Web Analytics Made Easy - Statcounter

پول‌نیوز- سخنگوی ستاد مرکزی اربعین حسینی (ع) گفت: 170 هزار تومان برای قیمت روادید و مبلغ 29500 تومان برای سایر خدمات تعیین شده است و هر زائر برای سفر اربعین باید مبلغ 199 هزار و 500 تومان در سامانه سماح پرداخت کند.

شهریار حیدری در پاسخ به این سوال که ستاد اربعین بر چه مبنایی مبلغ روادید اربعین حسینی به همراه حق بیمه، هلال‌احمر و کارمزد را یک میلیون و نهصد و نود و پنج هزار ریال تعیین کرده است، اظهار کرد: سیاست دولت حذف دلار از چرخه کارهای غیر ضروری است و روز گذشته هم معاون اول رئیس‌جمهور در مراسم سالروز ملی صادرات گفت که ما باید به نقطه ای از تفاهم با دیگر کشورها برسیم که تبادلات تجاری ما با کشورهای هدف با پول ملی انجام شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



سخنگوی ستاد مرکزی اربعین حسینی (ع) ادامه داد: لزومی ندارد ارز مرجع برای تعیین نرخ روادید دلار آمریکا باشد، دلار همواره درحال نوسان قمیت است و نمی‌توان مبلغ ثابتی را بر اساس قیمت دلار برای روادید تعیین کرد. با توجه به این موضوع با مذاکراتی که با طرف عراقی انجام شد قرار شد محاسبه قیمت روادید عراق بر اساس ریال ایران باشد.

وی با بیان اینکه مبلغ 199 هزار و 500 تومانی که به عنوان هزینه صدور روادید و سایر خدمات از سوی سامانه سماح اعلام شده است، ارتباطی با قیمت دلار ندارد، گفت: مبلغی که برای روادید و خدمات بیمه، هلال احمر و کارمزد شرکت‌ها وکارگزاران می‌شود بیش از مبلغی اعلام شده بود اما تلاش کردیم که حدالامکان هزینه‌ها را به پائین‌ترین حد برسانیم و عدد 199 هزار و 500 تومان پس از برگزاری چند جلسه با حضور نمایندگان وزارت کشور، بانک مرکزی، بیمه، هلال احمر و سفارت عراق تعیین شد.

حیدری با بیان اینکه ستاد مرکزی اربعین به دنبال حذف روادید بین ایران و عراق است، اظهار کرد: ما تلاش داشتیم که برای اربعین حسینی سفر زائران ایرانی به عراق بدون روادید یا صدور روادید در گذرگاه‌های مرزی انجام شود اما طرف عراقی با توجه به شرایط خاص داخلی که دارد این موضوع را نپذیرفت.

سخنگوی ستاد اربعین در پاسخ به سوال دیگر آنا درباره گران بودن مبلغ اعلام شده برای دریافت روادید و خدمات مربوط به مراسم اربعین گفت: تلاش ما به حداقل رساندن هزینه‌ها بود، به عنوان مثال هلال‌احمر مبلغ مورد نظر برای خدمات را 16 هزار تومان اعلام کرده بود که با رایزنی این مبلغ را به 5 هزار تومان کاهش دادیم یا شرکت‌های بیمه‌ای گفته بودند که با کمتر از مبلغ 18 هزار و هفتصد تومان نمی‌توانند بیمه زائران را انجام بدهند که آن هم با رایزنی که با بیمه ایران انجام شد به 16 هزار تومن کاهش یافت.

این مقام مسئول ادامه داد: در مجموع مبلغ 29 هزار و 500 تومان برای خدمات بیمه، هلال احمر و کارمزد شرکت‌ها وکارگزاران تعیین شده است که با احتساب 170 هزار تومان برای قیمت روادید هر زائر برای سفر اربعین باید مبلغ 199 هزار و 500 تومان در سامانه سماح پرداخت کند.

حیدری در پاسخ به این سوال آنا که 170 هزار تومان هزینه صدور روادید اگر بر اساس 40 دلار گذشته باشد بر اساس دلار 4250 تومانی محاسبه شده است که نرخ آزاد دلار حدود 4015 تومان است و مبلغ دریافتی بابت صدور روادید که بر اساس ریال اعلام شده است گران‌تر از قیمت دلار آزاد است، تصریح کرد: ما با تعیین ریال به عنوان ارز مرجع قیمت روادید، قیمت روادید عراق را تثبیت کردیم و هرچه دلار افزایش پیدا کند تاثیری بر قیمت روادید نخواهد داشت و این موضوع به نفع زائران است.

سخنگوی ستاد اربعین افزود: تاکید رئیس‌جمهور و وزیر کشور در دیدار با مقامات عراقی بر حذف روادید بین ایران و عراق بوده است اما تا کنون طرف عراقی با این درخواست موافقت نکرده است و ما هم با توجه به شرایطی که کشور عراق با آن درگیر است باید همکاری داشته باشیم و تهمیدات لازم را برای ارائه خدمات بهتر به زائران لحاظ کنیم.


منبع:آنا

منبع: پول نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.poolnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پول نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۲۰۵۲۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گزارش وزارت بهداشت درباره سرطان‌زایی سیگارهای الکترونیک/ زیر بار صدور مجوز نمی‌رویم

به گزارش خبرآنلاین؛ بهزاد ولی‌زاده با بیان اینکه در ارتباط با مضرات مصرف سیگارهای الکترونیک اطلاع‌رسانی کرده‌ایم، اظهار کرد: درباره مضرات سیگارهای الکترونیک در رسانه‌های مختلف اطلاع‌رسانی کرده‌ایم. سیگارهای الکترونیک جزو کالاهای قاچاق محسوب می‌شوند و تمام این سیگارها از مسیرهای غیررسمی وارد کشور می‌شوند.

ایسنا در خبری نوشت:وی با بیان اینکه جلسه‌ای با ستاد مرکزی مبارزه با قاچاق کالا و ارز برگزار کرده‌ایم، افزود: موضوع خطرات سیگارهای الکترونیک، قوانین ممنوعیت فروش و وجود این محصولات در بازار غیررسمی کشور در این جلسه مطرح شد و مقرر گردید ستاد برنامه ریزی لازم را برای برخورد با این کالای قاچاق با همکاری ارگان های ذیربط انجام دهد.

ولی‌زاده درباره برخورد با متخلفان عرضه محصولات دخانی نوپدید گفت: دبیرخانه ستاد کشوری کنترل دخانیات از طریق مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت، به منظور نظارت و بازرسی اماکن فروش دخانیات و برخورد با متخلفانی که سیگارهای الکترونیک را عرضه می‌کنند، بخشنامه‌های لازم را به دانشگاه‌های علوم‌پزشکی سراسر کشور ابلاغ کرده است.

مبارزه با سیگارهای الکترونیک در دستور کار ۲ وزارتخانه

رئیس دبیرخانه ستاد کشوری کنترل دخانیات وزارت بهداشت ادامه داد: سیگارهای الکترونیک جزو موارد قاچاق به حساب می‌آیند و به همین دلیل می‌توان از ظرفیت قانونی ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز استفاده کرد. موضوع مبارزه با سیگارهای الکترونیک در دستور کار دو وزارتخانه «بهداشت، درمان و آموزش پزشکی» و «صنعت، معدن و تجارت» قرار گرفته است.

زیر بار صدور مجوز به سیگارهای الکترونیک نمی‌رویم

وی درباره برخی از تقاضاها برای رسمیت بخشیدن عرضه سیگارهای الکترونیک به صورت قانونی گفت: اگرچه تلاش‌ها و اقداماتی برای مبارزه با سیگارهای الکترونیک صورت گرفته اما تقاضاهایی برای اجازه فعالیت در زمینه تولید، عرضه و رسمیت بخشیدن این سیگارها انجام می‌شود. وزارت بهداشت زیر بار صدور مجوز برای تولید، فروش و عرضه سیگارهای الکترونیک نمی‌رود؛ چرا که مضرات این سیگارها شناخته شده است.

گزارش وزارت بهداشت درباره سرطان‌زا بودن سیگارهای الکترونیک

ولی‌زاده گفت: وزارت بهداشت نسبت سمی بودن و سرطان‌زا بودن مواد سیگارهای الکترونیک گزارش داده است؛ همچنین مواردی در ارتباط با انفجار در صورت مصرف‌کننده‌ها گزارش شده است. افرادی که با وجود تمام اطلاع‌رسانی‌ها صورت گرفته و هشدارهای داده شده، نسبت به مصرف این سیگارها اقدام می‌کنند، با اراده خود از مواجهه با خطرات این محصولات آسیب‌رسان استقبال می‌کنند.

اعتیاد جوانان؛ هدف صنایع دخانی

رئیس دبیرخانه ستاد کشوری کنترل دخانیات وزارت بهداشت با بیان اینکه این یک باور غلط است که سیگارهای الکترونیک دارای آسیب کمتری هستند، افزود: نگاه مردم باید نسبت به محصولاتی که آسیب‌رسان سلامت هستند تغییر کند و در ارتباط با مصرف این کالاها باید تجدید نظر کنند. هدف صنایع دخانی از تولید و ترویج این محصولات به اعتیاد کشاندن نوجوانان و جوانان به نیکوتین و حفظ بازار سمی و مرگبار خود است. این صنایع باید بهای اقدامات خود را بپردازند.

گزارش تخلف فروش سیگارهای الکترونیک به ۱۹۰

وی با بیان اینکه سیگارهای الکتروینک جزو موارد قاچاق هستند، ادامه داد: مردم از طریق سامانه ۱۹۰ می‌توانند هرگونه تخلف درباره فروش سیگارهای الکترونیک را گزارش کنند.

۲۳۳۲۱۷

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1899825

دیگر خبرها

  • نخستین نشست ستاد اربعین حسینی استان مرکزی
  • اعزام ریلی زائران به عتبات عالیات از استان مرکزی
  • لزوم بهره گیری از تمام ظرفیت‌ها برای اعزام زائران اربعین از مرکزی
  • مواکب اربعینی استان سمنان تجمیع می‌شوند
  • فعالیت ۲۹ موکب همدان در ایام اربعین در نجف و کربلا
  • گزارش وزارت بهداشت درباره سرطان‌زایی سیگارهای الکترونیک/ زیر بار صدور مجوز نمی‌رویم
  • وزارت بهداشت: زیر بار صدور مجوز به سیگارهای الکترونیک نمی‌رویم
  • وزارت بهداشت زیر بار صدور مجوز به سیگارهای الکترونیک نمی‌رود
  • مهاجرت با ویزای جعلی
  • واکنش مداخله جویانه آمریکا به صدور حکم بدوی توماج صالحی