Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جهان نيوز»
2024-05-04@01:54:59 GMT

سه سايت پُركاربرد براي زائرين اربعين

تاریخ انتشار: ۳ آبان ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۲۳۷۶۲۶

سه سايت پُركاربرد براي زائرين اربعين

به گزارش جهان نيوز، حجت الاسلام روزبه بركت رضايي، مسئول پايگاه اطلاع‌رساني بعثه مقام معظم رهبري گفت: راهپيمايي بزرگ اربعين با آنكه سفري معنوي و روحاني است، اما براي استفاده مطلوبتر از فضاي زيارت نيازمند اطلاعات و آموزش‌هايي است كه زائران نمي‌توانند آن را فقط با جست و جو در ميان هزاران سايت اينترنتي و شبكه اجتماعي كه گاها اخباري از رويداد اربعين منتشر مي كنند، به دست آورند و اين جست‌وجوها معمولا كاري وقت‌گير و خسته‌كننده است؛ بعثه مقام معظم رهبري از چند سال قبل منبعي مستقيم براي دسترسي به اخبار و آموزش‌هاي مورد نياز زائران اربعين و عتبات فراهم كرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وي افزود: زائران اربعين با هر سطح علمي با استفاده از 3 پايگاه اطلاع رساني بعثه مقام معظم رهبري مي‌توانند به سادگي از آخرين و جديدترين اخبار پياده‌روي اربعين و نيز آموزش‌هاي مورد نياز اين سفر معنوي بهره‌مند شوند.

وي در معرفي نخستين ويژه نامه گفت: پرتال بعثه مقام معظم رهبري به عنوان نخستين پايگاه تخصصي حج و زيارت، علاوه بر اينكه پاسخگوي حجم قابل توجه نيازهاي مسافران سرزمين وحي، عتبات عاليات و ساير سرزمين‌هاي مقدس و اماكن متبركه است، يك مرجع محتوايي و آموزشي در حوزه‌هاي حج و زيارت براي كاربران اينترنتي است بطوري‌كه تمامي قابليت‌هاي يك رسانه ديجيتال براي ارائه نكات آموزشي به زائران اماكن مقدسه و متبركه را به ميدان آورده است كه از انتشار لحظه به لحظه اخبار عتبات عاليات مي‌توان به عنوان بخشي از ظرفيتي نام برد كه اين پايگاه در فضاي مجازي ايجاد كرده است و اين پرتال ويژه نامه اينترنتي به نشانيhajj.ir/67در اختيار مخاطبان قرار داده است.

مسئول پايگاه اطلاع‌رساني بعثه مقام معظم رهبري عنوان كرد: دومين ويژه‌نامه اينترنتي عتبات عاليات به نشانيhajj.ir/603با هدف آموزش تكميلي و اطلاع‌رساني زائران اربعين حسيني و عتبات عاليات در فضاي مجازي است.

حجت الاسلام بركت رضايي خاطرنشان كرد: آخرين و جديدترين اخبار و اطلاعات مربوط به پياده روي اربعين حسيني، بانك اماكن، بانك فيلم، نگارخانه، بانك نرم‌افزاري، فرهنگ زيارت، ‌آموزش مكالمه عربي، نقشه‌هاي مواصلاتي نجف و كربلا، آب و هوا و پخش زنده حرم‌هاي مطهر حضرت اباعبدالله الحسين، ‌حضرت عباس و حضرت امام علي (ع)» و پاسخ به شبهات از ديگر محتويات اين ويژه‌نامه است.

مسئول پايگاه اطلاع‌رساني بعثه مقام معظم رهبري دسترسي به اطلاعات و متن كامل بيش از ۳۵ كتاب در حوزه تخصصي عتبات عاليات از طريق كتابخانه تخصصي حج در اينترنت را از ديگر مطالب درج شده در اين ويژه‌نامه برشمرد.

وي گفت: آخرين ويژه نامه اينترنتي به نشاني «hajj.ir/78/اربعين» نيز به ارائه آخرين اخبار و اطلاعات پياده روي اربعين پرداخته است

مسئول پايگاه اطلاع‌رساني بعثه مقام معظم رهبري خاطرنشان كرد: در اين سه پايگاه اينترنتي روزانه دهها خبر مرتبط با پياده روي اربعين و عتبات عاليات انتشار مي‌يابد و زائرين حسيني مي‌توانند از بخش‌هاي مختلف اين سه پايگاه اينترنتي استفاده كنند.

منبع: جهان نيوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jahannews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جهان نيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۲۳۷۶۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تا پرتاب ماهوار از پایگاه فضایی چابهار وقت زیادی باقی نمانده

عیسی زارع‌پور؛ وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، امروز در حاشیه برگزاری جلسه هیئت دولت در مورد ساخت پایگاه فضایی در جنوب کشور تصریح کرد: پایگاه پرتاب فضایی چابهار، استراتژیک و راهبردی در صنعت فضایی کشور خواهد بود که ساخت آن در همین دولت کلید خورد و امیدواریم امسال فاز اولش را به اتمام برسانیم و نخستین پرتاب را تا پایان امسال انجام دهیم.

 پایگاه فضایی امام خمینی(ره) نخستین پایگاه سکوی ثابت ایران شامل مجموعه عظیمی است که همه مراحل  آماده‌سازی، پرتاب، کنترل و هدایت ماهواره‌برها را به‌عهده دارد؛ این پایگاه در ۸۰کیلومتری جنوب شرق استان سمنان نیازهای فضایی کشورمان در مدار لئو را پوشش می‌دهد.

در عین حال در سال ۱۳۸۹ اعلام شد بنابر محدودیت‌های جغرافیایی موجود، تحقیقات برای ساخت دومین مرکز فضایی ایران در شهر چابهار آغاز شد.

براساس مصوبات شورای‌عالی فضایی، مدیریت کلان پایگاه فضایی چابهار به‌عهده سازمان فضایی است و قرار است در زمینه پرتاب موجود زنده و پرتاب ماهواره‌های سنجشی و مخابراتی در مدار زمین‌آهنگ فعالیت کند بنابراین این پرتاب‌ها به شرایط ویژه‌ای نیاز دارند و حتی‌الامکان باید در شرایط نزدیک به منطقه استوایی صورت گیرند تا هزینه‌های پرتاب و انجام مانورهای مداری آن به حداقل برسد که پایگاه فضایی چابهار این قابلیت را دارد.

پایگاه فضایی چابهار دارای پتانسیل مناسبی برای قراردادن ماهواره در هر دو مدار قطبی و استوایی است. سایت چابهار نزدیک به خط استوا (عرض جغرافیایی ۲۵ درجه و ۲۰ دقیقه شمالی و طول جغرافیایی ۶۰ درجه و ۲۷ دقیقه شرقی) است که با این شرایط می‌توان از اثرات انرژی حاصل از سرعت چرخش زمین در اطراف محور قطبی آن استفاده کرد، این اثر می‌تواند سرعت پرتابگرها را به‌مقداری قابل ملاحظه افزایش دهد. بندر چابهار هم‌عرض جغرافیایی بندر میامی در شبه‌جزیره فلوریدای آمریکاست و دارای شرایط آب‌وهوایی کاملاً مشابه این بندر.

سایت چابهار دارای سطح بالایی است که برای اطمینان کافی از ایمنی پرتاب‌ها فراهم شده است. این سایت شامل یک بندر آبی عمیق با امکانات بارگیری مناسب است و بندرگاه آن قابلیت پهلوگیری کشتی‌های اقیانوس‌پیما است.

این سایت دارای پهنای گسترده به‌سمت اقیانوس هند است که برای تمام مأموریت‌های فضایی مفید است و کمترین خطر را متوجه جمعیت و اموال اطراف آن منطقه می‌کند.

امکان نصب تجهیزات ردیابی در تپه‌های اطراف (رادارها و آنتن‌های تله‌متری) از جمله دیگر مزیت‌های خوب در پایگاه چابهار است.

این منطقه به‌دلیل موقعیت استوایی و ساحلی خود، یک سایت با تهویه مناسب و محیطی معتدل با رطوبت نسبی دارد و از تغییرات دمای اندکی در فصول مختلف سال برخوردار است همچنین به‌دلیل موقعیت جغرافیایی در مقابل زلزله آسیب‌پذیری کمتری دارد.

پایگاه پرتاب چابهار مجهز به زیرساخت‌هایی است که می‌توانند با توسعه مراکز فضایی در آینده سازگار باشند که این زیرساخت‌ها شامل جاده‌ها، فرودگاه‌ها، بنادر، مخابرات و... است.

بنابراین دو مزیت عمده برای پایگاه ملی فضایی چابهار وجود دارد که نخست نزدیکی به استواست به‌طوری که انرژی کمتری برای مانور یک فضاپیما به یک مدار استوا و ژئو نیاز دارد. از طرفی، دسترسی آزاد به دریای رو به جنوب دارد به‌طوری که برای موشک‌هایی که در سطوح پایین‌تر قرار می‌گیرند آثار مخروبه ناشی از خرابه موشک‌ها و بقایای فضاپیماها نمی‌توانند روی محل زندگی انسان‌ها تأثیر بگذارند.

منبع: خبرگزاری تسنیم

دیگر خبرها

  • سومین نشست هم‌اندیشی سخنرانان اعزامی به عتبات عالیات برگزار شد
  • جزییاتی از آخرین اقدامات مطلوب برای پیاده‌روی اربعین در کرمانشاه
  • اهمیت شهر مدینه و شخصیت رسول مکرم اسلام(ص)
  • تکریم زائران ایرانی در مدینه به خاطر حمله به اسرائیل
  • مواکب کوچک اربعین ساماندهی می‌شود
  • تا پرتاب ماهوار از پایگاه فضایی چابهار وقت زیادی باقی نمانده
  • ایران در آستانه پرتاب ماهواره از پایگاه فضایی چابهار
  • فروشگاه اینترنتی هفت گالری افتتاح شد
  • زارع‌پور: بسته اینترنتی ۳۰ گیگابایتی برای معلمان فعال می‌شود
  • قاچاقچیان، پنهان در نقاب کسب و کار‌های اینترنتی/کالای قاچاق چگونه در سایت‌ها فروخته می‌شوند؟