Web Analytics Made Easy - Statcounter

صندوق بیمه‌کشاورزی و معاونت ترویج سازمان تحقیقات، آموزش‌ وترویج کشاورزی با هدف توسعه فرهنگ بیمه و روان‌سازی ارائه بیمه‌های مورد نیاز بخش کشاورزی، تفاهم‌نامه همکاری امضا کردند.

به گزارش سرویس بازار ایسنا، بنابر اعلام بانک کشاورزی، طی نشستی با حضور مهندس حسن‌نژاد قائم مقام صندوق بیمه‌کشاورزی، دکتر خاوازی معاون ترویج سازمان تحقیقات، آموزش‌وترویج وزارت جهادکشاورزی و شماری از مدیران ارشد ستادی صندوق بیمه‌ کشاورزی و معاونت ترویج سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی در محل ستاد صندوق بیمه کشاورزی برگزار شد، شرایط ارتقای شاخص ضریب نفوذ بیمه، همکاری در ارایه و فرهنگ‌سازی طرح‌های بیمه‌ای، مشارکت در ارایه برنامه‌های تبلیغی و اطلاع‌رسانی، کاهش ریسک‌های کشاورزی با بهره‌گیری از ظرفیت‌های طرفین، رهیافت‌های مناسب برای ترویج بیمه، آموزش مروجین و معرفی بیمه‌گذار نمونه مورد بررسی و تبادل نظر قرار گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این جلسه مهندس حسن‌نژاد قائم مقام صندوق بیمه‌کشاورزی، ضمن قدردانی از تلاش‌های صورت گرفته و تشریح وضعیت و جایگاه کنونی صندوق بیمه‌کشاورزی ایران، بر لزوم توجیه و تبیین مفاهیمی چون میزان ریسک، تعهد بیمه‌گر و ارتباط آن با محاسبه حق بیمه برای جامعه مخاطبان تاکید کرد.

وی با اعلام این مطلب که دولت با تمام مضایقی‌ که دارد، سالانه بیش از ده هزارمیلیارد ریال بابت جبران خسارت در بخش کشاورزی از طریق نظام بیمه کشاورزی پرداخت می‌کند، خواستار انجام اقداماتی برای افزایش آگاهی کشاورزان از خدمات بیمه کشاورزی برای ارایه مطلوب‌تر و بهینه این خدمت شد.

قائم مقام صندوق بیمه کشاورزی با بیان این موضوع که در اصول و مبانی بیمه هیچ‌گاه سود تعریف نشده است، اجرای صحیح این تفاهم‌نامه را در راستای جلوگیری از بروز مخاطرات اخلاقی ناشی از طرح نادرست بیمه در جامعه کشاورزی، خواستارشد.

حسن‌نژاد با اشاره به اجرای بیمه نوین پایه و تغییرات و بهبودی که در روند بیمه‌گری صورت گرفته آن‌را در راستای رضایت‌مندی بیشتر کشاورزان از راه کاهش چشمگیر حق بیمه و افزایش قابل ملاحظه تعهد بیمه‌گر توصیف کرد.

در ادامه خاوازی معاون ترویج، سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج وزارت جهاد کشاورزی نیز ضمن تشریح سیاست‌ها و اقدامات حوزه تابعه، با قدردانی از تنظیم تفاهم‌نامه یادشده بر لزوم تشکیل کارگروه‌های تخصصی برای تسریع در تدوین فرآیندها و شیوه‌نامه‌های اجرایی تاکید کرد.

وی ضمن استقبال و اعلام آمادگی در زمینه انجام هرگونه حمایت از تولید محتوی با مشارکت صندوق بیمه کشاورزی در زمینه کاهش خسارت و افزایش تولیدات بخش کشاورزی، آموزش و توانمندسازی مروجان مسئول پهنه را از طریق مدرسان بیمه‌ای در فرهنگ‌سازی بیمه کشاورزی موثر دانست و از امکان معرفی بیمه‌گذار نمونه در جشنواره‌های ملی سخن گفت.

در پایان این نشست، تفاهم نامه‌ای به عنوان سند همکاری متقابل امضا شد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۱۶۶۲۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شرکت ملی نفت برای توسعه میدان‌های گازی تفاهم‌نامه‌های همکاری امضا می‌کند

شرکت ملی نفت ایران با هدف مطالعه توسعه میدان‌های گازی و تولید روزانه ۱۲۷ میلیون مترمکعب گاز هفت تفاهم‌نامه همکاری به ارزش ۶ میلیارد و ۴۰۰ میلون دلار با هلدینگ‌ها، شرکت‌های پتروشیمی و شرکت‌های اکتشاف و تولید ایرانی امضا می‌کند.

به گزارش شانا به نقل از شرکت ملی نفت ایران، آیین امضای تفاهم‌نامه طرح‌های توسعه میدان‌های گازی کشور با هلدینگ‌ها، شرکت‌های پتروشیمی و اکتشاف و تولید سه‌شنبه صبح (۱۱ اردیبهشت) با حضور جواد اوجی، وزیر نفت و محسن خجسته‌مهر، مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران برگزار می‌شود.

شرکت ملی نفت ایران در دولت سیزدهم با هدف تأمین پایدار و رفع ناترازی گاز کشور و تأمین خوراک صنایع پتروشیمی، اقدام‌هایی گسترده‌ را طرح‌ریزی و اجرا کرده است. در این زمینه می‌توان به امضای قرارداد و اجرای طرح‌های توسعه فاز ۱۱ میدان مشترک پارس جنوبی، توسعه گام نخست میدان گازی کیش، پروژه‌های جمع‌آوری گازهای مشعل، طرح‌ ضربتی توسعه میدان‌های گازی شرکت نفت مناطق مرکزی و .... اشاره کرد.

شرکت ملی نفت ایران برای تحقق این اهداف و توسعه میدان‌های گازی کشور با استفاده از ظرفیت‌ها و توانمندی‌های شرکت‌های ایرانی، مذاکراتی پرشمار را با هلدینگ‌ها، شرکت‌های پتروشیمی و اکتشاف و تولید ایرانی انجام داده است. در نتیجه این اقدام‌ها، تفاهم‌نامه‌های مطالعه توسعه ۱۶ میدان گازی در جنوب، جنوب غرب کشور و خلیج همیشه فارس با تخمین حجم سرمایه‌گذاری ۶ میلیارد دلار و ۴۰۰ میلیون دلار و با هدف تولید حدود روزانه ۱۲۸ میلیون مترمکعب گاز با هلدینگ‌ها و شرکت‌های پتروشیمی و شرکت‌های اکتشاف و تولید ایرانی امضا می‌شود.

پیش‌بینی می‌شود با تکمیل مطالعات تفاهم‌نامه‌های یادشده و امضا و اجرای کامل قراردادهای طرح‌های یادشده، ضمن افزایش تولید گاز کشور و رفع ناترازی، ۲۵ هزار فرصت شغلی مستقیم و غیرمستقیم به‌ویژه در استان‌ها و شهرهای محل اجرای طرح‌ها ایجاد شود.

براساس برنامه‌ریزی‌ها یک درصد از حجم سرمایه‌گذاری یادشده برای انجام مسئولیت‌ اجتماعی شرکت ملی نفت ایران به‌ویژه در مناطق نفت‌خیز صرف خواهد شد.

در این طرح‌ها، برای نخستین بار هلدینگ‌ها و شرکت‌های پتروشیمی به‌منظور تأمین پایدار خوراک مورد نیاز مجموعه‌های به مطالعه و توسعه بالادستی میدان‌های گازی کشور می‌پردازند که گامی مؤثر برای تأمین مطمئن و پایدار خوراک این صنایع، استفاده از سرمایه‌های انباشته‌شده در این مجموعه‌ها، استفاده حداکثری از ظرفیت‌ها و سرمایه‌گذاری‌های انجام شده در صنایع پتروشیمی و ثروت‌آفرینی برای کشور است.

بر اساس این گزارش، تفاهم‌نامه‌های توسعه میدان‌های گازی «زیره و خارتنگ» و ساختار اکتشافی «دارنگ»، توسعه میدان‌های گازی «سفید زاخور، سفید باغون و هالگان»، توسعه مخازن «خامی زیلایی و کارون» و جمع‌آوری گازهای همراه مسجدسلیمان، توسعه میدان گازی «عسلویه غربی» و ایستگاه تقویت فشار کنگان، توسعه مخازن «خامی شهیدان، زیلایی و کارون»، توسعه میدان‌های گازی «میلاتون و رودک، بینک و رگ سفید» و توسعه میدان‌های گازی «اهواز و مارون خامی» با حضور وزیر نفت، مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران و مدیران ارشد صنعت نفت امضا می‌شوند.

دیگر خبرها

  • امضاء تفاهم‌نامه همکاری بین کردستان با اتاق‌های مشترک ایران و چهار کشور خارجی
  • تفاهم‌نامه همکاری حوزه علمیه خواهران و اوقاف یزد
  • تفاهم‌نامه همکاری بین شرکت نفت و گاز اروندان و اداره‌ کل شیلات خوزستان امضا شد
  • پرداخت ۱۷ میلیارد تومان غرامت به کشاورزان مه‌ولاتی
  • ایران و روسیه در حوزه دفاتر اسناد رسمی تفاهم نامه امضا کردند
  • صنایع پیشرفته برای صادرات تامین مالی می‌شوند
  • شرکت ملی نفت برای توسعه میدان‌های گازی تفاهم‌نامه‌های همکاری امضا می‌کند
  • سه تفاهم‌نامه همکاری بین‌المللی در بخش کشاورزی امضا شد
  • تفاهم‌نامه همکاری صندوق‌های حمایت از صنایع پیشرفته و ضمانت صادرات امضا شد
  • تفاهم‌نامه همکاری مشترک صندوق حمایت از صنایع پیشرفته و صندوق ضمانت صادرات امضا شد