Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزیر امورخارجه، ایرانیان مقیم خارج را پل ارتباطی میان فرهنگ ها و تمدن ها همچنین معرف خوبی برای فرهنگ ایرانی توصیف کرد و گفت: آنها توانسته اند در کشورهای مقیم از منافع ملی وهموطنان خود دفاع کنند .

به گزارش خبرگزاری ایمنا، به نقل از ایرنا ، محمد جواد ظریف در ادامه سفر خود به قاره آفریقا شامگاه سه شنبه به همراه هیات عالیرتبه سیاسی و اقتصادی وارد کامپالا پایتخت اوگاندا شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 وی در بدو ورود به کامپالا در نشستی با ایرانیان مقیم اوگاندا افزود: آنها به همین دلیل همیشه باعث افتخار ایران و ایرانیان بوده اند و حضور موثری در مراکز آموزشی، تجاری و حرفه ای داشته اند.

رئیس دستگاه دیپلماسی ایران تصریح کرد: ایرانیان در خارج از کشور برای ایران همواره یک سرمایه بزرگ بوده و به عنوان افراد متنفذ توانسته اند نماینده خوبی از فرهنگ ،سنن ، اخلاق و ادب ایرانی و اسلامی باشند. ظریف ادامه داد: امیدوارم همکاران در وزارت امورخارجه در خدمت به ایرانیان مقیم خارج کشور موفق بوده و وقتی هموطنان به سفارتخانه های ایران مراجعه می کنند، احساس کنند که به خانه خود آمده اند. 

وی خطاب به ایرانیان مقیم خارج از کشور تاکید کرد: شما صاحبخانه و ما مستاجر هستیم، چراکه ما می آییم و می رویم، هموطنان مقیم خارج از کشور آمدن و رفتن چندین سفیر، کنسول را می بینند و در واقع صاحبخانه آنها هستند. وزیر امور خارجه اظهار امیدواری کرد، نمایندگی های ایران در کشورهای مختلف با ارایه خدمات مناسب به هموطنان زمینه حضور بیشتر کارآفرینان ایرانیان را در بازارهای مختلف دنیا فراهم کنند.

** هیات عالیرتبه اقتصادی ایران در سفر به پرتوریا بسیار موفق بود
رئیس دستگاه دیپلماسی ایران همچنین نتایج سفر به آفریقای جنوبی را مثبت ارزیابی کرد و گفت: هیات عالیرتبه اقتصادی ایران در سفر به پرتوریا بسیار موفق بود و با انتخاب طرف های تجاری خوب توانستند زمینه را برای همکاری بیشتر فراهم کنند. ظریف هیات همراه در این سفر را از بهترین های عرصه دانش و صنعت کشور عنوان و اظهار کرد: در این هیات صاحبان صنایع بزرگ کشور شامل خودروسازی و صنایع خانگی ، موسسات فعال در عرصه علمی کشور از جمله جهاد دانشگاهی و رویان ، شرکت های بزرگ داروسازی کشور حضور دارند.

وی تصریح کرد: همچنین در این هیات نمایندگانی از فعالان در حوزه خدمات کشاورزی، تولید انواع محصولات پیشرفته شرکت دارند. وزیر امورخارجه یادآور شد: افرادی در این هیات به آفریقا سفرکرده اند که می توانند معرف خوبی برای کشور باشند. ظریف اظهار امیدواری کرد اعضای هیات عالیرتبه سیاسی در سفر به اوگاندا نیز با همکاری سفارت جمهوری اسلامی ایران در کامپالا و ایرانیان مقیم بتوانند از فرصت موجود استفاده بهینه کرده و با دست پُر به کشور بازگردند و زمینه را برای نزدیکی بیشتر دو کشور فراهم کنند. 

 وزیر امور خارجه امروز چهارشنبه در نخستین روز از سفر خود به اوگاندا، ضمن شرکت در مجمع تجاری ایران و اوگاندا با همتای خود و رئیس جمهوری این کشور دیدار و گفت و گو می کند. وی همچنین در ضیافت شام وزیر امورخارجه اوگاندا شرکت خواهد کرد.

منبع: ایمنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۲۳۹۴۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حجاج ایرانی باید پرچمدار فرهنگ ایران اسلامی باشند

به گزارش خبرگزاری مهر، حجت الاسلام والمسلمین سیدعبدالفتاح نواب نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت و سرپرست حجاج ایرانی، با حضور در بیت آیت‌الله جوادی آملی با این مرجع تقلید دیدار و گفتگو کرد.

آیت الله جوادی آملی در این دیدار با بیان اینکه حجاج ایرانی باید پرچمدار فرهنگ ایران اسلامی باشند، ابراز کرد: حجاج ایرانی باید پرچمدار فرهنگ، ادب، بزرگواری و کرامت ایران اسلامی باشند.

این مرجع تقلید افزود: هم زائران و هم مسئولین بعثه ها باید در نشست و برخوردها و در تمامی رفتار و گفتار خود دعوت به وحدت را سرلوحه کار خود و برنامه ها و فعالیت ها داشته باشند تا دیگر زائرین از رفت و آمد و گفتار اینها احساس وحدت نمایند.

وی با بیان اینکه حج برنامه بین المللی اسلام است، بیان کرد: قرآن که کتاب بین المللی هست در سه بخش ملی، منطقه ای و بین المللی سخن دارد، و بیش از خطاب ها به مسلمانان ﴿یا ایها الذین آمنوا﴾، خطاب اصلی قرآن کریم به بشر است: ﴿نَذِیراً لِلْبَشَرِ﴾، ﴿کَافَّةً لِلنَّاسِ﴾، ﴿لِلعالَمینَ نَذیرًا﴾ و توصیه می کند که باید جامعه محلی و منطقه ای و بین المللی آرام باشد و حج برنامه بین المللی اسلام است و باید همگان از فرصت حج که سفری بین المللی است برای نشر معارف استفاده نمایند.

آیت الله جوادی آملی خطاب به روحانیون کاروان ها بیان داشتند: روز فتح خیبر، روز نجات مسلمان ها بود که باعث نشاط فراوانی شد، در همان روز فتح خیبر، جعفر، برادر امیرالمؤمنین، از مهاجرت حبشه برگشت. وجود مبارک رسول گرامی (علیه و علی آله آلاف التّحیة و الثناء) فرمود امروز دو حادثه شیرین و گوارا برای من پیش آمد: یکی اینکه جعفر از حبشه برگشت و یکی اینکه خیبر را فتح کردیم، من نمی‌دانم به کدام یک از این دو خوشحال تر باشم! فتح خیبر و نجات مسلمان ها کجا، آمدنِ جعفر و برگشت او از مسافرت، کجا! چطور رسول خدا فرمود من نمی دانم به کدام یک از اینها خوشحال باشم!؟ سرّش آن است که جعفر کار عالمانه و محققانه و فرهنگی کرد، یعنی یک عالم می تواند کار فرهنگی بکند که به منزله فتح خیبر باشد، لذا روحانیون کاروان ها بدانند وظیفه مهمی دارند و باید به گونه ای رفتار کنند که نمودی از جلال و شکوه اسلام داشته باشند.

کد خبر 6096061

دیگر خبرها

  • طالبان خواستار بازگشت افغانستانی‌های مقیم خارج به وطنشان شد
  • حضور چشمگیر در مرحله دوم انتخابات پشتوانه‌ای برای نماینده است
  • درخشش تنیسور‌های ایرانی در مسابقات سطح یک آسیا
  • درخشش تنیسورهای ایرانی در مسابقات سطح یک آسیا
  • آقای علم الهدی! برای دفاع از حجاب از زن باده نوشی مثل منیژه دفاع می‌کنید؟
  • فال حافظ امروز یک‌شنبه ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۳ با معنی و تفسیر
  • ایران دیگر ظرفیت پذیرش اتباع افغانستانی جدید را ندارد
  • حجاج ایرانی باید پرچمدار فرهنگ ایران اسلامی باشند
  • انتقاد از فروش لباس‌های غیرمأنوس با فرهنگ ایرانی در بازار
  • امیرعبداللهیان: ایرانیانی که نگران تردد خود به ایران هستند، می‌توانند با مراجعه به سامانه پرسمان تردد، از سفر بدون مشکل خود به کشور مطمئن شوند