Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-28@21:14:33 GMT

تنور داغ انتخابات درمیان احزاب مالزی

تاریخ انتشار: ۱ آبان ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۲۰۵۹۹۳

تنور داغ انتخابات درمیان احزاب مالزی

کوالالامپور – ایرنا – چهاردهمین انتخابات سراسری مالزی که قرار است تا چند ماه آتی برگزار شود، سبب شده تا احزاب مختلف در این کشور تبلیغات و فعالیت های متنوعی داشته باشند.

به گزارش روز دوشنبه ایرنا برخی از احزابی که اکنون قدرت را دردست ندارند سعی دارند تا با برخی ائتلاف ها بتوانند در انتخابات آتی موثرتر در صحنه سیاسی این کشور حضور داشته باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


به گزارش روزنامه استار ، حزب اعتماد ملی مالزی که یکی از احزاب این کشور است روز گذشته در قطعنامه ای اعلام کرد در صورتی که مخالفان پیروز چهاردهمین انتخابات سراسری این کشور باشند، 'انور ابراهیم' رهبر مخالفان دولت این کشور که در حال حاضر در زندان به سر می برد می تواند به عرصه سیاست و قدرت بازگردد.
این قطعنامه مورد تایید 898 هیات انتخابات در نشست سالانه این حزب قرار گرفت.
حزب اعتماد ملی شاخه جدا شده حزب اسلامی مالزی (پاس) است که از سال 2015 و پس از نزدیک شدن حزب پاس به ائتلاف حاکم (جبهه ملی) باعث برخی تغییرات در بدنه اصلی این حزب شد.
ریاست حزب اعتماد ملی در حال حاضر بر عهده 'محمد سبو'، دبیر کلی آن بر عهده 'محمد انور طاهر' و معاونت این حزب نیز بر عهده 'صلاح الدین ایوب' است.
بحث نخست وزیری 'انور ابراهیم' از ماههای گذشته در محافل سیاسی مالزی مطرح شده و حتی 'ماهاتیر محمد' که زمانی مخالفت اصلی 'انور' بود بیان کرده که با نخست وزیری وی مخالفتی ندارد.
پس از انتخابات سراسری مالزی در سال 2013 عرصه سیاسی این کشور شاهد تغییرات غیرقابل پیش بینی بود که همین امر نیز نتایج چهاردهمین انتخابات سراسری این کشور را که قرار است در ماههای آینده برگزار شود ،در هاله ای ابهام قرار داده است.
جدایی 'ماهاتیر محمد' نخست وزیر اسبق مالزی و همچنین 'محی الدین یاسین' معاون برکنار شده نخست وزیر فعلی این کشور از حزب مالایی تباران متحد و تشکیل حزب جدید 'بومی تباران متحد مالزی' (برساتو) باعث شد جبهه مخالفان دولت اکنون مهره های بزرگتر عرصه سیاسی مالزی را در خود جای دهد.
'ماهاتیر محمد' نیز که با نخست وزیری 'انور ابراهیم' مخالفتی ندارند، ممکن است باعث ایجاد شکل گیری ائتلافی در مقابل دولت حاکم شود.
در 13 دوره پیشین انتخابات سراسری این کشور همواره ائتلاف جبهه ملی پیروز انتخابات بوده و حزب مالایی تباران متحد یا حزب آمنو نیز از سال 1957 تاکنون قدرت را در این کشور در اختیار داشته است.
حزب آمنو در مجلس سنا 29 کرسی از مجموع 70 کرسی را دراختیار دارد و در پارلمان این کشور نیز از مجموع 222 کرسی در حال حاضر 86 کرسی را دراختیار دارد.
این حزب همچنین در مجالس ایالتی این کشور از مجموع 587 کرسی دارای 239 کرسی است.
مالزی دارای احزاب متعددی است اما همواره دو ائتلاف اصلی با نام های ائتلاف جبهه ملی ( ائتلاف حاکم) و ائتلاف امید ( ائتلاف مخالفان ) در انتخابات سراسری این کشور به رقابت می پردازند.
چهاردهمین انتخابات سراسری مالزی باید پیش از ماه اوت سال 2017 برگزار شود، هر چند که دولت حاکم بر اساس قانون می تواند نسبت به برگزاری انتخابات زودهنگام در این کشور اقدام کند.
آساق**241** 1599 **1663**انتشار دهنده: خسرو حسینی

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۲۰۵۹۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آمادگی سه شهرستان خراسان جنوبی برای دور دوم انتخابات مجلس

به گزارش خبرنگار مهر، علی فاضلی فرد صبح شنبه در ستاد انتخابات خراسان جنوبی بیان کرد: جلسه توجیهی نامزدهای انتخاباتی و رؤسای ستادهای انتخاباتی آنان برگزار شده است.

فرماندار بیرجند گفت: ظرفیت‌های تبلیغی نیز به نامزدها اعلام شده است‌

فاضلی فرد با بیان اینکه دو شعبه سیار به شعب اخذ رأی در بیرجند افزوده شده است، ادامه داد: در مجموع آمادگی لازم را برای برگزاری دومین مرحله دوازدهمین دوره انتخاب در شهرستان بیرجند وجود دارد.

وی گفت: از آنجایی که در فصل بهار بسیاری از مردم به روستاهای اطراف شهر می‌روند تدبیر لازم برای تأمین تعرفه در روستاها انجام شده است.

علی حسینی، فرماندار شهرستان خوسف نیز در این جلسه اظهار کرد: چندین جلسه ستاد انتخابات برگزار کردیم.

وی با بیان اینکه شرایط را برای تبلیغات باید بیش از گذشته فراهم کنیم، بیان کرد: شرایط تبلیغاتی در شهرستان خوسف نسبت به نوبت قبل دو برابر افزایش یافته است.

فرماندار خوسف افزود: در خوسف ۲۵ مکان، در ماژان پنج مکان و در بخش مرکزی نیز دوازده نقطه برای تبلیغات در نظر گرفته شده است.

مهدی فرجامی فرد فرماندار درمیان نیز در این جلسه با بیان اینکه در نماز عید فطر و نمازهای جمعه بحث تشویق به شرکت در انتخابات انجام شده است، گفت: با آقایان مولوی نیز در این زمینه رایزنی شده است.

وی یادآور شد: سیل اخیر به برخی از جاده‌های شهرستان خسارت وارد کرده است که برای تسهیل عبور و مرور نیاز به مرمت دارد.

فرماندار درمیان گفت: در مجموع آمادگی لازم برای برگزاری انتخابات وجود دارد.

گفتنی است انتخابات در حوزه انتخابیه بیرجند، درمیان و خوسف به دور دوم کشیده شده و رقابت بین آقایان علی مولوی حقیقی و سید حسن هاشمی خواهد بود.

کد خبر 6089501

دیگر خبرها

  • ۲۱ اردیبهشت؛ تعیین تکلیف ۴۵ کرسی مجلس
  • رقابت ۹۰ نفر برای ۴۵ کرسی باقیمانده مجلس دوازدهم /خبر ستاد انتخابات درباره تعرفه ها
  • آغاز ضبط مناظره ی نامزدهای راه یافته به دور دوم انتخابات در حوزه انتخابیه بیرجند، درمیان و خوسف
  • زمان بندی انتخابات عضویت در کمیسیون فراقوه‌ای احزاب اعلام شد
  • آمادگی شهرستان‌های بیرجند، درمیان و خوسف برای برگزاری مرحله دوم انتخابات
  • موافقت اکثر صهیونیست‌ها با استعفای فرماندهی ارتش رژیم صهیونیستی
  • فیلم/ آخرین وضعیت فهرست های احزاب برای دور دوم انتخابات مجلس
  • توصیه های انتخاباتی استاندار/تنور انتخابات را گرم نگه داریم
  • آمادگی سه شهرستان خراسان جنوبی برای دور دوم انتخابات مجلس
  • مردم نباید به انتخابات دور دوم مجلس بی‌اعتنا باشند