان محفوظ است ولی تصورم این است که هماهنگی مناسب برای حضور وجود نداشته است.

امیررضا واعظ آشتیانی در گفت‌وگو با خبرنگارسیاسی ایلنا، با اشاره به دیدار برخی اعضای جامعه روحانیت با رییس‌جمهور گفت: هماهنگی قوا با یکدیگر و ایجاد تفاهم به گونه‌ای که مردم احساس کنند، شکاف بین قوا و اقشار جامعه وجود ندارد، بسیار مطلوب است و همواره از سوی رهبری خطاب به سران قوا تاکید شده که همسو باشند و اصول انقلاب را پیگیری کنند تا مردم امیدوار و دشمنان ناامید شوند؛ چراکه تسری این اعتماد به سطوح جامعه از طریق مسئولان ایجاد خواهد شد .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی با بیان اینکه دیداری که جامعه روحانیت با رییس‌جمهور برگزار کرد اقدام بسیار پسندیده‌ای‌ است، گفت: رییس‌جمهور به عنوان نماینده مردم باید ارتباط تنگاتنگ با اقشار مختلف داشته باشد و البته دیگر احزاب و گروه‌ها و انجمن‌های علمی هم می‌توانند چنین دیدارهایی را انجام دهند. ضمن اینکه در دیدار جامعه روحانیت مسائل فرهنگی، اجتماعی، اقتصادی، سیاسی و صحبت‌هایی مطرح شد که در برخی موارد اقدامات دولت را مورد تشویق قرار دادند و از سوی دیگر انتقاداتی را مطرح کردند که اینگونه تعاملات می‌تواند فضای اعتمادسازی در جامعه را بالا ببرد و مردم را امیدوار کند.

واعظ آشتیانی با بیان اینکه همه گروه‌ها و تشکل‌ها باید تلاش کنند که دولت فعلی و دولت‌های آینده موفق شوند، اظهارداشت: اگر در گذشته احزاب و گروه‌ها اینگونه عمل نکردند‌، بزرگترین خطای ممکن را مرتکب شده‌اند که نتوانستند در موفقیت دولت‌ها نقشی ایفا کنند لذا یکی از موضع‌گیری‌های جامعه روحانیت که به آن اشاره کردند این بود که موفقیت دولت موفقیت نظام است که این موضع‌گیری خردمندانه و راهگشایی است.

وی با تاکید اینکه رییس‌جمهور نه تنها با جامعه روحانیت مبارز بلکه با گروه‌های مختلف باید نشست بگذارد و دیدگاه‌های آنها را بشنود، گفت: دولت و رییس‌جمهور باید واقف باشند که وقتی چنین نگاه‌هایی از گروه‌های سیاسی طرح می‌شود به آن احترام بگذارند و خود را مستثنی از دیدگاه‌ها و نظرات ندانند،‌ دولت سعی کند دست دوستی به همه گروه‌های سیاسی دراز کند و از نگاه‌های خردمندانه بهره ببرد.

این فعال سیاسی اصولگرا افزود: هر گروه سیاسی که نقطه نظراتی را بیان می‌کند دلالت بر این ندارد که حتما باید این نظرات به اجرا در بیاید. دولت این اختیار را دارد که بهترین نگاه‌ها را بر اساس چشم انداز ۲۰ساله کشور و در عین حال برنامه ۵ ساله توسعه انتخاب کند تا سریع‌تر به هدف برسد؛ گروه‌های سیاسی وقتی وارد مذاکره با دولت می‌شوند هدفشان این است که دولت را یاری دهند تا برای رسیدن به این برنامه‌ها از بهترین راهکارها استفاده شود.

وی ادامه داد: امیدواریم دیدار با آقای روحانی توسط دیگر تشکل‌ها ادامه داشته باشد و دولت هم آن را مغتنم بشمارد.

واعظ آشتیانی با اشاره به عدم حضور برخی از اعضا از جمله دبیرکل و اینکه ممکن است به دلیل وجود گلایه‌هایی از دولت باشد، بیان کرد: دولت دارای نواقصی است و نتوانسته بخشی از آن را برطرف کند و ممکن است گروه‌های سیاسی از این مسئله ناراحت باشند، اما امیدوارم عدم حضور حضرات به این بهانه نباشد لذا اگرچه معتقدم دولت‌ها را در حال و آینده باید کمک کرد تا موفق باشند، ولی این موضوع دلالت نمی‌کند که تذکر و انتقاد را فراموش کنیم. همه موارد در جایگاه خود محفوظ است.

وی افزود: احزاب و گروه‌ها باید سر اصول که بقای انقلاب، ارزش‌های نظام و باورهای مردم است، بایستند و بعد از ۳۸ که از انقلاب می‌گذرد دشمنان ما بر سر جغرافیای سیاسی که نامی به عنوان جمهوری اسلامی ایران وجود نداشته باشد با هم متحد هستند،‌ بنابراین حضراتی که در دیدار جامعه روحانیت مبارز حضور نیافتند اگر انتقادی داشتند انتقادشان محفوظ است. ولی تصورم این است که هماهنگی مناسب برای حضور آنها وجود نداشته است.

سخنگوی جبهه یاران در ادامه در پاسخ به اینکه برگزاری دوره‌های بازخوانی برجام در دانشگاه‌ها چقدر ضرورت دارد، گفت: در حقوق بین الملل برخی اتفاق‌ها در سطح بین الملل تبدیل به رویه و عرف می‌شود که برجام می‌تواند به عرف و در آینده به قانون تبدیل شود و اگر نواقص برجام مورد بازخوانی قرار گیرد، ضرری ندارد.

وی با اشاره به دیدگاه مخالف سعید جلیلی با برجام و پیشنهاد این موضع گفت: جدای دیدگاه مخالفت با برجام، اگر از جنبه علمی و حقوقی نگاه کنیم، بازخوانی برجام می‌تواند به آیندگان کمک کند تا برای بستن قراردادهای بین المللی از آن به عنوان یک تجربه استفاده کنند.

واعظ آشتیانی تاکید کرد: این حرف فارغ از این است که موضع آقای جلیلی در مورد برجام چیست و فکر می‌کنم برجام‌خوانی در دانشگاه‌ها به خصوص در رشته حقوق و علوم سیاسی باید مورد بررسی قرار گیرد و این مساله به نسل آینده خدمت خواهد کرد .
 

 

ایلنا

506

منبع: جام نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۱۵۴۱۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صداقت با مردم می‌تواند اعتماد به دولت را افزایش دهد

رئیس‌جمهور گفت: آن‌چه دولت را می تواند بیشتر در دل مردم جای دهد و اعتماد مردم را افزون کند و سرمایه اجتماعی را افزایش دهد، صداقت با مردم است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، نشست مشترک اعضای هیئت وزیران به ریاست آیت الله سید ابراهیم رئیسی با استانداران سراسر کشور در سالن پیامبر اعظم (ص) وزارت کشور دقایقی قبل آغاز شد.

رئیس جمهور در این نشست مشترک با استانداران اظهار کرد: حرکت بزرگی که ملت ایران انجام دادند و اقتدار آفرینی و امیدآفرینی و نمایش قدرتی که بود، عنایت حضرت حق و اراده ملتی که می‌خواهند آزاد و مستقل زندگی کنند، بود و فقط می‌خواهند اتکای به خدا داشته باشند.

وی افزود: حقیقتاً این یک نقطه عطف در تاریخ زندگی ملت ایران بود؛ ما را جزو باشگاه قدرت‌های منطقه‌ای و در بالاترین نقطه قرار داد و در باشگاه قدرت‌های جهانی، جزو قدرت‌های مطرح جهانی قرار داد. این افتخار، اقتدار و عزت آفریده و این امید ایجاد شد؛ امروز کار همه صاحبان قلم، بیان و سخن آن است که هر جایی کسی تأثیر دارد و چهره است، امیدآفرینی کند؛ دشمن دنبال ایجاد یأس بود و الان هم هست.

آیت الله رئیسی گفت: ما در دولت وظیفه‌مان این است که با عمل و اجرا در ایجاد امید در دل مردم نقش داشته باشیم؛ با عمل و فعالیت و کار و تلاش شبانه‌روزی باید این احساس در مردم ایجاد شود که دولت دارد کار می‌کند و با مردم صداقت دارد؛ آنجایی که موفق شود به مردم گزارش دهد و احیاناً اگر ناکامی‌هایی وجود دارد، علل آن را به مردم اعلام کند و بگوید در این حوزه‌ها نتوانستیم و علل آن هم این بود؛ مردم از صداقت بسیار خوششان می‌آید.

وی تصریح کرد: آن‌چه دولت را می‌تواند بیشتر در دل مردم جای دهد و اعتماد مردم را افزون کند و سرمایه اجتماعی را افزایش دهد، صداقت با مردم است.

رئیس‌جمهور در بخش دیگری از سخنان خود اظهار کرد: در انتخابات قبل هم مجریان (وزیر کشور و استانداران) هم ناظران (شورای نگهبان) هم عموم‌مردم همت کردند و انتخاب با شکوهی بر اساس ۴ اصل مورد تاکید رهبر انقلاب برگزار شد.

آیت الله رئیسی گفت: ان‌شاءالله در انتخابات میان دوره‌ای پیش رو با همت استانداران ۴ اصل مورد تاکید رهبری همواره در اولویت باشد و شاهد انتخابات میان دوره‌ای با شکوه باشیم و مجلس شورای اسلامی در زمان خود تشکیل شود.

اقتصاد روستا، مانع مهاجرت / موانع تولید برطرف شوند

رئیس‌جمهور گفت: همه ارکان دولت برای توانمندسازی شرکت‌ها، تولیدی‌ها و کارخانجات تلاش کنند. وقتی برای رفع موانع تولید جلسه‌ای برگزار می‌شود، باید نتیجه این جلسات، رفع موانع تولید باشد.

وی اظهار کرد: یکی از بخش‌های مهمی که می‌تواند در جهش تولید نقش ایفا کند، تعاونی‌ها هستند؛ از همین امروز به تعاونی‌ها نقش داده شود. در زمینه فعالیت‌های دانش‌بنیان، دانشگاه‌ها می‌وانند تولید ثروت کنند. اقتصاد کشاورزی مورد توجه قرار بگیرد چون می‌تواند از مهاجرت به شهرها جلوگیری کند.

این خبر تکمیل می‌شود...

کد خبر 750765

دیگر خبرها

  • ارسال نامه پیشنهادی شورای عالی تشکل‌های ورزشی به رئیس جمهور+عکس
  • ۲ میلیون و ۵۰۰ هزار واحد مسکن در دولت سیزدهم ساخته شده است
  • ۳ جمله مهم از دیدار بارزانی با رئیس‌جمهور
  • بارزانی با رئیس جمهور دیدار کرد
  • نچیروان بارزانی با رئیسی دیدار کرد
  • ملی‌پوشان فوتسال به دیدار رئیس جمهور می‌روند
  • ۸۰۰ روستای خوزستان آسفالت شد
  • صداقت با مردم می‌تواند اعتماد به دولت را افزایش دهد
  • ماکرون: گفت‌وگو با روسیه باید ادامه پیدا کند
  • طعنه سنگین روحانی به وضعیت مشارکت در انتخابات