Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایسکانیوز به نقل از مهر، محمد سالاری در واکنش به ارائه طرح تعیین سیاست ها و الزامات تدوین بودجه سال ۹۷ شهرداری تهران از سوی کمیسیون برنامه و بودجه شورای شهر تهران اظهارداشت: در حال حاضر یکسال و نیم از برنامه دوم عملیاتی شهرداری تهران باقی مانده است و این در حالیست که طی سه سال گذشته مجموعه تخصیص اعتبارات و برش های سالانه بودجه کاملا مبتنی بر برنامه ۵ ساله دوم نبوده و بعضا تخصیص ها بر اساس سلایق مدیران صورت گرفته است، بنابراین ما به اهداف برنامه عملیاتی دوم نرسیده ایم .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: لذا اکنون نمی توانیم طی یک هفته در مورد سیاست ها و رویکردهای الزام آور برای شهرداری تهران در خصوص نحوه تدوین بودجه سال ۹۷ تصمیم بگیریم چراکه ما هنوز تکلیفمان در خصوص برنامه دوم مشخص نیست و ما باید ابتدا از مجموع دانش ضمنی شورا و شهرداری گذشته در مورد برنامه و موارد باقی مانده به یک اولویت بندی برسیم .

رییس کمیسیون شهرسازی ومعماری شورای شهر تهران با تاکید بر این که شناخت ما نسبت به برنامه دوم عملیاتی شهرداری تهران باید کامل باشد بیان کرد: اگر شناخت ما کامل نباشد چطور می توانیم به شهرداری بگوییم بر اساس چه اولویت هایی برنامه خود را بنویسد بنابراین بنظر من می بایست فرصتی داده شود تا طی جلساتی اولویت ها و غفلت های برنامه احصاء شود و اگر این اتفاق نیفتد، ما در بستن بودجه اولویت ها و ماموریت هایی را در حوزه ماموریت های ۶ گانه تکلیف می کنیم که نمی دانیم در گذشته در آن حوزه چه اتفاقی افتاده است.

وی در پایان تاکید کرد: لازم است شهرداری تهران گزارشی در خصوص نحوه و میزان تحقق تکالیف تعیین شده در سال ۹۶ ارائه دهد.

706

رییس کمیسیون شهرسازی ومعماری شورای شهر تهران محمد سالاری شهرداری بودجه مدیران تخصیص های بودجه طرح تعیین سیاست ها و الزامات تدوین بودجه

منبع: ایسکانیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۲۲۶۹۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دستور مهم رئیسی؛ تخصیص ۳میلیون یورو برای دیوارکشی مرزهای ایران | اعلام جزئیات جدید از انسداد مرزها؛ اولویت‌ با کدام مرزهاست؟

به گزارش همشهری‌آنلاین، سید مجید میر احمدی معاون امنیتی _ انتظامی وزیر کشور درباره آخرین اقدامات درباره فنس کشی و ایجاد دیوار در مرزها گفت: یکی از اقدامات بسیار شایسته و تعیین کننده دولت جناب آقای رئیسی تصمیم گیری و سرمایه‌گذاری اساسی برای انسداد مرزهاست.

معاون امنیتی _ انتظامی وزیر کشور وزیر کشور افزود: در ابتدای کار ما یک جمع‌بندی را خدمت آقای رئیسی ارائه و شرایط و وضعیت مرزها را تبیین کردیم و خسارت‌های اقتصادی، امنیتی، اجتماعی و فرهنگی که عدم انسداد مرزها برای کشور دارد نیز برای رئیس جمهور تشریح شد.

تخصیص ۳ میلیون یورو برای انسداد مرزها طی ۵ سال

میراحمدی با بیان اینکه سالیانه بیش از ۲۰ میلیارد دلار کالای قاچاق وارد کشور یا از کشور خارج می‌شود فقط یک بخش از خسارت‌های اقتصادی درباره مرزها است، تصریح کرد: قاچاق مواد مخدر و ناامنی‌هایی که برای کشور وجود دارد همه از طریق یک سرمایه‌گذاری اساسی برای انسداد مرزها قابل حل است همان اقدامی که در دولت‌های قبلی از آن غفلت‌های اساسی شده بود.
وی ادامه داد: جناب آقای رئیسی به سرعت با این موضوع موافقت و دستور دادند تا ۳ میلیون یورو ظرف ۵ سال در اختیار ستاد کل نیروهای مسلح قرار داده شود و نیروهای مسلح به سرعت فرآیند انسداد مرز را آغاز کنند.

استفاده از ظرفیت نیروهای مسلح برای انسداد مرزها

معاون امنیتی _ انتظامی وزیر کشور با اشاره به اینکه راهبری موضوع انسداد مرزها توسط سرلشکر باقری رئیس ستاد کل نیروهای مسلح انجام می‌گیرد، تاکید کرد: این کار اکنون جزو اولویت‌های کاری رئیس ستاد کل نیروهای مسلح است و با هدایت و راهبری وی در حال پیگیری است.
وی افزود: در این راستا، رئیس ستاد کل نیروهای مسلح همه ظرفیت‌های مهندسی نیروهای مسلح اعم از ارتش، سپاه، فراجا و قرارگاه خاتم الانبیاء(ص) را به کار گرفته‌اند و یک تقسیم کار انجام شده که این نهادها اقدامات خوبی را برای انسداد مرز آغاز کردند.

اولویت‌بندی برای انسداد مرزها چگونه است؟

میراحمدی گفت: یک اولویت‌بندی برای انسداد مرزها انجام شده و مسیرهایی که از طریق آن‌ها قاچاق انسان و قاچاق سلاح انجام می‌گیرند در اولویت بوده و در حال پیگیری است که بخشی از این اولویت‌ نیز، مرز افغانستان است.
معاون امنیتی _ انتظامی وزیر کشور در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه انسداد مرزها فقط به صورت دیوار کشی است یا به طریق دیگری انجام می‌شود، اظهار کرد: انسداد مرزها یک طرح جامع است که در چند لایه انجام می‌گیرد، هم به صورت فنس و هم به صورت دیوارکشی و هم سیستم‌های هوشمند کنترل مرزی.
وی در پایان افزود: اگر این طرح به طور کامل انجام شود آن‌گاه دستاوردهای راهبردی در حوزه‌های اقتصادی، فرهنگی و امنیتی برای کشور حاصل می‌شود.

کد خبر 847407 منبع: فارس برچسب‌ها مرزباني ایران و افغانستان وزارت کشور خبر ویژه سید ابراهیم رئیسی

دیگر خبرها

  • تورم نیروی انسانی در شهرداری جزو معضلات شهرداری‌هاست
  • نگران رسوب پروژه های عمرانی معطل مانده در اردبیل هستیم
  • طرح ترافیک جدید تهران امسال اجرایی نمی شود
  • دستور مهم رئیسی؛ تخصیص ۳میلیون یورو برای دیوارکشی مرزهای ایران | اعلام جزئیات جدید از انسداد مرزها؛ اولویت‌ با کدام مرزهاست؟
  • افزایش ۳.۶ برابری سرانه بودجه شهرداری استان
  • هشدار مقام آلمانی درباره خطر عملیات لیتوانی برای بودجه ارتش
  • بودجه شهرداری‌های زنجان ۳ برابر شد
  • پیگیری و اجرای پروژه‌ها بر اساس زمان‌بندی در اولویت مدیران باشد
  • تقویت صنایع نظامی آمریکا به هزینه اوکراین
  • اختصاص زمین برای احداث ۱۰۰۰ مگاوات نیروگاه خورشیدی در تهران