Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار فناوری اطلاعات و ارتباطات امتداد نیوز؛ توسعه لایه انتقال کشور در قالب اجرای پروژه زیرساختی «تلاش1» و با اهداف ارتقای ظرفیت ارتباطی کشور به میزان 2.6 برابر، فراهم شدن زیرساخت لازم برای توسعه شبکه ملی اطلاعات، تأمین نیاز پهنای باند اپراتورها و ارزآوری اقتصادی از طریق تبدیل شدن ایران به هاب ارتباطی منطقه در دولت یازدهم توسط وزارت ارتباطات اجرایی شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این پروژه ظرفیت پهنای باند IP داخلی در حوزه انتقال از 624 به 2400 گیگابیت بر ثانیه ارتقا یافت و زیرساخت لازم برای توسعه شبکه ملی اطلاعات در داخل فراهم شد.

کل پهنای‌باند شبکه IP بین‌الملل نیز در این پروژه از 72 به 204 گیگابیت بر ثانیه رسید که زمینه افزایش امنیت تبادل اطلاعات در داخل، ارزان‌تر شدن خدمات مبتنی بر وب و تأمین نیاز اپراتورهای داخلی برای سرویس‌دهی بهتر به مخاطبان را فراهم ساخت.

ترانزیت دیتا از طریق مسیر ایران که جایگزین مسیر بحرانی انتقال از طریق کانال سوئز است نیز یکی دیگر از دستاوردهای پروژه تلاش به حساب می‌آید که در آن پهنای باند ترانزیت از 365 به 575 گیگابیت بر ثانیه افزایش یافته است.

دومین تلاش به سمت افزایش بستر انتقال کشور

پروژه تلاش۲ هم که در ادامه آن با عنوان توسعه لایه انتقال شبکه زیرساخت اجرا شد، گام مهم دیگری بود که ظرفیت زیرساخت‌های ارتباطی کشور را به میزان چشمگیری افزایش داد.

در این پروژه، ظرفیت پهنای‌باند داخل کشور در حوزه انتقال از 2100 به 2900 گیگابیت بر ثانیه ارتقا یافت و زیرساخت لازم برای توسعه شبکه ملی اطلاعات توسط متخصصان داخلی به شکل واقعی و مؤثر فراهم شد.

افتتاح پروژه تلاش۲ زمینه افزایش امنیت تبادل اطلاعات در داخل، ارزان‌تر شدن خدمات مبتنی بر وب، تأمین نیاز اپراتورهای داخلی برای سرویس‌دهی بهتر به مخاطبان و نیز مسیر ترانزیت دیتا به عنوان یک سرویس اقتصادی در حوزه بین‌الملل را فراهم ساخت.

اهداف این پروژه افزایش ۳۴۰۰ گیگابیت ظرفیت در لایه دسترسی، اصلاح توپولوژی شبکه و رفع گلوگاه‌ها، افزایش ظرفیت ارتباطات 31 مرکز بین لایه‌های دسترسی و Core به میزان 720 گیگابیت بر ثانیه و پنج برابر شدن ظرفیت دسترسی شبکه دیتا بود.

وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات در پایان سال ۹۵ یک بار دیگر ظرفیت‌های شبکه ارتباطی کشور را در لایه انتقال افزایش داد؛ با اجرای پروژه تلاش3 ظرفیت این لایه از 4.4 ترابیت به 10 ترابیت افزایش یافت.

این کار با تجهیز ۱۱۲ ایستگاه در سراسر کشور و نصب تجهیزات روی ۲۴ هزار کیلومتر فیبرنوری صورت گرفت.

انتهای پیام/

true برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

true

منبع: امتداد نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.emtedadnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «امتداد نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۱۹۸۹۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

زارع‌ پور: آماده‌ اجرایی کردن پروژه‌هایی در حوزه های ارتباطات و اطلاعات در این کشور آفریقایی هستیم

به گزارش همشهری آنلاین، عیسی زارع پور وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با لوکیا ایسانگا ناکاداما معاون نخست وزیر اوگاندا دیدار و درباره توسعه روابط در حوزه های مختلف ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت وگو کرد.

وزیر ارتباطات در این دیدار با اشاره به روابط دو کشور و سفر ریاست جمهوری به اوگاندا، بر لزوم توسعه همکاری های فناوری اطلاعات و ارتباطات بین دو کشور تاکید کرد. زارع‌پور در ابتدا با معرفی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات ایران، زمینه های کاری مختلف این وزارتخانه از پست، فضایی و زیرساخت تا دولت الکترونیک و ... را معرفی کرد.

زارع پور با اشاره به اهتمام جمهوری اسلامی ایران برای پیگیری دیپلماسی اقتصادی در قاره آفریقا و تلاش برای گسترش روابط اقتصادی با کشورهای آفریقایی در این دولت، تاکید کرد: شرکت های فنی و مهندسی ایرانی در کشورهای مختلف آفریقایی و غیرآفریقایی پروژه های مهم زیرساختی را به انجام رسانده اند و این آمادگی وجود دارد تا پروژه های مشابه در حوزه های ارتباطات و اطلاعات نیز در این کشور ( اوگاندا) اجرایی شود.

وزیر ارتباطات به سفر هفته آینده معاون فناوری و نوآوری این وزارتخانه به اوگاندا اشاره کرد و گفت: این سفر با همراهی شرکت ها، تولیدکنندگان و سرمایه گذاران حوزه فناوری اطلاعات انجام می شود و امیدوارم که این رفت و آمدها باعث گسترش روابط در این حوزه شود.

به نقل از مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، زارع پور با اشاره به فعالیت شرکت های دانش بنیان بسیاری در حوزه های مختلف از جمله شرکتهای فناوری ارتباطات که زیرساخت دولت الکترونیک در ایران را با توانمندی های داخلی راه اندازی کرده اند، تصریح کرد: این شرکت ها علاقه مند و آماده حضور جدی در اوگاندا و کمک به رفع نیازهای این کشور در حوزه های مختلف و همچنین آماده انتقال دانش و تجربه به همتایان اوگاندایی خود هستند.

وزیر ارتباطات در این دیدار برای میزبانی وزیر تکنولوژی و فناوری اوگاندا اعلام آمادگی کرد و گفت: هیاتی ایرانی در آینده نزدیک با هدف مذاکرات تخصصی برای توسعه همکاری های فیمابین به اوگاندا سفرخواهد کرد.

معاون نخست وزیر اوگاندار نیز با اعلام خرسندی از حضور در ایران و بازدید از ظرفیت ها و توانمندی های این کشور در حوزه های مختلف، برای استفاده از این ظرفیت ها در جهت توسعه ارتباطات اعلام آمادگی کرد. وی ابراز امیدواری کرد که هیئت ایرانی را به وزیر مربوطه در دولت اوگاندا مرتبط سازد. ناکاداما لزوم آموزش نیروی انسانی اوگاندایی را یادآور شدند و از دوستان ایرانی درخواست کمک در زمینه کارورزی دانش آموختگان در حوزه ای سی تی و تربیت عملی و مهارتی نیروهای اوگاندایی را داشتند.

بیشتر بخوانید:

پروانه یکپارچه شبکه و خدمات به سه اپراتور ارتباطی اعطا شد

پیگیری تفاهمات انجام شده در سفر ریاست جمهوری به اوگاندا، از جمله ارئه خدمات مشاوره فنی و مهندسی در خصوص گسترش نسل چهارم و پنجم تلفن همراه و نیز معرفی شرکت های توانمند ایرانی برای پیاده سازی این فناوری، مساعدت در تامین و تولید تجهیزات اصلی حوزه ارتباطات و مخابرات؛ کمک به ارتقای تکنولوژی های مخابراتی و ارتباطاتی و انجام بررسی های لازم بمنظور ایجاد بسترهای تحقق اقتصاد دیجیتال، برخی از محورهای دیدار وزیر ارتباطات با معاون نخست وزیر اوگاندا بود.

دو طرف ابراز امیدواری کردند با توجه به برنامه ریزی های انجام شده، امکان تبادل هیئت های سطح بالا فراهم شود.تفاهم سیاسی و زمینه های همکاری بین طرفین در همه حوزه های مورد اشاره می تواند منجر به قرارداد یا تفاهمنامه همکاری گردد.

کد خبر 848870 برچسب‌ها وزارت ارتباطات‌ و فناوری اطلاعات عیسی زارع پور - وزیر ارتباطات سازمان فضایی ایران شرکت پست ایران و اوگاندا اینترنت اوگاندا

دیگر خبرها

  • سرعت شبکه 6G در آزمایش جدید به ۱۰۰ گیگابیت بر ثانیه رسید
  • تمرکز بر تکمیل پروژه‌های توسعه‌ای و شفاف‌سازی/جلوگیری از اعمال سلیقه‌های شخصی
  • مشارکت‌های مردمی همزمان با تزریق زمین در نهضت ملی مسکن
  • انتقال برق تولیدی قشم به شبکه سراسری
  • تمرکز بر تکمیل پروژه‌های توسعه‌ای و شفاف‌سازی خریدهای شرکت مس با ایجاد سامانه استعلام قیمت
  • سرویس استعلام آنلاین ملک در شهرداری‌های کلانشهرها راه‌اندازی می‌شود
  • بستر واگذاری امور به مردم فراهم شود
  • مدیرکل جدید پست استان فارس معارفه شد
  • انتقال پیام لیزری توسط ناسا به زمین
  • زارع‌ پور: آماده‌ اجرایی کردن پروژه‌هایی در حوزه های ارتباطات و اطلاعات در این کشور آفریقایی هستیم