Web Analytics Made Easy - Statcounter

عباس کوشکی زاده بافقی که مدیریت یک کارگاه بسته ‌بندی حبوبات را در بافق به عهده دارد، روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا، عمده مشکل را کمبود نقدینگی عنوان کرد.
وی افزود: چنانچه از حمایت مسوولان و تسهیلات ارزان قیمت بانکی برخوردار شود، کارگاه تحت مدیریت خود را توسعه می دهد و زمینه اشتغال افراد بیشتری را فراهم خواهد کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی که بسته بندی حبوبات را با یک کارگر در سال 1385، شروع کرد، می گوید: هم اینک 6 نفر در این کارگاه مشغول کار هستند، در صورت حمایت مسئولان در پرداخت وام، تعداد کارگران به 20 نیرو افزایش می یابد.
کوشکی با بیان اینکه با فعالیت این کارگاه، هم اکنون زمینه اشتغال 15 نفرغیر مستقیم در منطقه فراهم شد، اظهار کرد: اوایل، کارش را با بسته‌بندی حبوبات شروع کرد و به ‌مرور زمان بسته بندی ادویه، آجیل و خشکبار نیز به آن اضافه شد.
این کارآفرین موفق بیان کرد: عمده مواد اولیه آجیل و حبوبات را از استان‌های دیگر خریداری و به کارگاه منتقل می کند و بعد از پاک کردن،حبوبات درشت از حبوبات ریز جدا ، سپس درشت بسته‌بندی و حبوبات ریز به‌ صورت فله به بازار مصرف عرضه می‌شود.
به گفته وی هدف از ایجاد کارگاه بسته بندی یاد شده ایجاد زمینه اشتغال برای تعدادی از جوانان جویای کار منطقه ، عرضه حبوبات و آجیل با قیمت کمتر به بازار و نیز مصرف کنندگان است.
کوشکی زاده می افزاید: محصولات بسته‌بندی شده کارگاه یاد شده علاوه بر بازار شهرستان های بافق، بهاباد در استان یزد به خمینی‌شهر اصفهان نیز عرضه می شود.
همچنین محمد زاده رحمانی، فرماندار بافق در گفت و گو با خبرنگار ایرنا، اظهار کرد: کارآفرینی یکی از اهداف توسعه صنعت بسته بندی است و این صنعت تضمین کننده توسعه ماندگار و زمینه ساز اشتغال پایدار در شهرستان است و می تواند مشکل بسیاری از جوانان جویای کار منطقه را فراهم کند.
وی بر حمایت هرچه بهتر از بنگاه های کوچک اقتصادی زود بازده تاکید کرد و افزود: از این قبیل کارگاهها برای تحقق اهداف سیاست های اقتصاد مقاومتی شکل گرفته، و علاوه بر حمایت مادی و معنوی، در این زمینه کوتاهی نخواهیم کرد.
فرماندار بافق در ادامه یادآور شد: صنعت بسته بندی مواد غذایی چندان مورد توجه نیست و به عبارتی فراموش شده است، طوری که بسته بندی در آخرین حلقه زنجیره ارزش قرار می گیرد.
وی تاکید کرد: در حالی امروزه بسته بندی در بسیاری از حوزه ها حرف اول را می زند و بی توجهی به آن ضربه غیرقابل جبرانی به تولید و صادرات و سودآوری محصولات خواهد بود.
هم اکنون 15 کارگاه و صنایع خانگی در حوزه بافت محصولات حصیری، تهیه عرق گیاهی و نان محلی ، بسته بندی، سبزی پاک کنی و خردکردن سبزی و سایر مشاغل در بافق فعالیت دارد.
مرکز شهرستان 50 هزار نفری بافق در فاصله 110 کیلومتری جنوب شرق یزد قرار دارد.
7543*2047* گزارش : اصغر عسکری** انتشار : عباسقلی اشکورجیری
irnayazdd@

منبع: جماران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۱۵۶۴۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رشد ۵۰درصدی اجرای طرح طبقه بندی مشاغل برای عدالت مزدی

سرپرست اداره کار استان تهران با بیان اینکه مهمترین رکن جهش تولید جامعه کارگری و کارفرمایی است گفت:توجه به نیازهای جامعه کارگری موجب تحقق جهش تولید خواهد شد.در این راستا شاهد رشد ۵۰درصدی اجرای طرح طبقه بندی مشاغل در استان بوده ایم. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگاراقتصادی خبرگزاری تسنیم، مطابق ماده 48 قانون کار طرح طبق بندی مشاغل برای اجرای عدالت مزدی می بایست اجرا شود. دراین ماده آمده است به منظور جلوگیری از بهره‌کشی از کار دیگری وزارت کار موظف است نظام ارزیابی و طبقه‌بندی مشاغل را با استفاده از استاندارد مشاغل و عرف مشاغل کارگری در کشور تهیه کرده و به اجرا درآورد.

بر اساس ماده 49قانون کار برای استقرار مناسبات صحیح کارگاه در زمینه مزد و مشخص شدن شرح وظایف و دامنه مسئولیت مشاغل مختلف در کارگاه‌ها، کارفرمایان موظفند با همکاری کمیته طبقه‌بندی مشاغل کارگاه یا موسسات ذیصلاح این طرح را تهیه و پس از تایید وزارت کار در کارگاه به اجرا درآورند.

طرح طبقه‌بندی مشاغل با هدف برخورداری کارکنان و کارگران مشمول قانون کار از مزایای گروه، سنوات و مزد با رعایت شرایط احراز شغلی پیش‌بینی شده و در کارگاه‌های بالای 50نفر کارکن لازم الاجرا است؛ این طرح در واقع در کارگاه‌هایی که به حد نصاب 50نفر کارگر و نیروی کار یا بیش از آن می‌رسند به اجرا در می‌آید و کارفرمایان مکلفند برابر ماده 48قانون کار، نیروهای کار خود را مشمول طبقه بندی قرار بدهند.

بسیاری از کارشناسان معتقدند طبقه‌بندی مشاغل بهترین معیار برای صدور احکام شغلی کارگران است و  اجرای این طرح ضمن افزایش روحیه و انگیزه کار، ایجاد عدالت مزدی، واقعی شدن حقوق نیروهای کار و جلوگیری از تضییع حقوق کارگران، باعث می شود  که از نیروهای کار در کارگاه‌ها و مجموعه‌ها بر اساس شایستگی استفاده شود.

*رشد 50درصدی اجرای طرح طبقه بندی مشاغل در استان تهران

محمد آذر پناه ، سرپرست اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان تهران گفت: اجرای طرح های طبقه بندی مشاغل در سال گذشته از رشد 50درصدی برخوردار شد.اجرای طرح طبقه‌بندی مشاغل که از رشد 50 درصدی برخوردار بوده است، به رقمی بالغ بر 289 کارگاه در سطح استان رسیده است.

وی با بیان این که این طرح در کارگاه‌های بالای 50 نفر موجب افزایش تولید، ایجاد انگیزه کار و احساس عادلانه بودن دستمزد پرداختی به کارگران می‌شود افزود: کارفرمایان مکلفند براساس مواد 48و 49 قانون کار، پرداخت حقوق و مزایای نیروهای کار خود را مطابق طرح طبقه بندی مشاغل انجام دهند.

آذرپناه افزود: با اجرای طرح طبقه بندی و رتبه بندی مشاغل، کارکنان و کارگران از مزایای گروه، سنوات و مزد با رعایت شرایط احراز شغلی پیش بینی شده در مقررات موضوعی بهره مند می‌شوند. اجرای طرح طبقه‌بندی مشاغل زمینه افزایش تولید را فراهم کرده و موجب بالارفتن انگیزه کار در بین کارگران می‌شود.

وی افزود: توجه و تکریم توأمان قشر کارگر و کارفرما در رشد بهره وری و ارتقای شور و نشاط، ایجاد انگیزه و خلاقیت تاثیرگذار است و همواره بایستی مورد توجه قرار گیرد. 

سرپرست اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان تهران با اشاره به شعار سال 1403از سوی رهبر معظم انقلاب، مهمترین رکن جهش تولید را جامعه کارگری و کارفرمایی دانست و گفت: توجه به نیاز های جامعه کارگری موجب تحقق جهش تولید خواهد شد.

آذر پناه تصریح کرد: در حال حاضر در برخی از مجموعه ها با تبعیض در پرداخت حقوق و دستمزد روبه رو هستیم و این امر در کاهش کیفیت کار و تولید محصول اثرگذار است.

به گفته وی، در بعضی از بنگاه‌ها عدم اجرای طرح طبقه بندی  مشاغل و پرداخت حقوق و مزایای یکسان به کارگران تازه کار و کارگران با سابقه، بی انگیزگی و خروج کارگران از بنگاه را به دنبال داشته موجب کاهش بهره‌وری و لطمه به بنگاه شده است.

انتهای پیام/

 

دیگر خبرها

  • ایران و فائو در زمینه تولید زعفران پروژه جدید امضا کردند
  • قیمت حبوبات از خرداد کاهشی می‌شود
  • یخساز صنعتی و یخساز قالبی: افزایش بهره وری در صنایع مختلف
  • سلامت آب‌های بسته بندی هیچ مشکلی ندارد/ به شایعات توجه نکنید
  • سلامت آب‌های بسته بندی هیچ مشکلی ندارند/ به شایعات توجه نکنید
  • راهکارهای اقتصاد دایره‌ای برای بهینه‌سازی مدیریت پسماند
  • قرارگیری ۳۴۶ کارگاه در طرح طبقه‌بندی مشاغل در کرمانشاه
  • رشد ۵۰ درصدی اجرای طرح طبقه بندی مشاغل برای عدالت مزدی
  • رشد ۵۰درصدی اجرای طرح طبقه بندی مشاغل برای عدالت مزدی
  • آب چاه بخورید اما آب بسته‌بندی شده نه! | حرف‌های جنجالی مدیر آزمایشگاه کنترل کیفیت مواد غذایی ؛ دروغ بزرگ مافیای روغن چیست؟ | برنج ایرانی بخورید چون..