Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری برنا، گودرز کریمی‌فر در خصوص شرایط و کیفیت قرارداد بیمه درمان تکمیلی فرهنگیان طی سال جاری، اظهار کرد: شیوه‌نامه بیمه درمان تکمیلی فرهنگیان در سال جاری به استان‌های سراسر کشور ابلاغ شد.

اوادامه داد: این شیوه‌نامه در راستای تداوم و استمرار پوشش بیمه درمان تکمیلی فرهنگیان و استمرار این روند برای تأمین سلامت کارکنان آموزش و پرورش ابلاغ شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کریمی‌فر تأکید کرد: همه فرهنگیان و افراد تحت تکفل آنها که در سال گذشته تحت پوشش بیمه بوده‌اند از ابتدای آبان ماه سال جاری همچنان زیر پوشش صندوق درمان بوده و می‌توانند طبق روال گذشته از این خدمات استفاده کنند.

او افزود: فرهنگیان متقاضی جدید نیز می‌توانند حداکثر تا پایان آبان ماه امسال با مراجعه به کارشناسی تعاون و امور رفاهی ادارات کل آموزش و پرورش استان محل خدمت خود با تکمیل فرم پیوست از پوشش بیمه تکمیلی برای خود و اعضای خانواده خود بهره‌مند شوند.

مدیرکل تعاون و پشتیبانی وزارت آموزش و پرورش در خصوص انصراف بیمه شدگان از پوشش بیمه‌ای، گفت: افراد متقاضی انصراف باید حداکثر تا پایان آبان ماه 1396 برای تکمیل فرم انصراف به ادارات رفاه محل خدمت خود مراجعه و نسبت به اعلام انصراف از بیمه اقدام کنند؛ در غیر این صورت انصراف این افراد پذیرفته نشده و حق بیمه تکمیلی از حقوق نامبردگان نیز کسر خواهد شد.

او، نرخ سرانه ماهانه برای هر نفر از کارکنان رسمی، پیمانی و افراد تحت تکفل را پانصد و چهل هزار ریال اعلام کرد و گفت: 270 هزار ریال این رقم توسط فرهنگیان و بقیه آن از محل اعتبارات رفاهی وزارت متبوع تأمین و هر ماه به حساب بیمه شدگان واریز خواهد شد.

به گزارش مرکز اطلاع‌رسانی و روابط عمومی وزارت آموزش ‌و پرورش، کریمی‌فر همچنین نرخ سرانه ماهانه برای هر نفر از کارکنان قراردادی و افراد خانواده آنها را 540 هزار ریال عنوان کرد و ادامه داد: در راستای حمایت از همکاران فرهنگی قراردادی، طی سال جاری بدون افزایش حق بیمه همچون سال گذشته اقدام و مبلغ 370 هزار ریال توسط این افراد و 170 هزار ریال دیگر از محل اعتبارات رفاهی وزارت متبوع تأمین و هر ماه به حساب بیمه شدگان واریز خواهد شد.

اوافزود: والدین همه فرهنگیان به جز والدینی که از سنوات گذشته تحت پوشش بیمه تکمیلی طلایی بوده و نام آنها نیز در فهرست بیمه شدگان موجود است، همچنین همسر فرهنگیان خانم برخوردار از قرارداد نوع دوم، برابر با مفاد شیوه نامه با مبلغ سرانه 430 هزار ریال به ازای هر نفر تحت پوشش بیمه قرار خواهند گرفت.

منبع: خبرگزاری برنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۲۱۱۵۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چهار هزار و ۶۰۰ کارگر ساختمانی قم تحت پوشش بیمه قرار می‌گیرند

عباس شیری گفت: در سطح استان قم افزون بر ۱۲ هزار و ۸۰۰ کارگر ساختمانی تحت پوشش بیمه تامین اجتماعی هستند.

رئیس انجمن صنفی کارگران قم با اشاره به وضعیت بیمه کارگران ساختمانی، ابراز داشت: ۵۰۰ هزار کارگر ساختمانی در کل کشور در صف بیمه هستند در حالی‌که سهمیه ابلاغی امسال بیمه‌شدن ۱۰ هزار کارگر است.

شیری گفت: تمامی کارگران ساختمانی واجد شرایط استان از نظر اشتغال به این حرفه راستی‌آزمایی شده و دارای شناسنامه کاری مشخص هستند.

رئیس انجمن صنفی کارگران قم با انتقاد از قطع مستمر بیمه کارگران ساختمانی، تصریح کرد: کارگران ساختمانی ممکن است به‌خاطر نبود پروژه فعال عمرانی چند روز مشغول کار نباشند و توقع ما این است که بررسی وضعیت بیمه این افراد این است که جلسات مربوطه با حضور نمایندگان انجمن‌های صنفی و بازرسان برگزار شود.

شیری با اشاره به طرح ساماندهی کارگران ساختمانی، تصریح کرد: به‌رغم تمامی پیگیری‌های انجام شده، اما هنوز مجموعه مدیریت شهری قم هیچ سازه و مکان استانداردی جهت استقرار این افراد در شهر پیش‌بینی و طراحی نکرده‌است.

رئیس انجمن صنفی کارگران قم بیان کرد: با توجه به اینکه کارگران ساختمانی کارفرمای ثابتی ندارند به‌رغم مشکلات جاری این صنعت، کارگران ساختمانی از مزایای مشاغل سخت و زیان‌آور بهره‌مند نمی‌شوند.

شیری با بیان اینکه در استان قم کمبود کارگر ساختمانی وجود ندارد، تصریح کرد: مشکل اصلی این صنعت حقوق و مزایای آن است که سبب شده تا کارگران ساختمانی به مشاغل دیگر سوق پیدا کنند.

رئیس انجمن صنفی کارگران قم در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به وضعیت مسکن کارگران ساختمانی، گفت: سه‌هزار و ۷۰۰ کارگر ساختمانی قم در این طرح ثبت‌نام کرده‌اند.

باشگاه خبرنگاران جوان قم قم

دیگر خبرها

  • ارتقای اعتبار صندوق بیماران خاص به ۹ هزار میلیارد تومان در سال ۱۴۰۳
  • اقدام عجیب وزارت بهداشت؛ تعیین سهمیه دارویی داروخانه‌ها براساس حجاب!
  • اجرای شیوه‌نامه نظام استاد شاگردی در دانشگاه آزاد اسلامی
  • شیوه نامه افزایش حقوق و دستمزد سال ۱۴۰۳ دانشگاه آزاد تشریح شد
  • درمان رایگان کودکان زیر ۷ سال در بیمارستان های دولتی سمنان
  • شیوه‌نامه خدمات غیرحضوری دفاتر اسناد رسمی تصویب شد
  • ◄ بیمه بدنه پارسیان چند درصد خسارت را پوشش می دهد؟
  • تخفیف بیمه سلامت برای دهک‌‌های ۶ تا ۹ درآمدی
  • چهار هزار و ۶۰۰ کارگر ساختمانی قم تحت پوشش بیمه قرار می‌گیرند
  • هشدار نسبت به کلاهبرداری از مردم در پوشش خرید و فروش عتیقه