Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری برنا، توماس کونیتزکو نایب رییس فدراسیون جهانی قایقرانی (ICF) و رییس فدراسیون کانوینگ آلمان یکی از مهمانان ویژه رقابت‌های قهرمانی آسیا در شانگهای چین بود که در جریان بازدیدش از این مسابقات فرصتی داشت تا درباره کانوینگ آسیا صحبت کند. او در این گفت و گو مفصل درباره شرایط قایقرانی ایران نیز صحبت کرد و با تمجید از وضعیت ایران خبرهای خوبی نیز داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

*سطح رقابت‌های قهرمانی آسیا را چطور دیدید؟

باید بگویم که از این مسابقات و نحوه برگزاری‌اش شگفت‌زاده نشدم اما اینکه دیدم کشورهای آسیایی در تمام بخش‌ها و در دو قسمت آقایان و بانوان فعالیت می‌کنند خوشحال شدم. برایم جالب بود که همه ورزشکاران با تمام توان پارو می‌زنند و به دنبال بهترین نتیجه هستند. قطعا برنامه‌ریزی بزرگی شده بود که رقابت‌های قهرمانی آسیا در چین انجام شود و من مطمئن هستم که آسیا در آینده قایقرانی جهان نقش زیادی خواهد داشت.

*قایقرانی آسیا به این سطح رسیده که بتواند مدال‌های زیادی در جهان و المپیک داشته باشد؟

قطعا همینطور است. من مطمئنم که در آینده کشورهای آسیایی مدال‌های بیشتری از رقابت‌های قهرمانی جهان و المپیک بدست خواهند آورد.

*فعالیت قایقرانی ایران در قاره آسیا را چطور ارزیابی می‌کنید؟

ایران پیشرفت خیلی خوبی داشته و در مسیر توسعه قرار دارد. قایقرانی ایران در قاره آسیا جزو کشورهای خوب است چون برنامه‌ریزی مناسبی انجام می‌دهد. همچنین باید تاکید کنم که فدراسیون ایران نیز خیلی خوب کار کرده و با توجه به توسعه قایقرانی کارش را پیش می‌برد. با این شرایط قطعا آینده خوبی در انتظار قایقرانی ایران خواهند بود و کشور شما مدال‌های زیادی در این رشته کسب خواهند کرد. اما نکته مهم اینجاست که همه کشورهای قاره باید توسعه پیدا کنند.

*اهمیت این موضوع در چیست؟

همه کشورهای قاره‌های جهان باید رشد کنند تا قایقرانی بهتر شود و توسعه پیدا کند. وقتی کشورهای یک قاره پیشرفت کنند و بهتر باشند قطعا آنها که عقب افتاده‌اند تلاش می‌کند تا خودشان را به حریفان برسانند. زمانی که ایران حریفان قوی در آسیا داشته باشد بیشتر تلاش می‌کند و رشد خواهد داشت. همین مساله یعنی پیشرفت کل قایقرانی که هدف ما است.

*اروپا به عنوان قاره‌ای که صاحب رشته قایقرانی است همیشه بهترین بوده‌است. قاره‌های دیگر هم همیشه تلاش کرده‌اند مثل اروپا باشند. برای این اتفاق چه برنامه‌ای لازم است؟

اکنون دیگر تنها اروپا نیست که حرف اول را می‌زند. اروپا همچنان قدرتمند است اما کشورهای دیگری هستند که قهرمانی‌ها را از این قاره خارج کرده‌اند. کانادا و نیوزلند مثال‌های خوبی هستند. کشورهای دیگری هم هستند که در قهرمانی جهان به مدال می‌رسند که این نشان می‌دهد اکنون همه دنیا قایقرانی را مورد توجه قرار داده‌اند اما به هر حال اروپا همچنان قدرتمند است. یکی از راه‌های رسیدن به سطح بالا برنامه‌ریزی دقیق و ایجاد رابطه و همکاری مناسب با کشورهای توسعه یافته است. استفاده از دانش روز قایقرانی باعث رشد و پیشرفت می‌شود.

*قطعا فدراسیون جهانی (ICF)، به این موضوع توجه ویژه دارد درست است؟

فدراسیون جهانی به توسعه و پیشرفت همه کشورها توجه دارد و ما همیشه کشورها را به فعالیت و همکاری بیشتر دعوت کرده‌ایم. در آخرین جلسه‌ای هم که داشتیم این موضوع را مورد تاکید قرار دادیم که کشورها از علم روز قایقرانی جهان استفاده کنند و پیشرفتشان را بیشتر کنند.

*قایقرانی به عنوان یک رشته پرمدال در المپیک قطعا باید نقش زیادی در کمیته بین المللی المپیک داشته باشد. رابطه ICF با IOC چگونه است؟

ارتباط بسیار خوبی با کمیته بین المللی المپیک داریم و همانطور که می‌دانید رییس فدراسیون جهانی عضو IOC است. همچنین ICF همکاران دیگری هم دارد که از اعضای کمیته بین‌المللی المپیک هستند. همه اینها نشان می‌دهد که ارتباط کاملا خوب و مناسب است. با این حال فدراسیون جهانی تلاشش عمیق تر شدن این ارتباط است و با تمام توان کار می‌کند. تلاش می‌کنیم تا چهره‌های جوان را وارد کار کنیم و از توان آنها برای پیشرفت بهره ببریم. این ارتباط اهمیت بسیار زیادی دارد و ما برنامه‌هایمان را در همین مسیر انجام می‌دهیم. در تغییرات مواد، توسعه رشته‌ها، برگزاری رقابت‌های جهانی و همه این موارد ما به المپیک هم توجه داریم.

*ارتباط ICF با فدراسیون ایران چطور است؟

خوشحال هستم و باید به فدراسیون قدرتمند ایران تبریک بگویم که در این سال‌ها فعالیت گسترده‌ای داشته است. آقای دنیامالی به عنوان یکی از اعضای قدرتمند فدراسیون جهانی باز هم به عنوان نماینده قاره ای آسیا در هیات رئیسه فدراسیون جهانی انتخاب شد و این نشان می‌دهد ایران برنامه‌ریزی بسیار قدرتمندی دارد. تهران همیشه تلاش کرده تا در مسیر توسعه قرار داشته باشد و این را باید بگویم که توجه‌ها به ایران نیز همیشه ویژه است چون ایران تلاش بسیار زیادی دارد و ما رشد و پیشرفتش را کاملا می‌بینم. با این حال همانطور که گفتم هدف ICF رشد و توسعه همه کشورها است. من نمی‌توانم به همه کشورها سفر کنم اما خب ایران به دلیل برنامه‌ریزی خوبی که دارد همیشه مورد توجه بوده و من هم قرار است سفری به تهران داشته باشم و از نزدیک قایقرانی کشور شما را مورد ارزیابی قرار بدهم و جلساتی با مسوولان ایرانی داشته باشم.

*شما رییس فدراسیون قایقرانی آلمان هم هستید. آیا ایران و آلمان می‌توانند ارتباط خوبی در زمینه قایقرانی داشته باشند؟

هم اکنون این ارتباط خوب وجود دارد و قایقرانی ایران و آلمان در کنار هم هستند و خوشحال هستم که برای اولین بار این خبر را به شما بدهم که قرار است سال آینده ورزشکاران ایران که خود را برای بازی‌های آسیایی آماده می‌کنند کمپی در آلمان داشته باشند. برنامه‌های ما بسیار نزدیک و زیاد است و من به شخصه پیگیر این موضوع هستم تا زمان کاملا مشخص شود و این کمپ در آلمان برگزار شود.

منبع: خبرگزاری برنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۲۲۴۲۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بدرقه ساحلی بازان زیر ۱۹ سال والیبال به مسابقات آسیایی

   به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری صدا و سیما، رقابت‌های والیبال ساحلی قهرمانی زیر ۱۹ سال آسیا با حضور ۳۲ تیم از روز چهارشنبه ۱۲ اردیبهشت آغاز می‌شود و به مدت چهار روز (۱۶ اردیبهشت) در روی‌اِت کشور تایلند پیگیری خواهد شد.   تیم‌های والیبال ساحلی زیر ۱۹ سال ایران امروز (شنبه هشتم اردیبهشت) و قبل از اعزام به مسابقات قهرمانی آسیا با سیدمیلاد تقوی رئیس فدراسیون والیبال دیدار و گفتگو کردند. در این نشست وحید مرادی نایب رئیس، نادر انصاری نایب رئیس کمیته ساحلی و سرپرست داوران مسابقات قهرمانی زیر ۱۹ سال آسیا در تایلند و کامران ذوقی دبیر کمیته ساحلی نیز حضور داشتند.   در ابتدای این نشست عبدالروئوف بستگانی سرمربی و غلامرضا بحریه رئیس کمیته ساحلی گزارشی از تمرینات و کار‌های انجام شده برای حضور شایسته تیم‌های ملی نوجوانان ایران در قهرمانی زیر ۱۹ سال آسیا ارائه کردند.   رئیس فدراسیون والیبال نیز در ادامه این نشست با تاکید بر اینکه رشد و توسعه والیبال ساحلی یکی از اهداف جدی فدراسیون است، گفت: بازیکنان ملی‌پوش رده سنی آینده‌سازان این رشته هستند و توقع دارم ساحلی با حضور شما‌ها عزیزان خودش را از سایه سالنی بیرون بیاورد، زیرا هدف تعیین شده برای ساحلی نیازمند تلاش آینده‌سازان این رشته است.   سیدمیلاد تقوی تصریح کرد: می‌دانم شرایط اقتصادی والیبال ساحلی متفاوت از سالنی است، اما عقب‌تر نیستیم و در سال‌های اخیر اتفاقات خیلی خوبی برای ساحلی افتاده است و قبل از شما، خیلی‌ها سختی زیادی کشیدند. دلسرد نشوید و برای پیروزی بجنگید. بدانید که فدراسیون والیبال برای شما زحمت کشیده و از یک شکست پشیمان نشید و از اهداف ساحلی کوتاه نیایید.   رئیس فدراسیون والیبال هدف ساحلی ایران را حضور در المپیک دانست و گفت: انشاالله در ۲۰۲۴ به این هدف دست یابیم، اما اگر نشد، قول می‌دهم والیبال ساحلی ایران در سال ۲۰۲۸ حتما المپیکی خواهد شد.   تقوی خطاب به ملی‌پوشان ساحلی زیر ۱۹ سال گفت: هر افتخاری پاداش خودش را خواهد داشت و قول میدهم هر مقامی در مسابقات قهرمانی آسیا به دست آورید، توجه ویژه‌ای خواهیم کرد و حمایت کنیم. یادآوری می‌کنم که تنها چیزی که در ورزش ثبت می‌شود مدال ورزشکاران است و اجازه بدهید این روز‌ها با مدال شما ثبت شود.   وی برای تیم‌های اعزامی آرزوی موفقیت کرد و گفت: خیلی خوشحالم که بازیکنان از استان‌های مختلفی دعوت و انتخاب شده‌اند. تمرکزتون برای بهترین بهره‌وری را افزایش دهید تا انشالله امضای این تلاش‌هایتان طلایی باشد.   حبیب اکبرزاده کاشانی و امیرعلی قلعه‌نوی (تیم یک ایران)، محمدرسول بستگانی و کیارش باقری (تیم دو ایران) بازیکنان اعزامی به مسابقات والیبال ساحلی قهرمانی زیر ۱۹ سال آسیا هستند که ساعت ۲۲:۴۵ دقیقه امشب (شنبه شب) از طریق فرودگاه امام خمینی (ره) راهی تایلند می‌شوند.   عبدالرئوف بستگانی به عنوان سرمربی، مرتضی احمدی پوربندری (مربی)، محمد رمضانی (سرپرست) و اکبر مسیبی به عنوان داور همراه، ملی پوشان را در این رقابت‌ها همراهی می‌کنند.

دیگر خبرها

  • اجلاس اتاق های بازرگانی کشورهای عضو ACD-اصفهان
  • شرط موفقیت تیم ملی فوتسال در جام‌جهانی/ جلسه با تاج برای ماندن
  • استقبال خانواده از سرمربی قهرمان آسیا با پرچم متبرک
  • بخش خصوصی به افزایش همکاری کشورهای آسیا کمک می‌کند
  • زارعی: سهمیه ایران در لیگ نخبگان آسیا در سال ۲۰۲۴ تغییری نکرده است
  • میزبانی مسابقات مچ اندازی قهرمانی آسیا از ایران گرفته شد
  • یک میزبانی هیجان‌انگیز در انتظار والیبال ایران
  • انتقال میزبانی مچ‌اندازی آسیا از کیش به تاشکند!
  • بدرقه ساحلی بازان زیر ۱۹ سال والیبال به مسابقات آسیایی
  • قایقران‌ها را با تمرین پشت سد به جنگ المپیک نفرستید