Web Analytics Made Easy - Statcounter

کیومرث رحیمی در گفت‌وگو با خبرنگار امتداد در کرمانشاه با بیان اینکه طب ایرانی و سنتی در سالهای اخیر مورد توجه و استقبال قرار گرفته است، اظهار داشت: مردم باید توجه داشته باشند که عطاریها فقط دارای مجوز عرضه داروهای گیاهی هستند و استفاده و عرضه داروهای شیمیایی و مخدر در این اماکن ممنوع است.

رئیس نظارت بر فرآورده‌های طبیعی معاونت غذا استان کرمانشاه با بیان اینکه در ۷۰ درصد از بازرسی‎های انجام شده در ۶ ماه گذشته از عطاریهای استان کرمانشاه منجر به کشف کالاهای قاچاق، روانگردان و مخدر شده است، گفت: عطاریها فقط دارای مجوز عرضه داروهای گیاهی هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رحیمی به ۱۷۷ مورد بازرسی از سوی این سازمان در سال گذشته از عطاری‌های استان اشاره کرد و افزود: ۴۰ درصد از این عطاری‌ها دارای مجوز، ۶۰ درصد فاقد مجوز، و ۷۰ درصد از این بازرسی‌ها منجر به کشف کالای قاچاق، مواد مخدر و روانگردان شد.

رئیس اداره نظارت بر فرآورده‌های طبیعی معاونت غذا و داروی استان کرمانشاه با بیان اینکه در ۶ ماه گذشته ۷۹۰ هزار قلم کالای قاچاق سلامت محور در استان کرمانشاه کشف شده است، گفت: ارزش ریالی این کالاها ۹ میلیارد و ۲۱۶ میلیون و ۷۷۸ هزار ریال بوده است.

رحیمی از کشف و ضبط ۷۸۳ هزار و ۱۵ داروی مخدر و روانگردان به ارزش پنج میلیارد و ۶۰۱ میلیون و ۳۷۸ هزار ریال از ابتدای امسال تاکنون خبر داد و افزود: ۷۰ مورد بازدید از باشگاه‎های ورزشی و بدنسازی و ۱۷۷ مورد بازرسی از عطاریها در ۶ ماه ابتدای امسال انجام شده است.

وی اقدامات میدانی سازمان بازرسی معاونت غذا و دارو را شامل بازدید از باشگاه‌های ورزشی، بدنسازی، آرایشگاه‌های زنانه، بازدید از عطاری، فروشگاه‌های مواد غذایی و داروخانه‌ها دانست و عنوان کرد: ۳۲ پرونده در این معاونت در حوزه قاچاق کالاهای سلامت محور در ۶ ماه گذشته به مراجع قضایی ارجاع داده شده است.

رئیس اداره نظارت بر فرآورده‌های طبیعی معاونت غذا و داروی استان کرمانشاه از نظارت و بازرسی گسترده این سازمان بر اماکن، فروشگاه‌ها، شرکتهای توزیع دارو و باشگاه‌های ورزشی خبر داد و گفت: این معاونت شامل دو اداره نظارت و ارزیابی فرآورده‌های طبیعی، سنتی و مکمل و اداره مبارزه با قاچاق کالا و بازرسی ویژه است.

رحیمی با بیان اینکه ۶۸ مورد بازدید از سالنهای آرایش و زیبایی بانوان در ۶ ماه گذشته انجام شده است، بیان کرد: یک هزار و ۶۸۷ قلم کالای آرایشی و بهداشتی به ارزش ۸۸ میلیون و ۳۷۰ هزار ریال کشف و ضبط شد.

 وی با اشاره به کشف و ضبط ۸۱۲ قلم کالای قاچاق در حوزه مواد غذایی و آشامیدنی به ارزش ۳ میلیارد و ۱۶۹میلیون و ۵۱۰ هزار ریال در ۶ ماه گذشته در استان کرمانشاه، اظهار کرد: چهار هزار و ۹۸۸ قلم تجهیزات و ملزومات پزشکی قاچاق به ارزش ۷۱ میلیون و ۷۱۰ هزار ریال از ابتدای امسال تاکنون کشف و ضبط گردید.

انتهای پیام/

true برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

true

منبع: امتداد نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.emtedadnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «امتداد نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۲۴۹۵۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش ۶۸ درصدی کشف کالای قاچاق در سال ۱۴۰۲ / رشد ۴۸ درصدی برخورد با خودروهای شوتی

رئیس پلیس امنیت اقتصادی فراجا ضمن تشریح عملکرد این پلیس در سال گذشته از رشد ۶۸ درصدی کشف کالای قاچاق خبر داد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی پلیس، سردار حسین رحیمی در تشریح عملکرد یک ساله پلیس امنیت اقتصادی فراجا اظهار کرد: در سال ۱۴۰۲ شاهد رشد ۸ درصدی پرونده‌های تشکیل شده در حوزه پلیس‌های مبارزه با قاچاق کالا و ارز، مبارزه با جرایم اقتصادی، پلیس گمرک، معاونت اطلاعات اقتصادی و مرکز اقتصاد دیجیتال هستیم.

وی در تشریح عملکرد پلیس امنیت اقتصادی در کشف پرونده‌های سازمان یافته و کلان افزود: در این حوزه در مجموعه شاهد رشد ۶۸ درصدی پرونده‌های تشکیل شده در سال ۱۴۰۲ در مقایسه با مدت مشابه سال قبل آن هستیم.

رئیس پلیس امنیت اقتصادی فراجا با اشاره به اینکه بیشتر تمرکز پلیس امنیت اقتصادی روی پرونده‌های کلان و سازمان یافته است، گفت: در سال ۱۴۰۲ شاهد افزایش ۴ درصدی دستگیری متهمان جرایم اقتصادی در مقایسه با سال ۱۴۰۱ هستیم.

سردار رحیمی در تشریح عملکرد یک ساله پلیس مبارزه با قاچاق کالا و ارز گفت: پلیس مبارزه با قاچاق کالا و ارز در سال ۱۴۰۲ با اجرای طرح‌های سراسری، منطقه‌ای و استانی خود در راستای مقابله با قاچاق کالا و ارز، ۴۶۲ فقره پرونده کلان، ملی و مهم را با ارزش بالاتر از ۱۰ میلیارد تومان تشکیل داد که در این زمینه شاهد افزایش ۱۱۸ درصدی عملکرد این پلیس در مقایسه با سال ۱۴۰۱ هستیم.

وی با اشاره به رشد ۹ درصدی تشکیل پرونده در راستای مبارزه با قاچاقچیان کالا و ارز افزود: در سال ۱۴۰۲ شاهد افزایش ۲۲ درصدی توقیف خودروهای قاچاق بر در مقایسه با مدت مشابه سال قبل آن هستیم.

رئیس پلیس امنیت اقتصادی فراجا با اشاره به رشد ۴۸ درصدی توقیف خودروهای شوتی اضافه کرد: طرح مقابله و مبارزه با خودروهای قاچاق بر معروف به خودروهای شوتی به صورت مستمر در دستورکار پلیس امنیت اقتصادی فراجا در سراسر کشور قرار دارد.

سردار رحیمی در تشریح عملکرد معاونت امنیت اقتصاد دیجیتال پلیس امنیت اقتصادی فراجا اظهار کرد: بر اساس تدابیر راهبردی و خط مشی‌های ابلاغی و رصد و تحلیل وضعیت اقتصادی کشور در برهه‌های مختلف با اقدامات مشترک اطلاعاتی و عملیاتی تلاش کردیم که اجازه جولان و فعالیت مجرمان در این فضا را سلب کنیم.

وی ادامه داد: در سال ۱۴۰۲ ارزش پرونده‌های کلان، ملی، مهم و سازمان یافته معاونت امنیت اقتصاد دیجیتال پلیس امنیت اقتصادی فراجا نسبت به مدت مشابه سال گذشته صددرصد افزایش داشته است.

رئیس پلیس امنیت اقتصادی فراجا با اشاره به اینکه تعداد پرونده‌های تشکیل شده از طریق رصد سامانه‌های در اختیار و فضای مجازی در این سال گذشته در مقایسه با سال ۱۴۰۱ از رشد صددرصدی برخوردار است، بیان داشت: ۵۶ هزار مورد محموله‌های تجاری در سال ۱۴۰۲ به صورت سامانه‌ای کنترل و مورد بررسی قرار گرفته است که این رقم رشد صددرصدی در مقایسه با سال قبل خود را نشان می‌دهد.

کد خبر 750860

دیگر خبرها

  • کشف ۲۰ همت کالای قاچاق و دستگیری ۹۴۵ متهم اقتصادی در سال جاری
  • کشف محموله ۵ میلیارد ریالی قاچاق در خشکبیجار
  • توقیف لنج تجاری با ۶۰ میلیارد کالای قاچاق در خلیج فارس
  • هدف ستاد تعطیلی واحدهای صنفی نیست/صنوف با قوانین هماهنگ شوند
  • کشف بیش از ۹ میلیارد ریال کالای قاچاق در سمنان
  • افزایش ۶۸ درصدی کشف کالای قاچاق در سال ۱۴۰۲
  • افزایش ۶۸ درصدی کشف کالای قاچاق در سال ۱۴۰۲ / رشد ۴۸ درصدی برخورد با خودروهای شوتی
  • رشد ۶۸ درصدی کشف کالای قاچاق در سال ۱۴۰۲
  • قاچاقچی کالا در همدان نقره داغ شد
  • پایش و نظارت۱۴۴ فروشگاه کالای اساسی در عباس آباد