Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش امتداد نیوز، رئیس کمسیون شهرسازی شورای شهر بجنورد شامگاه یک‌شنبه در جلسه رسمی این شورا اظهار کرد: مخالفت فرمانداری بجنورد به این دلیل است که افزایش نرخ کرایه تاکسی باید کمتر از ۱۰ درصد باشد درحالی‌که میانگین آن کمتر از این درصد بود.

سید محسن موسوی بابیان اینکه برای حل این مسئله سه‌راه حل وجود دارد، تصریح کرد: ردیف‌هایی که برای افزایش بیش از ۱۰ درصد نرخ تاکسی وجود دارد، حذف شود یا بر اجرای این مصوبه اصرار کنیم و یا این مصوبه مسکوک باقی بماند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش امتداد نیوز، درنهایت با رای اکثریت اعضای شورای اسلامی شهر بجنورد با اصلاح ردیف‌های مصوبه افزایش ۱۰ درصدی موافقت شد.

بافت فرسوده تهدیدی برای امنیت مردم است

رئیس پلیس امنیت عمومی فرماندهی انتظامی خراسان شمالی با حضور در این جلسه بابیان اینکه ۱۵۴ هکتار از بافت شهرستان بجنورد فرسوده است، گفت: بافت فرسوده تهدیدی برای امنیت مردم است.

سرهنگ حسین جعفری بجنورد را دومین شهر پرحاشیه‌نشین کشور اعلام کرد و افزود: یک‌سوم مردم بجنورد حاشیه‌نشین هستند ازاین‌رو برای تأمین امنیت این مناطق نیاز به همکاری دستگاه‌های متولی داریم.

جعفری اظهار کرد: همچنین بجنورد دارای فضاهای فرسوده‌ای است که رفت‌وآمد انجام نمی‌شود ازاین‌رو باید نسبت به بازسازی آن مناطق قبل از وقوع هر نوع اتفاقی تدبیری اندیشید.

وی بابیان اینکه بسیاری از ناهنجاری‌های شهری در پارک‌ها به وجود می‌آید، تصریح کرد: چنانچه در قالب یک کار علمی، مشکلات پارک‌ها را مرتفع کنیم به امنیت کشور کمک می‌شود.

رئیس پلیس امنیت عمومی خراسان شمالی همچنین به مشکلات گلستان شهر اشاره کرد و گفت: گلستان شهر به دلیل پراکندگی اقوام مختلف و وجود خانه‌های خالی از سکنه زمینه بروز هرگونه ناهنجاری، بزهکاری و مشکلاتی امنیتی را ایجاد کرده است.

آسیب اجتماعی دغدغه نظام است

سرهنگ جعفری بیان کرد: امروز آسیب‌های اجتماعی دغدغه و به‌نوعی پاشنه آشیل نظام شده به‌طوری‌که مقام معظم رهبری فرمودند مسئله مقابله با آسیب اجتماعی دو سال با تأخیر آغازشده است.

وی پلیس را یکی از ابزارهای مقابله با آسیب اجتماعی دانست و اظهار کرد: به دلیل پدیده‌هایی که در جامعه به وجود می‌آید پلیس ملزم به برخورد است که درنهایت نارضایتی و مخالفت را به دنبال دارد.

این مقام انتظامی افزود: در جامعه سنتی که فرهنگ و اقوام مختلف وجود دارند نباید آسیب اجتماعی به‌اندازه نگران‌کننده وجود داشته باشد.

سرهنگ جعفری تصریح کرد: مسئله آسیب‌های اجتماعی بسیار جدی اما قابل مدیریت است و همچنین هم‌افزایی بین دستگاه‌ها را می‌طلبد.

وی عنوان کرد: در هر پدیده اجتماعی ۲۷ دستگاه دخیل هستند اما متأسفانه در بحث مقابله و پیشگیری پلیس به‌تنهایی ورود پیداکرده است.

رئیس پلیس امنیت عمومی خراسان شمالی ادامه داد: پلیس به‌تنهایی نمی‌تواند متولی امنیت باشد بلکه دیگر دستگاه‌ها نیز برای تأمین این امر مهم اجتماعی شریک هستند.

وی همچنین درباره فلسفه وجودی پلیس امنیتی گفت: امروز صاحب‌نظران علم امنیت می‌گویند شکل و رویکرد امنیت تغییر کرده به‌طوری‌که برای رسیدن به هر نوع توسعه‌ای امنیت ضرورت دارد.

سرهنگ جعفری اظهار کرد: همان‌طور که برای رسیدن به توسعه اقتصادی تلاش می‌کنیم، لازمه آن داشتن امنیت است حتی برای احداث پارک نیز امنیت آن در اولویت قرار دارد.

وی افزود: ازاین‌رو برای توسعه امنیت، تغییر نگاه‌های دستگاه‌های متولی ضرورت دارد.

رئیس پلیس امنیت عمومی خراسان شمالی بابیان اینکه امنیت موضوعی کاملاً اجتماعی و فرهنگی است، گفت: پلیس امنیت را برای مردم و اجتماع می‌خواهد، بنابراین جنس امنیت باید اجتماعی و فرهنگی باشد.

سرهنگ جعفری تصریح کرد: به‌منظور تأمین امنیت نیازمند فرهنگ‌سازی هستیم.

وجود رد پای فضای مجازی در تمامی پرونده‌ها

رئیس پلیس امنیت عمومی خراسان شمالی بابیان اینکه مدیرت فضای مجازی از دست تصمیم‌گیرندگان بیرون رفته است، گفت: امروز در هر پرونده رد پایی از فضای مجازی وجود دارد.

سرهنگ جعفری همچنین بر نصب بنر با شعارهای اجتماعی و تأثیرگذار در سطح شهر تأکید کرد و افزود: قطعاً دیدن شعارهای اجتماعی در ذهن مردم تأثیر خواهد گذاشت و در کاهش آسیب‌های اجتماعی مؤثر است.

true برچسب ها : آسیب اجتماعی افزایش کرایه تاکسی سید محسن موسوی شورای اسلامی شهر بجنورد true

منبع: امتداد نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.emtedadnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «امتداد نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۱۹۲۶۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رشد ۶۸ درصدی کشف کالای قاچاق در سال ۱۴۰۲

به گزارش خبرگزاری مهر، سردار حسین رحیمی در تشریح عملکرد یک ساله پلیس امنیت اقتصادی، بیان داشت: در سال ۱۴۰۲ در تشکیل و پیگیری پرونده‌ها شاهد رشد ۸ درصدی پرونده‌های تشکیل شده در حوزه پلیس‌های مبارزه با قاچاق کالا و ارز، مبارزه با جرایم اقتصادی، پلیس گمرک، معاونت اطلاعات اقتصادی، مرکز اقتصاد دیجیتال هستیم.

وی در تشریح عملکرد این پلیس در حوزه کشف پرونده‌های سازمان یافته و کلان، گفت: در این حوزه در مجموعه شاهد رشد ۶۸ درصدی پرونده‌های تشکیل شده در سال ۱۴۰۲ در مقایسه با مدت مشابه سال قبل آن هستیم.

رئیس پلیس امنیت اقتصادی فراجا با اشاره به اینکه بیشتر تمرکز پلیس امنیت اقتصادی بر روی پروندهای کلان و سازمان یافته هستیم، عنوان داشت: در سال ۱۴۰۲ شاهد افزایش ۴ درصدی متهمان دستگیر شده در مقایسه با سال ۱۴۰۱ هستیم.

سردار رحیمی با اشاره به اهمیت مشارکت مردم در برخورد با جرایم و مفاسد اقتصادی، گفت: پلیس امنیت اقتصادی با راه اندازی سامانه ۰۹۶۳۰۰ آماده در راستای مقابله همه جانبه با قاچاق کالا و ارز آماده دریافت اخبار و اطلاعات هموطنان گرامی است.

رشد ۴۸ درصدی توقیف خودروهای شوتی در سال ۱۴۰۲

این مقام ارشد انتظامی در تشریح عملکرد یک ساله پلیس مبارزه با قاچاق کالا و ارز، بیان داشت: پلیس مبارزه با قاچاق کالا و ارز در سال ۱۴۰۲ با اجرای طرح‌های سراسری، منطقه‌ای و استانی خود در راستای مقابله با قاچاق کالا و ارز تعداد ۴۶۲ فقره پرونده کلان، ملی و مهم را با ارزش بالاتر از ۱۰ میلیارد تومان تشکیل که در این زمینه شاهد افزایش ۱۱۸ درصدی عملکرد این پلیس در مقایسه با سال ۱۴۰۱ هستیم.

رئیس پلیس امنیت اقتصادی فراجا به رشد ۹ درصدی تشکیل پرونده در راستای مبارزه با قاچاقچیان کالا و ارز افزود: در سال ۱۴۰۲ شاهد افزایش ۲۲ درصدی توقیف خودروهای قاچاق بر در مقایسه با مدت مشابه سال قبل آن هستیم.

سردار رحیمی با اشاره به رشد ۴۸ درصدی توقیف خودروهای شوتی، عنوان داشت: طرح مقابله و مبارزه با خودروهای قاچاق بر معروف به خودروهای شوتی به صورت مستمر در دستور کار پلیس امنیت اقتصادی فراجا در سراسر کشور قرارداد.

رشد ۱۰۰ درصدی عملکرد معاونت امنیت اقتصاد دیجیتال

سردار رحیمی در تشریح عملکرد معاونت امنیت اقتصاد دیجیتال پلیس امنیت اقتصادی، عنوان داشت: بر اساس تدابیر راهبردی و خط مشی‌های ابلاغی و همچنین رصد و تحلیل وضعیت اقتصادی کشور در برهه‌های مختلف با اقدامات مشترک اطلاعاتی و عملیاتی تلاش کرده‌ایم که اجازه جولان و فعالیت مجرمان را سلب کنیم.

رئیس پلیس امنیت اقتصادی فراجا عنوان داشت: در سال ۱۴۰۲ ارزش پرونده‌های کلان، ملی، مهم و سازمان یافته معاونت امنیت اقتصاد دیجیتال پلیس امنیت اقتصادی فراجا نسبت به مدت مشابه سال گذشته صد درصد افزایش داشته است.

وی با اشاره به اینکه تعداد پرونده‌های تشکیل شده از طریق رصد سامانه‌های در اختیار و فضای مجازی در این سال گذشته در مقایسه با سال ۱۴۰۱ از رشد ۱۰۰ درصد ی برخوردار است، بیان داشت :۵۶ هزار مورد محموله‌های تجاری در سال ۱۴۰۲ به صورت سامانه‌ای کنترل و مورد بررسی قرار گرفته است که این رقم رشد ۱۰۰ درصدی در مقایسه با سال قبل خود را نشان می‌دهد.

کد خبر 6097278

دیگر خبرها

  • مخالفت با مالیات ارزش افزوده تاکسی‌های اینترنتی
  • کرایه تاکسی در اهواز ۳۵ درصد گرانتر شد
  • ۴۷ هزار آمپول قاچاق در تبریز کشف شد
  • مخالفت انجمن تجارت الکترونیک با دریافت مالیات بر ارزش افزوده از تاکسی اینترنتی
  • پیشنهاد افزایش ۳۵ تا ۴۰ درصدی نرخ کرایه تاکسی در اهواز
  • افزایش ۶۸ درصدی کشف کالای قاچاق در سال ۱۴۰۲
  • افزایش ۶۸ درصدی کشف کالای قاچاق در سال ۱۴۰۲ / رشد ۴۸ درصدی برخورد با خودروهای شوتی
  • رشد ۶۸ درصدی کشف کالای قاچاق در سال ۱۴۰۲
  • نرخ کرایه تاکسی‌های نقده در سال ۱۴۰۳ اعلام شد
  • مخالفت انجمن تجارت الکترونیکی با دریافت مالیات بر ارزش افزوده از تاکسی‌ های اینترنتی