Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فردا»
2024-05-01@16:40:21 GMT

نامه ۷۰ وکیل به «گوترش» +متن

تاریخ انتشار: ۳۰ مهر ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۱۸۱۷۷۵

جمعی از حقوقدانان و وکلای پایه یک دادگستری در نامه‌ای به دبیرکل سازمان ملل اعلام کردند: امروز میانمار آزمونی برای اثبات بی‌طرفی سازمان ملل است.

خبرگزاری تسنیم: جمعی از حقوقدانان و وکلای پایه یک دادگستری با همکاری مرکز دانشجویی حقوق بشر در نامه‌ای به "آنتونیو گوترش" دبیرکل محترم سازمان ملل متحد، خواستار ورود جدی این سازمان به موضوع میانمار شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در ابتدای این نامه آمده است: ما تعدادی از حقوقدانان و وکلای پایه یک دادگستری با همکاری مرکز دانشجویی حقوق بشر جمهوری اسلامی ایران(صلح زیبا) به نام احترام به اشرف مخلوقات و اهتمام در پاسداشت حقوق طبیعی انسان ضمن تشکر از موضع‌گیری شما در محکومیت جنایات رخ داده در میانمار علیه مسلمانان روهینگیایی، مخصوصا استان مسلمان نشین راخین از شما خواستاریم فراتر از موضع گیری و ابراز نگرانی مستندا به ماده 99منشور ملل متحد مبنی بر جلب توجه شورای امنیت به موضوعی که صلح و امنیت بین الملل را به مخاطره می اندازد؛ حمایت و اقدام واقعی و عملی خود را در حمایت از قربانیان مظلوم میانمار انجام دهید.

این نامه می‌افزاید: مطابق گزارش‌های گزارشگر ویژه حقوق بشردر میانمار که قبل از وخامت و وقاحت غیره انسانی در آن مناطق نسبت به شیوع ادبیات نفرت و ترویج و برانگیختن خشونت علیه اقلیت مسلمان اعلام و تقدیم سازمان‌های بین‌المللی نموده است و نیز گزارش‌های متعدد و مستند دیده‌بان حقوق بشر که تایید می‌نماید نیروهای امنیتی دولت میانمار اقدام به سوزاندن محل‌های سکونت، اعدام‌های بدون محاکمه ، تجاوز و دیگر اشکال‌های خشونت‌های جنسی نموده لزوم ورود جدی سازمان ملل متحد مطابق با قواعد بین المللی به صورت قاطع احساس می‌شود.

در بخش دیگری از این نامه تاکید شده است: همان‌گونه که استحضار دارید مطابق قواعد آمره بین الملل ایذاء و تعقیب یک اقلیت مذهبی از جمله رفتارهای سازنده (جرایم علیه بشریت)می‌باشد که تمامی مولفه‌های موجود در تعریف این جرم بین‌المللی مطابق اساسنامه دیوان کیفری بین‌المللی که شرط تحقق جرم ایذاء و تعقیب را رفتارهای مجرمانه دیگری مانند تجاوز و شکنجه می‌داند که همه در خصوص میانمار حسب مستندات مراجع بین المللی محقق است از شما می‌خواهیم به وظایف قانونی خود و در پاسخ به اعتمادی که شما را دبیرکل سازمان ملل متحد نموده است، از تمامی ظرفیت‌های قانونی و قدرت خود برای توقف کامل جنایات استفاده نمایید.

این نامه می‌افزاید: سازمان عفو بین‌الملل با زمینه‌سنجی بحران میانمار وجود یک مخاصمه غیربین‌المللی میان ارتش میانمار و گروه‌های مخالف دولت مانند ارتش آراکان را محتمل دانسته است که در صورت احراز مخاصمه مسلحانه غیره بین‌المللی نقض‌های متعدد و فاحش حقوق بشر دوستانه نیز توسط دولت و ارتش میانمار قابل پیش‌بینی و چه بسا بدیهی است، لذا براساس مدل مسئولیت فرمانده که از جمله مدل‌های مسئولیت کیفری در نظام عدالت‌کیفری بین‌المللی است. بی‌شک میانمار و جنایات واقع شده عدیده منطبق بر قوانین و عرف بین‌الملل در آن آزمونی برای بی طرفی سازمان متبوع شما و نیز انسان دوستی و صلح طلبی و مهربانی مطلق شما خواهد بود.

در پایان این نامه آمده است: ما به عنوان جمعی حقوقدان و وکیل پایه یک و نیز موسسه مستقل حقوق بشری صلح زیبا به وظایف انسانی خود و نیز بر اساس سوگند های حرفه ای و وجدان منبعث از علم حقوق پیگیر حقوق به شدت تضییع شده مردم میانمار تا استیفاء کامل آن خواهیم بود وبه عنوان پیروان امامی که معروف است به الامام علی صوت العداله الانسانیه تا تحقق کامل عدالت کیفری صدای مردم میانمارخواهیم بود.

1سکینه السادات پاد

2سیدعادل حیدری

3علیرضاعاقلی مقدم

4فاطمه شریفی نیا

5اعظم میرمحرابی

6آناهیتاگنج آبادی

7علی غفوری

8مریم نامجو

9علی اکبرصفری

10محسن غلامی دامسکی

11مهتاب فرهمند

12قاسم صبور

13فاطمه رحیمی بقا

14مجتبی مصدقی نقندر

15حسین زنگنه

16لیلا طاهرزاده

17محمدعادل راستگو

18سیماسجادیان

19تورج حبیبی

20میتراابراهیمی

21سیدمحمدمهدی نقوی

22زهراخسروی

23عباس رحمانی

24معصومه معلم

25حمزه شکریان

26تکتم احمدی

27فاطمه حور

28 ملیحه خالقی عینک چی

29حسین صفابین

30سعیدرجب زاده

31علیرضامحمدیان تبار

32سیدسعیدفیروزی

33جوادخاکساران

34فاطمه امیریان فرد

35امیرحسین ظریف مقدم

36ابراهیم عزتی نژاد

37محمودحاج زاده

38جواداکرمی

39احمدرضاعاقلی مقدم

40محمدجعفرشایان خواه

41مهدی احمدی

42 نفیسه اکرامی

43حلیمه فانی

44عباس صبور

45مهدی عطاریانی

46 هادی سقاعیدگاهی

47 ثمینادلبری

48 وحید درگاهی

49 سعیدگل زاده

50محمدمهدی سالار

51حسین عطاران زاده

52 زهرامحمدپور

53عباس تقی نژاد

54مسعودتیموری

55مهنازمعمارباشی

57 حمیدرضاامیری

59 سیدرضاسیدحسینی

60 علی اکبرحاجی زاده نداف

61 کبری بختیاراندرخی

62 مرضیه عابدی

63 ناصرتورانی

64 مرتضی توکل نژاد

65 مصطفی شکری

66 علی ساعتچی

67 سیدمحمدحسینی

68 طاهره برآبادی

69جواد گرجی

70مژده نیک فرجام

71مسعود ملازمیان

72 مجید نجات زادگان

73 سیدمجتبی ارادتی

74سحر دیوانبیگی

منبع: فردا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۱۸۱۷۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

زمان برگزاری نخستین جشنواره پایان‌نامه برتر حقوقی

با توجه به اهمیت و نقش برجسته دانشجویان در توسعه علمی و پژوهشی کشور، پژوهشکده حقوق و قانون ایران با هدف تشویق و پشتیبانی از دانشجویان حوزه حقوق در مراحل پایانی تحصیلات دانشگاهی، تصمیم به برگزاری نخستین جشنواره ملی پایان نامه برتر حقوقی گرفته است. این جشنواره با هدف تشویق دانشجویان به ارائه پایان نامه‌های با کیفیت و ارزشمند در حوزه حقوق، ترویج فعالیت‌های پژوهشی در این زمینه و شناسایی و تقدیر از بهترین پایان نامه‌های دانشجویی در سطح کشور برگزار می‌گردد.

محورهای موضوعی جشنواره حقوق بین الملل و گرایش های مرتبط حقوق خصوصی و گرایش های مرتبط حقوق عمومی و گرایش های مرتبط حقوق کیفری و گرایش های مرتبط شرایط حضور در جشنواره فقط دانشجویان مقاطع کارشناسی ارشد و دکتری که از ابتدای سال ۱۴۰۰ تا ۱۴۰۳/۰۶/۳۱ از پایان نامه و رساله خود دفاع کرده یا دفاع خواهند کرد، می‌توانند در این جشنواره شرکت نمایند. پایان نامه باید در محورهای موضوعی جشنواره باشد. پایان نامه باید از نظر اصالت و اختصاصی بودن تایید شده باشد. هر دانشجو فقط می‌تواند یک پایان نامه را برای ارزیابی ارسال کند. پایان نامه باید به زبان فارسی باشد. پایان نامه باید حاوی تمامی بخش‌های مربوطه از جمله صفحه‌ عنوان، فهرست مطالب، متن اصلی، جداول، تصاویر و فهرست منابع باشد. هیچ تغییری در پایان نامه پس از ارسال آن برای ارزیابی مجاز نمی‌باشد. هیچ پایان نامه‌ای پس از گذشت مهلت ارسال، برای ارزیابی مورد پذیرش قرار نخواهد گرفت. فرآیند انتخاب برگزیدگان ارزیابی پایان نامه‌ها توسط هیات داوران انتخاب پایان نامه‌های برتر از بین مجموعه ارسالی. اعلام نتایج و تقدیر از برگزیدگان. دبیران علمی جشنواره

تقدیر از برگزیدگان جشنواره

پایان نامه‌های برگزیده از هر محور موضوعی مورد تقدیر قرار گرفته و به نویسندگان آن‌ها «تندیس پایان نامه برگزیده» اهدا می‌شود. همچنین، پایان نامه‌هایی که موفق به کسب امتیاز لازم شده‌اند، توسط انتشارات پژوهشکده حقوق و قانون ایران به صورت کتاب، چاپ خواهند شد.

زمان بندی جشنواره مهلت ارسال مقالات: ۳۱ شهریور ۱۴۰۳ اتمام مراحل داوری: ۱۵ آبان ۱۴۰۳ اعلام برگزیدگان و تقدیر از آنان: آذر ۱۴۰۳ راه های ارتباطی با دبیرخانه جشنواره شماره تماس: ۶۳۸۷۰۰۰۰ (داخلی ۷) فضای مجازی (تلگرام، واتساپ و ایتا): ۰۹۹۶۱۱۲۵۵۶۵ ایمیل: info@illrc.ac.ir

دیگر خبرها

  • جهان از اسرائیل می‌خواهد از حمله به رفح اجتناب کند
  • گوترش تحقیقات درباره گور‌های دسته‌جمعی غزه را خواستار شد
  • سازمان ملل خواستار تحقیقات مستقل درباره گورهای دسته جمعی در غزه شد
  • احتمال استفاده رژیم صهیونیستی از «بمب خلأ» در جنگ غزه
  • گوترش: تحقیقاتی مستقل درباره گورهای جمعی غزه انجام شود
  • امکان آزادی مشروط بابک زنجانی با تایید رییس قوه قضاییه
  • تکذیب پیوست نامه وزیر درباره ابطال کسر ۴۵ درصد از حقوق دانشجو معلمان/ خط و نشان صحرایی برای رئیس سازمان نوسازی
  • ویدیو/ تأمین حقوق ملت فلسطین یک مطالبه بین‌المللی است
  • سه تفاهم‌نامه همکاری بین‌المللی در بخش کشاورزی امضا شد
  • زمان برگزاری نخستین جشنواره پایان‌نامه برتر حقوقی