Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس اتاق بازرگانی ایران با اشاره به سخنان ترامپ اظهار داشت: این بار مشخص شد که رفتار نامتعادل و غیرمعقول دیگر در شرایط فعلی جهان قابل قبول نیست و با رفتار قلدرمآبانه نمی‌توان کسی را محدود کرد. به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، غلامحسین شافعی امروز در جلسه هیأت نمایندگان اتاق بازرگانی ایران با اشاره به سخنان ترامپ در مورد برجام و موضع‌گیری وی گفت: این بار مشخص شد که رفتار نامتعادل و غیرمعقول دیگر در شرایط فعلی جهان قابل قبول و پسندیده نیست و واکنش‌ها بازار با موضع‌گیری این فرهنگ عربده‌جویی را همه شاهد بودیم، چه در داخل ایران و چه در آن سوی ایران باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



رئیس اتاق بازرگانی ایران افزود: واکنش جامعه بین‌الملل نشان داد، در جهان امروز دیگر نمی‌شود با رفتار قلدرمآبانه کسی را محدود کرد.

وی در ادامه اظهار داشت: از نیروی امنیتی، نظامی و خاصه سپاه پاسداران که با دقت و صلابت، حفاظت از کیان نظام اسلامی را بر دوش می‌کشند، صمیمانه سپاسگزاریم و هرگونه تعرضی به آن‌ها را شدیداً محکوم می‌نماییم.

شافعی به مطالبی راجع به نحوه بودجه‌ریزی سال ۹۷ اشاره کرد و گفت: به زودی بودجه سال ۹۷ به مجلس ارائه می‌شود که لازم است چند نکته در آن رعایت شود.

رئیس اتاق بازرگانی ایران تصریح کرد: آنچه در مورد بودجه‌ریزی در کشور آشکار است، این است که بودجه‌های سالانه همواره دارای معایب و کاستی‌های فراوانی است که عدم توجه به آن‌ها در چند دهه اخیر کشور را با مشکلات اساسی روبه‌رو ساخته است.

شافعی اظهار داشت: نحوه بودجه‌ریزی به بزرگتر شدن و تنگ شدن فضا برای بخش خصوصی منجر شده است، بنابراین کوچک‌سازی دولت الزام است، وگرنه دولت در سال‌های آینده با بحران بدهی و پیامدهای آن مواجه می‌شود.

وی اظهار داشت: انتظار بخش خصوصی این است که از تنظیم بودجه غیرواقعی پرهیز شود، تا همه پیش‌بینی‌ها محقق شود و براساس منابع درآمدی قابل حصول و پایدار بودجه تعریف شود، تا دولت با کسری مواجه نشود.

وی افزود: علاوه بر این نباید براساس عادت از بودجه عمرانی به عنوان سوپاپ اطمینان استفاده شود.

وی با اشاره به آمار مرکز پژوهش‌های مجلس اشاره داشت: در ۱۹ سال گذشته ۹۷ درصد بودجه جاری تحقق یافته، ولی تن‌ها ۶۹ درصد بودجه عمرانی محقق شده است که لازم است هماهنگی بین بودجه و برنامه ششم توسعه و اهداف اقتصادی مورد توجه باشد.

وی اظهار داشت: بودجه ابزار اجرایی برنامه‌های توسعه‌ای است که تعارض بین برنامه ششم و بودجه سالانه مانع تحقق اهداف میان‌مدت برنامه‌های توسعه‌ای می‌شود.

شافعی گفت: موضوع بعدی که از نظر بخش خصوصی اهمیت دارد، جلوگیری از اوراق انتشار تعهدزا در بودجه است، دولت برای پوشش هزینه‌های غیرمتعارف، منابعی را از محل اوراق مشارکت و اسناد خزانه بیش از توان خود درنظر می‌گیرد.

وی اظهار داشت: تداوم رویه استفاده از اوراق تعهدزا می‌تواند به بحران بدهی در سال‌های آینده منجر شود و این به معنای بزرگ شدن بخش عمومی و جایگزینی آن به جای بخش خصوصی است.

رئیس اتاق بازرگانی ایران با بیان اینکه استفاده از فاینانس‌های خارجی مورد سومی است که باید در بودجه ۹۷ مورد توجه قرار گیرد، گفت: یکی از اقدامات دولت تأمین مالی از خارج است که در این مورد هم باید محتاطانه به تأمین مالی توجه شود، زیرا این نحوه تأمین ریسک بالا برای دولت دارد به ویژه اگر استفاده‌کننده بخش دولتی باشد و در صورت عدم توانایی دولت در پرداخت اصل و فرع آن، ممکن است، دولت دچار بدهی شود.

وی اظهار داشت: در مجموع نگاه قالب در تدوین بودجه به گونه‌ای بوده است که در سال ۹۶ بودجه شرکت‌های دولتی، بانک‌ها و مؤسسات دولتی وابسته به دولت حدود ۷۰ درصد کل بودجه کشور را تشکیل می‌داده که این بودجه همواره افزایشی بوده و امیدواریم در بودجه سال ۹۷ مورد توجه قرار گیرد.

شافعی به مورد چهارم که بخش خصوصی در تدوین بودجه سال ۹۷ خواهان توجه به آن است، گفت: افزایش درآمدهای مالیاتی این مورد است که اگر قرار باشد مانند گذشته افزایش درآمدهای مالیاتی و تقسیم آن به استان‌ها تن‌ها از طریق وا حدهای شناسنامه دار دریافت شود جای نگرانی دارد، اما اگر قرار باشد نظام وصول مالیات تغییر کند و این مبالغ از محل فرار و معافیت‌های مالیاتی دریافت شود، بحث دیگری است.

وی اظهار داشت: پیرو مذاکره با مسئولان کشور ستادی تحت عنوان بودجه اتاق ایران تشکیل شده که با جمع‌آوری نظرات، آن را برای تدوین بودجه سال ۹۷ به عنوان نظر بخش خصوصی به دولت ارائه خواهیم کرد.

منبع: خبرگزاری دانشجو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۱۷۷۳۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صفرشدن تعرفه تجارت کالاها بین ایران و اوراسیا تا ۲ ماه آینده

عضو هیئت مدیره اتاق مشترک بازرگانی ایران و روسیه گفت: پیش بینی می‌شود تا دو ماه آینده بالای ۸۸ درصد اقلام مورد مبادله بین ایران و روسیه و اتحادیه اقتصادی اوراسیا از تعرفه صفر برخوردار شوند. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم، کامبیز میرکریمی عضو هیئت مدیره اتاق مشترک بازرگانی ایران و روسیه با بیان اینکه موافقت نامه‌های تجارت آزاد کشورهای دنیا با همسایگان، دسترسی صادرکنندگان به بازار را تسهیل می‌کند اظهار کرد: مهم ترین اصلی که ما از آن غافل بودیم انعقاد موافقت نامه‌هایی است که دسترسی به بازار را برای صاحبان کسب و کار کشور تسهیل می‌کند.

وی افزود: مهم ترین قدمی که اخیراً برداشته شده امضای موافقت نامه تجارت آزاد با اتحادیه اقتصادی اوراسیا متشکل از کشورهای روسیه، بلاروس، قزاقستان و قرقیزستان و ارمنستان است. صادرات ما تا سال 1397 در حد 260 میلیون دلار بود اما بلافاصله با اجرای آن در سال 1398 صادرات کشورمان به بالای 400 میلیون دلار جهش پیدا کرد. صادرات ما حتی در زمانی که به خاطر اپیدمی کرونا، گمرکات بسته بود از 500 میلیون دلار هم عبور کرد و الان به 1 میلیارد دلار رسیده و تازه این شروع کار است.

عضو هیئت مدیره اتاق مشترک بازرگانی ایران و روسیه ادامه داد: تجارت آزاد هنوز کامل نشده و فقط تعرفه‌های ترجیحی با 50 درصد و 75 درصد تخفیف اعمال شده و لیست‌ها برای تعرفه صفر مبادله شده است. پیش بینی می‌شود تا دو ماه آینده در پارلمان‌های تمام اتحادیه اقتصادی اوراسیا تصویب شود و بالای 88 درصد اقلام مورد مبادله بین ایران و روسیه و اتحادیه اقتصادی اوراسیا از تعرفه صفر برخوردار شوند و این موضوع، رقابت پذیری کالای ایرانی در برابر رقبای چینی و هندی و دیگر کشورها را به شدت افزایش می‌دهد.

میرکریمی با بیان اینکه موانع تجارت شرکت‌ها برطرف شدند و باید در حوزه شناختی و بازاریابی کار کنیم گفت: ما تا شش سال قبل در حوزه سخت افزاری و نرم افزاری زیرساخت نداشتیم اما الان دائماً کشتی‌ها و کامیون‌های جدید اضافه می‌شوند و خط راه آهن منطقه شوروی سابق از مرز ایران عبور کرده است.

وی افزود: در حال حاضر شرق دریای خزر در محدوده پنج جمهوری آسیای میانه بروکراسی جدی دارد و جهش صادرات و واردات نشان می‌دهد هرچقدر سرمایه گذاری در حوزه زیرساخت لجستیک انجام شود باز هم کم است. ما هنوز هم صف کامیون‌ها را داریم و از دولت تقاضا کردیم حمایت‌ها و تسهیلات خود را از این بخش ادامه دهد.

عضو هیئت مدیره اتاق مشترک بازرگانی ایران و روسیه بیان کرد: هم اکنون رابطه بانکی بین ایران و روسیه وجود دارد اما بخشی از ظرفیت بانکی بین دو کشور بلااستفاده مانده که به دو نرخی بودن ارز در کشور ما و روسیه برمی گردد.

میرکریمی درمورد تنوع کالاهای صادراتی ایران به روسیه گفت: مواد غذایی و لبنی، کالاهای لوکس مانند فرش ماشینی و پسته، محصولات نساجی و صنایع پلاستیک و صنایع پایین دست پتروشیمی بازار خوبی در روسیه پیدا کرده همچنین توربین‌های گازی و کاتالیست نیز متقاضی دارد و فقط یک بازاریابی اساسی لازم است.

عضو هیئت مدیره اتاق مشترک بازرگانی ایران و روسیه در پایان این برنامه، جذب توریست‌های تجاری را در رونق اقتصاد کشور به شدت موثر خواند و گفت: توریست‌های تجاری یک نوع سفیران اقتصادی برای کشور محسوب می‌شوند که می‌توانند اتفاقات تجاری مهمی را رقم بزنند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • صفر شدن تعرفه تجارت کالاها بین ایران و اوراسیا تا ۲ ماه آینده
  • برقراری تجارت آزاد بین ایران و اوراسیا تا ۲ ماه آینده
  • صفرشدن تعرفه تجارت کالاها بین ایران و اوراسیا تا ۲ ماه آینده
  • روز پر اتفاق اتاق تبریز در نمایشگاه ایران اکسپو
  • تفاهم‌نامه‌های همکاری اقتصادی میان اتاق تبریز و فدراسیون اتاق‌های سوریه
  • لزوم جذب سرمایه گذار برای اجرای طرح‌های راه وشهرسازی آذربایجان غربی
  • ۳ درخواست عجیب روسیه از ایران
  • ۳ درخواست عجیب روس ها از ایران در نمایشگاه اکسپو!
  • اصفهانِ زیبا ظرفیت بالایی برای گردشگری و تجارت دارد
  • پایان اجلاس اتاق‌های بازرگانی مجمع گفت و گوی همکاری آسیا