Web Analytics Made Easy - Statcounter

نوید نیلفروشان با عنوان این مطلب که بیماری گلوکوم با تخریب عصب بینایی ارتباطی با مغز منجر به اختلال در بینایی فرد می شود، تاکید کرد: آب سیاه باعث می شود، فرد نتواند اطراف خود را خوب ببیند و با پیشرفته عارضه و درمان نشدن، منجر به نابینایی می شود.

مسئول گروه های گلوکوم در بیست و هفتمین کنگره سالیانه انجمن چشم پزشکی ایران، از فشار بالای داخل چشم به عنوان مهم ترین علت بروز آب سیاه نام برد و افزود: گلوکوم یک بیماری مزمن است که به تدریج خودش را نشان می دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نیلفروشان با عنوان این مطلب که آب سیاه در افراد بالای 40 سال بیشتر شایع است، گفت: در حدود 1.5 تا 2 درصد افراد بالای 40 سال، مبتلا به آب سیاه می شوند.

وی با بیان این مطلب که آب سیاه علامتی ندارد، ادامه داد: متاسفانه این بیماری زمانی خودش را نشان می‌دهد که پیشرفته کرده و می بایست مراحل درمان را شروع کرد.

به گفته نیلفروشان، درمان های دارویی، جراحی و لیزر، بر اساس شدت بیماری برای مبتلایان به آب سیاه در نظر گرفته می شود.

دانشیار دانشگاه علوم پزشکی ایران، در ارتباط با وضعیت این بیماری در سنین زیر 40 سال، اظهارداشت: ممکن است این بیماری در نوزادان نیز مشاهده شود، بطوریکه از هر 5000 نوزاد یک نفر به این عارضه دچار می شود که می بایست درمان در همان زمان آغاز شود.

نیلفروشان، هدف از درمان آب سیاه را کنترل این بیماری و جلوگیری از تشدید بیماری عنوان کرد و افزود: گلوکوم به عنوان یک بیماری مزمن، همیشه همراه فرد مبتلا است و نباید اجازه بدهیم بیماری وخیم تر شود.

منبع: ساعت24

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.saat24.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ساعت24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۱۷۴۶۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انجام آزمایش تب مالت دامها نیازمند همکاری مردم در روستاها است

به گزارش خبرنگار مهر، مختار رجایی فر ظهر دوشنبه در گفتگو با خبرنگاران افزود: بیماری تب مالت سویه‌های مختلفی دارد و بحث ریشه کنی آن امکان‌پذیر نیست.

وی بیان داشت: باید در این راستا پیشگیری و آگاهی‌رسانی انجام شود و مردم نیز همراه باشند

رجایی فر با بیان اینکه وقتی بیماری دام مثبت می‌شود، دامدار از انجام کشتار فرار می‌کند، گفت: درمان بیماری تب مالت زمانبر بوده و درمان طولانی مدت نیاز دارد، در برخی مواقع، بعد از شش ماه یا یک سال درمان، بیمار به ظاهر خوب می‌شود ولی بعد از یکسال دوباره علائم بیماری ظاهر می‌شود و این باعث تشخیص اشتباه پزشک می‌شود.

کد خبر 6092155

دیگر خبرها

  • زالو درمان می‌کند؟
  • بسیاری از اختلالات روانی ریشه جسمانی دارند
  • این افراد در خطر ابتلا به ام اس قرار دارند
  • انجام آزمایش تب مالت دامها نیازمند همکاری مردم در روستاها است
  • آزمایش خون ممکن است ام‌اس زودرس را تشخیص دهد
  • چند باوراشتباه درباره بیماری ام اس
  • پیشتازی ایران در تشخیص مالاریا / مورد بومی ابتلا در کشور گزارش نشده است
  • پیشگیری از بیماری‌های احتمالی بعد از سیل چابهار
  • دلیل آبریزش دائمی بینی چیست؟
  • غربالگری نوزاد چیست؟ بهترین زمان آزمایش غربالگری