Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا-محافل صهيونيستي اتفاق نظر دارند که بشار اسد رئيس جمهور سوريه با پيروزي هايش به همراه محور مقاومت، پايداري افسانه‌اي کردند و براي مقابله با حملات اسرائيل آماده‌تر شده اند.
به گزارش سرويس بين الملل خبرگزاري آريا، روزنامه صهيونيستي معاريو نوشت: بشار اسد نه تنها از اين جنگ پيروز بيرون آمد بلکه همه دشمنانش را شکست داد و سربلند از اين جنگ خارج شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


به گزارش شبکه تلويزيوني المنار، گزارشگر المنار در گزارشي با اعلام اين مطلب، افزود: همزمان با افزايش تهديدات رژيم صهيونيستي عليه سوريه، همه تحليلها و تفسيرها در داخل رژيم اشغالگر در اين باره اتفاق نظر دارد که جنگ در سوريه به پايان خودش نزديک شده است اما اين جنگ بر خلاف پيش بيني هاي سران رژيم صهيونيستي و به نوشته روزنامه صهيونيستي معاريو با پيروزي بشار اسد رئيس جمهور سوريه پايان خواهد يافت.
معاريو نوشت: بشار اسد نه تنها از اين جنگ پيروز بيرون آمد بلکه همه دشمنانش را شکست داد و سربلند از اين جنگ خارج شد.
اين روزنامه افزود پيروزي بشار اسد يکي از بزرگترين داستانهاي پايداري در تاريخ معاصر است.
اين در حالي است که کارشناسان صهيونيست معتقدند اين رژيم پس از پيروزي محور مقاومت در سوريه بايد براي تغييرات بزرگي آماده شود.
عوزي رابي کارشناس امور غرب آسيا به تلويزيون رژيم صهيونيستي گفت: « معتقدم اسرائيل با معيارهاي تاريخ ژئوپلتيک خودش با وضع سياسي جديد و بي سابقه‌اي روبروست چرا که واقعيتي جديد شکل گرفته و ايران موفق شده است ارتباط جغرافيايي مهم و بسيار خطرناکي از خليج ( فارس) تا درياي مديترانه ايجاد کند.»
پرفسور يوسي شاين کارشناس امور آمريکا به تلويزيون اين رژيم گفت: « خاورميانه در حال ورود به مرحله شکل گيري مجدد است و از نظر ما اين واقعيت براي مرزهاي ما چالشهاي جدي دارد. آمريکا در سوريه مداخله نکرد و به روسيه چراغ سبز نشان داد تا اين کار را انجام دهد و اينجا بود که ايران وارد عمل شد و ما بايد خودمان را با اين واقعيت وفق بدهيم.»
روزنامه معاريو در مقاله ديگري به نقل از منابع رژيم صهيونيستي نوشت تأثير گذاري روسيه بر بشار اسد محدود است و نتيجه گرفت مقابله دفاع هوايي سوريه با هواپيماهاي اسرائيلي نشانگر شکل گيري واقعيتي جديد است که در آن از حاشيه مانور اسرائيل کاسته خواهد شد.
نيستان هروويچ، تحليلگر سياسي به تلويزيون رژيم صهيونيستي گفت: « تلاشهاي اسرائيل به همراه روسها براي مهار کردن ايراني ها و محدود کردن و دور کردن آنان از مرزها موفق نبوده است زيرا روسيه با ايران شبکه اي از روابط دارد و به خواسته هاي اسرائيل توجه نمي کند همچنين آمريکا با روسيه درباره سوريه توافق کرده است بدون آنکه مصلحت اسرائيل را در نظر بگيرد.»
گزارشگر در پايان گفت: تحليلگران صهيونيست معتقدند مقابله سوريه با موارد نقضي که اسرائيل مرتکب مي شود ناشي از تصميمي است که بر اساس آن، در برابر حملات اسرائيل خط قرمزي وجود دارد و به هر مورد نقضي پاسخ داده مي شود و اين معادله ناشي از فروپاشي داعش و پرداختن ارتش سوريه و هم پيمانانش به رويارويي با اسرائيل است.

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۱۸۳۷۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نیوزیلند: درخواست پایان اشغالگری اسرائیل

به گزارش صدای ایران از ایرنا،به گزارش بامداد سه‌شنبه ایرنا به نقل از الجزیره، وزیر خارجه نیوزیلند پایان اشغال سرزمین‌های فلسطینی از سوی رژیم صهیونیستی را اولین شرط تحقق راهکار دو دولتی عنوان کرد و گفت که کشورش امیدوار است به اشغالگری این رژیم پایان دهد.

پیترز در ادامه با تاکید بر اینکه اکنون مساله اصلی در غزه پایان دادن به فاجعه انسانی است، افزود: این وظیفه جامعه جهانی است که ابتدا هرچه سریع‌تر بحران فاجعه انسانی موجود در غزه را کنترل و سپس به آن پایان دهد.

وزیر خارجه نیوزیلند همچنین با بیان اینکه جامعه جهانی در مرحله بعد باید طرفین را مجبور به پذیرش صلح کند، تاکید کرد:، اما در عین حال باید باز هم به این موضوع توجه داشت که خروج (رژیم) اسرائیل از سرزمین‌های فلسطینی، اولین شرط تحقق صلح است.

پیترز در ادامه با اشاره به اینکه در حال حاضر هیچ دولت فلسطینی وجود ندارد که بتوان آن را به رسمیت شناخت، افزود: تلاش‌های کشور‌هایی مانند قطر و مصر می‌تواند در دستیابی به صلح پایدار در منطقه و تشکیل دولت مستقل فلسطینی کمک کند.

گروه‌های مقاومت فلسطین ۱۵ مهرماه برابر با هفتم اکتبر ۲۰۲۳، عملیات «طوفان الاقصی» را از غزه (جنوب فلسطین) علیه مواضع رژیم اسرائیل آغاز کردند که سرانجام پس از ۴۵ روز نبرد و درگیری، سوم آذرماه ۱۴۰۲ (۲۴ نوامبر ۲۰۲۳) آتش بس موقت چهار روزه یا همان وقفه برای تبادل اسرا میان حماس و اسرائیل برقرار شد.

این وقفه در جنگ، هفت روز ادامه یافت و سرانجام صبح جمعه ۱۰ آذر (اول دسامبر ۲۰۲۳) آتش‌بس موقت به پایان رسید و رژیم اسرائیل حملات علیه غزه را از سرگرفت.

این رژیم برای جبران شکست خود و توقف عملیات مقاومت، گذرگاه‌های نوار غزه را بسته و در حال بمباران این منطقه است.

دیگر خبرها

  • آتش‌بس نزدیک است؟
  • جنایات رژیم اسرائیل تحولات سوریه را دچار خدشه کرده است
  • هاآرتص: اسرائیل با تحریم آکادمیک بی‌سابقه‌ای روبه‌رو است
  • نیوزیلند: درخواست پایان اشغالگری اسرائیل
  • آفریقای جنوبی: از نزدیک تحقیقات دادگاه لاهه را دنبال می‌کنیم
  • وحشت در محافل صهیونیستی بعد از تصمیم ضد اسرائیلی دادگاه لاهه
  • ریاض: به توافق امنیتی با آمریکا نزدیک شده‌ایم
  • هشدار اسرائیل به نمایندگان دیپلماتیک خود در سراسر جهان/ آغاز سفر منطقه‌ای وزیر خارجه آمریکا از عربستان/ دیدار وزیر امور خارجه بحرین با بشار اسد
  • دیدار وزیر خارجه بحرین با بشار اسد پس از ۱۳ سال
  • وزیر خارجه بحرین با بشار اسد دیدار کرد