Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس اداره کار، تعاون و رفاه اجتماعی شهرستان زابل پس از تجمع کارگران طرح ۴۶ هزار هکتاری در شهرستان زابل گفت: جهاد کشاورزی نظارت کافی و لازم را در طرح ۴۶ هزار هکتاری انجام نداده است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛به نقل از اوشیدا؛ شماری از کارگران طرح ۴۶ هزار هکتاری انتقال آب با لوله به مزارع سیستان در محل شرق سازه کویر (زیستاب) ناحیه عمرانی زابل دو تجمع و خواستار دستیابی به حقوق معوقه خود بودند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



تاخیر در پرداخت دستمزد مشکلات زیادی را به همراه داشته

یکی از کارگران در حالی که کاغذی که بر روی آن نوشته ای مبنی بر اینکه کلیه ام را می فروشم در دست داشت به خبرنگار اوشیدا؛ گفت: از چهار ماه قبل تاکنون حقوقی دریافت نکرده ام در حالی که به دلیل تاخیر در دریافت دستمزد با مشکلات بسیاری مواجه شده ام.

یکی دیگر از کارگران نیز عنوان کرد: زندگی خرج دارد و ما هم برای تامین هزینه های زندگی به کارگری روی آورده ایم اما در اینجا هم به موقع دستمزدها پرداخت نمی شود و این موضوع برای کارگرانی که همسر و فرزند به ویژه فرزند محصل دارند بسیار سخت است.

جهادکشاورزی به وظیفه نظارتی خود عمل کند

رئیس اداره کار، تعاون و رفاه اجتماعی با حضور در محل تجمع به خبرنگار اوشیدا گفت: طبق قانون امور مربوط به طرح ۴۶ هزار هکتاری به تعدادی شرکت که دارای امکانات و تجهیزات مناسب باشند تحویل داده شده و به هیچ عنوان در قرارداد عنوان نشده که می توانند کار را به پیمانکار دیگر تحویل دهند اما شرکت ها این قانون را رعایت نکرده و پیمانکار جز به کار گرفته اند.

مجتبی زاده میر افزود: بنابر اعلام گزارش سرپرست کارگاه و کارگران از اول تیرماه تاکنون دستمزدی پرداخت نشده که نشان از تاخیر چهار ماهه در پرداخت دارد.


وی با بیان اینکه تمامی تجمع کنندگان پیمانکار جز و کارگران این پیمانکاران هستند، ادامه داد: متاسفانه واسطه گری در انجام امور طرح ۴۶ هزار هکتاری به وضوح قابل مشاهده است.

زاده میر خاطرنشان کرد: با اینکه شرکت های یاد شده به هیچ عنوان حق سپردن کارها به پیمانکار جز را ندارند اما با این حال ۱۳ پیمانکار جز در این طرح به کار گماشته شده اند.

وی تصریح کرد: طبق بررسی ها و صورت وضعیت مشاهده شده به جز یک کارگر که پنج‌ماه حقوق خود را دریافت نکرده باقی کارگران چهار ماه دستمزد طلبکار هستند.

رئیس اداره کار، تعاون و رفاه اجتماعی اضافه کرد: جهاد کشاورزی به عنوان مجری طرح نظارت کافی بر امور نداشته در حالی که سپردن کار به پیمانکار جز غیرقانونی می باشد.

وی با عنوان اینکه حقوق کارگر به موقع پرداخت شود، عنوان کرد: طبق قانون حساب مشترکی با امضا نماینده جهاد کشاورزی و نماینده پیمانکار باید ایجاد شود و پول صورت وضعیت باید در حساب مشترکی واریز شود.

زاده میر با بیان اینکه جهاد کشاورزی باید به وظیفه نظارتی خود عمل کند، تاکید کرد: با اینکه ۷۰۰ میلیون تومان به حساب مشترک برای پرداخت حقوق کارگران واریز شده اما این پول صرف خرید تجهیزاتی از قبیل تابلو برق شده و به کارگران مبلغی بابت دستمزد پرداخت نشده است.

انتهای پیام

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۱۷۳۶۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حقوق کارگران ۵۷ درصد بیشتر شده است

به گزارش خبرنگار مهر، سید محمد حسینی ظهر آدینه در جمع مردم سمنان در مصلای این شهر ضمن گرامیداشت هفته کار و کارگر، تاکید کرد: تحقق شعار امسال نیازمند همراهی کارگر، کارفرما و سرمایه‌گذار است.

وی با بیان اینکه دولت در زمینه رفع چالش‌های اقتصادی کشور، تلاش دارد، افزود: دولت یکی از راهکارهای جدی جهش تولید و رفع مشکلات اقتصادی کشور را توجه جدی به منویات رهبر معظم انقلاب اسلامی می‌داند.

معاون پارلمانی رئیس جمهور با بیان اینکه یکی دیگر از راهکارهای تحقق شعار سال و جهش تولید دوری از التهاب بازار و نوسان‌های ارزی است، تاکید کرد: دولت تلاش دارد راهکار رفع مشکلات اقتصادی را عملی سازد.

حسینی از فعالیت ۱۰ هزار شرکت دانش‌بنیان در کشور خبر داد و گفت: دولت سیزدهم به دنبال به کارگیری ظرفیت این نوع شرکت‌ها در زمینه جهش تولید و کاهش هزینه تولید است از سوی دیگر حضور دانش بنیان‌ها در رویدادهای مختلف ملی و فراملی می‌تواند زمینه توسعه اقتصادی را برای کشورمان فراهم سازد.

وی از افزایش ۵۷ درصدی حقوق و ارتقای رفاه کارگران به عنوان دستاورد دولت سیزدهم یاد کرد و افزود: دولت سیزدهم به دنبال کاهش مشکلات قشر کارگر است و در این مسیر از هیچ کوششی دریغ نخواهد کرد.

معاون رئیس جمهور همچنین گفت: یکی دیگر از راهبردهای دولت سیزدهم ارتقای کیفیت تولید داخلی برای به دست آوردن بازارهای صادراتی است که در این زمینه نیز اقدامات خوبی صورت گرفته است.

کد خبر 6089149

دیگر خبرها

  • کارخانجات تمام بدهی چایکاران را پرداخت کنند
  • سرنوشت لایحه امنیت شغلی به کجا ختم شد؟
  • جدول اضافه حقوق‌ بازنشستگان و مستمری بگیران تامین اجتماعی و لشکری و کشوری
  • لایحه پیشنهادی امنیت شغلی کارگران به کجا رسید؟
  • داروخانه‌ها برای خرید شیرخشک پول ندارند/ ۲۶ همت بدهی بیمه‌ها
  • حقوق کارگران ۵۷ درصد بیشتر شده است
  • چرا کسی پاسخگوی عدم پرداخت حقوق کارگران شهرداری نیست
  • نباید اجازه دهیم کارگران دچار رنج شوند/ لزوم پرداخت به موقع حقوق
  • مطالبات دولتی شهرداری قم پرداخت نشد
  • دریافت وام قرض الحسنه 10 تا 100 میلیونی برای یارانه بگیران