Web Analytics Made Easy - Statcounter

به‌گزارش امتداد نیوز از خمین، سعید فرخی ظهر امروز در جلسه ستاد مدیریت بحران خمین که با حضور فرماندار این شهرستان برگزار شد با تاکید بر اهمیت تشکیل جلسات ستاد مدیریت بحران و ارائه نظرات و پیشنهادات کارشناسی به منظور ارتقای کیفیت خدمات مقابله با بحران در استان اظهار داشت: بحث آموزش مدیریت بحران در نیروهای نظامی به‌ویژه سربازان در طول دروان خدمت سربازی از جمله پیشنهاداتی بود که از طریق استانداری مرکزی ارائه ومورد استقبال واقع شد که این طرح در حال پیگیری به منظور عملیاتی شدن در سطح کشور است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی افزود: در موقع بروز حوادث آسیبی که جامعه از مخاطرات طبیعی متحمل می‌شود در دو بخش شدت و قدرت مخاطرات و میزان آسیب پذیری ما در مقابل آن قابل بررسی است به همین منظور می‌طلبد ستاد های مدیریت بحران در‌بخش افزایش آمادگی وتوانایی در مقابله با بحران برنامه‌ریزی کنند تا در مواقع بروز مخاطرات بتوانیم خسارات احتمالی به اماکن و افراد را کاهش دهیم. 

مدیرکل مدیریت بحران استانداری مرکزی تصریح کرد: اگر بخواهیم بحران را مدیریت کنیم باید اصول چرخه مدیرت بحران را رعایت کنیم و نخستین اصل در چرخه مدیریت پیش بینی و پیشگیری است در این راستا باید در مواردی که آسیب پذیری پیشتری داریم اقدامات پیشگیرانه بیشتری انجام دهیم تا در مواقع لزوم از وارد آمدن خسارت جانی و مالی در این حوزه جلوگیری کنیم. 

فرخی با اشاره به ناکافی بودن تجهیزات و امکانات موجود برای مقابله با بحران گفت: یکی از پایه‌های اساسی برای مقابله با مخاطراتو حوادث طبیعی وجود امکانات‌و تجهیزات در حوزه مدیریت بحران است‌و با توجه به‌کمبود اعتبارات در این بخش استفاده بهینه از تجهیزات موجود در دستورکار ستادهای مدیریت بحران شهرستان‌ها قرار گیرد.

وی ادامه داد: هماهنگی بین اعضای ستاد مدیریت بحران یکی از اصول نخست برای مقابله با بحران است که برگزاری جلسات ستاد مدیریت بحران و مانورهای مدیرت بحران می‌تواند تاثیر بسزایی در تقویت هماهنگی بین اعضای ستادهای شهرستانی داشته باشد. 

مدیرکل مدیریت بحران استانداری مرکزی با تاکید بر لزوم آموزش همه جامعه در راستایآمادگی مقابله با بحران گفت: تلاش برای آمادگی اقشار مختلف جامعه و افزایش تاب آوری مردم در مواقع وقوع بحران از طریق آموزش عمومی باید در دستور کار ستادهای مدیریت بحران استان و شهرستان‌ها قرار گیرد زیرا در هنگام بروز حوادث خود مردم نقش بسیار موثری در مدیریت بحران و کاهش خسارات احتمالی ناشی از بحران دارند. 

فرخی در ادامه با اشاره به آماده شدن سند مدیریت بحران در استان عنوان کرد: در این سند برای تمامی دستگاه‌های اجرایی استان وظایفی تعیین شده و تعداد ۴۶ دستگاه وظیفه آموزش مردم برای مقابله با بحران را بر عهده دارند. 

وی اضافه کرد: با توجه به اهمیت ترویج بحث بیمه حوادث در بین افراد جامعه استفاده از بیمه یکی از ابزارهای مهم در بازسازی خسارات ناشی از حوادث در کشور است و ترویج بیمه به ویژه بیمه اماکن مسکونی و تجاری برای حوادث احتمالی در بین شهروندان باید در سرلوحه کار اعضای ستادهای مدیریت بحران استان و شهرستان به‌ویژه شهرداران و بخشداران و اعضای شوراهای اسلامی شهر وروستا قرار گیرد.

انتهای پیام/

true برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

true

منبع: امتداد نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.emtedadnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «امتداد نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۲۴۷۵۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لزوم ایجاد بسترهای مناسب برای کسب درآمد پایدار در کردستان

به گزارش خبرگزاری مهر؛ اکبر محمدی در نشست اعضای شورای اسلامی شهر سنندج، با اشاره به وضعیت تورم و اشتغال در استان و شهر سنندج، اظهار کرد: نرخ تورم شهر سنندج و در کل استان کردستان موضوع ریشه‌ای و عمیق است، البته تورم ماهانه از مهرتا اسفند ماه سال گذشته کاهشی بوده است.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان کردستان بر ضرورت ایجاد بسترهای لازم برای کسب درآمد پایدار در شهرداری‌های استان تاکید کرد و افزود: در زمینه ایجاد درآمد پایدار برای شهرداری‌ها بر اساس چارچوب‌ها و قوانین مساعدت خواهد شد.

محمدی با اشاره به اینکه شهرداری‌ها باید به سمت درآمد پایدار حرکت کنند و به اعتبارات و بودجه دولتی وابسته نباشند، گفت: توزیع هدفمند اعتبارات در قالب چارچوب‌های قانونی اولویت سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان است.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان کردستان بیان داشت: در دو سال اخیر ارقام خوبی به شهرداری‌ها از محل اعتبارات عمرانی استان پرداخت شده است.

وی خاطرنشان کرد: دستیابی به درآمدهای پایدار و مستمر به عنوان اصلی‌ترین نیاز شهرداری‌ها در استان باید مورد توجه قرار گیرد چرا که معتقدیم ایجاد ظرفیت لازم برای درآمد پایدار شهرداری‌ها به ویژه شهرداری مرکز استان ضروری است و سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی در این راستا آماده همکاری است.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان کردستان در پایان گفت: آلایندگی زیست محیطی کارخانه پتروشیمی باید بررسی شود و در این راستا دستگاه‌های متولی نیز باید پاسخگو باشند.

کد خبر 6095126

دیگر خبرها

  • فرصت‌های از دست رفته برای کردستان با کار جهادی جبران شود
  • لزوم ایجاد بسترهای مناسب برای کسب درآمد پایدار در کردستان
  • لزوم توانمندسازی بازرسی کار / تقدیر از شهرداری اصفهان برای پیاده‌سازی نظام یکپارچه HSE
  • افزایش آمادگی استان یزد برای آمادگی در سامانه جدید بارشی
  • تشکیل هیات امنای واحد برای ستادهای توسعه فناوری‌های اولویت‌دار
  • هشدار مدیریت بحران استان به کوهنوردان، گردشگران و عشایر
  • صدور هشدار نارنجی هواشناسی در البرز
  • اولویت امروز پایش تهدیدات و برنامه ریزی برای مقابله است
  • توانایی زبان فارسی در گرو این است كه زبان علم باقی بماند
  • پایان تدوین برنامه عملیاتی و تحولی رشد اقتصادی آذربایجان شرقی