Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش امتداد نیوز، سعید لندران صبح یکشنبه در ایده تاب نساجی و فرش دانشگاه علمی و کابردی فرش ایران اظهار داشت: ایده تاب محلی برای اشتراک گذاری تجربیات و خلاقیت‌های مورد علاقه و شوق برانگیز و نقطه نظرات منحصر به فرد است.

وی با بیان اینکه ایده تاب رویدادی است که در آن به افراد فرصت داده می‌شود تا در فضایی مناسب ایده‌های نوآورانه خود را بیان کنند، تصریح کرد: امیدواریم با همکاری ویژه دانشجویان و اساتید دانشگاه‌ها به ویژه در مقاطع تحصیلات تکمیلی این ایده تاب‌ها ادامه یابد تا شاهد بروز استعدادهای بهتری باشیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس مرکز علمی کاربردی فرش ایران ادامه داد: ترویج فرهنگ نوآوری، خلاقیت و کارآفرینی از اهداف ایده تاب ها است.

وی افزود: این برنامه باعث می‌شود تا افراد توان ارائه ایده‌های خود را تقویت کنند و با شکستن سد محافظه‌کاری در راستای توسعه نقش علمی کاربردی تاثیر بسزایی داشته باشند.

لندران با بیان اینکه دانشگاه علمی کاربردی حامی دانشجویان سراسر کشور برای ایجاد فضاهای کسب و کار است، ابراز داشت: این امر با توجه به نقش داوری و تبدیل ایده به ثروت با توجه به اصل ۴۴ قانون اساسی در دستور کار دانشگاه علمی کاربردی فرش ایران قرار گرفته است.

وی رشد و توسعه صنعت نساجی را از جمله اهداف فعالیت دانشگاه علمی کاربردی فرش ایران عنوان کرد و گفت: این دانشگاه در نظر دارد با تربیت دانشجویانی که به صورت عملی در کنار اساتید مجرب آموزش‌های لازم را دریافت کرده‌اند به جامعه صنعت نساجی تزریق کند تا شاهد تحولات عظیمی در این عرصه باشیم.

لندران افزود: امیدواریم با همکاری ویژه دانشجویان و اساتید دانشگاه‌ها به ویژه در مقاطع تحصیلات تکمیلی این ایده تاب‌ها ادامه یابد تا شاهد بروز استعدادهای بهتری باشیم.

وی با بیان اینکه آخرین مهلت ارسال ایده به ایده تاب نساجی و فرش دانشگاه علمی و کابردی فرش ایران ۱۵ مهر ماه اعلام شده بود، ابراز داشت: برای این ایده تاب ۷۰ ایده ارسال شد که از این تعداد ۱۶ ایده به عنوان ایده برتر انتخاب شدند.

رئیس مرکز علمی کاربردی فرش ایران با بیان اینکه برای نفرات اول تا سوم جوایز نفیسی در نظر گرفته شده است، تصریح کرد: به نفرات چهار تا شانزدهم نیز کارت هدیه اهدا می‌شود.

true برچسب ها : دانشگاه جامع علمی کاربردی فرش دستبافت کسب و کار true

منبع: امتداد نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.emtedadnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «امتداد نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۱۷۶۱۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افشای مدرک تحصیلی استاد همه‌چیزدان عرصه سیاست ایران | کدام دانشگاه درس خوانده است؟ +سند

بنابر آنچه اقتصاد۲۴ نوشته است، علی اکبر رائفی پور که سال‌ها در محافل رسانه ای او را با مدرک فوق دیپلم یا کارشناسی حسابداری معرفی می‌کردند بالاخره مدرکش منتشر شد و مشخص شده که وی کارشناس حسابداری دانشکاه پیام نور شاهد را با معدل ۱۵ دارد.

در بسیاری از محافل علمی مدرک دانشگاه پیام نور صرفا برای ارائه به دستگاه‌های دولتی برای افزایش حقوق! شناخته می‌شود و بار علمی ندارد. نکته قابل توجه نمره زبان فارسی رائفی پور بوده که ۱۳ است و در مقابل نمره زبان خارجی وی ۱۴ است.

رائفی پور که اخیرا در قامت یک نظریه پرداز اقتصادی خود را مطرح می‌کند نمره درس "توسعه اقتصادی" و "پول و ارز بانکداری" وی هر دو ۱۳ شده است!

دیگر خبرها

  • لزوم کاربردی کردن محصولات پژوهشی برای تبدیل علم به ثروت
  • نحوه ساخت یک جعبه ابزار کاربردی با لوله پلیکا به روشی ساده (فیلم)
  • رشد ۳۵ درصدی جذب دانشجو در دانشگاه علمی- کاربردی مازندران
  • لزوم تلفیق نظام‌های تربیتی و فناوری در دانشگاه‌ها
  • جذب ۴۰ میلیارد تومانی تسهیلات بانکی دانشجویی در مازندران
  • جهاددانشگاهی؛ حلقه میانی پیوند صنعت و دانشگاه
  • افشای مدرک تحصیلی استاد همه‌چیزدان عرصه سیاست ایران | کدام دانشگاه درس خوانده است؟ +سند
  • باید فبین‌فود را در سطح بین‌المللی گسترش دهیم
  • نحوه اتصال مستقیم شلنگ به لوله آب (فیلم)
  • دریافت بیش از ۴۹۰ میلیارد تسهیلات خوداشتغالی توسط دانشجویان لرستان