Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل تبلیغات اسلامی البرز گفت: فقر، اعتیاد، طلاق و قاچاق کالا از مهمترین آسیب‌های اجتماعی در سکونت‌گاه‌های غیررسمی استان است که روحانیون با همکاری فعالان عرصه فرهنگی دینی تلاش زیادی را در زمینه برای برطرف کردن این معضلات انجام داده‌اند.

حجت‌الاسلام سیدعباس مسعودی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در کرج با اشاره به اینکه 26 روحانی در سکونت‌گاه‌های غیررسمی استان استقرار دارند اظهار داشت: استقرار این روحانیون در مناطق آسیب‌پذیر برای استان البرز با هدف برطرف کردن معضلات اجتماعی و توسعه فعالیت‌ها و برنامه‌های فرهنگی دینی توسط تبلیغات اسلامی البرز انجام شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرکل تبلیغات اسلامی استان البرز با بیان اینکه تبلیغات اسلامی البرز در آمایش سرزمینی شناسایی مناطق آسیب‌زا استان تلاش می‌کند تا با بهره‌گیری از روحانیون توانمند در عرصه فرهنگی دینی آموزه‌ها و فرهنگ ناب محمدی(ص) را در این مناطق توسعه و ترویج دهد، ادامه داد: فقر، اعتیاد، طلاق، قاچاق کالا و ارز از مهمترین آسیب‌های اجتماعی در این اماکن است که روحانیون با همکاری هیئت امنای مساجد و فعالان عرصه فرهنگی دینی تلاش زیادی را در زمینه برطرف کردن این معضلات انجام داده‌اند که بر اساس گزارش‌های واصله این فعالیت‌های تبلیغی تا حدود زیادی اثرگذار بوده است.

وی اضافه کرد: نهادینه شدن ارزش‌ها و مفاهیم دینی در نشاط روحی و روانی آحاد جامعه اثرگذار است و به همین منظور دستگاه‌ها و متولیان امر فرهنگ با همکاری دستگاه‌های اجرایی باید در این زمینه گام بردارند.

مسعودی با اشاره به فعالیت روحانیون، عنوان کرد: سخنرانی با مضمون و محتوای اثرگذار، جلسات پرسش و پاسخ، اجرای گفتمان دینی، بیان احکام جذاب قرآنی، کرسی تلاوت، محفل انس و جلسات تفسیر از مهمترین فعالیت‌های این روحانیون در مناطق آسیب‌زا است.

انتهای پیام/

R41451/P1357/S6,50/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۲۴۲۱۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تمدید فرصت ارسال آثار به جشنواره «آسمون»/ هنوز برای ستاره شدن وقت هست

به گزارش گروه فرهنگ و جامعه خبرگزاری علم و فناوری آنا، جشنواره جشنواره ملی «آسمون»  که با محوریت تولیدات نوجوانان ۹ تا ۱۸ سال در فضای مجازی تشکیل شده، فعالیت خود را در ۶ موضوع دنبال کرده و تا کنون با تولیدات متفاوتی از این گروه سنی مواجه شده است. حالا و به دلیل استقبال مخاطبین از این جشنواره و با پیشنهاد شورای سیاست گذاری مهلت ارسال تا پایان اردیبهشت ماه تمدید شد.

موضوعات جشنواره شامل ۱- حرفمون (هویت فردی) خودم کی هستم؟ دغدغه هام چیه؟ سفری به اعماق وجود خودمون برای کشف هویت مثبت فردیمون، نگرانی‌ها، خواسته‌ها، ترس‌ها و امیدها، شخصیتمون، احساسات، هیجان‌ها و…۲- دوستامون (هویت اجتماعی) ارتباطات اجتماعی مون رو میگیمراه‌هایی برای اثرگذاری مثبت به دنیای اطرافمون مثل دوست‌هامون، هم‌کلاسی‌ها و خانواده‌مون۳- فضامون (هویت مجازی) تو دنیای مجازی چیکار می‌کنیم؟ مثلا تفریح و سرگرمی، بازی‌های کامپیوتری، شبکه‌های اجتماعی، تولیدمحتوا، سواد مجازی و…و اینکه چطور می‌تونیم تو فضای مجازی هویتی امن و سالم بسازیم۴- خاکمون (هویت ملی) تو ایران‌مون چه خبره؟ درباره کشورمون میگیماز تمامیت ارزی، میهن پرستی، تفاوت فرهنگی، محیط زیست، وطن، پرچم، قهرمان ملی، آینده و سواد مالی گرفته تا اینکه چطور می‌تونیم به حفظ و ارتقای هویت ملی خودمون کمک کنیم.۵-خدامون (هویت دینی) درباره فرهنگ دینی مون میگیم ادیان مختلف، آیین‌ها، خداباوری و راه‌هایی برای عمل به آموزه‌های دینی‌مون.

قوانین ارسال ویدئو به این صورت است که حتماً دوربین باید روی عمودی تنظیم و فیلم گرفته شود. مدت زمان ویدیو ۹۰ ثانیه یا کمتر باشد. جوایز جشنواره شامل میلیارد‌ها ریال جوایز نقدی به اضافه پلی استیشن ۵، گوشی است. همچنین تولیدات برتر از طریق رسانه ملی و بستر‌های مجازی پیام‌رسان‌های داخلی پخش می‌شود. آئین اختتامیه جشنواره همزمان با عید بزرگ غدیر خم برگزار می‌شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • کتاب پژوهشی «تبلیغ دینی در مسجد؛ رویکردی آسیب‌شناسانه»
  • ضعف در سرآمدسازی حوزه دینی برای کشور و استان البرز
  • آمار طلاق در دو سال اخیر کاهش یافته است
  • کاهش طلاق در دو سال اخیر/ تدوین دفترچه برای دستگاه‌ها در حوزه آسیب‌های اجتماعی
  • پدر مددکاری اجتماعی ایران: تعطیل کردن نمایش خانگی دردی از بحران‌های اجتماعی دوا نمی‌کند
  • سازمان هواشناسی اعلام کرد:آغاز سامانه جدید بارشی از امروز؛ آسیب به محصولات کشاورزان
  • تمدید فرصت ارسال آثار به جشنواره «آسمون»/ هنوز برای ستاره شدن وقت هست
  • تمدید فرصت ارسال آثار به جشنواره «آسمون»
  • فرصت ارسال آثار به جشنواره «آسمون» تمدید شد
  • آرامش اجتماعی؛ طرحی برای کنترل و کاهش آسیب‌های اجتماعی در مناطق محروم