Web Analytics Made Easy - Statcounter

کاندیدیاز یا واژینیت کاندیدایی یکی از شایع‌ترین عفونت‌های زنانه به‌شمار می‌آید، طوری که اغلب خانم‌ها تا سن یائسگی بارها آن را تجربه می‌کنند. این بیماری قارچی که با ترشحات سفید رنگ و پنیری‌شکل، خارش و التهاب ناحیه تناسلی همراه است معمولا براثر افزایش رطوبت، گرما، تعریق، لباس‌های زیر تنگ و شلوارهای چسبان ایجاد می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در مسافرت‌ها نیز باتوجه به اینکه مجبور هستید ساعت‌های طولانی در اتومبیل یا هواپیما و. . . بنشینید، میزان گرما و تعریق بالا می‌رود و رشد قارچ‌ها افزایش پیدا می‌کند. به همین دلیل است که بروز کاندیدیاز طی مسافرت بیشتر می‌شود، اما جای نگرانی وجود ندارد چراکه می‌توانید با چند راهکار ساده از ابتلا به این بیماری پیشگیری کنید. دکتر شیرین قاضی‌زاده احسایی، فوق تخصص زنان و زایمان و استاد دانشگاه علوم پزشکی تهران شما را در این زمینه راهنمایی می‌کند.

این قارچ ریشه‌کن نمی‌شود!

کاندیدا نوعی قارچ است که در محیط، روی پوست، داخل حفره دهان، واژن و. . . به وفور یافت می‌شود. به عبارتی این قارچ جزو فلور طبیعی و غیر بیماری‌زای بدن به شمار می‌آید. با این حال گاهی اوقات تحت شرایط خاص، میزان رشد آن افزایش پیدا می‌کند و باعث بروز بیماری می‌شود که در این صورت نیاز به درمان وجود دارد اما توجه داشته باشید که هیچ‌گاه نمی‌توانیم این قارچ را به‌طور کامل از بین ببریم بلکه فقط می‌توانیم از رشد بی‌رویه آن جلوگیری کنیم.

چه علائمی دارد؟

از آنجایی که این قارچ در حالت طبیعی در بدن یافت می‌شود، نمی‌توان کاندیدیاز را از طریق کشت تشخیص داد، بلکه فقط از روی مشخصات ظاهری عفونت می‌توان به آن پی برد. کاندیدیاز معمولا با خارش و سوزش شدید، ترشحات سفید رنگ، غلیظ و نسبتا خشک و پنیرمانند همراه است. در معاینات نیز ترشحات، قرمزی و التهاب دستگاه تناسلی و داخل واژن قابل مشاهده است. این بیماری در آقایان هم ممکن است دیده شود اما احتمال آن بسیار کم است. از علائم آن در آقایان می‌توان به التهاب، قرمزی، سوزش، خارش و بعضا پوسته‌ریزی و ترشحات سفید رنگ از دستگاه تناسلی اشاره کرد.

عامل شماره ۱: دیابت و قند

یکی از عواملی که شرایط را برای رشد این قارچ مهیا می‌کند، دیابت کنترل‌نشده است. البته مصرف زیاد مواد قندی توسط افراد غیر دیابتی نیز می‌تواند باعث افزایش میزان گلیکوژن (نوعی قند مرکب) واژن و رشد این قارچ شود، بنابراین برای پیشگیری از این بیماری باید قند خون را تحت کنترل درآورد و از زیاده‌روی در مصرف مواد قندی خودداری کرد.

عامل شماره ۲: آنتی‌بیوتیک‌ها

مصرف آنتی‌بیوتیک‌ها نیز می‌تواند باعث افزایش رشد قارچ در واژن شود. درواقع آنتی‌بیوتیک‌ها علاوه بر از بین بردن باکتری‌های مضر باعث نابودی باکتری‌های مفید نیز می‌شوند. این در حالی است که باکتری‌های مفید جلوی رشد بی‌رویه قارچ‌ها را می‌گیرند، بنابراین با مصرف آنتی‌بیوتیک، تعادل فلور میکروبی بدن به هم می‌خورد و قارچ‌ها فرصت رشد پیدا می‌کنند. پس اگر مستعد کاندیدیاز هستید و به هر دلیل باید آنتی‌بیوتیک مصرف کنید، بهتر است به‌طور همزمان از کرم‌ها یا شیاف‌های ضد قارچ واژن ازجمله کلوتریمازول، میکونازول، نیستاتین و. . . استفاده کنید.

عامل شماره ۳: ضعف سیستم ایمنی

بیماری‌ها و داروهای تضعیف‌کننده سیستم ایمنی نیز فرد را مستعد رشد قارچ می‌کنند، برای مثال مبتلایان به بیماری‌های ویروسی شدید همراه با تب، مبتلایان به لوپوس و کسانی که پیوند کلیه داشته‌اند و مجبورند از داروهای سرکوب‌کننده سیستم ایمنی مثل کورتون استفاده کنند، بیشتر دچار کاندیدیاز می‌شوند.

عامل شماره ۴: قرص ضدبارداری

یکی دیگر از عواملی که رشد قارچ را زیاد می‌کند، مصرف قرص‌های ضدبارداری است زیرا این داروها گلیکوژن واژن را افزایش می‌دهند، بنابراین خانم‌هایی که مستعد عفونت قارچی هستند بهتر است از دیگر روش‌های جلوگیری استفاده کنند تا بیماری‌شان عود نکند.

عامل شماره ۵: Ph اسیدی

اسیدی بودن Ph واژن از دیگر عوامل مستعدکننده رشد قارچ است. این قارچ معمولا در نیمه دوم سیکل قاعدگی یعنی قبل از عادت‌ماهانه رشد می‌کند، درست وقتی که Ph بدن خانم‌ها اسیدی می‌شود. در این شرایط استفاده از مواد قلیایی مثل جوش شیرین بسیار رقیق در ناحیه واژن می‌تواند جلوی عود بیماری را بگیرد. برای این منظور باید در یک بطری آب جوشیده ولرم به اندازه نوک قاشق چای‌خوری جوش شیرین بریزید.

این محلول را می‌توانید با استفاده از دوش‌های واژینال (موجود در داروخانه) مصرف کنید. البته اغلب دوش‌های واژینال همراه با بتادین به فروش می‌رسند. بتادین نیز خود باعث از بین رفتن باکتری‌های مفید می‌شود و فقط در شرایط خاصی باید از آن استفاده کرد. بنابراین بهتر است بتادین را مصرف نکنید و فقط محلول جوش شیرین را داخل دوش واژینال بریزید. اگر بیماری‌تان شدید است هر شب می‌توانید از این محلول استفاده کنید. در موارد خفیف‌تر و عودکننده نیز هفته‌‌ای یک بار مصرف کفایت می‌کند.

عامل شماره ۶: گرما و رطوبت

از دیگر عوامل تشدیدکننده کاندیدیاز می‌توان به گرما و رطوبت اشاره کرد. درواقع خانم‌هایی که لباس‌های تنگ و چسبان می‌پوشند و فعالیت بدنی و تعریق بیش از حد دارند بیشتر به این بیماری دچار می‌شوند، پس برای جلوگیری از ابتلا به آن باید از پوشیدن لباس‌های تنگ و چسبان خودداری کنید. اگر هم مجبور هستید در محیط کار شلوار بپوشید، باید از شلوارهای پارچه‌‌ای و گشاد استفاده کنید، لباس زیرتان هم باید حتما نخی باشد تا رطوب بدن را بگیرد، همچنین باید لباس زیر خود را حداقل یک تا دو بار در روز تعویض کنید.

استفاده از سشوار برای خشک کردن ناحیه تناسلی نیز برای بعضی از افراد کمک‌کننده است. آقایان هم در صورت ابتلا به کاندیدیاز باید از لباس‌های نخی و گشاد استفاده‌کنند و ناحیه تناسلی‌شان را خشک نگه دارند، همچنین باید قندخون‌شان را تحت کنترل درآورند و در صورت علامت‌دار شدن از پمادهای موضعی ضدقارچ استفاده کنند.

پروبیوتیک‌ها به کمک شما می‌آیند

مصرف ترکیبات پروبیوتیک به جلوگیری از ایجاد کاندیدیاز کمک می‌کند. این ترکیبات امروزه در بسیاری از محصولات به‌خصوص مواد لبنی به کار می‌روند، البته مکمل‌های پروبیوتیک نیز در داروخانه‌ها موجود هستند و می‌توان در موارد شدید از آنها بهره برد. این ترکیبات، تعادل میکروبی را به‌نفع باکتری‌های خوب تغییر داده و رشد قارچ‌ها را مهار می‌کنند.

قبل از مسافرت چه کار کنیم؟

در زمان مسافرت طولانی توصیه می‌شود از نوارهای بهداشتی روزانه استفاده کنید. این نوارها بسیار نازک‌تر از نوار بهداشتی قاعدگی هستند و به خوبی رطوبت بدن را می‌گیرند، همچنین توصیه می‌شود قبل از سفر مصرف ترکیبات محرک مثل ادویه‌جات تند و مواد قندی را کاهش دهید و همواره ناحیه تناسلی را خشک نگه دارید. اگر هم واقعا مستعد بیماری کاندیدیاز هستید، می‌توانید برای پیشگیری قبل از سفر از ترکیبات دارویی مثل پماد یا شیاف ضدقارچ استفاده کنید.

ژل‌های بهداشتی بانوان؛ مفید یا مضر؟

ژل‌های مخصوص شست‌وشوی بانوان نیز به حفظ بهداشت ناحیه تناسلی کمک می‌کنند. کسانی که زمینه کاندیدیاز دارند، می‌توانند انواع قلیایی این ژل‌ها را از داروخانه تهیه و مصرف کنند. در حال حاضر شیاف‌های واژینال حاوی ترکیبات پروبیوتیک نیز در داروخانه موجود است. این شیاف‌ها در ابتدای واژن قرار داده می‌شوند و رشد قارچ را مهار می‌کنند.

دارو فقط با تجویز پزشک

داروهای ضدقارچ بهتر است با نظر پزشک مصرف شوند. ضدقارچ‌های خوراکی معمولا از ترکیبات آزول به دست می‌آیند؛ ازجمله فلوکونازول، ایتراکونازول و کتوکونازول. بعضی از این ترکیبات مثل فلوکونازول در یک نوبت مصرف می‌شوند و بعضی دیگر مثل ایتراکونازول و کتوکونازول باید روزی یک تا دو بار برای چند روز مصرف شوند، بنابراین تمامی داروها احتیاط خاص خود را دارند و بعضی از آنها اگر زیاد مصرف شوند روی کبد اثر می‌گذارند، البته به‌جز آزول‌ها از ترکیبات نیستاتین نیز می‌توان استفاده کرد. داروهای ضدقارچ موضعی مثل کلوتریمازول، میکونازول و. . . نیز به صورت پماد و شیاف موجود هستند.

درمان خارش دستگاه تناسلی زنان در طب سنتی

برای درمان سوزش و خارش واژن آلوئه ورا را امتحان کنید:
آلوئه ورا سرشار از ویتامین سی و آمینو اسید و دیگر مواد معدنی ضروری برای بدن است.ژل آلوئه ورا سلول های آلوده را نابود می کند. نوشیدن منظم آب آلوئه ورا (آبمیوه) سیستم ایمنی بدن شما را تقویت کرده و کاندیدای رشد میکروب و عفونت را در بدن شما کاهش می دهد. مصرف موضعی ژل آلوئه ورا در ناحیه تناسلی زنان یکی از نسخه های عالی طب سنتی برای درمان خارش واژن است.

سیر درمانی عالی برای خارش و سوزش واژن
سیر حاوی مجموعه ای از ترکیبات فوق العاده شامل آلیسین، آلیناز و آلیین است که به عنوان قوی ترین ضد باکتر و ضد قارچ ها شناخته شده اند. مصرف سیر به طور مرتب فاکتورهای ایجاد میکروب و عفونت را در بدن نابود می کند و به طبع از بروز بیماری های عفونی جلوگیری می شود.

برای درمان عفونت و خارش واژن می توانید حبه ای از سیر را داخل یک گاز تمیز بپیچید و مثل یک تامپون در دهانه حفره واژن قرار دهید تا با از بین بردن عفونت واژن منجر به درمان خارش واژن شود.
چند قطره از روغن سیر را با ۱ قاشق چایخوری روغن ویتامین ای رقیق کنید و به محل بمالید. بعد از ۱۰ دقیقه آبکشی کنید. تکرار ۲ بار در هفته با این روش خارش وازن را درمان کنید.

روغن پونه کوهی نسخه درمان خارش واژن در طب سنتی
یکی از نسخه های گیاهی قدیمی برای درمان مشکلات عفونی واژن و درمان خارش واژن استفاده از شاخ و برگ پونه کوهی است که به صورت های مختلف می توان استفاده کرد.
به عنوان مثال میتوانید شاخ و برگ پونه را داخل آب بجوشانید و سپس آن را از صافی رد کرده و مایع به دست آمده را داخل وان حمام ریخته و به مدت ۲۰ دقیقه داخل آن بنشینید تا با تماس واژن با این محلول بتوانید خارش واژن و عفونت های ناحیه تناسلی زنان را درمان کنید.

چای گیاهی برای درمان خارش واژن
چای تهیه شده از گیاهان دارویی مثل دارچین و یا بادرنجوبه یکی از درمان های گیاهی و طب سنتی برای درمان خارش واژن است.

درمان خارش و سوزش واژن با سرکه سیب
۱- برای درمان خارش واژن ۲ قاشق از سرکه سیب خالص و تصفیه نشده را داخل یک لیوان آب گرم مخلوط کنید و روزانه ۲ بار واژن را با آن شستشو دهید.
۲- ۱ قاشق سرکه سیب را به همراه ۱ قاشق عسل داخل یک لیوان آن گرم حل کنید و مثل نسخه ی قبل روزانه ۲ مرتبه واژن را با این محلول شستشو دهید.

کمپرسور سرد خارش واژن را درمان می کند
تکه ای یخ را داخل یک پارچه ی تمیز بپیچید. برای چند دقیقه آن را روی واژن قرار دهید. بعد از دقیقه ای آن را برداشته و بعد از گذشت ۳۰ ثانیه دوباره تکرار کنید.این روش یک روش برای درمان سریع خارش واژن است.

درمان خارش واژن با آب و نمک
۱- برای درمان خارش واژن با آب نمک بایستی ۱ قاشق غذاخوری نمک را داخل یک لیوان آن حل کنید و برای شستشوی واژن از ان استفاده کنید. این روش به سرعت خارش وازن را تسکین می بخشد.
۲- ۱/۴ فنجان نمک را داخل وان پر از آب گرم حل کنید و به مدت ۱۰ الی ۱۵ دقیقه داخل آن بنشینید. با تکرار دوبار در روز به سرعت خارش واژن متوقف و درمان می شود.
نکته:اگر حساسیت پوستی و یا زخمی در این ناحیه دارید از این نسخه استفاده نکنید.

با ماست خارش واژن را درمان کنید
یک تامبون آغشته به ماست راداخل مهبل قرار دهید تا خارش وازن را متوقف کند. همچنین خوردن یک فنجان ماست در طول روز به درمان خارش واژن کمک می کند.

منبع : مجله زندگی ایده آل

منبع: ساتین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت saten.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ساتین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۱۵۴۶۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چرا شروع فصل بهار برای افراد آلرژی ایجاد می‌کند؟

آلرژی فصل بهار یکی از مسائل شایع و مزاحم در این فصل است که بسیاری از افراد را تحت تأثیر قرار می‌دهد که علت بروز آن به دلیل وجود آلرژن‌ها در فصل بهار است، اما به‌ طور کلی استفاده از روش‌های طب سنتی برای درمان آلرژی فصل بهار می‌تواند یک راه حل آسان با تأثیر بلند مدت باشد و عوارض آن را کنترل کند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، به گفته متخصصان، حساسیت‌های فصلی یک پدیده پیچیده است که از واکنش غیرطبیعی سیستم ایمنی بدن به عوامل محیطی ناشی می‌شود؛ این عوامل محیطی شامل گرده‌های گل‌ها، قارچ‌ها، بعضی مواد شیمیایی و تغییرات هوایی موسمی است، حساسیت فصلی می‌تواند تأثیرات روحی و اجتماعی زیادی داشته باشد و افراد ممکن است به دلیل محدودیت‌های ناشی از علائم حساسیت، از تفریحات یا فعالیت‌های اجتماعی منع شوند.

در آلرژی بهاری به‌طور معمول افراد دچار سرخی چشم و چهره می‌شوند، سوزش و خارش بینی دارند و رطوبت‌هایی که سوزان هستند از چشم و بینی خارج می‌شود؛ از دیدگاه طب سنتی گاهی گرم شدن یا سرد شدن بیش از حد مغز و گاهی نیز مشکلات معده و شُل بودن دریچه معده، منجر به بروز چنین مشکلی می‌شود.

متخصصان طب سنتی معتقدند، با توجه به اینکه در فصل بهار حرارت افزایش پیدا می‌کند، موادی که در بدن تجمع کرده است، شروع به پخته شدن و نضج می‌کند؛ یکی از راه‌های دفع و خروج این مواد از طریق مغز است و رطوبت‌هایی که سوزان است از چشم و بینی خارج می‌شود و در واقع علت تشدید آلرژی‌ها در فصل بهار همین است.

اصلاح غذایی و رفتاری برای درمان آلرژی

رضا معطری، متخصص طب سنتی و عضو انجمن علمی گیاهان دارویی ایران در خصوص روش‌های درمان آلرژی و حساسیت فصلی در طب ایرانی اظهار می‌کند: با آمدن فصل بهار حرارت افزایش پیدا کرده و مواد تجمع یافته در بدن پخته می‌شود و این مواد به‌طور معمول از طریق چشم و بینی از بدن خارج خواهد شد؛ اگر فرد لینت مزاج داشته باشد و شکم خود را با خوردن ملین‌هایی مانند انجیر (برای افراد سرد مزاج)، آلو بخارا (برای افراد گرم مزاج) و روغن بادام شیرین نرم کند، این مواد تجمع یافته به راحتی از بدن فرد دفع خواهد شد و دیگر از راه بینی و چشم خارج نمی‌شود که فرد را دچار حساسیت و آلرژی کند.

وی در خصوص اصلاح رژیم غذایی برای درمان آلرژی ادامه می‌دهد: بهتر است افرادی که دچار آلرژی فصلی هستند تا جایی که امکان دارد از مصرف سرخ کردنی و ترشی‌ها پرهیز کنند و مصرف گوشت قرمز را کاهش دهند و از غذاهایی مانند آش جو، آش عدس، پلو ماش و پلو عدس که رقیق‌کننده خون بوده و بسیار مؤثر است، استفاده کنند؛ گاهی مصرف ماءالشعیر نیز توصیه می‌شود؛ لازم به ذکر است افرادی که با آلرژی فصلی درگیر هستند از سبزیجاتی مانند گشنیز و اسفناج و حبوباتی همچون ماش و نیز گوشت مرغ در پختن آش جو استفاده کنند.

این متخصص طب سنتی با اشاره به تأثیر بعضی میوه‌ها بر درمان آلرژی و حساسیت فصلی تصریح می‌کند: مصرف میوه‌هایی مانند لیموشیرین و مغز خیار برای درمان آلرژی مؤثر است؛ همچنین بهتر است افراد مبتلا به آلرژی از غذاهای تند و شور استفاده نکنند، علاوه بر این موضوع این افراد می‌توانند از گل‌گاوزبان به عنوان یک ضدالتهاب طبیعی، زنیان به عنوان آنتی‌هیستامین طبیعی، زیره سبز، عسل و عناب به عنوان ضدآلرژی معروف استفاده کنند، این گیاهان می‌توانند به تقویت سیستم ایمنی و کاهش علائم حساسیت فصلی کمک کند، البته مهم است که این داروهای گیاهی زیر نظر متخصصان طب سنتی مصرف شود.

وی درباره تأثیر حجامت بر درمان آلرژی می‌افزاید: اقداماتی مانند خون‌گیری و حجامت نیز می‌تواند برای درمان آلرژی مؤثر باشد؛ از دیدگاه طب سنتی، حجامت و خون‌گیری اثرات مثبتی در کنترل علائم آلرژی دارد، چرا که با این روش، خون از مواد آلرژنیک و سموم تصفیه شده و جریان خون بدن تنظیم می‌شود.

معطری درباره آلرژن‌ها و بروز حساسیت به واسطه آن بیان می‌کند: سعی کنید لباس‌ها و ملافه‌ها را در فضای خارج از خانه خشک نکنید؛ خشک کردن لباس‌ها و ملافه‌ها در فضای آزاد موجب چسبیدن گرده‌های گیاهان به آن‌ها شده و علائم آلرژی فصلی را در افراد مستعد افزایش می‌دهد، همچنین صبح‌ها قبل از ساعت ۹ پنجره‌ها را باز بگذارید و از هوای تازه لذت ببرید؛ در این ساعت هوا هنوز رطوبت صبح‌گاهی خود را دارد و مانع از حرکت آزادانه آلرژن‌ها در هوا می‌شود.

وی ادامه می‌دهد: روز را با یک دوش آب گرم به پایان برسانید تا آلرژن‌هایی که به مو و پوست شما چسبیده است پاک شود؛ قبل از خواب هم یک فنجان دمنوش گیاهی ضدآلرژی بنوشید تا بتوانید بدون نگرانی از حساسیت فصلی به آرامی بخوابید.

ضرورت توجه به تغییرات آب و هوایی برای جلوگیری از آلرژی در فصل بهار

این متخصص طب سنتی اظهار می‌کند: تغییرات آب‌وهوا روی مقدار گرده‌ای که توسط گیاهان آزاد می‌شود، تأثیر دارد؛ در روزهای گرم، رشد و قدرت باروری گیاهان بیشتر می‌شود، اما در روزهای بارانی انتشار گرده‌ها متعادل است؛ در روزهایی که باد می‌وزد انتشار گرده‌ها به راحتی انجام می‌شود و نشانه‌های حساسیت در افراد نیز افزایش پیدا می‌کند، بنابراین افراد مستعد آلرژی و حساسیت در فصل بهار مهم است که به وضعیت هوا و وزش باد توجه کنند تا کمتر درگیر عوارض آلرژی شوند.

وی می‌افزاید: گیاهانی مانند بید، کاج، توت، چنار، نخل، بلوط، راش، سرو، نارون، زیتون، صنوبر، چاودار، توسکا، سپیدار، افرای سیاه، سرو کوهی، زبان گنجشک، گردوی آمریکایی و درخت قهوه کنتاکی می‌تواند موجب بروز علائم حساسیت‌های بهاری در افراد شود.

معطری می‌گوید: حساسیت‌های فصلی به‌طور معمول در یک زمان مشخصی از سال برای فرد رخ داده و طی یک مدت زمان محدود رفع می‌شود؛ در بیشتر افراد این حساسیت در فصل بهار شروع شده و تا پاییز ادامه دارد، هر چند که احتمال درگیری با تب یونجه در هر چهار فصل سال وجود دارد؛ تب یونجه با التهاب بینی خود را نشان می‌دهد که ناشی از واکنش سیستم ایمنی بدن به مواد حساسیت‌زای موجود در هوا است، موادی مانند گرد و خاک یا گرده گل و گیاهان که همواره در محیط اطراف وجود دارد.

وی ادامه می‌دهد: لازم است بدانیم که مصرف سیگار توسط افراد مبتلا به آلرژی‌های فصلی می‌تواند این حساسیت را بیشتر کند، در نتیجه اگر به سلامت و آرامش خود اهمیت می‌دهید، استعمال دخانیات را کنار بگذارید.

با این اوصاف، متخصصان طب سنتی در خصوص درمان آلرژی و حساسیت فصلی توصیه می‌کنند که از تغذیه‌ای استفاده شود که مواد تجمع یافته در بدن را تخلیه کرده و علائم آلرژیک را کاهش دهد، در همین راستا روش‌های سنتی مانند حجامت و خون‌گیری برای درمان آلرژی و حساسیت فصلی پیشنهاد می‌شود، زیرا این روش‌ها می‌توانند به تصفیه خون و تنظیم جریان آن در بدن کمک کنند، همچنین باید به تغییرات آب‌وهوا و نکات بهداشتی برای کنترل علائم آلرژی در طول فصل بهار توجه کرد.

کد خبر 744203

دیگر خبرها

  • گیاهی مفید برای مشکلات معده
  • ۵ ویتامین ضروری و مکمل مفید برای سلامت مردان
  • نظارت بهداشتی بر تولید فرآورده‌های غذایی در کارگاه‌های سنتی
  • تعطیلی مرکز غیرمجاز طب سنتی در قم
  • گیاه جوانی در طب سنتی هند
  • کشف و ضبط بیش از ۴ تن لبنیات سنتی غیربهداشتی در کرمانشاه
  • چرا شروع فصل بهار برای افراد آلرژی ایجاد می‌کند؟
  • مسمومیت ۱۰ نفر بر اثر مصرف قارچ سمی در کردستان
  • مسمومیت ۱۰ کردستانی بر اثر مصرف قارچ سمی
  • ۸ روغن گیاهی که به درمان شوره سر کمک می‌کند