Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش امتداد نیوز، شهاب حیدری صبح یکشنبه در جلسه شورای پدافند غیر عامل لرستان در سخنانی با اشاره به اقدامات صورت گرفته در مجموعه «آی سی تی» استان اظهار داشت: از ابتدا برای اینکه امنیت نرم افزاری را در شبکه ها بالا ببریم دوره های مختلفی را در استان برگزار کرده ایم.

وی با بیان اینکه در راستای ارتقای امنیت شبکه ها چهار دوره آموزشی را برگزار شده است گفت: همچنین در استان هفت زیر شبکه را فعال کرده ایم که وظیفه به دام انداختن بدافزارها را در شبکه ها به عهده دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان لرستان با بیان اینکه زیرشبکه های شرکت توزیع برق استان، دانشگاه لرستان، شرکت مخابرات، استانداری، صنعت، معدن و تجارت، استاندارد و نوسازی مدارس فعال شده است گفت: همچنین تمام رخدادهای رایانه ای ۳۸ دستگاه اجرایی استان را ثبت کرده ایم تا از حمله های شبکه های به آنها جلوگیری به عمل آید.

حیدری با اشاره به برگزاری دوره آموزشی امنیت فضای تولید و تبادل اطلاعات در استان بیان داشت: این دوره با حضور ۱۷۰ مدیر و کارشناسان دستگاههای اجرایی استان برگزار شده است.

وی با بیان اینکه همچنین دو مانور در شرکت مخابرات استان برگزار شده است گفت: ۳۰ نفر از مدیران و کارشناسان فناوری اطلاعات دستگاههای اجرایی را در زمینه ارتقای سیستم های نرم افزاری و شبکه آموزش داده ایم.

مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان لرستان با بیان اینکه در مرکز «آپا» استان سه برنامه را در نظر گرفته ایم و سعی کرده ایم به عنوان ۱۷ امین «آپای» کشور تجربیات سایر استان ها را به کار بگیریم گفت: همچنین اعتباراتی که به استان می آید را سعی کرده ایم به سمت برگزاری همایش و هزینه های کردهای بی نتیجه نداشته باشیم و سه آزمایشگاه مهم در استان راه اندازی کرده ایم.

حیدری با بیان اینکه گام اول آزمایشگاه شبکه در استان بود که افتتاح  و بهره برداری شد گفت: همچنین در هفته پدافند غیرعامل یک آزمایشگاه و با همکاری پلیس فتا نیز یک آزمایشگاه دیگر در استان راه اندازی خواهیم کرد.

وی با اشاره به فعالیت زیرشبکه های فعال در استان به لحاظ امنیتی در حوزه «آی سی تی» بیان داشت: از هفت شبکه ای که در استان به عنوان شبکه های به دام اندازی حملات اینترنتی فعالیت دارند، یک حمله را داشتیم که ثبت شده است.

مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان لرستان با بیان اینکه بیشترین حمله را ما به سازمان صنعت، معدن و تجارت ثبت کرده ایم گفت: در مجموع ۱۷۹ حمله اینترنتی را در این حوزه داشته ایم که از این تعداد ۴۸ مورد بدافزار نیز بدافزار بوده اند که آنها را کشف و به سازمان فناوری اطلاعات اعلام کرده ایم.

true برچسب ها : اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات لرستان اینترنت شهاب حیدری true

منبع: امتداد نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.emtedadnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «امتداد نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۱۷۷۹۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گام بلند شهرداری اصفهان در بودجه‌ریزی حوزه فناوری اطلاعات

دستیار ویژه شهردار در امور هوشمندسازی و مدیرعامل سازمان فناوری اطلاعات و ارتباطات شهرداری اصفهان گفت: بودجه فناوری اطلاعات شهرداری اصفهان برای سال جاری با ۷۴ درصد رشد به مبلغ ۱,۰۷۴ میلیارد تومان رسید که ۵۴۰ میلیارد تومان آن در سازمان فاوا و مابقی از محل بودجه ستاد، مناطق و سازمان‌ها تامین می‌شود.

سعید فردانی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا با بیان اینکه یکی از نکات ویژه در تدوین بودجه ۱۴۰۳، شاخص محورشدن برنامه و بودجه بر اساس اسناد بالا دستی است، اظهار کرد: در این راستا اهداف سازمان فاوای شهرداری اصفهان شامل بهبود تجربه مشتری، افزایش پایداری خدمات، هوشمندسازی خدمات و ارزش‌آفرینی از دارایی‌ها است، همچنین شاخص‌هایی از جمله متوسط پایداری خدمات فناوری اطلاعات و ارتباطات، تعداد خدمات الکترونیکی، غیرحضوری و هوشمند و سهم از اقتصاد دیجیتال برای کمی کردن اهداف مذکور تعیین شده است.

وی افزود: بودجه فناوری اطلاعات شهرداری اصفهان برای سال جاری با ۷۴ درصد رشد به مبلغ ۱,۰۷۴ میلیارد تومان رسید که ۵۴۰ میلیارد تومان آن در سازمان فاوا و باقی‌مانده از محل بودجه ستاد، مناطق و سازمان‌ها در سال آینده تأمین خواهد شد.

دستیار ویژه شهردار در امور هوشمندسازی و مدیرعامل سازمان فناوری اطلاعات و ارتباطات شهرداری اصفهان بیان کرد: حدود ۲۰ درصد بودجه موضوع فاوا شهرداری به پشتیبانی خدمات فناوری اطلاعات و ارتباطات و هوشمندسازی تعلق گرفته و باقی‌مانده آن به ایجاد خدمات جدید همچون توسعه فیبرنوری، اصلاح شبکه‌های ارتباطات و محلی، ارتقای مرکز داده موجود و تولید سامانه‌های جدید اختصاص داده شده است.

فردانی با اشاره به سامانه‌های جدید سازمان فاوای شهرداری اصفهان خاطرنشان کرد: طرح «اصفهان من» شامل میز خدمت و اپ، توسعه فیبر نوری در پنج منطقه، سامانه یکپارچه مالی شهرداری، تشخیص هوشمند تخلفات ساختمانی، به‌روزرسانی نقشه‌های پایه شهر بر بستر بانک اطلاعات داده‌های مکانی (SDI) از سامانه‌های با اهمیت این سازمان است.

وی گفت: برای پروژه‌های هوشمندسازی از جمله جانمایی و طراحی مجموعه پردیس فناوری اطلاعات و ارتباطات شامل مرکز داده پشتیبان، مرکز پایش و کنترل هوشمند شهر اصفهان، تأمین پلتفرم شهر هوشمند، راه‌اندازی اشیا هوشمند، تکمیل پروژه نصب پلاک‌های آبی با QR هوشمند، ۱۷۰ میلیارد تومان بودجه اختصاص داده شده است.

فردانی ادامه داد: کمیسیون هوشمندسازی و حمل‌ونقل شورای اسلامی شهر اصفهان و میز هوشمندسازی به ریاست شهردار اصفهان، با توجه به لزوم یکپارچگی، هماهنگی و تعامل بین‌بخشی برای دستیابی به اهداف سازمان، همچون گذشته نقش بسزایی در رسیدن به شهر هوشمند و شهر زندگی خواهند داشت.

کد خبر 747412

دیگر خبرها

  • سرزده‌های استاندار جدید لرستان از ادارات
  • ۲۰۰روستای بالای بیست خانوار استان به شبکه ملی اطلاعات متصل شدند
  • آیین نامه توزیع دارو بر بستر سکو‌های اینترنتی ابلاغ شد
  • روستای «بن بید» به شبکه ملی اطلاعات متصل شد
  • ۱۱۵ کیلومتر فیبر نوری در شهرهای استان بوشهر اجرا شد
  • بر مدار تراشه؛ ریز اما قلب تکنولوژی
  • جزییات بودجه وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات
  • گام بلند شهرداری اصفهان در بودجه‌ریزی حوزه فناوری اطلاعات
  • آخرین وضعیت رفع فیلتر گوگل پلی
  • انتشار آگهی در سکوهای اینترنتی به شرط ثبت‌نام در سامانه املاک و اسکان