Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا-  هفت ماه اول امسال براي 5 روستا به مساحت يک هزارو 380 هکتار اززمين هاي کشاورزي اين شهرستان نقشه کاداستر تهيه شد.

به گزارش خبرنگارآريادفترمازندران درقائمشهر، علي شعباني در نشست هماهنگي ادارات ثبت، دارايي، منابع طبيعي و مشاورين و اداره امور اراضي شهرستان قائم شهر براي تسريع در روند نظام رفع تداخلات و اختلاف اراضي دولتي و مستثنيات اظهار کرد: بسياري از كشاورزان حاشيه جنگل‌ها داراي سند اصلاحات اراضي هستند كه با پيگيري هاي صورت گرفته در زمينه تداخل زمين هاي منابع طبيعي و كشاورزي، همچنان چالش‌هايي وجود دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سرپرست مديريت جهاد کشاورزي شهرستان قائم‌شهر با بيان اينكه دولت در سه سال اخير پيگيري هاي جدي دارد تا اراضي داراي سند اصلاحي را به كشاورزان بازگرداند، افزود: براساس ماده 9 قانون افزايش بهره وري بخش كشاورزي و منابع طبيعي مصوب سال 89 مجلس شوراي اسلامي، وزارت جهاد كشاورزي مكلف است نسبت به تثبيت مالكيت دولت بر منابع ملي و زمين هاي موات و دولتي با رعايت حريم روستاها همراه با رفع تداخلات ناشي از اجراي مقررات موازي اقدام و سند مالكيت اين عرصه ها را به نمايندگي از سوي دولت براي رفع موانع توليد اخذ كند.

وي با اشاره به اينكه 32 روستاي اين شهرستان متقاضي انجام نظام رفع تداخلات هستند، اظهار كرد: براي انجام رفع تداخلات در 5 روستاي صنم كمانگر، سيد ابوصالح و چپي، دنجي کلا و افراتخت در شهرستان قائم شهر، فرايند نقشه برداري، تبديل مبذر و نقشه اصلاحات اراضي (نقشه تجميع) تهيه شد.

سرپرست مديريت جهاد کشاورزي شهرستان قائم‌شهر با اشاره به اينكه امسال براي يك هزار و 800 هكتار از اراضي اين شهرستان نقشه كاداستر تهيه مي‌شود، خاطرنشان كرد: هفت ماه اول امسال براي يک هزار و 389 هكتار از زمين هاي كشاورزي اين 5 روستا نقشه كاداستر تهيه شد كه پس از تائيد مراجع ذيصلاح، كشاورزان داراي سند خواهند شد.

وي ادامه داد: براي اجرايي شدن شيوه نامه نظام رفع تداخلات، مشاورين و پيمانكاران بايد علاوه بر تهيه نقشه جديد و نسق زارعان روستا و منابع طبيعي براي تسريع در اجرايي شدن اين طرح اقدام كنند.

 شعباني گفت: با اجرايي شدن نقشه برداري از زمين هاي نسق مورد اختلاف در آينده نزديك، مشكل ديرينه بعضي از كشاورزان و باغداران با منابع طبيعي رفع خواهد شد.

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۲۴۵۴۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توسعه ۳۰۰ هزار هکتار اراضی؛ افزایش سه میلیون تنی محصولات کشاورزی

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از وزارت اقتصاد، وزرای امور اقتصادی و دارایی و جهاد کشاورزی در نشستی، راهکارهای تأمین مالی برای توسعه سیصد هزار هکتار از اراضی کشاورزی کشور در استان‌های خوزستان، گیلان و مازندران را بررسی کردند.

در این نشست که با حضور سیداحسان خاندوزی وزیر امور اقتصادی و دارایی و محمدعلی نیکبخت وزیر جهاد کشاورزی و جمعی از معاونان و مدیران دو وزارتخانه و در وزارت اقتصاد برگزار شد، راهکارهای تأمین مالی توسعه ۲۵۰ هزار هکتار از اراضی کشاورزی استان خوزستان و ۵۰ هزار هکتار از اراضی استان‌های گیلان و مازندران مورد بررسی قرار گرفت.

تأمین مالی ریالی این پروژه‌ها و استفاده از فاینانس کشور چین از جمله راهکارهایی بود که در این نشست مورد بررسی قرار گرفت و با توجه به اهمیت و ضرورت تأمین امنیت غذایی کشور و نقش این اراضی در افزایش تولید محصولات مهم کشاورزی از جمله ذرت، سویا و برنج مقرر شد در خصوص یکی از روش‌های تأمین مالی از طریق فاینانس خارجی یا استفاده از منابع ریالی بانک‌های کشور تصمیم‌گیری شود.

بر اساس این گزارش، با اجرای این طرح‌ها نزدیک به سه میلیون تن افزایش تولید در بخش محصولات کشاورزی کشور ایجاد خواهد شد و میزان منابع لازم برای اجرای این طرح‌ها نیز در حدود ۲ میلیارد دلار برآورد شده است.

کد خبر 6097062

دیگر خبرها

  • بازگشایی و رفع تصرف ۹۱ هکتار از اراضی رودخانه‌ای
  • رفع تصرف اراضی ملی ۱۳۰ میلیارد ریالی در تالش
  • توسعه ۳۰۰ هزار هکتار اراضی؛ افزایش سه میلیون تنی محصولات کشاورزی
  • رفع تصرف ۴۶۰۰ هکتار از اراضی ملی سیستان و بلوچستان
  • رفع تصرف بیش از ۲ هزار هکتار اراضی ملی و منابع طبیعی در آذربایجان‌غربی
  • جلوگیری از تخریب اراضی ملی در بم
  • رفع تصرف بیش از دو هزار هکتار اراضی ملی و منابع طبیعی در آذربایجان‌غربی
  • رفع تصرف بیش از ۲۱۰۰ هکتار اراضی ملی و منابع طبیعی در آذربایجان‌غربی
  • رفع تصرف بیش از ۲۱۰۰ هکتار اراضی ملی و منابع طبیعی، در سال ۱۴۰۲ با ورود دستگاه قضایی آذربایجان غربی
  • رفع تصرف و بازپس گیری ۳هکتار از اراضی ملی اشنویه