Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایران اکونومیست - به گزارش ایران اکونومیست به نقل از وزارت نفت؛ امیرحسین زمانی نیا در نخستین کمیته انرژی ایران و آلمان به سابقه طولانی همکاری 2 کشور در بخش اقتصادی اشاره و اظهار کرد: توانایی‎ های 2 کشور برای گسترش همکاری در این بخش زیاد است.

معاون وزیر نفت با بیان اینکه رشد تقاضای انرژی فسیلی در سال 2045 میلادی متوقف می شود اما این به معنای استفاده نکردن از سوخت فسیلی نیست، خاطرنشان کرد: ایران با توجه به حجم عظیم ذخایر گاز، نقش مهمی در تحول اقتصاد کم کربن ایفا خواهد کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



زمانی نیا با اشاره به اینکه اکنون بیشتر گاز تولیدی کشور در داخل مصرف می شود، تصریح کرد: امیدواریم با مصرف بهینه و افزایش بهره وری، میزان صادرات گاز ایران افزایش پیدا کند.

وی اظهار امیدواری کرد که با تکمیل تاسیسات ال.ان.جی ایران، صادرات گاز از محدوده کشورهای همسایه به جهان گسترش یابد.

زمانی نیا از سرمایه گذاری، فناوری و مدیریت بعنوان بزرگترین‌های چالش‌های ایران نام برد و اظهار کرد: وضع کشورمان در بخش بهینه سازی مصرف سوخت لازم است که بهبود یابد.

معاون وزیر نفت میزان برداشت نفت ایران را در مقابل میزان ذخایرمان اندک عنوان کرد و گفت: این رقم (میزان برداشت) قابل مقایسه با میزان برداشت نفت در کشورهای توسعه یافته نیست.

وی با بیان اینکه دو مقوله «کمبود بهره‎وری و میزان برداشت نفت» می تواند به فرصتی برای سرمایه گذاری و گسترش همکاری ایران و آلمان تبدیل شود، خاطرنشان کرد: موضوع تبادل مالی در گسترش روابط 2 کشور بسیار مهم است و امید می رود این رابطه با توجه به سازوکارهایی که در سفر ظریف به این کشور تعریف شده است، گسترش پیدا کند.

معاون امور بین‎الملل و بازرگانی وزیر نفت گفت: یکی از پیام‌های نخستین کمیته انرژی ایران و آلمان می تواند تسهیل روابط بانکی بین 2 کشور باشد.

زمانی نیا به رویکرد جدید آمریکا در مقابل ایران و برجام اشاره کرد و با بیان اینکه، این رویکرد بیشتر ظاهرسازی است، تصریح کرد: نشانه‎ها، حاکی از آن است که کنگره آمریکا در مقابل موضوع برجام عاقلانه عمل می کند و این توافق بین المللی آسیبی نمی بیند.

نخستین کمیته انرژی ایران و آلمان با حضور امیرحسین زمانی نیا، معاون امور بین الملل و بازرگانی وزیر نفت و میکائیل کلور- برشتولد، سفیر آلمان در ایران صبح امروز آغاز شد و فردا با برگزاری نشست‌هایی در زمینه برق به کار خود خاتمه می دهد. ریاست این کمیته برعهده وزارت نفت است.

منبع: ایران اکونومیست

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۲۴۹۴۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مراکز جوار کارگاهی امسال ۵۰ درصد افزایش می یابد

 معاون وزیر کار و رئیس سازمان آموزش فنی حرفه‌ای کشور دوشنبه شب در دیدار با نماینده ولی فقیه در کردستان اظهار کرد: بیش از ۳۰ هزار آموزشگاه آزاد فنی و حرفه‌ای در سطح کشور مجوز خود را از این سازمان دریافت کرده اند که از این تعداد بیش از ۲۲ هزار آموزشگاه آن فعال است.

مهرداد غظیمی گفت: ۶۰ درصد از رسالت و وظایف سازمان فنی و حرفه‌ای کشور در حوزه آموزش توسط این مراکز خصوصی و خود مردم انجام می‌گیرد که این رقمی قابل توجه و الگوی شایسته‌ای برای معرفی شدن است.

وی اضافه کرد: در کنار این مهم ۴ هزار و ۱۶۲ آموزشگاه جوار کارگاهی در سطح کشور در کنار صنایع بزرگ فعال است که هدف آن آموزش کارکنان شاغل در راستای ارتقای توان و تخصص و آموزش کارکنان جدید در کنار خط تولید هدف اصلی فعال سازی این کارگاه‌های جوار کارگاهی است.

عظیمی با اعلام اینکه دیپلماسی مهارت یکی از راهبرد‌های کلیدی سازمان در این دولت است، گفت: ۴۰ هزار مربی توانمند در حوزه آموزش بیش از ۸ هزار کارگاه آموزشی ظرفیتی است که در کنار اینکه می‌تواند پاسخگوی نیاز کشور باشد می‌تواند توانمندی جمهوری اسلامی ایران را به تمام دنیا صادر کنند.

معاون وزیر کار تصریح کرد: یکی از راهبرد‌های جدی سازمان فنی و حرفه‌ای در سالجاری افزایش ۵۰ درصدی مراکز آموزشی جوار کارگاهی است.

عظیمی حاظر نشان کرد: در سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای بیش از ۶۵۰ مرکز دولتی وجود دارد که در دل این مراکز بیش از ۴ هزار و ۸۰۰ کارگاه آموزشی در با وجود ۱۳ هزار همکار متخصص و متعهد در سطح کشور فعالیت دارند.

کردستان سرزمین ظرفیت‌هاست

وی در بخش دیگری از سخنان خود اظهار داشت: یقینا نقاط طلایی دوران بعد از انقلاب تا به امروز و هجمه دشمنان علیه مردمان این دیار موید این نکته است که کردستان سرزمین ظرفیت‌هاست.

عظیمی خاطرنشان کرد: مهمترین سرمایه و ظرفیت جمهوری اسلامی ایران سرمایه مردمی آن است مردمانی که علیرغم اینکه همواره مورد هجمه‌های سنگین تبلیغاتی دشمنان بوده‌اند با بصریت مثال‌زدنی پای انقلاب و کشور خود ایستادند

وی با اشاره به شعار امسال با عنوان سال جهش تولید با مشارکت مردم، گفت: یکی از افتخارات قابل توجه که این سازمان می‌تواند در زمینه تحقق شعار سال آن را الگوی خود قرار داده و به سایر دستگاه‌ها و بخش‌ها عرضه کند واگذاری امور و رسالت و وظایف ذاتی سازمان به مردم است.

نماینده ولی فقیه در کردستان نیز گفت: اغلب افراد ماهر در مراکز آموزش فنی و حرفه‌ای در حال بازنشستگی هستند، بنابراین ضروری است برای استخدام افراد جدید تدبیری شود چراکه نیروی انسانی کافی در استان وجود دارد.

حجت‌الاسلام عبدالرضا پورذهبی در این دیدار اظهار کرد: در کردستان مشکلات زیادی در خصوص بیکاری وجود دارد و تمرکز دشمن نیز همواره بر استان‌هایی مانند کردستان و سیستان و بلوچستان است، توجه ویژه ای به این استان‌ها باعث به ثمر نشستن زحمات دولت می شود.

باشگاه خبرنگاران جوان کردستان سنندج

دیگر خبرها

  • رایزنی مقامات ایران و افغانستان بر افزایش روابط تجاری دو کشور
  • برنامه های متنوعی برای تسهیل تبادلات مالی با چین داریم
  • ظرفیت ۵۰ میلیارد دلاری تجارت ایران و چین
  • خانه‌های هلال در کشور به ۸۰۰۰ خانه افزایش می‌یابد
  • افزایش ۱۲۷ میلیون مترمکعبی تولید گاز ایران با سرمایه‌گذاری ۶.۴ میلیارد دلاری
  • مراکز جوار کارگاهی امسال ۵۰ درصد افزایش می یابد
  • ارزآوری ۶.۲ میلیارد دلاری بخش کشاورزی در سال ۱۴۰۲
  • صادرات مرغ گرم افزایش می‌یابد
  • بارش‌ها در ایران ۹ درصد افزایش یافت / کاهش ۸ درصدی ورودی آب به سدهای کشور
  • بررسی توسعه همکاری‌ها و مبادلات تجاری مرز پلدشت و نخجوان