Web Analytics Made Easy - Statcounter

رتبه بندی «یو.اس.نیوز» فهرست دانشگاه های برتر دنیا در سال ۲۰۱۸ را منتشر کرد که دانشگاه های اصفهان، علوم پزشکی شیراز و صنعتی نوشیروانی بابل برای اولین بار در این رتبه بندی حضور دارند.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از پایگاه استنادی علوم جهان اسلام (ISC)، دکتر محمدجواد دهقانی سرپرست ISC گفت: پایگاه خبری یو.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اس.نیوز چهارمین فهرست دانشگاه های برتر دنیا را امروز دوم آبان ماه سال ۱۳۹۶ منتشر کرد.

وی افزود: رتبه بندی یو.اس.نیوز یکی از رتبه بندی های معتبر و پرمخاطب در سطح دنیاست که از سال ۲۰۱۵ میلادی اقدام به رتبه بندی دانشگاه ها در سطح جهانی کرده است. یو.اس.نیوز در فهرست نتایج سال ۲۰۱۸ تعداد دانشگاه های مورد ارزیابی خود را از یک هزار دانشگاه در سال ۲۰۱۷ به یک هزار و ۲۵۰ دانشگاه افزایش داده است.

دهقانی اظهار داشت: بخشی از اطلاعات مورد نیاز رتبه بندی یو.اس.نیوز از طریق نظرسنجی و بخشی دیگر نیز از پایگاه استنادی وب.آو.ساینس برای بازه ۵ ساله ۲۰۱۱-۲۰۱۵ تهیه می شود. ۱۳ شاخص به شرح جدول زیر عملکرد کمی و کیفی دانشگاه ها را در رتبه بندی یو.اس.نیوز بررسی می کند.

شاخص های رتبه بندی جهانی یو.اس.نیوز

شاخص

وزن (درصد)

شاخص

وزن (درصد)

اعتبار جهانی پژوهش

۱۲.۵

تعداد مقالات پر استناد (۱۰ درصد برتر)

۱۲.۵

اعتبار منطقه ای پژوهش

۱۲.۵

درصد مقالات پر استناد (۱۰ درصد برتر)

۱۲.۵

انتشارات

۱۰

همکاری های بین المللی

۵

تاثیر استناد نرمال شده

۱۰

درصد مقالات بین المللی

۵

کتاب

۲.۵

تعداد مقالات ۱% برتر

۵

کنفرانس

۲.۵

درصد مقالات ۱% برتر

۵

مجموع استناد

۷.۵

 سرپرست پایگاه استنادی علوم جهان اسلام (ISC) خاطرنشان کرد: در رتبه بندی سال ۲۰۱۸ میلادی دانشگاه هاروارد رتبه نخست جهان را کسب کرد. موسسه فناوری ماساچوست و دانشگاه استنفورد نیز به ترتیب رتبه های دوم و سوم جدول را کسب کردند.

وی افزود: بر اساس نتایج منتشر شده پایگاه خبری یو.اس.نیوز سال ۲۰۱۸، تعداد ۱۴ دانشگاه از کشورمان توانستند خود را در فهرست دانشگاه های برتر جهان قرار دهند. دانشگاه تهران توانست در سال ۲۰۱۸ رتبه اول ایران و ۴۶۲ جهان را کسب کند.

دهقانی یادآور شد: دانشگاه های آزاد اسلامی کرج، صنعتی شریف رتبه های دوم و سوم ایران و همچنین دانشگاه های صنعتی اصفهان، صنعتی امیرکبیر، پزشکی تهران، علم و صنعت ایران، تربیت مدرس، فردوسی مشهد، تبریز، اصفهان، پزشکی شهید بهشتی ، پزشکی شیراز و نوشیروانی بابل نیز از دیگر دانشگاه های برتر کشور هستند که توانسته اند در فهرست ۱۲۵۰ دانشگاه برتر دنیا جا گیرند. 

سرپرست پایگاه استنادی علوم جهان اسلام (ISC) خاطرنشان کرد: این در حالی است که در سال گذشته تعداد دانشگاه های کشور در فهرست یو.اس.نیوز برابر با ۱۱ دانشگاه بوده است.

در جدول زیر عملکرد دانشگاه های کشور در رتبه بندی یو اس نیوز مشاهده می شود.

رتبه جهانی سال ۲۰۱۸

دانشگاه

۴۶۲

دانشگاه تهران

۴۹۷

دانشگاه آزاد واحد کرج

۵۱۹

دانشگاه صنعتی شریف

۵۹۰

دانشگاه صنعتی اصفهان

۶۶۱

دانشگاه صنعتی امیرکبیر

۷۵۶

دانشگاه علوم پزشکی تهران

۷۹۵

دانشگاه علم و صنعت ایران

۸۰۶

دانشگاه تربیت مدرس

۸۶۸

دانشگاه فردوسی مشهد

۸۸۰

دانشگاه تبریز

۱۰۹۷

دانشگاه اصفهان

۱۱۴۹

دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی

۱۲۲۴

دانشگاه علوم پزشکی شیراز

+۱۲۲۴

دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل

دهقانی گفت: سه دانشگاه اصفهان، علوم پزشکی شیراز و دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل نیز اولین سالی است که در فهرست جهانی رتبه بندی یواس نیوز حضور یافته اند.

منبع: مهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۲۱۸۲۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

علت فوت پزشک متخصص در استان فارس چه بود؟

یک منبع آگاه در دانشگاه علوم پزشکی شیراز اظهار کرد: علت فوت پزشک متخصص پوست و مو و عضو هئیت علمی دانشگاه علوم پزشکی در دست بررسی است و شایعات در فضای مجازی صحت ندارد.

او ادامه داد: دکتر فرزانه اکبری پزشک متخصص پوست و مو و عضو هئیت علمی دانشگاه علوم پزشکی چهارم اردیبهشت در جهرم به خاک سپرده شده است و پزشکی قانونی علت فوت او را محرمانه به اطلاع خانواده اش خواهد رساند. 

او همسر دکتر فرید شهریور فوق تخصص چشم بود که هفته پیش درگذشت.

در چند روز اخیر خبرهایی مبنی بر مصرف مشروبات الکی تقلبی و مسمومیت ۲۹ پزشک در جهرم در یک میهمانی منتشر شده است که تاکنون هیچ منبع موثقی این خبر را تایید نکرده است‌. 
در این خبر آمده است که چند پزشک، کلیه خود را از دست داده اند و چند پزشک هم در کما هستند‌.

دانشگاه علوم پزشکی شیراز و جهرم بستری بودن پزشکانی تحت این عنوان را نیز تایید نکردند.

امروز هم برخی رسانه ها در فضای مجازی از دستگیری عوامل فروش مشروبات الکی تقلبی در جهرم خبر دادند که پلیس هنوز این موضوع را تایید نکرده است.

منبع: صدا و سیما

باشگاه خبرنگاران جوان فارس شیراز

دیگر خبرها

  • علت مرگ «فرزانه اکبری» در جهرم چه بود؟
  • علت فوت پزشک متخصص در استان فارس چه بود؟
  • حمایت دانشگاه علوم پزشکی آبادان از دانشجویان آمریکا و مردم غزه
  • افت ۴ پله‌ای رتبه علمی ایران
  • فرانسه از فهرست ۱۰ اقتصاد برتر جهان حذف می‌شود
  • فصلنامه ریاضیات و علوم محاسباتی دانشگاه صنعتی قم اسکوپوس شد
  • بیش از ۶ هزار خدمت واکسیناسیون در مجتمع رسول دانشگاه علوم پزشکی ایران
  • آیین افتتاح طرح‌های دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی برگزار می‌شود
  • افتتاح خوابگاه برای زوج‌های علوم پزشکی
  • راه آهن شمال شرق ۲ رتبه دوم آموزش تخصصی را کسب کرد