Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزیر نیروی دولت یازدهم با اشاره به انتظارات مردم از صنعت برق گفت: مردم انتظار کاهش هزینه‌ها، پایداری برق و عدم نوسان برق دارند.

وزیر نیروی دولت یازدهم با اشاره به انتظارات مردم از صنعت برق گفت: مردم انتظار کاهش هزینه‌ها، پایداری برق و عدم نوسان برق دارند؛ یعنی، جریان دائمی و پایدار برق برقرار باشد و مشترکین با خاموشی برق مواجه نباشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش خبرنگار نیروی «انرژی امروز»، حمید چیت‌چیان که امروز در کنفرانس بین‌المللی صنعت برق سخن می‌گفت؛ افزود: نوسانات ولتاژ باعث سوختن وسایل می‌شود و بدیهی‌ترین انتظار مردم نبود نوسان است.

وی تصریح کرد: مردم انتظار دارند هزینه‌های برق کاهش یابد. درحالیکه قیمت پرداختی برق از سوی مردم کمتر از هزینه واقعی است؛ اما انتظار مردم این است که با توجه به شرایط اقتصادی هزینه‌ها کاهش یابد.

چیت‌چیان با اشاره به خواست مردم برای کاهش آلاینده‌ها در تهران، کرج، قزوین و ...گفت: وقتی نیروگاه‌ها از سوخت مازوت استفاده می‌کنند؛ مردم گله فراوان می‌کنند. ضمن آنکه مشترک خواهان مدیریت هوشمند برق است.

وی افزود: از سوی دیگر، مردم انتظار دارند طراحی تاسیسات برق به گونه‌ای باشد که کمترین مزاحمت را داشته باشد. همچنین، اصلاح مبلمان شهری مدنظر مردم است. سلامت و شفافیت تعرفه‌ها و تراکنش‌های مالی یکی از خواست‌های جدی مردم است. تبعیض آزاردهنده است. سهولت و سرعت در انجام خدمات، کمک به توسعه محلی و منطقه‌ای وایمنی و سلامت کاربران برق نیز یکی از مسائل جدی صنعت برق است.

وی با بیان اینکه «اکنون به دلیل ناپایداری اقتصاد برق ممکن است که مشارکت مردم در سرمایه‌گذاری‌ها بسیار کاهش یابد»، گفت: همچنین، مدیریت بار و انرژی، پرداخت قبوض به‌موقع، پرداخت هزینه‌های واقعی برق، رعایت استانداردها در اجرای برق ساختمان‌ها و تاسیسات متعلق به مشترکین، از دیگر انتظارات صنعت برق است. برای اصلاح الگوی مصرف باید نحوه تعاملمان را با مردم اصلاح کنیم.

وزیر سابق نیرو با تاکید بر اینکه «یکی از بدترین شرایط را در تداوم بار داریم»، افزود: ظرفیت بسیار بالایی از نیروگاه‌ها باید بدون استفاده بماند. حدود ۶۰۰۰ مگاوات ظرفیت فقط ۸ ساعت در طول سال فعال هستند.

وی با اشاره به بدهی انباشته صنعت برق، گفت: وزارت نیرو بیش از ۳۰ هزار میلیارد تومان به پیمانکاران و بانک بدهی دارد.

چیت چیان تصریح کرد: تغییر پارادایم برای ادامه موفقیت صنعت برق بسیار حیاتی است. صرفا با نگاه علوم مهندسی نمی‌توان برای صنعت برق پایداری ایجاد کرد. تغییر در هیات مدیره‌های تخصصی برق و تحول در بدنه برق باید صورت گیرد.

منبع: انرژی امروز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت energytoday.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «انرژی امروز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۲۰۰۸۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کاهش مطالبات غیرجاری در بانک نتیجه اثربخشی اصلاحات در حوزه حقوقی است

به گزارش «تابناک» به نقل از روابط‌عمومی بانک دی؛ علیرضا قیطاسی، سرپرست بانک، در نشست بررسی عملکرد معاونت حقوقی و وصول مطالبات، که با حضور معاون، روسای ادارات و کارکنان این معاونت برگزار شد، عملکرد مناسب بانک دی در وصول مطالبات غیرجاری را نشان‌دهنده پیاده‌سازی درست ساختارها در بخش حقوقی، تقویت بدنه کارشناسی و مدیریتی این حوزه و همت جهادی کارکنان در تحقق اهداف دانست.

سرپرست بانک دی در این نشست ضمن قدردانی از عملکرد همکاران معاونت حقوقی و وصول مطالبات گفت: حوزه حقوقی بانک یکی از فعال‌ترین حوزه‌ها در سال گذشته بود که نتیجه فعالیت‌های همکاران این معاونت در شاخص‌های عملیاتی بانک مشهود است.

قیطاسی ضمن قدردانی از حمایت‌های همه جانبه دکتر قاضی‌زاده هاشمی، معاون رییس جمهور و رئیس بنیادشهید و امور ایثارگران و مدیران بنیاد شهید در سطوح مختلف، از بانک دی گفت: با حمایت‌های این عزیزان و برنامه‌ریزی و اهتمام جدی مدیران بانک، در سال گذشته علاوه بر رشد مناسب منابع در نظام بانکی، در واگذاری املاک مازاد، به‌ویژه املاک بزرگ مقیاس و تعیین تکلیف پرونده‌های حقوقی و وصول مطالبات غیرجاری عملکرد مناسبی رقم خورد.

سرپرست بانک دی در پایان تأکید کرد: در پیگیری و تعیین تکلیف پرونده‌های حقوقی باید از تمام ظرفیت‌های موجود و پتانسیل رؤسای شعب و مشاوران حقوقی استفاده کرد.

در ابتدای این نشست اسماعیل عباسی، معاون حقوقی و وصول مطالبات بانک، ضمن قدردانی از حمایت‌های مدیریت ارشد بانک از اقدامات حوزه حقوقی به ارائه گزارشی از عملکرد این معاونت پرداخت و تصریح کرد: توجه ویژه مدیریت ارشد بانک به امور حقوقی و وصول مطالبات حاکی از اهمیت استراتژیک این حوزه در تحقق اهداف بانک است.

 وی افزود: در دو سال گذشته با یک برنامه منسجم و مستمر در حوزه‌های مختلف معاونت حقوقی و وصول مطالبات و تلاش همکاران این حوزه شاهد رشد و بهبود مناسبی در وصول مطالبات، پیگیری پرونده‌های دعاوی و حقوقی، برگزاری مزایده‌ها و بهبود تصویر برند بانک نزد مراجع بالادستی بودیم.

در ادامه این نشست مدیر امور وصول مطالبات و املاک تملیکی و رؤسای ادارت ذیل معاونت حقوقی به ارائه گزارش عملکرد پرداختند.

همچنین مدیر امور بازرسی، طرح و برنامه، بین‌الملل و مدیرعامل شرکت دی ایرانیان نیز به بیان دیدگاه‌های خود درباره مسائل مختلف بانک پرداختند.

دیگر خبرها

  • «رخنه» توان علمی و دفاعی کشور در صنعت هوافضا را به رخ می‌کشد
  • آرزو‌های شیرین برای محله‌ای در دروازه تاریخ /دروازه ری در انتظار لباس نو
  • زاخارووا: در دام ناتو برای محدودکردن توان رزمی روسیه نمی‌افتیم
  • چگونگی مردمی‌سازی توسعه بالادست صنعت نفت و گاز با توان بخش خصوصی و سرمایه‌های خرد مردمی
  • آمادگی دانشگاه آزاد برای همکاری با صنعت
  • کاهش مطالبات غیرجاری در بانک نتیجه اثربخشی اصلاحات در حوزه حقوقی است
  • کاهش مطالبات غیرجاری در بانک دی
  • آرزوهای شیرین برای محله‌ای در دروازه تاریخ / «دروازه ری» در انتظار لباس نو
  • مشارکت بیشتر در انتخابات، هزینه‌های امنیتی را کاهش می‌دهد
  • بازسازی جت پرشر دیزل تجسم توان متخصصان بومی نیروگاه رامین اهواز